FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Fkr.87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Fkr.87 » 21 maj 2012, 09:45

Probisvjet je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:ja cuo sledece sezone rekao davud opet dzaba ulaz jel istina ili suplja :)
To bi bila najveca glupost! 2000-3000 gledalaca x5KM x15 utakmica = to je do 225.000KM
Utakmice se moraju placati, onaj ko zeli dobro treba da dodje na utakmicu i kada se placa!
Bas naprotiv nije los plan Davuda jer pola raje nije dolazilo ne zbog cijena vec zbog tog sto se nije znalo ni gdje te pare idu ..
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 21 maj 2012, 10:00

dosije.ba je vlasnistvo onog psihopate mirnesa
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 21 maj 2012, 11:20

Heller je napisao/la:dosije.ba je vlasnistvo onog psihopate mirnesa
Jest, samo sto Danijel Senkic radi za njega :D
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 21 maj 2012, 11:56

Fkr.87 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:ja cuo sledece sezone rekao davud opet dzaba ulaz jel istina ili suplja :)
To bi bila najveca glupost! 2000-3000 gledalaca x5KM x15 utakmica = to je do 225.000KM
Utakmice se moraju placati, onaj ko zeli dobro treba da dodje na utakmicu i kada se placa!
Bas naprotiv nije los plan Davuda jer pola raje nije dolazilo ne zbog cijena vec zbog tog sto se nije znalo ni gdje te pare idu ..
Umjesto džaba, bolje da bude neka simbolična cijena ulaznica, 2 km npr. svako može izganjat dvije markice, a klub će bar pokriti troškove organizacije utakmice. Tako dobije i navijače, a i neće biti u gubitku. Naravno u slučaju neke jače utakmice, povećati cijenu.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 21 maj 2012, 13:16

Iskren da budem, nije me se nešto dojmila atmosfera u Tuzli.
Svaka čast, ispunili stadion, zapalili koju baklju, ali se vidi iz navijanja da niste baš nešto(mislim na fukare).
S obzirom da je stadion u samom centru grada,važnost utakmice, a ulaz džaba...nije se ništa manje ni moglo očekivati!
Fukare nikako ne zbrajam u veće navijačke grupe, nisam još zapazio neko veće gostovanje.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 21 maj 2012, 13:29

mozak je napisao/la:Iskren da budem, nije me se nešto dojmila atmosfera u Tuzli.
Svaka čast, ispunili stadion, zapalili koju baklju, ali se vidi iz navijanja da niste baš nešto(mislim na fukare).
S obzirom da je stadion u samom centru grada,važnost utakmice, a ulaz džaba...nije se ništa manje ni moglo očekivati!
Fukare nikako ne zbrajam u veće navijačke grupe, nisam još zapazio neko veće gostovanje.
:shock:

definitivno pregorio ti mozak

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 21 maj 2012, 13:31

mozak je napisao/la:Iskren da budem, nije me se nešto dojmila atmosfera u Tuzli.
Vjerovatno je sva ova zbrka oko kluba imala uticaj i na njih. Mozda su se malo rasuli, ali ne treba sumnjat da su Fukare dobra navijcka skupina i da ce kad se sve ovo smiri i dovede u normalu vratit jaci nego ikad.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 21 maj 2012, 13:41

scudetto je napisao/la:
:shock:

definitivno pregorio ti mozak
Ok, to je sve što imaš reći!
Samo sam iznio svoje mišljenje.Volio bi kada bi naveo neko jače gostovanje van tuzlanskog kantona, i ev ako imaš da postaviš koju sliku, baš bi volio vidit.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 maj 2012, 13:44

Lijepa slika! :D
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 21 maj 2012, 13:49

VolimTz je napisao/la:Ajde sada na stranu sve, evo gledam kako su manijaci proslavili titulu, ništa bolje i jače nego mi opstanak. Postavlja se pitanje šta bi bilo kada bi se Sloboda borila za titulu !?

Da ne bi bilo da pričam u prazno ...
slika
slika
ocekujte po 5000 KM kazne za ove bakljade

hocete li dobiti licencu, zna li se sta??

scootyTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootyTM87 » 21 maj 2012, 13:56

VolimTz je napisao/la:Ajde sada na stranu sve, evo gledam kako su manijaci proslavili titulu, ništa bolje i jače nego mi opstanak. Postavlja se pitanje šta bi bilo kada bi se Sloboda borila za titulu !?

slika
slika
Haj da te i ja citiram, pa da ti kazem koju. Vi ste zapalili max 30 baklji, dok je na jugu i sjeveru, u toku citave utakmice, i proslave zapaljeno 200+ baklji, samo sto to neke slike ne pokazuju 8-)
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 21 maj 2012, 14:00

burek pita je napisao/la:

slika
slika
ocekujte po 5000 KM kazne za ove bakljade

hocete li dobiti licencu, zna li se sta??
poredis nas sa vama :) ne nasmijavaj bolan
mi palili cijelu tekmu baklje vi zapalili sve odjednom i to u nizu da izgleda kao da ste puno zapalili a max je bilo 25 kod vas :)
sem toga kad se boris za opstanak tad se narod digne tad je navijanje najbolje
a ovo za besplatne karte ako tako bude sljedece sezone onda cete sljedece sezone past u drugu ligu sto posto... cuj besplatne karte a od cega ce klub da zivi? nemate sponzora toliko nit ih iko ima da mu netrebaju pare koje zaradi od navijaca, sem toga zapalili ste baklje a klub vam marke nema dakle 5000 skupite sad kad ste imali m uda zapalit da klub neispasta

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 21 maj 2012, 14:00

koji debilizam, takmičiti se ko će više baklji zapaliti

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 21 maj 2012, 14:47

Hm.. pricate o ulaznicama,(mozda i budu besplatne ako bude ovako) a sve su prilike da hoce! Gosk dao Celiku opstanak, Velez daje Gosku!!! Zeljo daje Leotaru! A Sloboda ako izgubi .. hmmm
Max Allegri

Pacov

Post Postao/la Pacov » 21 maj 2012, 14:51

Mig_Mig je napisao/la:Hm.. pricate o ulaznicama,(mozda i budu besplatne ako bude ovako) a sve su prilike da hoce! Gosk dao Celiku opstanak, Velez daje Gosku!!! Zeljo daje Leotaru! A Sloboda ako izgubi .. hmmm
Čelik je već bio osigurao opstanak ;)
Zadnja izmjena: Pacov, dana/u 21 maj 2012, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 maj 2012, 14:51

Mig_Mig je napisao/la:Hm.. pricate o ulaznicama,(mozda i budu besplatne ako bude ovako) a sve su prilike da hoce! Gosk dao Celiku opstanak, Velez daje Gosku!!! Zeljo daje Leotaru! A Sloboda ako izgubi .. hmmm
Ti isto kao da preferiras grupnjak. :mrgreen: Dao voj onom, onaj dao nonom, onaj onoj, onona onana... :lol: :lol: :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 21 maj 2012, 14:56

E cuj GOSK dao Celiku opstanak a Velez ce dati GOSKU. Koja je logika zivota ti?
Zar nije GOSKU sigurnije bilo da su juce dobili pa da u Mostar idu maksimalno po bod? I jos uz to dali Celiku koji posljednje kolo igra sa Travnikom, kojem uzgred, nista ne treba. Velez protiv Slobode igrao prijateljsku a eto dace GOSKU 3 boda da naguzi Slobodu. Zeljo moze Leotaru "dati" maksimalno 1 bod i to je to.

Odakle vise izlazite sa tim teorijama zavjere ... 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 maj 2012, 15:12

Emir Aleckovic sudi mec izmedju Slavije i Slobode :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 21 maj 2012, 15:13

harry_90 je napisao/la:Emir Aleckovic sudi mec izmedju Slavije i Slobode :D
eto sve vam se poklapa vas vam sudija sudi x2 ko kuca :D
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 maj 2012, 15:18

astra1922 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Emir Aleckovic sudi mec izmedju Slavije i Slobode :D
eto sve vam se poklapa vas vam sudija sudi x2 ko kuca :D
Ma Aleckovic ne moze stimati!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.