HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Zar nije ono Roskam postigao gol za Siroki,ovdje pise Serdarusic u ovome clanku na ss.ba? 

bekicamir je napisao/la:Zar nije ono Roskam postigao gol za Siroki,ovdje pise Serdarusic u ovome clanku na ss.ba?
roskam je dao gol,i ti vjerujes prijenosu sa ss.ba,dobro znas koliko su tocni

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Nakon jos jedne neuspjesne sezone koja zavrsava u srijedu Zrinjski je odigrao posljednu utakmicu na stadionu HSK Zrinjskog Mostar ,navijaci su za najboljeg igraca izabrali Igora Melhera(golmana) sto je dovoljan pokazatelj !
Nakon solidne jeseni u proljetni dio se uslo sa tankim igrackim kadrom gdje su Zrinjski napustili Zizovic,Sunjic,Duro,Zadro,Susic igraci koji su bili vecinom nosioci igre!
Travnik(K) 2:0
Celik (K) 1:1 gol u zadnjoj minuti!
Olimpic(G)0:3 losa igra !
Zeljeznicar(K) 0:0 losa igra !
Zvijezda(G)1:1 gol u zadnjim minutama!
Borac(K) 1:0
Sloboda (G) 2:3 cudna utakmica ,sa igracem vise tri gola od slobode,opet gol za poraz u 90min!
Gosk(K)4:2
Velez (G)1:3 losa igra u Vrapcicima skroz na skorz!
Slavija(K)3:1
Sarajevo(G) 0:2
Kozara(K) 2:3 cudan utakmica dozla Boga!
Leotar(G)2:1
Siroki(K)0:1
Rudar (G) najvjerovatnije poraz!
18 jadnih bodova u 15 utakmica je svima pokazalo da se moralo zadrzati navedene igrace koji su otisli na polusezoni,to mozemo zahvaliti Antisi koji je maestralno izveo prelazni rok.
5 pobjeda...3ner.....7 poraza (uz pretpostavku da gubimo od Rudara)
Katastrofalna polusezona,jedna od najgorih!
Nakon solidne jeseni u proljetni dio se uslo sa tankim igrackim kadrom gdje su Zrinjski napustili Zizovic,Sunjic,Duro,Zadro,Susic igraci koji su bili vecinom nosioci igre!
Sloboda (G) 2:3 cudna utakmica ,sa igracem vise tri gola od slobode,opet gol za poraz u 90min!
18 jadnih bodova u 15 utakmica je svima pokazalo da se moralo zadrzati navedene igrace koji su otisli na polusezoni,to mozemo zahvaliti Antisi koji je maestralno izveo prelazni rok.
Treba nam najmanje 4,5 novih igraca, baka je trener valjda treba to dovest i uigrat sto prije..mozda sam lud ali moraju napast titulu iduce godine..boom napravit veliki !
Baka nije trener,Peric je trener,odustao i Sliskovic kada je vidio sa cim ima posla!bezze je napisao/la:Treba nam najmanje 4,5 novih igraca, baka je trener valjda treba to dovest i uigrat sto prije..mozda sam lud ali moraju napast titulu iduce godine..boom napravit veliki !
Muke se ipak onda nastavljaju..svi bjeze iz svetinje...boze pomozi
sramotno majkemi,mora s nesto mjenjati podhitnobekicamir je napisao/la:Nakon jos jedne neuspjesne sezone koja zavrsava u srijedu Zrinjski je odigrao posljednu utakmicu na stadionu HSK Zrinjskog Mostar ,navijaci su za najboljeg igraca izabrali Igora Melhera(golmana) sto je dovoljan pokazatelj !

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Izvinjavam se. Zna li neko je li istina da vam Široki duguje pare za neke mlade igrače?
jeste naknadu(treniranje) za barisica i kozula koje je uzeo prosle godineirh je napisao/la:Izvinjavam se. Zna li neko je li istina da vam Široki duguje pare za neke mlade igrače?

http://www.transfermarkt.co.uk/en/baris ... 77772.html
http://www.transfermarkt.co.uk/en/zvoni ... 94205.html
Kako onda mogu dobiti licencu?
a neznam,njihov predsjednik govori da nisu duzni,nas je tvrdio da jesu,jbga,siroki ima jaku logistiku u savezuirh je napisao/la:Kako onda mogu dobiti licencu?
ta dva malca cu veliki talenti jedan igra za hrvatsku U-19
uglavnom ja mislim treba biti placena to je novo fifa pravilo
jednostavno je , nema tužbe , nema duga, licenca je tu, sve čisto time se Zrinjski složio da nema duga jer se nije žalio niti tužioRosas7 je napisao/la:a neznam,njihov predsjednik govori da nisu duzni,nas je tvrdio da jesu,jbga,siroki ima jaku logistiku u savezuirh je napisao/la:Kako onda mogu dobiti licencu?
ta dva malca cu veliki talenti jedan igra za hrvatsku U-19
uglavnom ja mislim treba biti placena to je novo fifa pravilo
Barisic ce igrati na velikom nivou kad tad,decko je talentiran samo tako,samo da ga novac ne pokvari,Kozula takodjer,to su ipak momci iz Mostara i treba im pruziti podrsku iako su izdali klub i navijace odlaskom na brdo iznad Mostara,no kada vidim tko nam je na celu kluba,ta me izdaja juniora niti malo ne cudi!
Jedina im je greska sto su mogli u Zrinjskom vec imati ove godine 20ak nastupa za prvi tim,ovako ce se u sirokom nacekati jer je njima gore cilj argenitna i brazil,male "crnje" se radjaju u gradu na Listici svako malo!
Jedina im je greska sto su mogli u Zrinjskom vec imati ove godine 20ak nastupa za prvi tim,ovako ce se u sirokom nacekati jer je njima gore cilj argenitna i brazil,male "crnje" se radjaju u gradu na Listici svako malo!

Evo kaže Perić u ponedjeljak sastanak upravnog odbora u kome će doći do određenih izmjena.Daj bože da se radi o Vidačku (i njegovom odlasku) neće li i nas sunce ogrijati
.Možda su bolji dani na vidiku.U Prijedoru će vjerovatno igrati momci sa klupe i pokoji junior.Eto prilike da se pokaže želja ,volja i talent.

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Pripremamo se kao da ćemo ostati duže vrijeme. U četvrtak će igrači odraditi završna testiranja, dobit će program rada. Treba sačekati i sastanak Upravnog odbora u ponedjeljak, imam informaciju da će i tu doći do određenih promjena, dodao je Perić.
Kao sto sam i nagovijestio prije par dana da ce doci do promjena,ovakvo stanje ,pitajte tajnika i ostale ljude koji su u klubu dugo godina sto misle o Vidacku i njegovom poslovanju,vise nije odrzivo,klub je srozan u rang nekih nizeligasa,neki stari ljudi kojima je Zrinjski u srcu i neizbrisiv se vracaju u upravni odbor i pustimo ih da rade,od ovih sigurno gore ne mogu!
Kao sto sam i nagovijestio prije par dana da ce doci do promjena,ovakvo stanje ,pitajte tajnika i ostale ljude koji su u klubu dugo godina sto misle o Vidacku i njegovom poslovanju,vise nije odrzivo,klub je srozan u rang nekih nizeligasa,neki stari ljudi kojima je Zrinjski u srcu i neizbrisiv se vracaju u upravni odbor i pustimo ih da rade,od ovih sigurno gore ne mogu!
PS: Od iduce sezone jeftinije ulaznice,neki dan Peric govori kako se digla cijena na 10KM nisu prodali niti 2000 ulaznica za zapadni dio stadiona,eto im pameti!
Tko nam dade drugi gol protiv Rudara?!
Popović iz penala meščinibekicamir je napisao/la:Tko nam dade drugi gol protiv Rudara?!

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Dabogda mu bio zadnji u ZrinjskomsilenT je napisao/la:Popović iz penala meščinibekicamir je napisao/la:Tko nam dade drugi gol protiv Rudara?!

Nije Popović ništa odigrao u ove dvije sezone iako meni izgleda baš onako igrački a ima i dosta iskustva.Ja sam očekivao puno više.Da smo bogda na početku sezone kao cilj postavili sredinu tabele i davali više šanse juniorima.Tko zna, kakav je Vidačak možda bi smo danas ispali da nama je to bio ciljbekicamir je napisao/la:Dabogda mu bio zadnji u ZrinjskomsilenT je napisao/la:Popović iz penala meščinibekicamir je napisao/la:Tko nam dade drugi gol protiv Rudara?!,e sad sjednica upravnog odbora u pon. nadajmo se ozbiljnim promjenama!

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.