FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 20 maj 2012, 23:22

KB-TM87 je napisao/la:nije loš ovaj Harba...
Ovaj Harba baš dobar igrač, volio bih ga vidjeti u plavom dresu,ali teško.Ili njega ili onog Bekića iz Slobode, raskino je ugovor sa Dinamom, Slobodin je igrač.
DRUG NEBI TI PUNCA

SvenZ
Kontakt:

Post Postao/la SvenZ » 20 maj 2012, 23:42

dino lj je napisao/la:Proslava normalna i dostojanstvena na nasem stadionu,kakav je takav je ali nas.Svi ocekuju neke proslave za extra zvijezdama ali to kosta i bolje je pare uloziti u konkretnije stvari,ovo danas je bilo lijepo,pristojno i u skladu sa mogucnostima.A sto se tice Koldze popustite ba vise,pare je dala opstina a ne on,nije njegova stranka jedina u vijecu,pa sasvim je normalno da on kao predsjednik taj novac uruci.Sve opstine pomazu klubove koliko mogu.Za stadion sto je rekao to je normala,u interesu kluba i reprezrntacije je da se napravi i nije obecavao neke arene nego stadion koji ce zadovoljiti sve uslove.
Zato pustite se vise suplje vec se opustite i uzivajte i jos jednom cestitke i hvala igracima i ostalima u klubu za ovaj dan.
Bravo, proslava je bila odlicna (treba li reci za nase uslove?). Atmosfera predivna, sjever pjeva, jug pjeva (koliko toliko). Utakmica je bila malo podosadna ali je slavlje bilo bas dobro. Malo je suvisno ono utrcavanje pojedinaca prije vremena. Fino ljudi rekose otvorice se kapije a oni odma preskacu. Sve u svemu, citav ambijent je bion nesto sto dolikuje klubu koji je osvojio duplu krunu (a ne cunu :D). Svaka cast Zelji (igracima i upravi, a specijalno Osimu) i navijacima (ovim vijernim, koji su svaku utakmicu bili tu, uz svog Zelju). Dugo ce se pricati o ovoj dominaciji.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 20 maj 2012, 23:49

bagrcavi je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:nije loš ovaj Harba...
Ovaj Harba baš dobar igrač, volio bih ga vidjeti u plavom dresu,ali teško.Ili njega ili onog Bekića iz Slobode, raskino je ugovor sa Dinamom, Slobodin je igrač.
Harba ima ugovor još 3 godine. Bekić precijenjen igrač, ima boljih krila u ligi.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 21 maj 2012, 00:04

Malo srece nam treba u zDrijebu, i to je to... :D :D :D
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 21 maj 2012, 00:14

samo da pobjedimo leotar sa 3-0, bez primljenog gola, i onda cu tek biti sretan!!! :D zasto, recicu vam kasnije
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 maj 2012, 00:15

Jel' nam još samo taj rekord ostao da oborimo ?
DRUG NEBI TI PUNCA

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 21 maj 2012, 00:16

tm84 je napisao/la:samo da pobjedimo leotar sa 3-0, bez primljenog gola, i onda cu tek biti sretan!!! :D zasto, recicu vam kasnije
Da ih pobijedimo ikako, jerbo bi ih onda izbacili. U suprotnom će se nakotiti na temi svi kompleksaši i pisati kako je namješteno :roll:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 21 maj 2012, 00:18

bagrcavi je napisao/la:Jel' nam još samo taj rekord ostao da oborimo ?
moramo postici 70 golova u prvenstvu, ne smijemo imati vise od 15 primljenih golova, i moram postici 23 pobjede u prvenstvu, od toga 10 u gostima... to mogu reci ;)

@spielfuhrer
je.be se meni za leotar, ja samo gledam zelju i rekorde koje obaramo... ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 21 maj 2012, 00:24

GIGANT

slika
Osim - drugo ime za Želju !

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 21 maj 2012, 00:33

ja sam navijac Slobode i ne mogu nikad a da se ne zapitam zasto vi ne ispunite taj donji dio tribine, zasto je uvijek prazan je li nemate ljudi da popunite sve to ili sta je problem , tako bi vam tribina izgledala mocnije kada bi i to mogli da popunite
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 21 maj 2012, 00:36

pitanje za navijace ostalih klubova

koji je igrac dao ove sezone zelji vise od jednog gola? ;)

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 21 maj 2012, 00:38

Cestitam vam ljudi na duploj kruni, totalna dominacija u ligi.
Sa srecom i protiv Leotara ne predajite se lako. :D

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 21 maj 2012, 00:41

tm84 je napisao/la:pitanje za navijace ostalih klubova

koji je igrac dao ove sezone zelji vise od jednog gola? ;)
Ja ti mogu reci da vam moji nisu dali niti jedan, a primili su 8 :D

plava grbavica
Kontakt:

Post Postao/la plava grbavica » 21 maj 2012, 00:45

aleksandar_veliki je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Cestitali smo davvno, ali da se osvrnem na jednu stvar koja me je prije svega kao covjeka koji voli sport, gleda tekme nasih klubova, pravo zabolila. Predizborni miting SDA i Koldze. Ono je dno dna i doista sam razočaran otisao doma. Radi 10.000 KM koje su usput, moje i vase, covjek par mjeseci pred izbore odrzao govor na proslavi dvostruke krune. Prica frajer o rekonstrukciji stadiona, o ovom, onom, a 10.000 ljudi mu pljesce. Ne kontam, ili sam ja glup ili...
Da li bi ga ti, da imas klub, pustio da kaze nesto 1 minutu za 10000 KM ??? Ne branim ga, ali bolje da je nama dao te pare, nego sebi u djep, ili nekom trecem... Ako je trebao pobjediti, pobjedit ce svejedno, od ovih 10000 2/3 uopste, ili ne moze glasati, ili nije iz ove opstine...
Vidi pasa, igrom slucaja sam sad razgovarao pola sata sa likom iz druge partije, koja je mnogo jaca trenutnoi od ove, i frajer je razocaran, ali u tom razocarenju je najavio kontra mjere. Mozes to svatiti kako hoces, ali moji i tvoji 10.000 KM koje je doticni turno je iskoristeno u predizborne svrhe. Dno, dna, a posljedice ce biti mnogo vece.
ma stvarno ne želim da idemo u politčke priče al koldžo misli da smo svi mi majmuni. čuj on obezbjedio reflektore a svak ko je imalo u toku zna da je to laž i još nam pravi na proslavi kampanju treba mu zabranit ulazak na stadion

tokmak
Kontakt:

Post Postao/la tokmak » 21 maj 2012, 00:47

marseille_unique je napisao/la:ja sam navijac Slobode i ne mogu nikad a da se ne zapitam zasto vi ne ispunite taj donji dio tribine, zasto je uvijek prazan je li nemate ljudi da popunite sve to ili sta je problem , tako bi vam tribina izgledala mocnije kada bi i to mogli da popunite
zato sto hoce svi na stolice. na jednu stolicu nagura se troje ljudi a niko nece dole da sidje. oni koji sidju moraju ici na jugoistok-jugozapad "da bi se parola vidjela".inace dok nije bilo stolica jug je bio puniji.
Zadnja izmjena: tokmak, dana/u 21 maj 2012, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 21 maj 2012, 00:47

.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 maj 2012, 01:00

HAJE LAZARE, HAJDE LAZARE, HAJDE LAZARE, HAJDE LAAAAAAAZARE :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 21 maj 2012, 01:00

tm84 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Jel' nam još samo taj rekord ostao da oborimo ?
moramo postici 70 golova u prvenstvu, ne smijemo imati vise od 15 primljenih golova, i moram postici 23 pobjede u prvenstvu, od toga 10 u gostima... to mogu reci ;)

@spielfuhrer
je.be se meni za leotar, ja samo gledam zelju i rekorde koje obaramo... ;)
Upravu si, što bi mi bili obavezni da se trošimo i da pobijedimo radi nekog desetog. Druga je stvar što bi možda neko volio da ostane neki klub, a ne neki drugi, ali oni koji se nadaju našoj pobjedi (koji god da su) mogu se samo nadati našoj dobroj volji, mi nemamo nikakvu obavezu prema bilo kome, nek se sjati ko god hoće.

Ali želio bih pobjedu radi tih nekih rekorda i onako radi produžetka niza, pa ako baš hoćete i zato što se lijepo osjećam kad pobijedimo :mrgreen:

nanek

Post Postao/la nanek » 21 maj 2012, 01:03

Samir Bekrić: Nakon razgovora sa Amarom Osimom sam se priključio ekipi kako bih trenirao nekoliko dana. Nakon mog prvog treninga i sjajne dobrodošlice svih u klubu, a posebno navijača, jednostavno sam bio sretan. Čak sam dobio ponudu iz Izraela, ali je velika euforija stvorena oko mog povratka, tako da ne bi bilo fer prema klubu, navijačima i Osimu da napustim ekipu i potpišem ugovor za neki drugi klub. Odlučio sam ostati i sretan sam. Jedva čekam utakmice da izađem na čarobnu Grbavicu. Fenomenalan je osjećaj vratiti se kući i biti sa svojim najdražim.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 21 maj 2012, 01:04

slika

ali samo za ovu sezonu :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.