Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Da znas da si mi falio ponekad.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Druže Naile, čemu konstantna potreba za kratkim rečenicama sa tačkom na kraju?
CAMP MOU!
- Nail for Real
- Kontakt:
Onako, da zborimo.Namiks je napisao/la:Druže Naile, čemu konstantna potreba za kratkim rečenicama sa tačkom na kraju?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Nisi jedini kojem je falio.Unosi živosti ko Callejon kad uđe.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Nail for Real
- Kontakt:
Vidim da je Darka uspio da iznervira
.Ulazi u formu
.

To svako uspijeNail for Real je napisao/la:Vidim da je Darka uspio da iznervira.Ulazi u formu
.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Španjolska Marca, bliska 'kraljevskom klubu', u subotu je objavila kako je Luka Modrić prvi na listi želja Josea Mourinha, trenera novog prvaka španjolske nogometne lige - Real Madrida
Na tu priču se nadovezao The Sun, koji piše kako je Real Madrid spreman izdvojiti 25 milijuna funti za Modrića. To je za oko sedam i po milijuna manje od svote na koju su 'spursi' procijenili Modrićevu vrijednost.
No, Real Madrid je uz novac spreman ponuditi i francuskog veznog igrača, 27-godišnjeg reprezentativca Lassanu Diarru, koi je igrao u Portsmouthu pod palicom aktualnog menadžera Tottenhama Harryja Redknappa, prije nego se početkom 2009. godine pridružio Real Madridu.
Tottenhamov predsjednik Daniel Levy prošlog je ljeta odbio Chelseajevu ponudu za Modrića tešku 40 milijuna funti.
Modrić još nije potpisao ponuđeni novi ugovor s Tottenhamom, koji bi mu jamčio veću plaću. Obznanio je kako će o nastavku karijere odlučiti nakon Europskog prvenstva u Ukrajini i Poljskoj.
Na tu priču se nadovezao The Sun, koji piše kako je Real Madrid spreman izdvojiti 25 milijuna funti za Modrića. To je za oko sedam i po milijuna manje od svote na koju su 'spursi' procijenili Modrićevu vrijednost.
No, Real Madrid je uz novac spreman ponuditi i francuskog veznog igrača, 27-godišnjeg reprezentativca Lassanu Diarru, koi je igrao u Portsmouthu pod palicom aktualnog menadžera Tottenhama Harryja Redknappa, prije nego se početkom 2009. godine pridružio Real Madridu.
Tottenhamov predsjednik Daniel Levy prošlog je ljeta odbio Chelseajevu ponudu za Modrića tešku 40 milijuna funti.
Modrić još nije potpisao ponuđeni novi ugovor s Tottenhamom, koji bi mu jamčio veću plaću. Obznanio je kako će o nastavku karijere odlučiti nakon Europskog prvenstva u Ukrajini i Poljskoj.
smijesno,covjek igra na istoj poziciji kao i Mesut Ozil koji je od Luke bolji x puta.Nek se Mou baci na dovodjenje Ramiresa taj bi nam samo tako legao,strasan igrac 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
lično ja bi prije da se dovede Silva nego Luka

Zadnja izmjena: madridist, dana/u 21 maj 2012, 11:54, ukupno mijenjano 3 puta.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ne igra na istoj poziciji kao Mesut Ozil !L-Train je napisao/la:smijesno,covjek igra na istoj poziciji kao i Mesut Ozil koji je od Luke bolji x puta.Nek se Mou baci na dovodjenje Ramiresa taj bi nam samo tako legao,strasan igrac
Igra na poziciji Xabi Alonsa po mogucnosti Khedire.Da si pogledao Spurse jednom u ove 3 - 4 godine znao bi sta igra decko.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
jos gore,zamisli da igraju Alonso i Luka u paru,pa brate puhalo bi na sve stranu u defanzivnom djelu.Johny je napisao/la:Ne igra na istoj poziciji kao Mesut Ozil !L-Train je napisao/la:smijesno,covjek igra na istoj poziciji kao i Mesut Ozil koji je od Luke bolji x puta.Nek se Mou baci na dovodjenje Ramiresa taj bi nam samo tako legao,strasan igrac
Igra na poziciji Xabi Alonsa po mogucnosti Khedire.Da si pogledao Spurse jednom u ove 3 - 4 godine znao bi sta igra decko.
Nije Alonso pejgamber i nedodirljiv.
Luka je mnogo dinamicniji igrac od njega sa vrsnom tehnikom i kretnjom tako da nije slucajnost sto je interesantan Realu.
Luka je mnogo dinamicniji igrac od njega sa vrsnom tehnikom i kretnjom tako da nije slucajnost sto je interesantan Realu.
hmm Mourinho ce cjediti Alonsa do kraja,to je igrac u kojeg on ima najvise povjerenja i nema teorije da ce on ispasti iz prvog sastava.
[youtube][/youtube]
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ma Alonso je car.On neka po tekmi posalje samo jednu svoju dijagonalu i meni dosta.
A sto se tice Modrica,iskreno,vise bi volio da se sve to odradi,kako se i suska.Dakle Kaku proslijedit PSG-u,jer, na stranu sve ,on svojim partijama ne zasluzuje igrati u 1. ekipi reala,a na klupi ne moze sjediti igrac koji uzima od budzeta one pare...i naravno dovesti Modrica s tim da cijena bude tu negdje sa zaradom od kake.
Ono sto se meni ne svidja u svemu tome, je eventualni odlazak lassa u tottenham,jer ja ga licno cijenim,i khedira nije puno bolji igrac od njega.Smatram da odradi vise posla od sahina,iako nisu isti tip igraca.Djeluje mi opustenije i slobodnije,a opet agresivnije i fokusiranije(ako postoji ovaj pridjev
).
Spominje se sad i Aguero.Smijesno je pomisliti prodaju najboljeg igraca u sezoni za bilo koje pare,ako klub naravno nije u finansijskoj krizi
A sto se tice Modrica,iskreno,vise bi volio da se sve to odradi,kako se i suska.Dakle Kaku proslijedit PSG-u,jer, na stranu sve ,on svojim partijama ne zasluzuje igrati u 1. ekipi reala,a na klupi ne moze sjediti igrac koji uzima od budzeta one pare...i naravno dovesti Modrica s tim da cijena bude tu negdje sa zaradom od kake.
Ono sto se meni ne svidja u svemu tome, je eventualni odlazak lassa u tottenham,jer ja ga licno cijenim,i khedira nije puno bolji igrac od njega.Smatram da odradi vise posla od sahina,iako nisu isti tip igraca.Djeluje mi opustenije i slobodnije,a opet agresivnije i fokusiranije(ako postoji ovaj pridjev

Spominje se sad i Aguero.Smijesno je pomisliti prodaju najboljeg igraca u sezoni za bilo koje pare,ako klub naravno nije u finansijskoj krizi

Sretno zmajevi!!
ako Higuain ode,molimo da se dovede Torres 

Sta ste navalili na Ex- Pateticovce.
Jes' da prave najbolje napdace na Svijetu al' ima jos strasnih pored Kuna, Torresa i Radamela

Jes' da prave najbolje napdace na Svijetu al' ima jos strasnih pored Kuna, Torresa i Radamela

Johny je napisao/la: Ne igra na istoj poziciji kao Mesut Ozil !
Da si pogledao Real par puta u zadnje dvije sezone kada su igrali bez Alonsa znao bi kako je on pejgamber i nedodirljiv.Johny je napisao/la:Nije Alonso pejgamber i nedodirljiv.
CAMP MOU!
Ovdje niko ne govori da nije najbolji na svojoj poziciji u Realu , medjutim Luka Modric moze ponuditi nesta drugaciej od njega.Dinamicniji je 3 puta od Alonsa i nejgova kretnja nije zonska(koja je vise orijentisana ka defanzici) , vec se luka mnogo vise krece sinhronizovano sa ostatkom tima.(mnogo vise ofanzivnih uloga ima).
Nigdje nisam naveo da je Luka bolji igrac.Sto naravno i nije.Ali da je velik tanelat i odlican igrac to svakako jeste.
Ne vidim razlog zasto ne bi mogao igrati u Realu.Sigurno bolji i kvalitetniji igrac od Khedire, Lassa i Sahina.
Alonso jeste jako bitan igrac u Realu ali Real bez njega je i dalje strasan tim.
Nigdje nisam naveo da je Luka bolji igrac.Sto naravno i nije.Ali da je velik tanelat i odlican igrac to svakako jeste.
Ne vidim razlog zasto ne bi mogao igrati u Realu.Sigurno bolji i kvalitetniji igrac od Khedire, Lassa i Sahina.
Alonso jeste jako bitan igrac u Realu ali Real bez njega je i dalje strasan tim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.