FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 maj 2012, 00:00

Evo ipak Sead Causevic premier TK je bio tu i to u majici ja <3 Slobodu :).

http://vidiportal.ba/drutvo/11584-foto- ... u-a-dasmin" onclick="window.open(this.href);return false;
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 maj 2012, 00:02

Cestitke Slobodi na danasnjoj pobjedi i nadam se da ostajete u PL. Klub kakav je Sloboda zasluzuje mnogo vise od borbe za opstanak, a ako vam Ibrakovic ostane i naredne sezone bit cete pravo dobri. Od ovih vasih omladinaca ce skuckati pravo lijepu ekipu i uz par pojacnja to ce biti to. Takodjer mi je drago da su se Tuzlaci konacno vratili na Tusanj, jer je danas bilo oko 6 000 ljudi na stadionu. To je odmah i veliki prihod za klub i samo tako se moze pomoci svome klubu. SVAKA CAST TUZLACI!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

sfpborac
Kontakt:

Post Postao/la sfpborac » 21 maj 2012, 00:05

tm84 je napisao/la:cestitam vam na izborenom opstanku!!! nadam se naredne godine vasem oporavku i borbi za evropu!!! ;)
Koliko ja znam, porazom u posljednjem kolu protiv Slavije Sloboda ce ispasti. Ukoliko pobjede Gosk, Leotar i Rudar Sloboda ispada, zar ne?

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 maj 2012, 00:07

el-fighter je napisao/la:. Takodjer mi je drago da su se Tuzlaci konacno vratili na Tusanj, jer je danas bilo oko 6 000 ljudi na stadionu. To je odmah i veliki prihod za klub i samo tako se moze pomoci svome klubu. SVAKA CAST TUZLACI!
koliko sam ja upratio ulaz je bio džaba, tako da ne vidim kako su mogli pomoći svom klubu.Možda moralno, finansijski nikako.Ako sam u krivu neko me neko demantuje. ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 21 maj 2012, 00:08

sfpborac je napisao/la:
tm84 je napisao/la:cestitam vam na izborenom opstanku!!! nadam se naredne godine vasem oporavku i borbi za evropu!!! ;)
Koliko ja znam, porazom u posljednjem kolu protiv Slavije Sloboda ce ispasti. Ukoliko pobjede Gosk, Leotar i Rudar Sloboda ispada, zar ne?
niti ce gosk uzeti velez a niti leotar zelju... ne brinem se ja za slobodu
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 21 maj 2012, 00:08

bagrcavi je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:. Takodjer mi je drago da su se Tuzlaci konacno vratili na Tusanj, jer je danas bilo oko 6 000 ljudi na stadionu. To je odmah i veliki prihod za klub i samo tako se moze pomoci svome klubu. SVAKA CAST TUZLACI!
koliko sam ja upratio ulaz je bio džaba, tako da ne vidim kako su mogli pomoći svom klubu.Možda moralno, finansijski nikako.Ako sam u krivu neko me neko demantuje. ;)
To je tačno, ali neko je spomenuo da "i kad ima 10 000 ljudi i kada ima 100 ljudi da klub dobiva isto novca" jer kao prihod ide u Stadion Tušanj.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 21 maj 2012, 00:10

VolimTz je napisao/la:Ajde sada na stranu sve, evo gledam kako su manijaci proslavili titulu, ništa bolje i jače nego mi opstanak. Postavlja se pitanje šta bi bilo kada bi se Sloboda borila za titulu !?

Da ne bi bilo da pričam u prazno ...
slika
slika
+ DUPKE PUN SJEVER.. Molim te ne pricaj gluposti...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 21 maj 2012, 00:12

Džaba druže, žestina je bila ista kao što to slike koje sam postavio i pokazuju.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 21 maj 2012, 00:13

VolimTz je napisao/la:Džaba druže, žestina je bila ista kao što to slike koje sam postavio i pokazuju.
Hajd dobro jest...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 maj 2012, 00:16

Sad protiv Slavije na pobjedu,nadam se da ce mec biti prenosen na BHT 1 ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 maj 2012, 00:21

VolimTz je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
To je tačno, ali neko je spomenuo da "i kad ima 10 000 ljudi i kada ima 100 ljudi da klub dobiva isto novca" jer kao prihod ide u Stadion Tušanj.
Nisam znao za to. Svejedno, igracima je sigurno draze igrati pred 6 000 navijaca koji ih bodre, nego pred 100. A to mi nekako cudno da klub dobija isto para bez obzira koliko navijaca dodje. Zar nebi trebao biti neki procenat ili sl.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

hattab
Kontakt:

Post Postao/la hattab » 21 maj 2012, 00:24

De ne provaljuj se Bgt, ne mozes porediti Zeljinu proslavu titule sa nasom utakmicom. Kod njih je cjele sezone sjever pun i atmosfera na nivou, dok je kod nas to slucaj u posljednjih par kola, a da ne spominjem da veci dio sezone Fukara nije bilo na mapi. Ove sezone sam bio skoro na svakoj tekmi Slobode, sto na brdu sto na tribinama i ja najbolje znam kakva je posjeta i atmosfera bila do prije par kola. Svaka cast momcima na danasnjoj utakmici, dugo nisam gledo bolju i organizovaniju igru sto potvrdjuje da Ibrakovic radi odlican poso s momcima i aBd uz malo srece i uz ovakvu igru dobijamo Slaviju u gostima 100%. Malo nas realizacija jbe, fulamo previse stopostotnih prilika ali bice bolje. SLOBODAAAAAAA TUZLAAAAA

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 21 maj 2012, 00:27

sve je ovo lijepo ljudi srce mi je veliko i sve , ali bojim se da ce ovaj uspon opet da spadne kad pocnu malverzacije sljedece sezone, da li imamo ljudi i da li ibrakovic i ovaj davud zaista ovo sve srcem rade i zele bolje i uztvari razmisljaju kao normalan navijac slobode, ili je ovo sve jedna trenutna atmosfera jedan hir koji je ce da nestane, ne mogu a da nemam taj neki ruzni osjecaj sve dok se taj sandzaklija mamu mu jbm, vrti oko kluba i sve dok vidim njega kao sponzora, ne mogu a da ne mislim da ovo samo koriste da bi im svijet vjerovao da ce napraviti nesto bolje,
moje pitanje je ima li tu istinske ljubavi u njih za slobodu pa makar ibrakovica, kakav je on covjek je li stvarno ljudina ili ne,
mislim nemojte me pogresno shvatiti , niko sretniji od mene ne bi bio da nam krene bolje pa evo sad ce i sjever da se otvori, ali sve se bojim da nece biti isto kao u zadnjih godina.

Ono sto je dobro je da je Ibrakovic uspio da malo probudi i ove ljude oko Tuzle, jer to mi je uvijek nekkao bilo zalosno, kako imamo vise stanovnika od Dalmacije kao kanton, pa sam uvijek razmisljao mozes misliti kad bi citava regija bila uz Slobodu, kad bi se to nekim marketingom i nagradnim ulaznicama moglo angazovati, pa bili bi veci od poljudske atmosfere, a eto i to se nekako diglo u zadnje dvije utakmice, jer Ibrakovic kao Lukavcanin je to malo i podigao, ako se ne varam,. Zato se nadam da Ibrakovic je covjek koji ne prlja svoj obraz i da ce da pokusa da radi u interesu navijaca, a ako vidi da mu neko to ne da neka odmah ode, jer sta mu treba da se prlja od te prljave ljude sumnjivog bogastva.

Da li mi ovo stvarno se vracamo na stare dane slave ili je ovo samo hir koji ce se stisati vec za koji mjesec kada ce se opet prodati sve sto valja Zelji, Sarajevu i nekim drugima sa istoka i zapada, a nama opet ostati neka nova mladost da nam brani boje. ......... Ima li nade za nas...?
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 maj 2012, 00:35

Danas sam u lozi stadiona vidio i Okanovica nadam se da ce ga Davud uspjeti vratit u tim za narednu sezonu ..

Bas me zanima zbog cega se danas nije skandiralo Ibrakovicu ili je bilo,a ja nisam cuo.. Vojvodicu se skandiralo nakon meca sa zrinjskim,a on nas napusti kada smo dosli do samog kraja da ispadnemo..koliko god on meni bio drag zbog svega sto je pruzao u Slobodi dok je nosio sveti dres,ovim potezom me razocarao..

Hvala predsjedniku Zahirovicu na odlicnom potezu i dovodjenju Ibrakovica na celo tima,vidi se da je to pun pogodak ;)

@marseille_unique

Zahirovic da ne misli ozbiljno radit ovaj posao ne bi se covjek prihvatio ovog posla kada se Sloboda nalazila u teskoj situaciji,ne bih potezao za djep kada su nam mnogi mecevi visili u zraku na domacem terenu ako ne isplatimo sudije itd.. ne bih se borio da za Slobodu nadje 90.000 maraka da je ne suspenduju i ne bi uzalud doveo Ibrakovica na mjesto sefa struke i potpisao sa njim ugovor na dvije godine..

evo ti njegova izjava nakon danasnjeg meca u kojoj je sve rekao : "Zbog ovog sam došao u Slobodu. Želim da u svakoj narednoj utakmici Tušanj bude ispunjen do poljednjeg mjesta. Sva ova dešavanja mi daju snagu da nastavim dalje i hoću. Neću odustati od Slobode, ovaj grad i cijeli kanton zaslužuju jaku Slobodu i imat će je. Samo da prođe još ova srijeda, nadam se da neće biti nekih većih iznenađenja, a onda ćemo svi zajedno raditi na projektu evropske Slobode", za SportSport.ba je istakao predsjednik tuzlanskog premijerligaša Davud Zahirović.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 21 maj 2012, 00:39

sve je to lijepo receno i svaka mu cast ako je tako, ali da li je istina da je on u dorbim odnosima sa tim sandzaklijom i zasto se on vrti i dalje oko nas mamu mu jbm, p ahej niko sretniji od mene da mu uspije u tome sa Evropskom Slobodom, ali znas vec i sam kolko je do sada tako ljudi volilo slobodu pa odjednom ispare se negdje, jednostavno dok s ne desi ja ne mogu vjerovati ne mogu jbm mu mater jednostavno mi je dosta vise ove seljacke politike oko naseg kluba
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 maj 2012, 00:47

Vidjecemo sta ce biti sa Sabovicem i ja ne bih volio da se on vrati al jbg mi se nista ne pitamo.. dovoljno je danas bilo cuti da je giprom sponzor meca :twisted:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 maj 2012, 01:33

[youtube][/youtube]..
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 21 maj 2012, 09:26

ahmad_tz je napisao/la:Ja sam bio medju onim sto nas zatvorise drotovi kao lafo nema mjesta vise. Al sreca dodje par momaka sa D pa nas pustise sve da udjemo.
Reci hvala :lol:
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 21 maj 2012, 09:28

ja cuo sledece sezone rekao davud opet dzaba ulaz jel istina ili suplja :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 maj 2012, 09:35

astra1922 je napisao/la:ja cuo sledece sezone rekao davud opet dzaba ulaz jel istina ili suplja :)
To bi bila najveca glupost! 2000-3000 gledalaca x5KM x15 utakmica = to je do 225.000KM
Utakmice se moraju placati, onaj ko zeli dobro treba da dodje na utakmicu i kada se placa!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.