Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la Omerbavarac » 13 sep 2009, 01:20

miky_hz je napisao/la:[youtube][/youtube]

:lol: :lol: :lol:
Jest lud. Svaka mu cast, mora igrati svaki igrac kojeg on trenira. Nismo mi dzaba jednom nogom u barazu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 13 sep 2009, 01:30

Opasan Ćiro! :lol: :lol:

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 13 sep 2009, 02:55

Hahahahaha joj Cire budale... :lol: :lol:

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 13 sep 2009, 12:57

[youtube][/youtube]

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 sep 2009, 13:53

adom je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ovo sam gledao na Novoj TV. Ovo je ona emisija nesto udovice, cini mi se.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 13 sep 2009, 14:04

adom je napisao/la:[youtube][/youtube]

:mrgreen: :D
ahahahahahaahahahahaha... jest ga izhebo ovdje... i ovaj ciru, i ciro njega... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gringo1
Kontakt:

Post Postao/la gringo1 » 13 sep 2009, 17:56

Evo jos malo od Cire...

[youtube][/youtube]
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 13 sep 2009, 20:32

Opsuj jace Ciro,jos vise ces biti zanimljiv nasim gradjanima..ima da skandiraju jos jace "Ciro majstore"..a,ti se nakon toga mozes lijepo povuci,i uz pjesme omiljenog ti Thompsona prisjecat se trenutaka provedenih sa krivoustim cjepiteljem ove drzave.
I ,hajmo sad glasno "ciro majstore,ciro majstore"...joj jes' ovaj ciro trener svih trenera,kako zna taktiku postavit,kako zna nalozit igrace...ma,kako zna opsovat,ma idealno ..."ciro majstore,ciro majstore".
Ovim putem bi pozdravio ljude koji su zasluzni za dovodjenje Cire na ovu poziciju Muniba Usanovica,i ekipu...sa porukom "levatite nas i dalje,uzimajte novce lopatama,perite koliko hocete,samo nek' ste nam trenera svih trenera doveli",nadam se da cete narednih 20 godina biti na celu Saveza,a da cete onda svojim potomcima prepustiti to mjestu,s tim da ih dobro naucite poslu..onako kako vi to najbolje znate.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 sep 2009, 21:07

Tako je umjesto da nas ko ljudi gaze Austrija,Izrael,Madzarska,Moldavija ili da se radujemo ko mala djeca kad osvojimo bod sa Farskim Ostrvima ili mozda da imamo istinsku trenersku velicinu Baku koji majstorskom taktikom zavara protivnika i stavi najboljeg strelca Bundes lige kao libera.Mi moramo da se sramotimo i da u grupi pored kloceva Turske koji su tek slucajno bili Treci u svjetu i jos slucajnije ono sretno treci u Evropi.Moramo da se sramotimo pokraj Belgije koji su isto tako sretno u polufinalu olimpijskih igara bili i vrlo sretno osvojili trece mjesto u pretproslom prvenstvu Evrope sa mladom repkom koja je ustvari okosnica te repke trenutno.
Da ne govorim o klocevima Spaniji koja nikad nista nije osvojila i svi ih taru u kvalifikacijama.
I sad umjesto da kao i prije osvojimo prvo mjesto u toj grupi mi se sa Cirom moramo blamirati i boriti se tek za baraz.
Sramota velika...................................................................................... :roll: :lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 sep 2009, 21:48

harishp je napisao/la:Tako je umjesto da nas ko ljudi gaze Austrija,Izrael,Madzarska,Moldavija ili da se radujemo ko mala djeca kad osvojimo bod sa Farskim Ostrvima ili mozda da imamo istinsku trenersku velicinu Baku koji majstorskom taktikom zavara protivnika i stavi najboljeg strelca Bundes lige kao libera.Mi moramo da se sramotimo i da u grupi pored kloceva Turske koji su tek slucajno bili Treci u svjetu i jos slucajnije ono sretno treci u Evropi.Moramo da se sramotimo pokraj Belgije koji su isto tako sretno u polufinalu olimpijskih igara bili i vrlo sretno osvojili trece mjesto u pretproslom prvenstvu Evrope sa mladom repkom koja je ustvari okosnica te repke trenutno.
Da ne govorim o klocevima Spaniji koja nikad nista nije osvojila i svi ih taru u kvalifikacijama.
I sad umjesto da kao i prije osvojimo prvo mjesto u toj grupi mi se sa Cirom moramo blamirati i boriti se tek za baraz.
Sramota velika...................................................................................... :roll: :lol: :mrgreen:
slika

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Minche
Kontakt:

Post Postao/la Minche » 13 sep 2009, 21:51

Virtu4l je napisao/la:
harishp je napisao/la:Tako je umjesto da nas ko ljudi gaze Austrija,Izrael,Madzarska,Moldavija ili da se radujemo ko mala djeca kad osvojimo bod sa Farskim Ostrvima ili mozda da imamo istinsku trenersku velicinu Baku koji majstorskom taktikom zavara protivnika i stavi najboljeg strelca Bundes lige kao libera.Mi moramo da se sramotimo i da u grupi pored kloceva Turske koji su tek slucajno bili Treci u svjetu i jos slucajnije ono sretno treci u Evropi.Moramo da se sramotimo pokraj Belgije koji su isto tako sretno u polufinalu olimpijskih igara bili i vrlo sretno osvojili trece mjesto u pretproslom prvenstvu Evrope sa mladom repkom koja je ustvari okosnica te repke trenutno.
slika

slika

ma treba ga strijeljat ba......... :mrgreen:
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 14 sep 2009, 01:39

Ko je ovaj sto se Ciro dere na njega?
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 sep 2009, 01:54

KONGO je napisao/la:Ko je ovaj sto se Ciro dere na njega?
To ti je veliki Ciro-prakticar :mrgreen: Ante Pav..........lovic ;)
Njega bi trebalo kao fizoterapeuta u nasoj repci.
Pogotovo za ove sto su ispali iz forme.
Tip ubi boga u pacijentima i jos mu ovi plate papreno seansu :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 14 sep 2009, 06:01

Cini mi se da misli na gornji snimak gdje se Ciro dere na Nadarevica(?).

A poludio skroz ovaj Ante.. :lol:
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 sep 2009, 12:43

Ćiro zabrinut zbog Džeke

Selektor Bosne i Hercegovine Miroslav Blažević kaže da je zabrinut golgeterskim postom našega najboljeg napadača Edina Džeke.

Ljetos su se za Džeku otimali najbolji europski klubovi, a njegova je cijena svakim danom rasla za milion eura. I dosegla fantastičnih tridesetak miliona eura, koliko je Milan bio spreman platiti. Wolfsburg, nije želio ni tada prodati igrača, koji je uz Misimovića i Grafitea najzaslužniji za titulu.

Trebao je, pardon morao je Džeko otići u Milan. Čak i da je od svoje zarade platio. Samo on zna kako mu je sada u Wolfsburgu, kaže Blažević na početku razgovora za San.

Teško je mladom čovjeku nositi teret slave, pogotovo ako oko tebe zveckaju milioni. Džeko je mlad momak, ali nije imun na neke anomalije koje ne idu uz nekog ko pretendira da bude najbolji napadač u Europi. Za mene je Džeko jedan od najboljih. Kada je pravi i najbolji.

Ćiro je priznao zašto je zabrinut…

Zbog Džeke sam zabrinut. Imali smo mali konflikt u autobusu na putu za Zenicu. Nisam dozvolio da se sluša muzika dok se spremamo za utakmicu. Želim potpunu, apsolutnu koncentraciju za utakmicu. Nažalost, Džeko je mislio drugačije. Usudio se pitati zašto treba ugasiti muziku. To me ražalostilo. Pa Edin treba biti za primjer. Poput kapitena Spahića, koji i povrijeđen i bolestan daje cijelog sebe za reprezentaciju.

Selektor se nada da se radi o prolaznoj bolesti, ljubimca navijača...

Ne bi valjalo da to potraje. Ja sam bio na Svjetskom prvenstvu, mene su drugi proglasili najboljim trenerom. Ja znam kako je to i šta to znači za momke, za državu, za raju... Zato mi je stalo da to ponovim sa reprezentacijom svoje zemlje. Ja sam Bosanac. Stalo mi je da i ti momci iskoriste ovu priliku. Karijera nije tako duga da se ovakve prilike pružaju svaki dan. Ja znam kako se može doći do toga, ali želim da mi se vjeruje da me moji igrači slijede. Narod, a raju ne možeš ni kakvim parama kupiti, je prepoznao naš cilj, naš projekat i on nas podržava. Zato sam sretan.

I danas vrti film sa zeničkog stadiona.

Onaj stari Džeko bi pogodio najmanje dva puta tursku mrežu. Nažalost, kao da se zamjerio Bogu, pa iz čistih situacija kada pogledom para mrežu, on nema tu preciznost. I kada je nemilosrdno zabijao u Bundesligi, nakon svakog gola sam bio sretan, ali se pribojavao šta će biti kada ga stane. Ja najbolje znam kakav potencijal leži u njemu, pitanje je dana, sata kada će ga prokinuti, kada će biti opet onaj stari Džeko. Međutim, on mora shvatiti da se od slave ne živi, već od svakodnevnog dokazivanja.

Danima i noćima misli o Estoncima.

Niko osim nas ih nije razvalio. A, to me brine. Imat će silan motiv da nam pokvare račune. Nisu nipošto lijeva reprezentacija. Naprotiv. Otkinuli su Turskoj bod, a ja ti kažem da je Turska po igri, barem protiv nas, nezgodnija od Španije. Estoncima je opet stalo da ciklus ne okončaju na posljednjem mjestu. Imaju mali milion motiva da se dokažu. Mi smo u Zenici prokockali šansu da osiguramo baraž. Ostaje nam da pobijedimo Estoniju i da meč sa Španijom bude poslastica, da bude poklon navijačima, našoj raji, našem ponosnom narodu. No, o Španiju ćemo razmišljati tek nakon Estonije. Meni kao da je suđeno da umirem od utakmice do utakmice. Kako god bilo teško, uspjet ćemo, kad ti Ćiro tvoj kaže, optimista je Miroslav Blažević.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 14 sep 2009, 19:17

"ciro majstore,ciro majstore"!!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 sep 2009, 19:52

kompleksas
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 15 sep 2009, 00:31

Haj'mo sad svi zajedno :"Ciro majstore,Ciro majstore"!!!Zmiu nas za vabra roci,kakosva smo piglu sancibo!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 sep 2009, 00:55

velez_mostar je napisao/la:Haj'mo sad svi zajedno :"Ciro majstore,Ciro majstore"!!!Zmiu nas za vabra roci,kakosva smo piglu sancibo!
Ismisl cihercegov ;)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 15 sep 2009, 02:58

harishp je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Haj'mo sad svi zajedno :"Ciro majstore,Ciro majstore"!!!Zmiu nas za vabra roci,kakosva smo piglu sancibo!
Ismisl cihercegov ;)
Ne pise se tako..ali eto...pa,druze,ne bi da dijelim ovu drzavu,ali znas vec da postoji izreka "glupi bosanac"...i ,ako ce ti biti malo lakse,ja sam hercegovac,ali i bosanac...i ne bjezim od toga,ali je cinjenica da niko nigdje nije rekao "glupi hercegovac".
I ,nije uopce u mojim postovima stavljen naglasak na to,nego na Ciru "ciro majstore,ciro majstore"...
Mozda nije cuo ciro ,moram glasnije "CIRO MAJSTORE,CIRO MAJSTORE"!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.