sretno u nastavku i puno srece na dobijanju licence.sve najbolje iz gradaccasekac je napisao/la:Vidi ne čutim niti se dižem u nebesa vi se dižete ali razumijem ja vas ne pobjeđuje se Sarajevo svaki dan bez uvrede ili podjebavanja ipak Zvijezda je još uvijek mali klub za Sarajevo ali što ne znaći da niste na putu da postanete jak i stabilan premierligaš.Sve što se nama dešava u klubu je odraz na terenu upravu jebu stari lopovi koji su nam natovarili dug igraš a ne znaš da li češ dobiti licencu ili ne pa onda se ovim igračima ne daju plaće da bi se isplatili dugovi raznih baljaka ,Graciča i ostalog smeća koje je prodefilovalo klubom.Svaki drugi tim na našem mjestu bi se žestoko za opstanak borio a mi smo ipak u utrci za Europu pa iako je ne izborimo nismo je ni zaslužili onda ako ne možemo dobitio Borac i ne treba da idemo a nas niko u Europi nije nadero (osim nekih za nas giganta Basel ili Bešiktaš ili Sparta) kako ti kažeš ipak mi smo najbolji tim iz BH na UEFA listi ali dobro o tom po tom ja mislim ako si gledao utakmicu sa Željom da smo igrali upola protiv vas kao protiv Želje da bi bilo drugačije ali ne vidim odakle takva mjerila je li sud jedn ili dvije utakmice onda OK ja neču nijedne reči.Jović če biti trener Sarajeva ja se nadam nije on kriv za ovo stanje duboki su korjeni ali opet kažem o tom po tom.astra1922 je napisao/la:sekac...sam si rekao da cu vas malo zezat i da je to draz fudbala.ja sam bio danas na utakmici i nisam nista vidio od sarajeva iskreno neznam sad sta je ali ako budete u evropi i priblizno onako igrali svi ce vas naderat.vucina nula dilaver tanak na stoperu skroz obuca do sutra nebi dao gola a husic je tele koje odavno nisam vidio a comora ne treba ni komentarisat .za pohvalu su trebinjac suljic i torlak donekle.da ste uzeli bod ili pobijedili dizali bi se u nebesa a ovako sad sutite.iskreno mislim da jovic nece docekati sledece sezone na klupi
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- molotovljev
Mozda su za tebe Basel i Sparta giganti u odnosu na Sarajevo,za mene nisu niti ce biti.
F.K.SARAJEVO
Hoces reci da ste vi giganti za njih ?molotovljev je napisao/la:Mozda su za tebe Basel i Sparta giganti u odnosu na Sarajevo,za mene nisu niti ce biti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Aco šta može napraviti u ovakvoj situaciji realno gledajuči ali ja opet tvrdim da je on najmanje kriv, pa igrači glavni krivci, pa stanje u i oko kluba ,pa licence ,pa ovo pa ono ,pa ako hočeš i gradski rival se prošetao ligom uzeo sve ipak to je prevelik teret za klub u ovakvom stanju pa da ga i Ferguson vodi ne bi se bolje prošlo vjeruj mi ali posebno kad si limitiran sa kadrom igračkim a vala nisu nešto ni drugi napravili izuzev komšija a ta zvijezda je dobra ekipa bila i sa Jovićem nas je na Koševu razvalila a Boga mi i Želju na Grbavici napatila i ne znam koga još nije ali eto samo kad nas pobijede je smak svijeta.Ćini mi se da je tu Zvijezdu na Koševu vodio Jović a onda je bio dobar je li jer je bio protiv Sarajeva ma ovo ispada cirkus šta pojedini forumaši rade i pokazuju svoj odnbos prem klubu zvanom sarajevo sve ne valja što je u Sarajevu ili bilo kakve veze ima sa Sarajevom
Sarajevo ljubavi moja!
Kako bolan nisu miljama su ispred nas i organizaciono i igrački i kako god hočeš za nas i za bilo koji tim iz BH su GIGANTI.Druga je stvar što ti i ja volimo ovo naše Sarajevo pa da je od govana za mene če biti najbolji i najdraži klub na svijetu nije mu ni Real ravan ali treba pogledati činjenice realno.molotovljev je napisao/la:Mozda su za tebe Basel i Sparta giganti u odnosu na Sarajevo,za mene nisu niti ce biti.
Sarajevo ljubavi moja!
- molotovljev
Takvi klubovi da se nose sa trećinom nasih problema i turbulencija borili bi se za ulazak u prvu ligusekac je napisao/la:Kako bolan nisu miljama su ispred nas i organizaciono i igrački i kako god hočeš za nas i za bilo koji tim iz BH su GIGANTI.Druga je stvar što ti i ja volimo ovo naše Sarajevo pa da je od govana za mene če biti najbolji i najdraži klub na svijetu nije mu ni Real ravan ali treba pogledati činjenice realno.molotovljev je napisao/la:Mozda su za tebe Basel i Sparta giganti u odnosu na Sarajevo,za mene nisu niti ce biti.
u nacionalnim prvenstvima,da ne pricamo o vecem procentu.Bankrotirali bi.Vadi ih sto su iz Švice,odnosno Češke.
F.K.SARAJEVO
Mi vam to stalno govorimo da većeg lopova u ligi nema vidi šta Kuntić radi od Zvijezde sa polovnim igračima a vaš Jović će uvijek nać alibi da mu fali ovaj ili onaj igrač čovek živi na staroj slavi od Zrinskog već par godina i tako vara uprave koje veze nemaju o lopti a vratite se nazad pa vidite ko vas je sve pobedio ma dok je on tu kod vas nikad ništa napravit nećete njemu je bitno da se predstavlja na preskonferencijama i prodaje laži...najavljivo je u Gradačcu da ide po tri boda a u... se, sa nama je ista priča i nikad manje bodova u ligi nismo osvojili nego kad je on bio trener......pazite ga se mi ga znamo a kad ga vi upoznate možda vam bude kasnoaleksandar_veliki je napisao/la:Samo da pitam i naravno bez namjere provociranja, da li Jovic i nakon danasnje blamaze ima punu podrsku ili?

adilovic,torlak,zrnanovic trebinjac,husic vucina obuca suljic haskic comor tatomirovic i fali mi jedan,sa klupe usli diata i krpicmikimaus je napisao/la:jel zna iko sastav danasnji
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
O utakmici necu ali ti da si iz Sarajeva onda ti nebi trebalo prevoditu tu rijec.Denizmare je napisao/la:Hajde nam prevedi to ,,haterim,,? Mi iz Sarajeva ne razumijemo tu rijec,pa ako ces biti ljubazan da nam prevedes..Marokanac je napisao/la:Ko gubi ima pravo da se ljuti, ne haterim ti
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
A sto je to blamaza,izgubili od ekipe koja je 6 na tabeli,vrlo dobar domacin a mi bez 3 bitna igraca i jednostavno nismo odigrali kako treba,ljudi zasluzeno pobijedili i sta sad idemo daljealeksandar_veliki je napisao/la:Samo da pitam i naravno bez namjere provociranja, da li Jovic i nakon danasnje blamaze ima punu podrsku ili?
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Hajde ba pustite pitere nek sami rjesavaju svoju situaciju.Sad lafo mi se nasli njimapametovat sta je za njih najbolje.Ako vec moram rec mislim da je greska bila na pauzi dovodjenjem Matka Krpica i Husica ko ih je doveo neznam ali nisu opravdali ocekivanja.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Oni nisu ni za tribineAlipasino je napisao/la:mislim da je greska bila na pauzi dovodjenjem Matka Krpica i Husica ko ih je doveo neznam ali nisu opravdali ocekivanja.

Husic je ipak vec nesto drugo, dokazao je je dobar igrac, u formi kada je onda je i odlican.
On bi morao biti u kombinacijama za sljedecu sezonu, jer siguran sam da moze mnogo vise pruziti u bordo dresu.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Nije problem u Joviću, već u mentalitetu i glavi igrača. Doduše ako kasne plate imaju i razlog jer im se jednostavno nemože prigovoriti. Neko je već ranije pomenuo da igrača kojeg nemožeš platiti bolje ne dovodi. Mislim da bi juniori bolje odigrali danas od prvog tima. Obuća pri krauj karijere, nemože pružiti ni 60% što je nekad mogao. Haskić, on je igrač za Banoviće. Čomor, na prste jedne ruke se mogu nabrojati njegova dobra izdanja. Krpić i Trebinjac, prosječni igrači. Suljić još uvijek mlad, ali za njega ima nade da će biti dobar igrač. Said, šta reći, čovjek sa desetak kila viška najbolji igrač. Torlak na početku sezone dobar, kasnije se uklopio u sivilo. Matko zaboravio igrati fudbal il ti nogomet. Adilović u laganom padu forme. Ostalo manje više nije vrijedno pomena. Ova ekipa definitivno nije za Evrope. Treba nama 5-6 igrača ,ali pojačanja, a ne odbačenih otpadaka iz nekih vukojebina. Pojačanja dovesti prije priprema i pustiti Jovića da odradi pripreme kako treba. Onda se tek možeš nadati nečemu.
U novi boj ...
malo realnosti ne bih vam škodilo ,čuj 5-6 pravih pojačanja u kakvoj ste finacijskoj situaciji biće dobro i ako vam ovi sadašnji igrači ostanu .hz033 je napisao/la:Nije problem u Joviću, već u mentalitetu i glavi igrača. Doduše ako kasne plate imaju i razlog jer im se jednostavno nemože prigovoriti. Neko je već ranije pomenuo da igrača kojeg nemožeš platiti bolje ne dovodi. Mislim da bi juniori bolje odigrali danas od prvog tima. Obuća pri krauj karijere, nemože pružiti ni 60% što je nekad mogao. Haskić, on je igrač za Banoviće. Čomor, na prste jedne ruke se mogu nabrojati njegova dobra izdanja. Krpić i Trebinjac, prosječni igrači. Suljić još uvijek mlad, ali za njega ima nade da će biti dobar igrač. Said, šta reći, čovjek sa desetak kila viška najbolji igrač. Torlak na početku sezone dobar, kasnije se uklopio u sivilo. Matko zaboravio igrati fudbal il ti nogomet. Adilović u laganom padu forme. Ostalo manje više nije vrijedno pomena. Ova ekipa definitivno nije za Evrope. Treba nama 5-6 igrača ,ali pojačanja, a ne odbačenih otpadaka iz nekih vukojebina. Pojačanja dovesti prije priprema i pustiti Jovića da odradi pripreme kako treba. Onda se tek možeš nadati nečemu.
realno ne brini ti za nas nidi idi slavi jadan ne bio pusti ti nas da se brinemo kako ćemo i hvala na savjetunidi je napisao/la:malo realnosti ne bih vam škodilo ,čuj 5-6 pravih pojačanja u kakvoj ste finacijskoj situaciji biće dobro i ako vam ovi sadašnji igrači ostanu .hz033 je napisao/la:Nije problem u Joviću, već u mentalitetu i glavi igrača. Doduše ako kasne plate imaju i razlog jer im se jednostavno nemože prigovoriti. Neko je već ranije pomenuo da igrača kojeg nemožeš platiti bolje ne dovodi. Mislim da bi juniori bolje odigrali danas od prvog tima. Obuća pri krauj karijere, nemože pružiti ni 60% što je nekad mogao. Haskić, on je igrač za Banoviće. Čomor, na prste jedne ruke se mogu nabrojati njegova dobra izdanja. Krpić i Trebinjac, prosječni igrači. Suljić još uvijek mlad, ali za njega ima nade da će biti dobar igrač. Said, šta reći, čovjek sa desetak kila viška najbolji igrač. Torlak na početku sezone dobar, kasnije se uklopio u sivilo. Matko zaboravio igrati fudbal il ti nogomet. Adilović u laganom padu forme. Ostalo manje više nije vrijedno pomena. Ova ekipa definitivno nije za Evrope. Treba nama 5-6 igrača ,ali pojačanja, a ne odbačenih otpadaka iz nekih vukojebina. Pojačanja dovesti prije priprema i pustiti Jovića da odradi pripreme kako treba. Onda se tek možeš nadati nečemu.
Sarajevo ljubavi moja!
ne brinem već komentarišem ako nije zabranjenosekac je napisao/la:realno ne brini ti za nas nidi idi slavi jadan ne bio pusti ti nas da se brinemo kako ćemo i hvala na savjetunidi je napisao/la:malo realnosti ne bih vam škodilo ,čuj 5-6 pravih pojačanja u kakvoj ste finacijskoj situaciji biće dobro i ako vam ovi sadašnji igrači ostanu .hz033 je napisao/la:Nije problem u Joviću, već u mentalitetu i glavi igrača. Doduše ako kasne plate imaju i razlog jer im se jednostavno nemože prigovoriti. Neko je već ranije pomenuo da igrača kojeg nemožeš platiti bolje ne dovodi. Mislim da bi juniori bolje odigrali danas od prvog tima. Obuća pri krauj karijere, nemože pružiti ni 60% što je nekad mogao. Haskić, on je igrač za Banoviće. Čomor, na prste jedne ruke se mogu nabrojati njegova dobra izdanja. Krpić i Trebinjac, prosječni igrači. Suljić još uvijek mlad, ali za njega ima nade da će biti dobar igrač. Said, šta reći, čovjek sa desetak kila viška najbolji igrač. Torlak na početku sezone dobar, kasnije se uklopio u sivilo. Matko zaboravio igrati fudbal il ti nogomet. Adilović u laganom padu forme. Ostalo manje više nije vrijedno pomena. Ova ekipa definitivno nije za Evrope. Treba nama 5-6 igrača ,ali pojačanja, a ne odbačenih otpadaka iz nekih vukojebina. Pojačanja dovesti prije priprema i pustiti Jovića da odradi pripreme kako treba. Onda se tek možeš nadati nečemu.
Nije prijatelju kontam nešto ja bi slavio bolio bi me za vaše probleme to kontam naravno da nije zabranjeno samo ti deri
Sarajevo ljubavi moja!
slavlje je završilo nego dosta sam se nerealnih gluposti danas naslušao na grbavici pa kontam da prečešljam forum ,na grbavici sanjaju o nekim pojaćanjima što koštaju par stotina hiljada eura godišnje ,odem na stranicu slobode oni iduče godine već u evropi a nemaju za pereca itd .Dođem na stranicu sarajeva spominju 5-6 pravih pojačanja a nemaju uslove za licencu .sekac je napisao/la:Nije prijatelju kontam nešto ja bi slavio bolio bi me za vaše probleme to kontam naravno da nije zabranjeno samo ti deri
Ma ima ti i ta mjesta nidi kriza je sve gora i gora a vamo se govori o pojačanjima ovi ovde spominju Salihamiđića -Sloboda ne znam koga Zvijezda dobila Sarajevo i odma su u Europi dogodine,Željo dovodi Papca nekakvog još iz Šturma ma nebuloza da se načitaš ali mi ne bi bili bosanci da nismo takvi lijepo se nasmijati maštanju pojedinaca .nidi je napisao/la:slavlje je završilo nego dosta sam se nerealnih gluposti danas naslušao na grbavici pa kontam da prečešljam forum ,na grbavici sanjaju o nekim pojaćanjima što koštaju par stotina hiljada eura godišnje ,odem na stranicu slobode oni iduče godine već u evropi a nemaju za pereca itd .Dođem na stranicu sarajeva spominju 5-6 pravih pojačanja a nemaju uslove za licencu .sekac je napisao/la:Nije prijatelju kontam nešto ja bi slavio bolio bi me za vaše probleme to kontam naravno da nije zabranjeno samo ti deri
Sarajevo ljubavi moja!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.