Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Narin
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Narin » 20 maj 2012, 21:01

Citam na svim portalima da je Hazard izabrao United,nadajmo se da je to istina.. :D

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 20 maj 2012, 21:02

Cartman je napisao/la:
Lucryler je napisao/la:Kako javljaju francuski medij Hazard je izabrao Manchester United , ugovor koji bi trebao da bude potpisan do 2016 god , koliko je vjerovati ovome ostaje da se otkrije veceras poslije njegovog posljednjeg meca u dresu Lilla ili tokom sljedece sedmice ... Sta kazete na ovo ??? Patka ili je fakat istina ?? :)
Nikako ne mogu da vjerujem da ce on doc u United. Sigurno da mu je City ponudio puno vise. Ako on dodje, mislim da nece Kagawa. Ako ipak obojica dodju, bojim se za buducnost Nania. Vidit cemo, ali bilo bi fantasticno da dodje Hazard iako ce bit vrlo skup i vise nam treba vezni. Za takvog igraca se nadje mjesta i para, jer kao sto sam vec napisao, lik moze doc do nivoa Ronalda. A takvog igraca nemamo trenutno u ekipi.
Vjeruj slobodno , a odluka ce pasti veceras ili sredinom sljedece sedmice :=) , a ako hazard dodje neko ce biti zrtvovan od krilnih igraca u unitedu . Prvog kandidata vidim Valenciju :) , nani nece

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 20 maj 2012, 21:04

Lucryler je napisao/la:
Vjeruj slobodno , a odluka ce pasti veceras ili sredinom sljedece sedmice :=) , a ako hazard dodje neko ce biti zrtvovan od krilnih igraca u unitedu . Prvog kandidata vidim Valenciju :) , nani nece
:lol: :lol: :lol:

Igrač sezone će sigurno biti žrtvovan. :lol:
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 20 maj 2012, 21:05

moze link(ovi) di si procitao ??? (za Hazard-a)

NObonus
Kontakt:

Post Postao/la NObonus » 20 maj 2012, 21:06

Hazard moze takodjer igrati Ispod spica,kreatora,krilo,vise ljevo,pa ce mu se negdje naci mjesta,valjda 8-) :D
Pored vjestine da izbaci dva-tri igraca,asistencije itd...,ima dobar sut,kako desnom tako ljevom..
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 20 maj 2012, 21:06

Gusar1995 je napisao/la:moze link(ovi) di si procitao ??? (za Hazard-a)
http://www.mercato365.com/infos-clubs/l ... 0961.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Lucryler, dana/u 20 maj 2012, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 maj 2012, 21:07

Lucryler je napisao/la:
http://www.mercato365.com/infos-clubs/l" onclick="window.open(this.href);return false; ... 0961.shtml
Cudno mi da ovi imaju tu vijest, a na primjer L'equipe nema. Mozda bude nesto zvanicno nakon tekme veceras. Yebote sad sam se bas poceo nadat, nece na dobro izac. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 20 maj 2012, 21:09

Lucryler je napisao/la:
http://www.mercato365.com/infos-clubs/l ... 0961.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
:) aBd

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 20 maj 2012, 21:12

Cartman je napisao/la:
Lucryler je napisao/la:
http://www.mercato365.com/infos-clubs/l" onclick="window.open(this.href);return false; ... 0961.shtml
Cudno mi da ovi imaju tu vijest, a na primjer L'equipe nema. Mozda bude nesto zvanicno nakon tekme veceras. Yebote sad sam se bas poceo nadat, nece na dobro izac. :D
Hehe nemojte jos da se nadate , znam da bi svi voljeli , ali kao sto je ovaj gore rekao , sacekati do kraja utakmice i njegov govor i odluku jer dosta je nagadjanja oko njega zadnjih nekoliko mjeseci ... Sjeti se samo Silve i Nasrija , bili su gotovo u Unitedu i sta se desilo na kraju :)

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 20 maj 2012, 21:13

Cartman je napisao/la: Nikako ne mogu da vjerujem da ce on doc u United. Sigurno da mu je City ponudio puno vise. Ako on dodje, mislim da nece Kagawa. Ako ipak obojica dodju, bojim se za buducnost Nania. Vidit cemo, ali bilo bi fantasticno da dodje Hazard iako ce bit vrlo skup i vise nam treba vezni. Za takvog igraca se nadje mjesta i para, jer kao sto sam vec napisao, lik moze doc do nivoa Ronalda. A takvog igraca nemamo trenutno u ekipi.
Jedina nada Uniteda je da Hazardu ipak novac nije najbitniji. Ako jeste, onda je bitka definitivno izgubljena. Nema šanse da je United ponudio više od Citya. Ali ipak, možda ga nešto privlači u United, tako da ima nade. Slažem se da je teško očekivati i njega i Kagawu. Ako bi ipak nekim čudom obojica došli, siguran sam da Park i Anderson odlaze, a možda i još jedan veznjak.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 20 maj 2012, 21:15

Evo ga hazard zabi za Lille :D

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 20 maj 2012, 21:17

Joj tačno mi je muka više od tog Hazarda, hoće doć, neće doć, tam će vam će. Ako je United postao klub koji će zinut za nekim klinjom onda ebo to više, molim Boga da ne dođe i da sačuvamo ovo malo dostojanstva što nam je ostalo. I Ronaldo je prelazio sa manje pompe. Čuj Hazard, ku'š mi nekog velikog igrača. Aj na Etihad, uklapaš se tam.

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 20 maj 2012, 21:20

negdje sam procito , izjavu Hazardovog trenera u kojoj kaze da Hazard zeli u klub sa historijom i trofejima ...u tom smislu :)

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 20 maj 2012, 21:31

A jest ovaj Hazard igracina , jest marketinska "whore" ali je mali igra , evo ga drugi gol :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 maj 2012, 21:32

Gusar1995 je napisao/la:negdje sam procito , izjavu Hazardovog trenera u kojoj kaze da Hazard zeli u klub sa historijom i trofejima ...u tom smislu :)
Onda City nije opcija. :mrgreen:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 20 maj 2012, 21:39

Hat-trick Hazarda za 34 min , strasno !!!! :D

Benop
Kontakt:

Post Postao/la Benop » 20 maj 2012, 21:47

Pa hebote bio bi sretan kao malo dijete da dođe ta igračina. Hat trick za 34 minute ( istina iz penala treći gol ). Ne znam ko može reći da ga ne bi volio vidjeti kod nas. Evo i sportsport.ba napisao da je izabrao United, pa to svi pišu. Daj Bože samo da dođe.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 maj 2012, 21:48

Lucryler je napisao/la:Hat-trick Hazarda za 34 min , strasno !!!! :D
Ma nije sad da se nesto ovi gosti iz Nancya pretjerano trude, vidi se da je ovo vise revijalnog karaktera, jer ni jedni ni drugi ne mogu ni naprijed ni nazad :mrgreen:

Inace Eden je izabran za najboljeg igraca ove godine u Ligue 1 8-) ;)

Nadajmo se da ce nastaviti sa ovim resetanjem protivnickih mreza u legendarnoj 7 8-)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 20 maj 2012, 21:51

rio_Ferdy88 je napisao/la:

Nadajmo se da ce nastaviti sa ovim resetanjem protivnickih mreza u legendarnoj 7 8-)
Fakat! Tek mi naumpade da će sedmica biti slobodna. :) Sad mi se ovaj transfer čini izuzetno realnim. :D
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 20 maj 2012, 21:54

Ovo se nešto ozbiljno sprema oko Hazarda,nisam bio optimista oko toga koga će izabrati,ali nekako imam neki osjećaj... :D
Hat-trick za 34 min,kupuj ovo Fergie odmah ;) :mrgreen:

myky202 je napisao/la:Kad se pocnete brinut za drzavu BIH kao za United mozda bude bolje svima jednog dana
:roll: :roll:
Zadnja izmjena: bazeni, dana/u 20 maj 2012, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.