Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Citam na svim portalima da je Hazard izabrao United,nadajmo se da je to istina.. 

Vjeruj slobodno , a odluka ce pasti veceras ili sredinom sljedece sedmice :=) , a ako hazard dodje neko ce biti zrtvovan od krilnih igraca u unitedu . Prvog kandidata vidim ValencijuCartman je napisao/la:Nikako ne mogu da vjerujem da ce on doc u United. Sigurno da mu je City ponudio puno vise. Ako on dodje, mislim da nece Kagawa. Ako ipak obojica dodju, bojim se za buducnost Nania. Vidit cemo, ali bilo bi fantasticno da dodje Hazard iako ce bit vrlo skup i vise nam treba vezni. Za takvog igraca se nadje mjesta i para, jer kao sto sam vec napisao, lik moze doc do nivoa Ronalda. A takvog igraca nemamo trenutno u ekipi.Lucryler je napisao/la:Kako javljaju francuski medij Hazard je izabrao Manchester United , ugovor koji bi trebao da bude potpisan do 2016 god , koliko je vjerovati ovome ostaje da se otkrije veceras poslije njegovog posljednjeg meca u dresu Lilla ili tokom sljedece sedmice ... Sta kazete na ovo ??? Patka ili je fakat istina ??

- Thunderstruck
- Kontakt:
Lucryler je napisao/la:
Vjeruj slobodno , a odluka ce pasti veceras ili sredinom sljedece sedmice :=) , a ako hazard dodje neko ce biti zrtvovan od krilnih igraca u unitedu . Prvog kandidata vidim Valenciju, nani nece

Igrač sezone će sigurno biti žrtvovan.

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
moze link(ovi) di si procitao ??? (za Hazard-a)
Hazard moze takodjer igrati Ispod spica,kreatora,krilo,vise ljevo,pa ce mu se negdje naci mjesta,valjda
Pored vjestine da izbaci dva-tri igraca,asistencije itd...,ima dobar sut,kako desnom tako ljevom..

Pored vjestine da izbaci dva-tri igraca,asistencije itd...,ima dobar sut,kako desnom tako ljevom..
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.
http://www.mercato365.com/infos-clubs/l ... 0961.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;Gusar1995 je napisao/la:moze link(ovi) di si procitao ??? (za Hazard-a)
Zadnja izmjena: Lucryler, dana/u 20 maj 2012, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
Cudno mi da ovi imaju tu vijest, a na primjer L'equipe nema. Mozda bude nesto zvanicno nakon tekme veceras. Yebote sad sam se bas poceo nadat, nece na dobro izac.Lucryler je napisao/la:http://www.mercato365.com/infos-clubs/l" onclick="window.open(this.href);return false; ... 0961.shtmlGusar1995 je napisao/la:moze link(ovi) di si procitao ??? (za Hazard-a)

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Lucryler je napisao/la:http://www.mercato365.com/infos-clubs/l ... 0961.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;Gusar1995 je napisao/la:moze link(ovi) di si procitao ??? (za Hazard-a)

Hehe nemojte jos da se nadate , znam da bi svi voljeli , ali kao sto je ovaj gore rekao , sacekati do kraja utakmice i njegov govor i odluku jer dosta je nagadjanja oko njega zadnjih nekoliko mjeseci ... Sjeti se samo Silve i Nasrija , bili su gotovo u Unitedu i sta se desilo na krajuCartman je napisao/la:Cudno mi da ovi imaju tu vijest, a na primjer L'equipe nema. Mozda bude nesto zvanicno nakon tekme veceras. Yebote sad sam se bas poceo nadat, nece na dobro izac.Lucryler je napisao/la:http://www.mercato365.com/infos-clubs/l" onclick="window.open(this.href);return false; ... 0961.shtmlGusar1995 je napisao/la:moze link(ovi) di si procitao ??? (za Hazard-a)

- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Jedina nada Uniteda je da Hazardu ipak novac nije najbitniji. Ako jeste, onda je bitka definitivno izgubljena. Nema šanse da je United ponudio više od Citya. Ali ipak, možda ga nešto privlači u United, tako da ima nade. Slažem se da je teško očekivati i njega i Kagawu. Ako bi ipak nekim čudom obojica došli, siguran sam da Park i Anderson odlaze, a možda i još jedan veznjak.Cartman je napisao/la: Nikako ne mogu da vjerujem da ce on doc u United. Sigurno da mu je City ponudio puno vise. Ako on dodje, mislim da nece Kagawa. Ako ipak obojica dodju, bojim se za buducnost Nania. Vidit cemo, ali bilo bi fantasticno da dodje Hazard iako ce bit vrlo skup i vise nam treba vezni. Za takvog igraca se nadje mjesta i para, jer kao sto sam vec napisao, lik moze doc do nivoa Ronalda. A takvog igraca nemamo trenutno u ekipi.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Evo ga hazard zabi za Lille 

- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Joj tačno mi je muka više od tog Hazarda, hoće doć, neće doć, tam će vam će. Ako je United postao klub koji će zinut za nekim klinjom onda ebo to više, molim Boga da ne dođe i da sačuvamo ovo malo dostojanstva što nam je ostalo. I Ronaldo je prelazio sa manje pompe. Čuj Hazard, ku'š mi nekog velikog igrača. Aj na Etihad, uklapaš se tam.
negdje sam procito , izjavu Hazardovog trenera u kojoj kaze da Hazard zeli u klub sa historijom i trofejima ...u tom smislu 

A jest ovaj Hazard igracina , jest marketinska "whore" ali je mali igra , evo ga drugi gol 

Onda City nije opcija.Gusar1995 je napisao/la:negdje sam procito , izjavu Hazardovog trenera u kojoj kaze da Hazard zeli u klub sa historijom i trofejima ...u tom smislu

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Hat-trick Hazarda za 34 min , strasno !!!! 

Pa hebote bio bi sretan kao malo dijete da dođe ta igračina. Hat trick za 34 minute ( istina iz penala treći gol ). Ne znam ko može reći da ga ne bi volio vidjeti kod nas. Evo i sportsport.ba napisao da je izabrao United, pa to svi pišu. Daj Bože samo da dođe.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma nije sad da se nesto ovi gosti iz Nancya pretjerano trude, vidi se da je ovo vise revijalnog karaktera, jer ni jedni ni drugi ne mogu ni naprijed ni nazadLucryler je napisao/la:Hat-trick Hazarda za 34 min , strasno !!!!

Inace Eden je izabran za najboljeg igraca ove godine u Ligue 1

Nadajmo se da ce nastaviti sa ovim resetanjem protivnickih mreza u legendarnoj 7

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Thunderstruck
- Kontakt:
Fakat! Tek mi naumpade da će sedmica biti slobodna.rio_Ferdy88 je napisao/la:
Nadajmo se da ce nastaviti sa ovim resetanjem protivnickih mreza u legendarnoj 7

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Ovo se nešto ozbiljno sprema oko Hazarda,nisam bio optimista oko toga koga će izabrati,ali nekako imam neki osjećaj...
Hat-trick za 34 min,kupuj ovo Fergie odmah

Hat-trick za 34 min,kupuj ovo Fergie odmah

myky202 je napisao/la:Kad se pocnete brinut za drzavu BIH kao za United mozda bude bolje svima jednog dana

Zadnja izmjena: bazeni, dana/u 20 maj 2012, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.