FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 20 maj 2012, 20:59

Odlicna posjeta na Grbavici, fkt je doslo onoliko raje koliko Zeljo zasluzuje da bude svaku utakmicu... Ali koliko medju tom svom rajom ima hadalja i smijesnih likova to je cudo jedno.. E takvi Zelji ne trebaju nikad, samo psovanje igracima, vrijedjanje zbog pjesama koje se pjevaju (iako nisu neke savrsene, opet si tu da navijas i ponavljas, a ne da komentarises navijanje). Meni se smucilo...
Proslava jadna, ozvucenje **** zesca, ovaj sav svijet sto je tu bio, mogao se napraviti strasan korteo kroz grad za npr autobusom, i bilo bi 10 puta bolje.. Raja se na stadionu zadrzala nekih 15 minuta, i onda je svako otisao svojim putem.. Bezveze...
Ali eto, sta ces, takav vakat dosao, nije narodu ni do slavlja, navikli valjda...
Ma samo nek' Zeljo dere... FORZA ŽELJO
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 20 maj 2012, 21:02

Blagoje Bratić je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Sto se tice redara Zeljo mora na tome poraditi za narednu sezonu. Neki seljak umalo nije prebio igraca sa brojem 13 sto mu ovaj dres nije htio dati. To se dobro moglo vidjeti ko je bio na sjeveru.

Sto se Fejzica tice imam osjecaj da je patka.
Vidio sam i ja to ali nije redar neg navijač,jedan navijač ukrade našu loptu sa fkž koja je ostala na terenu ima svakakvih koji gledaju samo svoje interese,a uhvatio onog malca hajradinovića hoće da ga bije da sam se mogao probiti kako bi ga s leđa may geri ne bi znao ni šta ga snađe.,pa se penju na prečke počupaše i mreže ma imalo je divljaka bruka.
Ma znam druze da nije redar, nego bi oni u toj situaciji trebali obratiti paznju na igrace koji su na terenu i da ih zastite. Znaju da ima svakavih seljaka, koji kao sto ti kazes gledaju svoje interese, koji su pod dejstvom alkohola i kojima je Zeljo i proslava titule najmanje bitna.
Zao mi momka, mlad je dobio je priliku da igra pred velikim brojem navijaca, ispunio mu se djecacki san i sada ovo dozivi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 maj 2012, 21:04

Koji portal je objavio ovo za Fejzića ? ako je onaj mahalski sc, onda ništa od toga, pa bolje Bukvića gurati nego ovog pitara
DRUG NEBI TI PUNCA

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 20 maj 2012, 21:09

bagrcavi je napisao/la:Koji portal je objavio ovo za Fejzića ? ako je onaj mahalski sc, onda ništa od toga, pa bolje Bukvića gurati nego ovog pitara
S.p.o.r.t.i.n

Nego gdje je onaj što veli da Zola nema dobru dugu loptu da mi objasni šta bi kod onog drugog gola...

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 20 maj 2012, 21:13

Cuj navijanje solidno, u 2.-om se culo do Bangladesa -.-'
Nemoram nista puno govorit, samo da se slozim sa "udarnom parolom" od danas :D

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 20 maj 2012, 21:16

Za dijasporu snimak.
Izbrisite *
http://www.ovi*stream.com/ch3/" onclick="window.open(this.href);return false;
NO PYRO NO PARTY

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 20 maj 2012, 21:17

Amar_TM87 je napisao/la:Cuj navijanje solidno, u 2.-om se culo do Bangladesa -.-'
Nemoram nista puno govorit, samo da se slozim sa "udarnom parolom" od danas :D
hoće li negdje biti link od navijanja :?:
Odlazi Safete.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 20 maj 2012, 21:19

Blagoje Bratić je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Sto se tice redara Zeljo mora na tome poraditi za narednu sezonu. Neki seljak umalo nije prebio igraca sa brojem 13 sto mu ovaj dres nije htio dati. To se dobro moglo vidjeti ko je bio na sjeveru.

Sto se Fejzica tice imam osjecaj da je patka.
Vidio sam i ja to ali nije redar neg navijač,jedan navijač ukrade našu loptu sa fkž koja je ostala na terenu ima svakakvih koji gledaju samo svoje interese,a uhvatio onog malca hajradinovića hoće da ga bije da sam se mogao probiti kako bi ga s leđa may geri ne bi znao ni šta ga snađe.,pa se penju na prečke počupaše i mreže ma imalo je divljaka bruka.
slika

Slična situacija sa Stanićem ovdje, čak mi se čini da je to isti lik. Kakav debil.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 20 maj 2012, 21:26

Ma ona vecina sto je ogradu preskocilo, dolazi na utakmice samo kad se ovako nesto slavi. Raja se strasno retardirano ponasalo i iskreno i drago mi je sto onako proslava losa bila bas radi takvih retardiranih likova. Jos vlastite igrace maltretiraju.
NO PYRO NO PARTY

Amar TM'87
Kontakt:

Post Postao/la Amar TM'87 » 20 maj 2012, 21:28

proslava iskreno nigdje veze, fol nakav tribund bend :S onda mescini da je negdje pisalo obracanje igraca, bruku raje otislo cim je zavtsila dodjela medalja.

navijanje moglo je i bolje al i ovo je dobro nakon svih oni desavanja oko navijaca.

a seljaka ce uvijek da bude, gledam neki malac ide sa salom i neki "mangup" mu ote sal i pobjeze u masu :S

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 20 maj 2012, 21:29

gollum je napisao/la: slika

Slična situacija sa Stanićem ovdje, čak mi se čini da je to isti lik. Kakav debil.
Ma vidiš mu na faci da je lopov još mu ono skida dres lezerno :lol: :lol:
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 20 maj 2012, 21:29

gollum je napisao/la:
Ovo je sramota i ovih čitavu sezonu nema sad su samo došli da pokupe dresove i da se uslikaju to je trebala sigurnost rastjerat ali ni oni ništa isto kakve babe.

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 20 maj 2012, 21:29

kako mi bi žao ovog malog Hajradinovića, ima godina ko i ja i dođe mu neki krkan i skida sa njega dres, udara ga..
FUJ!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 20 maj 2012, 21:32

Hvala vam za sreću od galaksije veću !
FKŽ !

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 20 maj 2012, 21:33

Što kažu gleda ga u oči,a krade i laže to su najveći lopovi,eto vidite i sami kako je to ponašanje ružno i one baklje to pršće prži narod na sve strane i ono je najveća glupost.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 20 maj 2012, 21:35

Ovaj seljak sa slike me podsjeca na Abdulaha Ibrakovica. :) :) Cesto sam bio vodje kritikovan zbog svoje konstatacije da je bolje imati 4500-5000 normalnih navijaca svaku utakmicu, nego 10000 od kojih su 5000 zesci seljaci.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 20 maj 2012, 21:36

Sjeća li se neko koje su nagrade djelili na poluvremenu i kad treba otic po njih?
🔵⚪

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 20 maj 2012, 21:36

Šta je pričo Koldžo na poluvremenu, nešto je spominj'o reprezentaciju u Novom Sarajevu, jel obeć'o neke pare za stadion?

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 20 maj 2012, 21:37

Evo gledam ovaj snimak na Vogosci. Nisam dobro upratio, je li Koldzo nesto spominjao rekonstrukciju Grbavice ? Samo sam cuo da je izrada projektne dokumentacije u toku
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

Amar TM'87
Kontakt:

Post Postao/la Amar TM'87 » 20 maj 2012, 21:37

salovi,majce i dres a sutra nekad zab vrijeme...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.