voli jovica...astra1922 je napisao/la:ma zvjezdass je najveci ublehas na nasem forumu ko fol sve voli zvijezdu ovo ono a samo protiv iste pise.pisao moramo pustiti slobodi ko fol sve dogovoreno pa se ujeo za jezik sad podcjenjuje zvijezdu j e b o ga jovic,hoce da mu razbijem sajbu na onom opelu
samo na moja tv, 2 km pa gledaj, ne isplati se telecomu da prenose na webtv-urock87 je napisao/la:Imali stream negdje na moja webtv nepise da prenose
Hahahaha a svasta...pa sarajevo je igralo bez ikakvog motiva. Da je trebalo ne biste ni prisli golu.astra1922 je napisao/la:srce ko dzamija zvijezda u svim segmentima fudbalske igre nadigrala sarajevo koje ce ako bude predstavljalo nasu drzavu na euro sceni sigurno osramotit sve ljude u nasoj drzavi.jovic kao popisan napustio stadion,krivo mi samo mogli smo im petardu dati svega mi...al nema veze zvijezda akobogda ide uzlaznom putanjom i sledece sezone sigurno ima mjesta za nas medu 4 ekipe ...sve imamo jos uzmemo sudije kao ovi nasi velikani i idemo i mi u evropu
VOLIM TE ZVIJEZDO!!! HVALA TI STO POSTOJIS!!!
peyton je napisao/la:Hahahaha a svasta...pa sarajevo je igralo bez ikakvog motiva. Da je trebalo ne biste ni prisli golu.astra1922 je napisao/la:srce ko dzamija zvijezda u svim segmentima fudbalske igre nadigrala sarajevo koje ce ako bude predstavljalo nasu drzavu na euro sceni sigurno osramotit sve ljude u nasoj drzavi.jovic kao popisan napustio stadion,krivo mi samo mogli smo im petardu dati svega mi...al nema veze zvijezda akobogda ide uzlaznom putanjom i sledece sezone sigurno ima mjesta za nas medu 4 ekipe ...sve imamo jos uzmemo sudije kao ovi nasi velikani i idemo i mi u evropu
daj bolan sta pricas,cuj niste imali motiva a borite se za evropu..sta bi tek bilo da smo mi imali motiv,ko sto astra rece petarda bi puklapeyton je napisao/la:Hahahaha a svasta...pa sarajevo je igralo bez ikakvog motiva. Da je trebalo ne biste ni prisli golu.astra1922 je napisao/la:srce ko dzamija zvijezda u svim segmentima fudbalske igre nadigrala sarajevo koje ce ako bude predstavljalo nasu drzavu na euro sceni sigurno osramotit sve ljude u nasoj drzavi.jovic kao popisan napustio stadion,krivo mi samo mogli smo im petardu dati svega mi...al nema veze zvijezda akobogda ide uzlaznom putanjom i sledece sezone sigurno ima mjesta za nas medu 4 ekipe ...sve imamo jos uzmemo sudije kao ovi nasi velikani i idemo i mi u evropu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.