RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ma nije on neupucen, nego hoce da provocira, a niko ga ne yebe ni 5% 
amire bekicu idi sine malo do wc-a,pa tamo malo da ne govorim sta,i promijeni taj dres bolje ce ti stajati crveni kad bi obukao ....
iako ima do kraja sezone još jedan utakmica, i to ona u srijedu kontra GOŠK -a, već sada se mogu sumirati rezultati. Po meni, sezona je bila solidna. Krenuli smo dobro, pa smo pali nakon što nas je Široki dobio s 2:0 u Mostaru. Nakon toga smo doživjeli pad, da bi opet pred kraj polusezone, se vratili na pravi kolosijek. Paralelno s ligom, smo dobro gurali i u kupu, gdje smo uspjeli nakon dugo vremena ući u polufinale, gdje nas je kasnije Široki dobio u obje utakmice. U proljeće ulazimo dobro, jer smo na dva teška gostovanja uzastopno uzeli bodove, i to prvo smo Čeliku uzeli bod (1:1), a onda smo po prvi puta otkad se igra PL dobili slaviju na njihovom terenu s 1:0. Nakon toga je uslijedio opet pad u igri, što je rezultiralo ostavkom Varešanovića nakon poraza kući od Rudara s 0:1. Kormilo usred sezone preuzima nekadašnji fudbaler VELEŽA Asmir Džafić, koji je s VELEŽOM davne 1989. godine osvojio omladinski kup Maršala Tita protiv VARDARA, kojeg smo u finalu dobili nakon boljeg izvođenja penala, i to je bio posljednji trofej našeg kluba.
Očekivalo se rasulo ostavkom Varešanovića, ali se desilo baš suprotno. Ekipa nije pala, s Džafom smo popravili igru, naročito u vrhu napada.
Sada je za očekivati da UO, ozbiljno krene u pripreme za narednu sezonu, što su čini mi se već počeli raditi. Eto izgleda da će se nastaviti i radovi na stadionu FK VELEŽ u Mostaru, a ne u Vrapčićima kako kaže bekicamir...
Očekivalo se rasulo ostavkom Varešanovića, ali se desilo baš suprotno. Ekipa nije pala, s Džafom smo popravili igru, naročito u vrhu napada.
Sada je za očekivati da UO, ozbiljno krene u pripreme za narednu sezonu, što su čini mi se već počeli raditi. Eto izgleda da će se nastaviti i radovi na stadionu FK VELEŽ u Mostaru, a ne u Vrapčićima kako kaže bekicamir...
Bola, ignorišite njega i slične mazle. Životni san mu biti manga na forumu.
Što se tiče ove sezone, ma ne ponovila se. Bilo je i gorih ali ni ova se ne ponovila. Sa Varešanovićem je sve ono bilo zamazivanje očiju, nikakvog napretka s njim iako se činilo da smo bolji u gostima. Bilo je nekih ''trouglova'', slučajno ili ne ali ružno za vidjeti. Ne ponovilo se ni to. Džafa došao, unio pozitivu u ekipu kojoj je prijetio krah i svaka mu čast. Sačuvao premijerligaški status koji vrlo lako mogao biti ugrožen. Pojavilo se nekoliko mladih igrača na koje se i dalje možemo osloniti i uz par pojačanja možemo imati finu ekipu za sljedeću sezonu. Bilo je i nekih dešavanja na ulici ali ništa posebno. Nije vrijedno pominjanja, nije nas poremetilo. Sad će nekada i bus biti, olakšanje klubu i mislim da teško možemo nazadovati, vidim samo napredak ubuduće.
Što se tiče ove sezone, ma ne ponovila se. Bilo je i gorih ali ni ova se ne ponovila. Sa Varešanovićem je sve ono bilo zamazivanje očiju, nikakvog napretka s njim iako se činilo da smo bolji u gostima. Bilo je nekih ''trouglova'', slučajno ili ne ali ružno za vidjeti. Ne ponovilo se ni to. Džafa došao, unio pozitivu u ekipu kojoj je prijetio krah i svaka mu čast. Sačuvao premijerligaški status koji vrlo lako mogao biti ugrožen. Pojavilo se nekoliko mladih igrača na koje se i dalje možemo osloniti i uz par pojačanja možemo imati finu ekipu za sljedeću sezonu. Bilo je i nekih dešavanja na ulici ali ništa posebno. Nije vrijedno pominjanja, nije nas poremetilo. Sad će nekada i bus biti, olakšanje klubu i mislim da teško možemo nazadovati, vidim samo napredak ubuduće.
Who dares, wins !
slijdeća sezona VELEŽA će biti u znaku Stadiona i Autobusa.......NeToBoLa je napisao/la:Bola, ignorišite njega i slične mazle. Životni san mu biti manga na forumu.
- delpiero20
- Kontakt:
Zabranjeni klubbekicamir je napisao/la:Gore se reosnovao ,a osnovao se u Mostaru davne 1905!VELEZDOGROBA je napisao/la:svi iz mostara idu gore...
valjda ce i zrinski brzo otic tamo gdje se osnovao
Zadnja izmjena: delpiero20, dana/u 20 maj 2012, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
Danas ste solidno odigrali imali ste jednu 100% sansu i jos par kontri .... Kako se zove igrac sa brojem 17 ( lik ubi po krilu ) ?
Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
Sevko OkicSaltBoY je napisao/la:Danas ste solidno odigrali imali ste jednu 100% sansu i jos par kontri .... Kako se zove igrac sa brojem 17 ( lik ubi po krilu ) ?
Golman je odbranio bar 3 ili 4 gola. I to pravo odbranio. Baca se lik da valja.
Inače prozivanje igrča Veleža popraćeno aplauzom.
Inače prozivanje igrča Veleža popraćeno aplauzom.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Nisam gledo snimak golova , ocekivana pobjeda Slobode gorilo im je pod nogama 
Spominje se za 90 rodjendan VELEŽA utakmica protiv Aeka ili Paoka
Sta mislite kolko ima istine u tome ?
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
UH kakav bi to spektakl bio.....a to mi miriše na DUŠKOVO DJELO......ANTIFA ! je napisao/la:Nisam gledo snimak golova , ocekivana pobjeda Slobode gorilo im je pod nogama
AlemC85 je napisao/la:UH kakav bi to spektakl bio.....a to mi miriše na DUŠKOVO DJELO......ANTIFA ! je napisao/la:Nisam gledo snimak golova , ocekivana pobjeda Slobode gorilo im je pod nogama
Sta mislite kolko ima istine u tome ?![]()
Prica se o tome , daj Boze i da bude
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
ANTIFA, znaš da kod nas kada se nešto priča, obično nešto i bude od toga.....ANTIFA ! je napisao/la:AlemC85 je napisao/la:UH kakav bi to spektakl bio.....a to mi miriše na DUŠKOVO DJELO......ANTIFA ! je napisao/la:Nisam gledo snimak golova , ocekivana pobjeda Slobode gorilo im je pod nogama
Sta mislite kolko ima istine u tome ?![]()
Prica se o tome , daj Boze i da bude
Dusko Dusko...ANTIFA ! je napisao/la:Nisam gledo snimak golova , ocekivana pobjeda Slobode gorilo im je pod nogama
- el-fighter
- Kontakt:
Danas ocekivan poraz od Slobode. Ebiga, necemo mi biti supci ko oni, pa daih sad pobjedimo
Draze mi je da u ligi ostane Sloboda nego GOSK ili Slavija. Sloboda je klub sa tradicijom, kome je mjesto u vrhu bh. fudbala. Sada je na nama da posaljemo GOSK tamo gdje i pripada, te da zakraj sezone upisemo domacu pobjedu pred (nadam se) punim stadionom.
Vidim nesto se suska o utakmici za 90-ti rodjendan. Koji bi to bio bum da odigramo utakmicu protiv PAOK-a ili AEK-a.
FORZA VELEZ
Draze mi je da u ligi ostane Sloboda nego GOSK ili Slavija. Sloboda je klub sa tradicijom, kome je mjesto u vrhu bh. fudbala. Sada je na nama da posaljemo GOSK tamo gdje i pripada, te da zakraj sezone upisemo domacu pobjedu pred (nadam se) punim stadionom.
Vidim nesto se suska o utakmici za 90-ti rodjendan. Koji bi to bio bum da odigramo utakmicu protiv PAOK-a ili AEK-a.
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ako bi već došlo do te utakmice,bolje bi bilo AEK nego PAOK.
Iz jednog običnog razloga,svi znamo čiji je PAOK bratski klub.
Ne bi volio da lijepu predstavu i feštu pokvare neki nevesinjci.
Iz jednog običnog razloga,svi znamo čiji je PAOK bratski klub.
Ne bi volio da lijepu predstavu i feštu pokvare neki nevesinjci.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Joj, nadam se da ce doci do neke takve utakmice, ali ja sam licno za opciju Bursaspor, ako je izvodljiva.
Support Velez, It's logical! ★
pa nadam se da ce se nesto tako dogodit! vidit sa duskom za aek,paok ili olimpiacos, barbareza bulit za hamburg, burca je svakako u opciji itd itd! treba nesto veliko odradit za 90 godina kluba, ipak sezona nije u cast 90 godina postojanja, stabilizovali smo se vise materialno i finansijski nego ista drugo! na terenu to nije bilo vele dobro, nadajmo se da ce nam uprava priustit jednu ekstra tekmu tokom ljeta! jedan protivnik kao ovi gore navedeni bi sigurno bio po renomeu za slavlje 90 godina postojanja! da je malo normalnije stanje u komsiluku nebi bile lose tekme ni sa partizanom, hajdukom ili dinamom, ali znamo kako je to zavrsavalo kad su bh klubovi igrali sa tim klubovima i da nebi islo to sve kako treba! stim ja nebi dogovarao sa ex-yu klubovima!Mont0 je napisao/la:Joj, nadam se da ce doci do neke takve utakmice, ali ja sam licno za opciju Bursaspor, ako je izvodljiva.
Kadeti : Zeljeznicar 2-0 Velez
Juniori: Zeljeznicar 4-0 Velez
Juniori: Zeljeznicar 4-0 Velez
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
što se tiče utkamice u povodu 90 - te godišnjice kluba, ja bih najradije da odigramo tu utamicu s nekom ekipom koja nije s ovih prostora, bio to Bursaspor, AEK ili PAO, nije bitno, bitno je da nije s prostora bivše SFRJ. ZAŠTO? Zato što bi bilo s.ranja na tribinama, a uostalom za mene su ta vremena prošla. Ko su partizan ili Zvijezda pa da ih VELEŽ mora ugošćavati? Nismo mi bili ničija filijala u onoj vještačkoj državi, koja se završila kako se i završila,a jedan od klubova koji je najavio ratove na ovim prostorima je Crvena Zvijezda ( vođa njihovih navijača je bio č.etnik ARKAN), i to je meni dovoljno da ih mrzim do kraja života. Samo lud može s njima igrati lopte...... 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.