NK Zvijezda Gradačac

RedDevilS
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la RedDevilS » 20 maj 2012, 12:41

Nek je sa srecom za obadvije ekipe i lijep pozdrav ide za Gradacac! :) :P
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 20 maj 2012, 16:01

Postao/la zvjezdas dana 20 maj 2012, 12:31
fk sarajevo
Kakav je Jović stručnjak znat ćete danas jer svakog igrača Zvijezde poznaje u detalje.Dobar stručnjak sa prosječnom ekipom bi danas mogao pobijediti Zvijezdu ako je poznaje kao Jović.Sarajevo je ekipa za respekt i svaki rezultat osim pobjede je poraz trenera.
zvjezdas
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 maj 2012, 16:05

ma zvjezdass je najveci ublehas na nasem forumu ko fol sve voli zvijezdu ovo ono a samo protiv iste pise.pisao moramo pustiti slobodi ko fol sve dogovoreno pa se ujeo za jezik sad podcjenjuje zvijezdu j e b o ga jovic,hoce da mu razbijem sajbu na onom opelu :lol:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 20 maj 2012, 16:09

astra1922 je napisao/la:ma zvjezdass je najveci ublehas na nasem forumu ko fol sve voli zvijezdu ovo ono a samo protiv iste pise.pisao moramo pustiti slobodi ko fol sve dogovoreno pa se ujeo za jezik sad podcjenjuje zvijezdu j e b o ga jovic,hoce da mu razbijem sajbu na onom opelu :lol:
voli jovica... :)
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

rock87
Kontakt:

Post Postao/la rock87 » 20 maj 2012, 16:12

Imali stream negdje na moja webtv nepise da prenose

index
Kontakt:

Post Postao/la index » 20 maj 2012, 16:33

na zvijezdu kvota 3 a na sarajevo 2..nesto mi to nema logike :lol:

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 20 maj 2012, 16:36

rock87 je napisao/la:Imali stream negdje na moja webtv nepise da prenose
samo na moja tv, 2 km pa gledaj, ne isplati se telecomu da prenose na webtv-u
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 20 maj 2012, 17:25

Kako su u Zvijezdi zadovoljni Daliborom Pandzom ?? evo opet je pogodio sada protiv Sarajeva.Navijaci kako su zadovoljni i to ?? jer je on veliki talenat

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 20 maj 2012, 18:35

2:0 . svaka cast momci, idemo jos jedan.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

elemental
Kontakt:

Post Postao/la elemental » 20 maj 2012, 19:26

Pa nije losa ekipa ovo Sarajevo mislim treba tu jos rada i discipline ali sta ces ne mogu svi biti kao Zvijezda. Trener im je takodje dobar vidi se covijek sa iskustvom :lol: :lol: :lol: (mame mu se sjetim vrlo cesto). I onaj mali 99broj nije lose dijete treba mu reci da donese dvije slike i rodni list da ga registrujemo u Zvijezdi mislim ipak malcu treba neka stabilnije i perspektivnija sredina... sve u svemu nije losa tekma bila...
Nije da se hvalim ali ja sam iz Gradačca...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 maj 2012, 19:28

komsije cestitke na danasnjoj pobjedi svaka cast
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 maj 2012, 20:04

srce ko dzamija zvijezda u svim segmentima fudbalske igre nadigrala sarajevo koje ce ako bude predstavljalo nasu drzavu na euro sceni sigurno osramotit sve ljude u nasoj drzavi.jovic kao popisan napustio stadion,krivo mi samo mogli smo im petardu dati svega mi...al nema veze zvijezda akobogda ide uzlaznom putanjom i sledece sezone sigurno ima mjesta za nas medu 4 ekipe ...sve imamo jos uzmemo sudije kao ovi nasi velikani i idemo i mi u evropu

VOLIM TE ZVIJEZDO!!! HVALA TI STO POSTOJIS!!!

Nova sezona nova nafaka

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 20 maj 2012, 20:16

Prije svega bih cestitao momcima na borbenoj igri,zasluzenoj pobjedi i odličnoj taktici Kuntića.Dragi moji forumasi Zvijezdu p'ratim od druge lige,Prve federalne gdje sam jedan od rijetkih sve gostujuće utakmice pratio.Danasnjim postom sam htio sarajlije uvjeriti da Jović nije nikakav stručnjak i da sa solidnom ekipom Sarajeva nije nista napravio a znao je kako disemo za raliku od Kuntića.Sto pojedini postove krivo tumače to je njihov problem.Toliko od mene.......

peyton
Kontakt:

Post Postao/la peyton » 20 maj 2012, 20:27

astra1922 je napisao/la:srce ko dzamija zvijezda u svim segmentima fudbalske igre nadigrala sarajevo koje ce ako bude predstavljalo nasu drzavu na euro sceni sigurno osramotit sve ljude u nasoj drzavi.jovic kao popisan napustio stadion,krivo mi samo mogli smo im petardu dati svega mi...al nema veze zvijezda akobogda ide uzlaznom putanjom i sledece sezone sigurno ima mjesta za nas medu 4 ekipe ...sve imamo jos uzmemo sudije kao ovi nasi velikani i idemo i mi u evropu

Hahahaha a svasta...pa sarajevo je igralo bez ikakvog motiva. Da je trebalo ne biste ni prisli golu.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 maj 2012, 20:28

peyton je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:srce ko dzamija zvijezda u svim segmentima fudbalske igre nadigrala sarajevo koje ce ako bude predstavljalo nasu drzavu na euro sceni sigurno osramotit sve ljude u nasoj drzavi.jovic kao popisan napustio stadion,krivo mi samo mogli smo im petardu dati svega mi...al nema veze zvijezda akobogda ide uzlaznom putanjom i sledece sezone sigurno ima mjesta za nas medu 4 ekipe ...sve imamo jos uzmemo sudije kao ovi nasi velikani i idemo i mi u evropu

Hahahaha a svasta...pa sarajevo je igralo bez ikakvog motiva. Da je trebalo ne biste ni prisli golu.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: jesi luckast

Nova sezona nova nafaka

index
Kontakt:

Post Postao/la index » 20 maj 2012, 20:42

peyton je napisao/la:

daj bolan sta pricas,cuj niste imali motiva a borite se za evropu..sta bi tek bilo da smo mi imali motiv,ko sto astra rece petarda bi pukla :lol: :lol:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 maj 2012, 20:57

nisu imali motiva a borac ih stigao :mrgreen: :lol: danas dosta pitara oko 80.min pognuli glave i put pod noge

prestigao lapsus :lol: :lol:
Zadnja izmjena: astra1922, dana/u 20 maj 2012, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.

Nova sezona nova nafaka

index
Kontakt:

Post Postao/la index » 20 maj 2012, 20:59

hoces reci prestigao :lol: :lol: :lol:

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 20 maj 2012, 21:08

sve je bilo danas super samo nas je sprzilo ono sunce neznam jel se culo skandiranje za naseg trenera i kako je ispalo danas na pocetku utakmice kad smo digli onaj grb nadam se da je bilo dobro

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 maj 2012, 21:12

culo se naravno i jos zaboravih koja smo mi gospoda pa na jovica niko nije ni obracao pozornost a kamoli da ga je nesto prozivao ,kuntic dobio zasluzene ovacije kao i cijela ekipa a posebno hamza koji je mozda i odigrao zadnju utakmicu za zvijezdu u gradaccu.majstore hvala ti na svemu ispisao si nasu historiju i ostaces vjeciti pecat novoj modernoj zvijezdi.velik je on fudbaler a jos veci sovjek :)

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.