Tottenham Hotspur F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Moze li Tottenham do plasmana u Ligu Prvaka?

1. Da
60
56%
2. Ne
47
44%

Ukupno glasova: 107

Bosco
Kontakt:

Re: Tottenham Hotspur F.C.

Post Postao/la Bosco » 14 maj 2012, 22:55

M. Scofield je napisao/la:sad je sve do Bayerna, a o tome ovisi i ocjena je li ova sezona bila uspješna ili ne, pa ću prokomentirati sezonu nakon te utakmice
Naravno da je bila uspješna, malo ljudi je vjerovalo da i ove sezone možete izboriti Top 4. Sad što je situacija takva kakva je to je drugi par cipela jel.

I mislim da u Engleskom fudbalu ne postoji više TOP 4 nego Top 2 a to su United i Arsenal. Konstantno su u vrhu i za to im skidam kapu. Znači svi klubovi su šetali u Top 4 i izvan samo oni nisu.

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 15 maj 2012, 08:38

Bosco je napisao/la:
M. Scofield je napisao/la:sad je sve do Bayerna, a o tome ovisi i ocjena je li ova sezona bila uspješna ili ne, pa ću prokomentirati sezonu nakon te utakmice
Naravno da je bila uspješna, malo ljudi je vjerovalo da i ove sezone možete izboriti Top 4. Sad što je situacija takva kakva je to je drugi par cipela jel.

I mislim da u Engleskom fudbalu ne postoji više TOP 4 nego Top 2 a to su United i Arsenal. Konstantno su u vrhu i za to im skidam kapu. Znači svi klubovi su šetali u Top 4 i izvan samo oni nisu.
ne bih se složio veći dio sezone bili smo na trećem mjestu imali smo 10 bodova više od vas i sve smo prokockali jednom lošom serijom u trećem mjesecu, ali to neće biti važno ako izborimo nastup u LP
Audere est Facere

belefront

Post Postao/la belefront » 15 maj 2012, 15:53

Barem jedna dobra vijest u zadnje vrijeme http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... visit.html

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 15 maj 2012, 20:35

belefront je napisao/la:Barem jedna dobra vijest u zadnje vrijeme http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... visit.html
Mislim da neće potpisat ako ne budete igrali LP. Dakle morate navijat za Bayern. :)

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 18 maj 2012, 22:41

Julien Laurens ‏@LaurensJulien

Harry Redknapp met Loïc Rémy yesterday in Paris at Orly airport.Looking good for Spurs.Marseille is asking around15M£ for the transfer #thfc
Jako dobra stvar, ako dodje do ovoga. Meni je ovaj lik (Julien) jako pouzdan, bar tako djeluje. Inače je novinar.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

belefront

Post Postao/la belefront » 19 maj 2012, 06:52

Arnelinho je napisao/la:
Julien Laurens ‏@LaurensJulien

Harry Redknapp met Loïc Rémy yesterday in Paris at Orly airport.Looking good for Spurs.Marseille is asking around15M£ for the transfer #thfc
Jako dobra stvar, ako dodje do ovoga. Meni je ovaj lik (Julien) jako pouzdan, bar tako djeluje. Inače je novinar.
A fino je da barem nekog trazi ali je Remy previse, po mom misljenju, slican Defoe-u.. :D

viking5
Kontakt:

Post Postao/la viking5 » 19 maj 2012, 07:23

tottenham se treba pojacati u napadu i obrani, a vezni red ne rasprodati, iako se bojim da ce luka u united ili chelsea, a bale u barcelonu.

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 20 maj 2012, 00:12

I pjetlovi kakve su vam ambicije sljedece sezone u LP ??? :mrgreen:
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 20 maj 2012, 00:21

Luka Modric u Real Madrid,Zrinjskom pripada 0.5 % od transfera :D ,Bale u Barcelonu ,mada sam misljenja da bi bilo bolje da ovoga Lahma dovedu za lijevog beka ,covjek i tu poziciju moze odigrati maestralno,kakav Bale ,taj samo moze sprintat!

belefront

Post Postao/la belefront » 20 maj 2012, 10:31

Eh da rezimiramo ovu sezonu:
Jako los pocetak sezone, izgubili od Manchestera (3:0, 5:1) te sramotna predstava u Europa ligi. Kako se sezona odmicala igrali su sve bolje, opet nismo imali srece sa povredama (Dawson,Lennon,VdV,Huddlestone,King..). Sezona je bila jedna od najboljih ikada do kobnog mjeseca marta, imali smo priliku da idemo i na prvo mjesto, ali velikim greskama gospodina Redknappa,njegovim sramotnim ponasanjem zbog poziva u eng. repku, atmosfera i raspolozenje igraca je opalo, samim time nizali su se ocajni rezultati, a najbolniji je poraz od Arsenala, koji je,ne znam kojem se oni bogu mole ali im je uspjelo da zavrsi ispred nas na 3 mjestu. Sezonu zavrsismo na 4 mjestu, u nadi da ce Chelsea koji je sezonu zavrsio 6. izgubiti od Bayerna i da cemo ici u Ligu prvaka. Ali eto Chelsea pobjedi sinoc, i opet se pitam kome se oni mole da imaju onoliko srece. Najveci krivac je sinoc bio onaj idio.t od Robbena, pa da sam trener, izbacio bih ga momentalno iz ekipe ali to ostavljamo navijacima Bayerna.

Moje misljenje je da bi bilo najbolje prodati Luku,Balea, Ekotta I VdV-a . Oni jednostavno su zasluzili da igraju za neki klub koji moram to reci, veci i ambiciozniji od nas, jer Levy-Redknapp politika koja se odnosi na dovodjenje igraca na posudbu i staraca koji su trebali u penziji biti vec 5-6 godina ( jedino ne zamjeram Friedelu, on je ZVIJER :D ).

Ovo su po mom misljenju igraci koji ce napustiti klub (zbog starosti,ponuda drugih klubova itd.) :
- Friedel ( Free)
- Gallas (Free)
- Nelsen (Free)
- Ćorluka ( 5-7 mil.)
- Modric (25-30 mil.)
- Bale (35 mil.)
- Defoe (12. mil.)
- Saha (Free)
- Piennar (2-3 mil.)
- Jenas (2-3 mil.)
- Bentley (4-5 mil.)
- Gio. dos Santos ( 7-8 mil.)
- Gomes (5 mil.)
- Seb Bassong (2-3 mil.)
- Bonghani Khumalo (50 K)
. Rafael Van der Vaart (15-20 mil.)
- i mozda Niko Kranjcar (10 mil.)
Zadnja izmjena: belefront, dana/u 20 maj 2012, 10:53, ukupno mijenjano 1 put.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 20 maj 2012, 10:45

belefront je napisao/la: a najbolniji je poraz od Arsenala, koji je,ne znam kojem se oni bogu moleali im je uspjelo da zavrsir ispred nas na 3 mjestu.
Wengeru :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

belefront

Post Postao/la belefront » 20 maj 2012, 13:55

Ferguson: "Nije pravedno, Tottenham je zaslužio Ligu prvaka. Englezima treba dati 5 predstavnika sljedeće sezone."

Hvala Fergie, ti si pravi gospodin :D

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 20 maj 2012, 13:56

Izvinite komsije :|
Chelsea F.C.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 20 maj 2012, 14:52

vedofeelgood je napisao/la:
belefront je napisao/la: a najbolniji je poraz od Arsenala, koji je,ne znam kojem se oni bogu moleali im je uspjelo da zavrsir ispred nas na 3 mjestu.
:roll: :( Nemoj dizat nekoga na visinu Boga. Tobejarabi :/
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 20 maj 2012, 17:14

GunnerS je napisao/la:
vedofeelgood je napisao/la:
:roll: :( Nemoj dizat nekoga na visinu Boga. Tobejarabi :/
Šalio sam se naravno :roll:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 20 maj 2012, 17:46

belefront je napisao/la:Ferguson: "Nije pravedno, Tottenham je zaslužio Ligu prvaka. Englezima treba dati 5 predstavnika sljedeće sezone."

Vala je bas ne pravedno jbt ljudi su ginuli citavu sezonu da dodju do pozicije koja vodi u LP i sad im das jadnu EL
Glory Glory Man United !!! :D

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 20 maj 2012, 17:50

red devil88 je napisao/la:
belefront je napisao/la:Ferguson: "Nije pravedno, Tottenham je zaslužio Ligu prvaka. Englezima treba dati 5 predstavnika sljedeće sezone."

Vala je bas ne pravedno jbt ljudi su ginuli citavu sezonu da dodju do pozicije koja vodi u LP i sad im das jadnu EL

smijesna izjava pa bolje onda da englezi sami igraju LP bez ostali liga i klubova
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

belefront

Post Postao/la belefront » 20 maj 2012, 18:20

mdss je napisao/la:
red devil88 je napisao/la:

smijesna izjava pa bolje onda da englezi sami igraju LP bez ostali liga i klubova
Pa bilo bi bolje, igraju najljepsi fudbal, u kojem i QPR moze pobijediti Liverpool i da ne nabrajam, a ne kao ove ostale kvazi-lige, jedina koja valja poslije engleske je Bundesliga :!:

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 20 maj 2012, 18:58

:lol: :lol: :lol:

nema dalje to ubise od ljepote.Kolko Englezi leprsavo igraju to je za nepovjerovat.Ja kad sad gledao Chelsea u polufinalu i finalu LP nisam mogao vjerovati koliko ljudi igraju lijepo.Oni pasovi i akcije , prosto za nepovjerovati.

naravno da je liga ultra zanimljiva kada je QPR u stanju dobiti jednu onakvu ekipu kao sto je Liverpool.Liverpool je toliko jak i mocan da je uspio cak i Evropu da izbori.
Koliko zanimljiva liga.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 20 maj 2012, 19:52

mi smo prva žrtva ovog glupog pravila, ali šta se može. Mislim da će nam šteta osim financijske biti mnogo veća. Neigranje LP znači i vjerovatni odlazak Luke i Balea, naravno lakše je i kupiti igrača kada igraš LP. Treće mjesto nam je pobjeglo za bod Chelsea dobi na penale baš smo pehisti.
Audere est Facere

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.