Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Eden Hazard will announce tonight after the game where he will play next season. End of the suspense soon for City, United and Chelsea
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Tolika saga oko igrača koji mene uopšte nije impresionirao... mene puno više zanima Kagawa, on se dokazao na velikoj sceni, ovaj bi mog'o bit mačak u vreći, Francuska je to...
Nije ni Francuska bas za bacit brate, a igrao je i u Ligi Prvaka. Evo ove sezone ima 17 golova i 15 asistencija u ligi, to je odlicna statistika. Igrac godine u Francuskoj dva puta za redom i tako dalje. Bice odlicno pojacanje ko ga god dovede, samo ne znam treba li United u ovom trenutku potrosit tolike pare na njega, kad nam je vezni red ovako slab.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Tolika saga oko igrača koji mene uopšte nije impresionirao... mene puno više zanima Kagawa, on se dokazao na velikoj sceni, ovaj bi mog'o bit mačak u vreći, Francuska je to...
I Kagawa ce bit dobro pojacanje ako dodje, ali ozbiljno mislim da bi Hazard mogao bit na nivou Ronalda ako dodje.
@cartman ti bolje pratis United i poznajes bolje situaciju pa me interesuje kakve su sanse da United bude prodat, neki dan sam citao tekst da smo platili troskove izlaska na berzu u Singapuru, ima li ista od toga?
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Ne znam brate, ne razumjem se previse u te stvari. U glavnom citao sam da imaju problema u Singapuru jer klub ima velik dug, i ne mogu dobit vrijednost koju traze. Iskreno mislim da su sanse za prodaju dosta male trenutno, jer klub ce bit vrlo skup (negdje sam citao da bi kostalo i do 2 milijarde funti), a Glazerima se izgleda ne prodaje svakako. Dodje mi da povratim kad vidim koliko su para izvadili iz kluba i kakve smo igrace mogli dovest za te pare.motty je napisao/la:@cartman ti bolje pratis United i poznajes bolje situaciju pa me interesuje kakve su sanse da United bude prodat, neki dan sam citao tekst da smo platili troskove izlaska na berzu u Singapuru, ima li ista od toga?
Navodno planiraju prodat dio kluba, ali nece prepustit vecinu.
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Ne znam, previše mi je razvikan, nešto se razbahatio, tačno podsjeća na Ronalda, a to po meni nije igrač za Uniteda. Hoću novog Giggsa, Scholesa, Nevillea, Keanea, Ferdinanda, muka mi je od ovih mainstream igrača. I kad se sjetim da se Beckham u svoje vrijeme smatrao takvim igračem... Ganso, Neymar, Hazard, Wizard, ovaj, onaj, ma goni sve daj mi Kagawu, Sahina i Schweinsteigera!Cartman je napisao/la:Nije ni Francuska bas za bacit brate, a igrao je i u Ligi Prvaka. Evo ove sezone ima 17 golova i 15 asistencija u ligi, to je odlicna statistika. Igrac godine u Francuskoj dva puta za redom i tako dalje. Bice odlicno pojacanje ko ga god dovede, samo ne znam treba li United u ovom trenutku potrosit tolike pare na njega, kad nam je vezni red ovako slab.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Tolika saga oko igrača koji mene uopšte nije impresionirao... mene puno više zanima Kagawa, on se dokazao na velikoj sceni, ovaj bi mog'o bit mačak u vreći, Francuska je to...
I Kagawa ce bit dobro pojacanje ako dodje, ali ozbiljno mislim da bi Hazard mogao bit na nivou Ronalda ako dodje.
Evo čitam da je Udinese odbio ponudu Uniteda za Asamoaha.Spominje se cifra oko 12 miliona eura i da je Juventus također ozbiljno zainteresiran za njega,te da je u prednosti.Da li neko zna nešto više o njemu? 

- vedofeelgood
- Kontakt:
Kwadwo Asamoah ? Odličan igrač mogu ti reći.bazeni je napisao/la:Evo čitam da je Udinese odbio ponudu Uniteda za Asamoaha.Spominje se cifra oko 12 miliona eura i da je Juventus također ozbiljno zainteresiran za njega,te da je u prednosti.Da li neko zna nešto više o njemu?
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Pogledajte ovaj sastav:
..............Welbeck...............
?..............Powell............?
.......Cleverly....Jones...........
?......Small.......Evans....Rafa..
.............DeGea..................
Ovo je neki U-23 sastav....Posto Fabio vjerovatno ode,znaci treba ljevi bek,i dva mlada krila...
..............Welbeck...............
?..............Powell............?
.......Cleverly....Jones...........
?......Small.......Evans....Rafa..
.............DeGea..................
Ovo je neki U-23 sastav....Posto Fabio vjerovatno ode,znaci treba ljevi bek,i dva mlada krila...

The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.
motty je napisao/la:@cartman ti bolje pratis United i poznajes bolje situaciju pa me interesuje kakve su sanse da United bude prodat, neki dan sam citao tekst da smo platili troskove izlaska na berzu u Singapuru, ima li ista od toga?
Glazeri su planirali da na singapurškoj berzi ponude dionice u vrijednosti 49% vrijednosti kluba ali da kupac(i) ne dobiju pravo odlučivanja(tj. jedno od direktorskim mjesta), očekivali su da zarade oko 700 mil. funti za 49% dionica kluba.
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
Kad se pocnete brinut za drzavu BIH kao za United mozda bude bolje svima jednog dana
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
myky202 je napisao/la:Kad se pocnete brinut za drzavu BIH kao za United mozda bude bolje svima jednog dana

Woooow koji komentar boze dragi!myky202 je napisao/la:Kad se pocnete brinut za drzavu BIH kao za United mozda bude bolje svima jednog dana

Molim te, otvori nam oci i reci da smo mi, tzv "navijaci stranih klubova", problem u drzavi. Vidis ironiju? Hvala.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
jeli problem sto se raja ovde druzi,komentarise i tako to.myky202 je napisao/la:Kad se pocnete brinut za drzavu BIH kao za United mozda bude bolje svima jednog dana

The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.
Kako nije!NObonus je napisao/la:jeli problem sto se raja ovde druzi,komentarise i tako to.myky202 je napisao/la:Kad se pocnete brinut za drzavu BIH kao za United mozda bude bolje svima jednog dana![]()
Nisu budzet usvojili jer na SS.BA temi o Manchester Unitedu Rooney ima vecu podrsku od Lagumdzije. Sjebali koridor 5C jer je ljudima drazi Drogba i CL od drzave. Belaj brate, izgleda da smo "mi" krivi. Kukaj majko sta sve necu ovdje procitati. @Moderacijo, brrisite ove postove zivi bili, da neko ne vidi.

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Sta onaj Dzeko napravi od naroda. Sta bi tek bilo da je igrao standardno.myky202 je napisao/la:Kad se pocnete brinut za drzavu BIH kao za United mozda bude bolje svima jednog dana
Kako javljaju francuski medij Hazard je izabrao Manchester United , ugovor koji bi trebao da bude potpisan do 2016 god , koliko je vjerovati ovome ostaje da se otkrije veceras poslije njegovog posljednjeg meca u dresu Lilla ili tokom sljedece sedmice ... Sta kazete na ovo ??? Patka ili je fakat istina ?? 

Hvala svima koji su dali par odgovora u vezi sa mogucom prodajom Uniteda. Bojim se da ce Glazeri ostat osim ukoliko ne dobiju neku astronomsku ponudu.
Moja zelja nije neka šejk ili sta ja znam, vec da dodje vlasnik koji ce vratit dug i u klub ulagat ono sto zaradimo a mislim da bi u tom slucaju mogli parirat svim klubovima.
@Lucryler nista dok ne bude oficijelno
Moja zelja nije neka šejk ili sta ja znam, vec da dodje vlasnik koji ce vratit dug i u klub ulagat ono sto zaradimo a mislim da bi u tom slucaju mogli parirat svim klubovima.
@Lucryler nista dok ne bude oficijelno
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
- red devil88
- Kontakt:
Ako ovi Glazeri ne odvedu United u propast nece niko pa ti ljudi korak po korak unistavaj nas voljeni klub.Svaki prosjecni klub u svijetu fubala ima bolji budjet za dovodjenje igraca od Uniteda e da sam i to dozivio, navijam za ovaj klub od 1998 godine i nikad ama bas nikad nije bilo ovako ocajno i tesko da United dovede kvalitetnog igraca.
Svaki dan se nadam da cu negdje procitati kako je United prodan i da ga je kupio neko od Glazera bilo ko znaci nek ga kupe kinezi sto se mene tice ne mogu biti gori od ove gamadi.Uff samo se bezveze iznerviram za minutu radi jadova.
GGMU
Svaki dan se nadam da cu negdje procitati kako je United prodan i da ga je kupio neko od Glazera bilo ko znaci nek ga kupe kinezi sto se mene tice ne mogu biti gori od ove gamadi.Uff samo se bezveze iznerviram za minutu radi jadova.
GGMU
Glory Glory Man United !!! 

Nikako ne mogu da vjerujem da ce on doc u United. Sigurno da mu je City ponudio puno vise. Ako on dodje, mislim da nece Kagawa. Ako ipak obojica dodju, bojim se za buducnost Nania. Vidit cemo, ali bilo bi fantasticno da dodje Hazard iako ce bit vrlo skup i vise nam treba vezni. Za takvog igraca se nadje mjesta i para, jer kao sto sam vec napisao, lik moze doc do nivoa Ronalda. A takvog igraca nemamo trenutno u ekipi.Lucryler je napisao/la:Kako javljaju francuski medij Hazard je izabrao Manchester United , ugovor koji bi trebao da bude potpisan do 2016 god , koliko je vjerovati ovome ostaje da se otkrije veceras poslije njegovog posljednjeg meca u dresu Lilla ili tokom sljedece sedmice ... Sta kazete na ovo ??? Patka ili je fakat istina ??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.