Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Bertrand
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Bertrand » 20 maj 2012, 13:05

Novo ime na radaru: Frank de Boer :!:

Ima 42 godine. Ajaxova škola, i igračka i trenerska tako da nema potrebe objašnjavati njegovu filozofiju igre. Preuzeo Ajax u decembru 2010. kao privremeno rješenje. Ubrzo potpisuje i pravi ugovor. Do kraja sezone osvaja titula prvaka Holandije, što je ponovio i ove sezone. Uklapa se savršeno, mogu reći.
A manager like Frank de Boer, who has already been approached and expressed an interest, would offer more authority and may fit within the framework. He would also allow Liverpool to make a fresh start.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

LS7
Kontakt:

Post Postao/la LS7 » 20 maj 2012, 13:44

Haman da je Boas najblizi klupi L'poola.Ako dodje nek rasproda pola ovih igraca,i dovede Falcaa.S Boasom na klupi vjerovatno bi imali sanse dovest' Falcaa,mada ce trebat' Atleticu dati brdo para.Covjek je iz Porta koji je igr'o LP,presao u Atletico koji ne igra,samo ga treba kesirat'.S njim u ekipi i sa Suarezom nam ne bi trebao ni golman,nit' odbrana.. :D Oni bi samo trpali.
Kad' god dodje dobro bi dos'o takav igrac.Ako ne ove,barem sledece... :)
"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 20 maj 2012, 14:22

LS7 je napisao/la:Haman da je Boas najblizi klupi L'poola.Ako dodje nek rasproda pola ovih igraca,i dovede Falcaa.S Boasom na klupi vjerovatno bi imali sanse dovest' Falcaa,mada ce trebat' Atleticu dati brdo para.Covjek je iz Porta koji je igr'o LP,presao u Atletico koji ne igra,samo ga treba kesirat'.S njim u ekipi i sa Suarezom nam ne bi trebao ni golman,nit' odbrana.. :D Oni bi samo trpali.
Kad' god dodje dobro bi dos'o takav igrac.Ako ne ove,barem sledece... :)
Ako ga je Patetico platio 42,5 miliona.Uz to ima jos 4 godine ugovora , onda je vjerovatno da ga niko nece dobiti ispod 60-65 miliona.Realno je najbolji napadac Svijeta vec drugu godinu za redom i ta cifra za onakvu masinu i zivotinju nije velika.Cisto sumnjam da ce ga iko dovesti , prije svega jer sam govori da mu je u Pateticu idealno i da ne zeli razmisljati o odlasku.

Jedna od njegovih novijih bravura , ova je od neki dan ;)

[youtube][/youtube]
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 maj 2012, 14:38

the scouser je napisao/la:Ako dođe Boas, to znači period od najmanje dvije godine bez ikakvih tendencija ka osvajanju trofeja, i generalna rekonstrukcija tima u tom periodu. Tek nakon te dvije godine, možemo govoriti da li je on uspio ili ne, a do tada se svi u klubu i oko kluba moraju strpiti.
Sa ovim se slažem ali se ovoga i plašim, slabi smo 'mi' sa strpljenjem. :D

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 20 maj 2012, 14:53

mogu se kladiti da ćemo ga nakon dva poraza odmah pljuvati i želiti da ode... ne samo boas nego bilo kojeg trenera...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 maj 2012, 15:03

To je dokaz ono što sam pričao o Kingu. Uprkos katastrofalnoj sezoni niko se nije usudio da mu nešto ružno napiše, sa drugima je i situacija drugačija. ;)

_____

slika

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 20 maj 2012, 17:10

Da nam dodje Murinjo za menagera a Klopp za pomocnog nama nema titule toga moramo biti svjesni.. Prejaka je konkurencija i preuigrana da bi mi mogli ista postici.. Nekim navijacima je ispod casti osvojiti kup uefa a nije ispod casti dovesti nekog igraca od 30tak miliona koji bi se zaradili osvajanjem tog kupa.. :lol: Kako glupo razmislanje..
Ja bas volim sto igramo evro ligu makar cu cesce gledati tekme Liverpoola i u tim tekmama ce sigurno sansu dobijati mladji igraci..

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 maj 2012, 17:28

Red Assassin je napisao/la: Ja bas volim sto igramo evro ligu makar cu cesce gledati tekme Liverpoola i u tim tekmama ce sigurno sansu dobijati mladji igraci..
Opet zavisi kakav pristup trener ima. Eto recimo King je u utakmicama Carling Cupa ipak stavljao većinom prvotimce, par iz rezervnog sastava, a utakmice su idealne za nabijanje kilometraže 'malaca'. Bude li kao što si rekao trener zagrijan za takvo takmičenje, onda će mlađi igrači rijeđe dobiti priliku. :D Sjećam se koliko sam se nervirao u utakmicama koje smo igrali, ne ponovilo se.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 maj 2012, 17:51

Bertrand je napisao/la:Novo ime na radaru: Frank de Boer :!:

Ima 42 godine. Ajaxova škola, i igračka i trenerska tako da nema potrebe objašnjavati njegovu filozofiju igre. Preuzeo Ajax u decembru 2010. kao privremeno rješenje. Ubrzo potpisuje i pravi ugovor. Do kraja sezone osvaja titula prvaka Holandije, što je ponovio i ove sezone. Uklapa se savršeno, mogu reći.
A manager like Frank de Boer, who has already been approached and expressed an interest, would offer more authority and may fit within the framework. He would also allow Liverpool to make a fresh start.
ne bi bilo lose kad bi on dosao.
You are someone else I am still right here

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 20 maj 2012, 18:16

the scouser je napisao/la:Ako dođe Boas, to znači period od najmanje dvije godine bez ikakvih tendencija ka osvajanju trofeja, i generalna rekonstrukcija tima u tom periodu. Tek nakon te dvije godine, možemo govoriti da li je on uspio ili ne, a do tada se svi u klubu i oko kluba moraju strpiti.
Ovo je žalosno, jer bi King već ove sezone napravio bolji rezultat nego prošle u ligi i posložio bi ekipu.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 20 maj 2012, 19:07

Ma u Liverpoolu je sve otišlo u ... . Rasulo totalno. Ja sam 100% ubijeđen da od LP ni u narednoj sezoni nema ništa. City i United su nedostižni, a ja sam ubijeđen da će i Arsenal i Chelsea imati daleko bolju sezonu (Chelsea pogotovo). Tottenham bi također mogao biti ispred ako zadrže ključne igrače. Ali to nije problem. Problem je što se opet neće praviti ekipa za budućnost, već će se pokušavati preko noći napraviti rezultat, a od toga sa ovim igračima nema ništa.
FK Pjetlovi

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 maj 2012, 19:17

reds je napisao/la:Ma u Liverpoolu je sve otišlo u ... . Rasulo totalno. Ja sam 100% ubijeđen da od LP ni u narednoj sezoni nema ništa. City i United su nedostižni, a ja sam ubijeđen da će i Arsenal i Chelsea imati daleko bolju sezonu (Chelsea pogotovo). Tottenham bi također mogao biti ispred ako zadrže ključne igrače. Ali to nije problem. Problem je što se opet neće praviti ekipa za budućnost, već će se pokušavati preko noći napraviti rezultat, a od toga sa ovim igračima nema ništa.
ja mislim da cemo prije ispasti iz lige nego izboriti ligu prvaka

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 20 maj 2012, 21:26

[youtube][/youtube]

ovog covjeka dovesti da kaze Henderson ili igraj nogomet ili ces otici u .. :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 maj 2012, 21:34

Dali smo 47, primili 40 golova. Najbolji strijelac Suarez sa 11 golova, drugi Bellamy sa 6. :lol: To dovoljno govori kako nam je posložena ekipa ove sezone i kako smo zapravo igrali. Zaje*ite 30 pogođenih prečki i slično, vadimo se na gluposti ... Ali navikli smo ... Uvijek su nam neke nad-naravne moći krive za loše rezultate. Najbolji igrač stoper, Martin Skrtel. Nakon Lucasa kao destruktivca, vratili smo se na stopera. Možda sljedeće godine bude Reina kao najzaslužniji što smo opstali u ligi. Ljudi, malo realnosti ne bi škodilo. Nazadujemo!! ;) Samo se nadam da će ovu ekipu preuzeti neko ko će u prvoj sezoni dokazati kako Liverpool napreduje. Kenny to nije uspio, obećao je neko četvrto mjesto a mi završismo iza gradskog rivala. Svaka čast njemu, ali svaka sljedeća sezona bi bila gora da je ostao na klupi. Gotivan je on lik, velika legenda kluba, neko ko najviše voli Liverpool, ali i sam je svjestan i ne može se naljutiti jer je dobio otkaz. Pa i Shearer je legenda Newcastlea pa často napusti trenerski posao. Rafa ili Boas su trenutno najbolja najrealnija rješenja za klupu, mada bi se i Frank odlično uklopio ali koliko su naši zainteresovani vidjećemo.
Zanimljivo je i to što Harry Redknapp ima isto kvotu na kladionicama kao i Rafa Benitez. Izgleda da se ispostavilo tačnim ono što sam čitao, a navodno je u svađi sa vlasnicima. Kada dodamo i to da je Chelsea pomrsio račune Tottenhamu osvojenom ligom prvaka, sve ima smisla. Ono što nema smisla jeste da se ne uklapa u 'novu' viziju Liverpoola. ;)

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 20 maj 2012, 21:35

Henderson je napisao/la:
Ovo je žalosno, jer bi King već ove sezone napravio bolji rezultat nego prošle u ligi i posložio bi ekipu.
Baš bi mu yebeno bilo da napravi bolji rezultat. Osmo mjesto, 52 boda mi i Fulham, bliži Wolvesima nego Unitedu...da igra Reina špica bolji bi od tog bili.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 maj 2012, 21:39

the scouser je napisao/la: Baš bi mu yebeno bilo da napravi bolji rezultat. Osmo mjesto, 52 boda mi i Fulham, bliži Wolvesima nego Unitedu...da igra Reina špica bolji bi od tog bili.
Upravo tako. Nakon Hodgsona mislio sam da nikada neću ponoviti:
"Sljedeće sezone će biti bolje, jer gore ne može..."
Bojim se da sam se već nakon ove pokajao..
Ne znam zašto su ljudi toliko oduševljeni ovom sezonom i vide nešto što
ja recimo ne vidim. Pa imamo igrače koji su u rangu sa sami vrh, ja se to smijem
usuditi napisati i stojim iza toga, ali jednostavno bijaše izgubljeni!
Niko nije lud pa ih eto samo tako pozove u tu reprezetanciju, imaju oni danfa,
samo treba neko da ih posloži. ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 maj 2012, 21:47

the scouser je napisao/la:Baš bi mu yebeno bilo da napravi bolji rezultat. Osmo mjesto, 52 boda mi i Fulham, bliži Wolvesima nego Unitedu...da igra Reina špica bolji bi od tog bili.
Surova istina.
Pod Dalglishovom palicom se nije primijetio nikakav napredak, jbt. CC je osvojen i to je to, al' igra nije imala glavu i rep.

Mene zanima sljedeće. Da li pojedinci stvarno misle kako su veći navijači Liverpoola podržavajući Dalglisha i da li ti isti misle kako se Liverpool polako pretvara u Chelsea kada je mijenjanje trenera u pitanju?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 20 maj 2012, 21:48

Dali smo 47, primili 40 golova. Najbolji strijelac Suarez sa 11 golova, drugi Bellamy sa 6. :lol: To dovoljno govori kako nam je posložena ekipa ove sezone i kako smo zapravo igrali.
Suarez je najbolji strijelac sa samo 11 golova jer nije prošao pripreme sa Liverpoolom i što je imao 9 utakmica suspenzije.
Ekipa nam nije bila posložena ove sezone jer nam je Reina oduzeo dosta bodova, Glen je griješio blizu našeg gola, Agger i Skrtel su znali zabiti autogol, Kuyta i Maxija nije nigdje bilo, Gerard nikad slabiji, Carra također ... To nije ekipa koju je King složio, nego su to igrači koje je King naslijedio.
Zaje*ite 30 pogođenih prečki i slično, vadimo se na gluposti ... Ali navikli smo ... Uvijek su nam neke nad-naravne moći krive za loše rezultate.
Kao što su nadnaravne moći bile krive Rafi u vidu kao da nije imao pare da troši a potrošio 230 miliona funti ili možda tek nakon što je dobio otkaz da je mogao kupiti Jovetića, Vidića, Alvesa ... ? Svako ima svoje izgovore. ;)
Najbolji igrač stoper, Martin Skrtel. Nakon Lucasa kao destruktivca, vratili smo se na stopera. Možda sljedeće godine bude Reina kao najzaslužniji što smo opstali u ligi. Ljudi, malo realnosti ne bi škodilo. Nazadujemo!!

U vrijeme Rafe jedinu nagradu koju smo dobili je zlatna rukavica za Reinu, zbog dosta utakmica bez primljenog gola. Tako da nema velike razlike. Nikad nismo imali najboljeg strijelca lige. ;)
Samo se nadam da će ovu ekipu preuzeti neko ko će u prvoj sezoni dokazati kako Liverpool napreduje. Kenny to nije uspio, obećao je neko četvrto mjesto a mi završismo iza gradskog rivala. Svaka čast njemu, ali svaka sljedeća sezona bi bila gora da je ostao na klupi. Gotivan je on lik, velika legenda kluba, neko ko najviše voli Liverpool, ali i sam je svjestan i ne može se naljutiti jer je dobio otkaz. Pa i Shearer je legenda Newcastlea pa často napusti trenerski posao. Rafa ili Boas su trenutno najbolja najrealnija rješenja za klupu, mada bi se i Frank odlično uklopio ali koliko su naši zainteresovani vidjećemo.
Koji đavo onda hoćeš Rafu? On je imao 6 godina i doveo nas je u EL i na 7 mjesto. Rafa je također završio iza Evertona.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 20 maj 2012, 21:54

Uveliko se raspravlja o imenima, a ja stvarno nemam nikakvu predstavu o narednom treneru...Mislim, tako smo se nekako doveli u situaciju da ne znas sta treba Liverpoolu da se izvuce iz ove situacije. Slazem se s onim da ova ekipa nema srce, ili ako vec postoji, ono jako lose kuce u zadnjih par godina...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 maj 2012, 22:05

rizo ode tvoja zakletva u manchester izgleda

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: nerkolfc i 8 gostiju.