LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Kobe Bryant
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la Kobe Bryant » 20 maj 2012, 06:30

Igramo dobro , ali nas Westbrook "ubi" ima prednost nad fizikalijama nad nasim play-evima i brz je fakat :shock:

Imamo +9 , ali na pucamo slobodna kao sinoc bilo bi +16 , jer smo vec fulili 7 :roll:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 20 maj 2012, 06:42

Ron preuzima odgovornost kada nema Kobe - a na parketu. Pogodio je vec dvije trice i jedno bacanje. Odlicno je sto se drzimo dobro idalje. Drugo poluvrijeme je trenutno nerijeseno. Ali moramo malo Endija da odmorimo, covjek prakticno igra cijelo vrijeme. Citava petorka je dvocifrena.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 20 maj 2012, 06:56

Nemoj te sad sudije da nam oduzimate pobjedu , sviraju kada neko dirne westbooka i Duranta , a takvo isto nad Bryantnom ne sviraju :roll: :twisted: :twisted: :twisted:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 maj 2012, 07:00

eh ovo ako lakersi izgube fakat bi presto pratiti playoff..pa vodili su citavu utkamicu i sad treba da izgube uzas....Durant profula obadva slobodna bacanja
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 20 maj 2012, 07:02

Gubimo i ovo.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 20 maj 2012, 07:04

SaltCityAttack je napisao/la:eh ovo ako lakersi izgube fakat bi presto pratiti playoff..pa vodili su citavu utkamicu i sad treba da izgube uzas....Durant profula obadva slobodna bacanja
Razlika u godinama i kilometrima , back to back , izgledaju svjezije , tesko je nama drzati korak , ali eto jos nije gotovo , samo da odbranimo sad ;)

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 20 maj 2012, 07:07

e jbg-aaaaaaaaaaa :twisted: , Gasol sta radis :shock: , a onda su svi znali da ce 5 sec do kraja Durant pucati tricu sto niko ne udvoji :roll: puuuuuuuuuuuuuu , je*em va sve nesposbno :shock:

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 20 maj 2012, 07:08

To je to što se tice Lakersa ove godine. Gdje ce Kobe ,a pogotovu onaj klaun Artest braniti Duranta. Covjek im sasipa trice u facu. Mislim njega niko u ligi ne može cuvati, a pogotovu ova dvojica.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 maj 2012, 07:08

Durant je trebao da bude MVP ukradeno mu je ovo definitivno :)...ebiga covjek necu reci da je Kobe u ovim kljucnim momentima, ali bogami jedan od najboljih je definitivno...ha ima muda, ha ne grijesi cesto ebiga...samo ne mogu da vjerujem da ovo gube Lakersi :roll: ...pa ebote zibot citavu tekmu vode kontrolisu igru i rezultat i sad gube 3 razlike ...pa kao da nemaju iskustva u pm i kao da nisu nikad bili u playoffu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 20 maj 2012, 07:12

Da smo ovo dobili , smio bi sve dati da ovo dobijamo , ali nemozemo mi dobiti tekmu na je*enom TNT , ovo je Gasol usrao samo tako , on mora ici ne vrijedi 19 mil $ :roll:

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 20 maj 2012, 07:21

Ovo je limit Lakersa - druga runda, dalje ne može. Jedva su i Denver prošli, a Oklahoma je bolja ekipa koja ima širinu u napadu i taj njihov trio yebe keve svima redom, za njih Lakersi nemaju lijeka - za Duranta pogotovu, covjek je zvijer od igraca.... kad njega stane onda Westbrook uskoci i teroriše, ako i njega ne ide onda se Harden iživljava nad Blakeom ili Sessionsom i tako ukrug.
Mislio sam da ce Lakersi imati neku prevagu pod košem sa Bynumom i Gasolom, ali njih su neutralisali bananama i skokovima Ibaka i Perkins....ostajao je Kobe koji je silovao loptu i igru solažama, dok i on ne padne s nogu....to su bili nemoguci šutevi preko ruku, ulazi na trojicu....nije moglo nikako.

sLucajni
Kontakt:

Post Postao/la sLucajni » 20 maj 2012, 11:21

tech je napisao/la:Ovo je limit Lakersa - druga runda, dalje ne može. Jedva su i Denver prošli, a Oklahoma je bolja ekipa koja ima širinu u napadu i taj njihov trio yebe keve svima redom, za njih Lakersi nemaju lijeka - za Duranta pogotovu, covjek je zvijer od igraca.... kad njega stane onda Westbrook uskoci i teroriše, ako i njega ne ide onda se Harden iživljava nad Blakeom ili Sessionsom i tako ukrug.
Mislio sam da ce Lakersi imati neku prevagu pod košem sa Bynumom i Gasolom, ali njih su neutralisali bananama i skokovima Ibaka i Perkins....ostajao je Kobe koji je silovao loptu i igru solažama, dok i on ne padne s nogu....to su bili nemoguci šutevi preko ruku, ulazi na trojicu....nije moglo nikako.
Sta si ti neki NBA expert ? nemoj da pametujes previse molim te .

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 20 maj 2012, 11:28

Sad ste definitivno ispali. Onaj Gasol je smjesan igrac.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 20 maj 2012, 11:33

Kevit opet pogodi zadnji,russel odlican.
Kobe po ko zna koji put promasio zadnji,ali ovdje se vodi kao clutch,mozda promasaja.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 20 maj 2012, 11:42

lumani je napisao/la:Kevit opet pogodi zadnji,russel odlican.
Kobe po ko zna koji put promasio zadnji,ali ovdje se vodi kao clutch,mozda promasaja.
Prvo ono nije bio pokusaj za clutch , nego za heroic shot , clutch je bio Kevionov, kao sto je je trebao Gasol sutirati jos se fino vidjelo na time outu , Kobe prilazi Gasolu , kaze mu igrat ce mo visoki pick and roll mene ce udvojiti dodat cu ti budi spreman i on telefonira MWP :o :roll: OMG .

Ovu tekmu su lakersi bili bolji , ali Westbrook je spasio Oklahomu sam samcat a svi velicaju Kevina :roll: , da su lakersi ubacili svoja slobodna kao noc prije ovo bi bio blowout , ali sta je tu je , sto kaze Edin Avdic sreca je vazan faktor , umjesto da lakersi vode 3-1 oni gube , a kontrolisali zadnje 3 tekme :roll: , ali ako budu igrali ozbiljno kao i ove zadnje mislim da mozemo pobjediti u Oklahomi i onda ponovo , ali sve zavisi o ozbiljnosti , jer kada igras racionalno kao sinoc ne gubis previse lopte (kao Gasol sinoc kljucno ili Blake i Kobe 2 tekmu) onda imas sanse jer si neuporedivo bolji u half court basketball, ali ako ostavis lagane poene i dozvolis tranziciju oklahoma ce te samljete jer su fizicki 200% jaci ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 maj 2012, 11:43

ma dosadni ste vala u pm ..juce vas nije bilo kad vam covjek pogadja i ne fula kako slobodna , tako i izigre u onim trenutcima...a vidjeli smo druge kako fulau i slobodna ...mislim ne volim nerealnost ni sekunde pa bilo o kome da se radi..fakat zasto juce nista bili ovdje ?..pa kad zelite nesto da dokazujete budute tu i kad nije onako kako bi vi zeljeli, kao sto je recimo bilo u onoj prvoj utkamici u L.A
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 20 maj 2012, 11:48

SaltCityAttack je napisao/la:
ma dosadni ste vala u pm ..juce vas nije bilo kad vam covjek pogadja i ne fula kako slobodna , tako i izigre u onim trenutcima...a vidjeli smo druge kako fulau i slobodna ...mislim ne volim nerealnost ni sekunde pa bilo o kome da se radi..fakat zasto juce nista bili ovdje ?..pa kad zelite nesto da dokazujete budute tu i kad nije onako kako bi vi zeljeli, kao sto je recimo bilo u onoj prvoj utkamici u L.A
Pa kolega,ja ne mogu gledati i pisati ujedno ,tada ne vidis mnogo stvari.
Je li promasio zadnji ili nije?je li durant pogodio ,po koji put?
Nije ni bitno,napisao sam samo cinjenicu,jer da je wade,james,ili bilo tko 3 fulao bio bih ispljuvan ovdje..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 maj 2012, 11:54

Wade nebi garant jer je on znao pogadjati kad treba ... James u vaznim utakmicama ne bas , ali je on jedini takozvani KING i za mnoge najbolji igrac lige...za mene jest najdominantni sto jest jest ...ja nesto ne znam da li je iko pljuvao Jamesa prije nego je otisao u Miami....pa samo vidis sad po prodaji dresova koliko raje misli tako kao ovi ljudi na forumu...nekad je imao prodaju dresova vecu nego li je danas sto znaci da nisu samo ovi ovdje sa foruma ti koji ga ne vole

Ali da ne idemo dalje o njemu jer na kraju cu i ja dobit bananu, a nebih traje playoff bolje da stanemo o :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 20 maj 2012, 11:58

SaltCityAttack je napisao/la:Wade nebi garant jer je on znao pogadjati kad treba ... James u vaznim utakmicama ne bas , ali je on jedini takozvani KING i za mnoge najbolji igrac lige...za mene jest najdominantni sto jest jest ...ja nesto ne znam da li je iko pljuvao Jamesa prije nego je otisao u Miami....pa samo vidis sad po prodaji dresova koliko raje misli tako kao ovi ljudi na forumu...nekad je imao prodaju dresova vecu nego li je danas sto znaci da nisu samo ovi ovdje sa foruma ti koji ga ne vole

Ali da ne idemo dalje o njemu jer na kraju cu i ja dobit bananu, a nebih traje playoff bolje da stanemo o :)

Lakersi su bili bolji ,ali ****....
Treba dati malo respekta russelu,i ako ga raja ovdje ne voli,on ih je spasio..
Ali jos nije gotovo,tjesne su utakmice.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 20 maj 2012, 11:59

Sad gledam ponovo onu sekvencu , i opet nemogu da se nacudim kao da je gasol ovo uradio NAMJERNO ! , fakat Kobe udvojen perfektan pass , imas otvorenu situaciju 1 na 1 ako ti se Perkins previse priblizi na blok , onda tamo ostaje SAM Baynum samo bacis lob shot i eto shah mat, plus Baynum bi svojojm snagom izvuko mozda i +1 jer bi ga mozda neko jos sa ledja potkacio tako NEMOGU da vjerujem sta je Gasol radio , ali on je davao pass ni manje ni vise MWP koji jeste na pocetku 4/4 pogodio 2 vazne trice , ali poslije toga je bacao cigle cak ni obruca nije mogao dobaciti a ti imas prakricki 2 na 1 jer ostali su mali osim Perkinsa , #neno neznam sta ti mislis o ovom potezu Gasola (tvoj ljubimac) , kukavicki , nezrelo , amaterski , ja doslovno nemam rijeci da igrac takvog kalibra to uradi u kljucnom napadu u kljucnoj tekmi teske serije gdje je poraz ravan ispadanju haman :roll:

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.