Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Iz tvojih usta u Bozije usiArnelinho je napisao/la:
By the way, koliko ja mogu da primijetim Ferguson će ove godine trošiti. Izgleda da se već možete radovati novom trofeju prvaka Europe u naredne 2 do 3 godine.
Rio Ferdinand @rioferdy5
Just so you know... There is more chance of me going to the Euros than Paul scholes joining twitter! #NotAChance
Expand
Reply Retweet Favorite
rastafarian je napisao/la:Jel Alba već potpisao za Valenciu?
JojjjEPL je napisao/la:
Lajicki, mozda je mozdani imao ili se najgore moze desiti... tako sam cuo kada nos krvari u tim godinama da moze doci do mozdanog...
Hvala dragom bogu bio sam se pravo prepao i sjebao kad sam ovu vijest cuo.Cartman je napisao/la:Ne brinite momci, sve je ok sa Fergusonom. Iako priznajem da mi je srce stalo kad sam procitao naslov "Fergie u bolnici".
Po L'Equipe Hazard dolazi u Chelsea ukoliko osvojimo LPgolgeter242 je napisao/la:Pa Marci Hazard je nas 99%.
Pa čovjek je rekao da ide u ManchesterViper je napisao/la:Po L'Equipe Hazard dolazi u Chelsea ukoliko osvojimo LPgolgeter242 je napisao/la:Pa Marci Hazard je nas 99%.
Ahhh, prvo je izjavio da ce igrati u plavom dresu, pa onda da jos ne zna da li ce zaigrati u plavom ili crvenom, pa da ide u Manchester. Sve su to medijske bombe, treba sacekati ljeto jer on jos nije nista potpisaoSirAlexFerguson je napisao/la:Pa čovjek je rekao da ide u ManchesterViper je napisao/la:Po L'Equipe Hazard dolazi u Chelsea ukoliko osvojimo LPgolgeter242 je napisao/la:Pa Marci Hazard je nas 99%.
United have the edge over City in Hazard fight with talks set for Monday
Bogami skupo za 18-godisnjaka iz 4. lige. Valjda je dobar talenat, ali sigurno od njega necemo imat koristi vec sljedece sezone.motty je napisao/la:According to Dailymail. Manchester United has wrapped up a 4 Million deal for this 18years old Nick Powell
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.