Šteta. Bili su puno bolji, što jest jest, ruku na srce...

Ako išta onda makar imaju srebra za izvoza (ove sezone)....

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Super, sve si ti to lijepo rekao. A mi budale ne prihvatismo tu ponudu.kraljttbvb je napisao/la:A lijepo sam ja govorio da im pustimo kup, da se mogu hvaliti da su nesto osvojili![]()
Bambuca, idemo nigdje![]()
Ali zato oni imaju bogatiju historiju, a mi smo ispali u grupama LP
geronimo je napisao/la:Super, sve si ti to lijepo rekao. A mi budale ne prihvatismo tu ponudu.kraljttbvb je napisao/la:A lijepo sam ja govorio da im pustimo kup, da se mogu hvaliti da su nesto osvojili![]()
Bambuca, idemo nigdje![]()
Ali zato oni imaju bogatiju historiju, a mi smo ispali u grupama LP![]()
Bambucadesice se cudo
Prvi put u svom dugogodisnjom pracenju Bundeslige cu navijati protiv jednog kluba (sto se tice utakmica u Evropi)
Protiv Dortmunda.
Prost!
HzBvB je napisao/la: Jesi nas nasikirao !
Kome krvi da se napijem???Hare_BvB je napisao/la:Upravo to nama treba golgeteri koji nemaju pojma u fudbalu, tzv. paraziti ala Gomonja i slicni panjevi.Sta ti mislis zasto je LvG njega drzao na klupi, a zera je falila da uzme triple?
Et, ako Bayo uzme jednu titulu s njim kao glavnim napadacem, priznacu da neJmam pojma o fuci i kidam s foruma.
Ja ipek necu moci.geronimo je napisao/la:Prvi put u svom dugogodisnjom pracenju Bundeslige cu navijati protiv jednog kluba (sto se tice utakmica u Evropi)
Protiv Dortmunda.
Hare_BvB je napisao/la:Posavski druze, ne pisi "afektiran", ne pase ti uz "odelo".
Ako je ovo bilo upuceno meni...druze ne znam jel ne vidis ili sta je problem!?Rekao sam da mi je zao zbog ljudi s ovog foruma(ne svih,samo zbog onih koji su svaki uspjeh BVB-a iskreno cestitali i koji su bili realni),a sad je na tebi hoces se prepoznati tu ili ne!Iskreno,posle ovog tvog posta BRIGA ME!S-Y-L-A-R je napisao/la:Jadni vi(pojedini) sa takvim viđenjem gdje vam je vrhunac života naslađivat se tuđoj nesreći.Sve mogu shvatit ali ovako jadne komentare ne.Svaka čast ovim pravim navijačima koji znaju kako je izgubiti titulu(pogotovo na ovakav način) pa iako možda osjećaju neku mržnju prema Bayernu ipak ne pišu tako jadne stvari.Neko poštovanje ipak treba da postoji, ako već ne možeš čestitat na nekom uspjehu ili pokazati saosjećanje sa nekim(koje realno nikome ne treba ali znači koliko toliko) barem ne moraš izgledati kao neko malo dijete i naslađivat se.Ali eto svakom svoje ja ću i dalje čestitat na svakom uspjehu bilo kojeg drugog kluba.Pozdrav za ove normalne
Nema suosjecanja za **** kakav je Uli....S-Y-L-A-R je napisao/la:Jadni vi(pojedini) sa takvim viđenjem gdje vam je vrhunac života naslađivat se tuđoj nesreći.Sve mogu shvatit ali ovako jadne komentare ne.Svaka čast ovim pravim navijačima koji znaju kako je izgubiti titulu(pogotovo na ovakav način) pa iako možda osjećaju neku mržnju prema Bayernu ipak ne pišu tako jadne stvari.Neko poštovanje ipak treba da postoji, ako već ne možeš čestitat na nekom uspjehu ili pokazati saosjećanje sa nekim(koje realno nikome ne treba ali znači koliko toliko) barem ne moraš izgledati kao neko malo dijete i naslađivat se.Ali eto svakom svoje ja ću i dalje čestitat na svakom uspjehu bilo kojeg drugog kluba.Pozdrav za ove normalne
geronimo je napisao/la:Bambucadesice se cudo
Prvi put u svom dugogodisnjom pracenju Bundeslige cu navijati protiv jednog kluba (sto se tice utakmica u Evropi)
Protiv Dortmunda.
100000000 % sigurno .Devil je napisao/la:Koliko je ozbiljno ovo u vezi sa Alomerovicem da prelazi u prvi tim za sledecu sezonu ?
Da, ali kao treći golman.Damir_BvB je napisao/la:100000000 % sigurno .Devil je napisao/la:Koliko je ozbiljno ovo u vezi sa Alomerovicem da prelazi u prvi tim za sledecu sezonu ?
Jako zrelo od tebe da zelis covjeku povredu koji vam je pomogao da osvojite duplu krunu ove godine.Ne znam sta je toliki problem sto zeli da ide i da se oproba u najboljoj ligi na svijetu.A ti drug ako mislis da ce bvb dobiti 20 miliona onda si smjesan vjeruj mi budi zadovoljan ako dobiju i 10 jer nisu ljudi u klubu tako glupi da se kockaju pa da slijedece godine ode djabe.Damir_BvB je napisao/la:Pizzaro izgleda otpada i ide Bavarcima . Ko ce sad doc da li bentdner Berba ili gospodin X ? Nsta se ne zna![]()
Ovo za Kagawu mi se takodje svidja mamu mu japansku je.bem. Stavio je vec svoju kucu u oglasnik da prodaje, eh sad cemo mi njeg malo ka.rat... Dabogda se povrjedio sa Japanom i po godine pauziro opet . Al ako dobijemo 20 milki auuuuuuuuuuuuuu mora se proslavit to onda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.