FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako ne dobijemo licencu, ova uprava onda nema šta tražiti. Ako nisu sposobni da obezbjede klubu izlazak u Evropu bilo rezultatski ili da ispune uslove za izlazak onda nema fajde od njih, jer nismo mi Ruadar (bez uvrede) pa da nam je primarni cilj ostanak i igranje u premier ligi.
U novi boj ...
Eto kao sada je Osim nazvao ljude u UEFA kao čovjek od velike karijere u evropskim okvirima i rekao šta bi on htio. Oni su svi stali mirno i ispunili Želje velikom Osimu. Uz to na istu molbu iz Srbije kaznili su i savez i dva kluba, da bi im pomjerili rokove.
Ustvari, istina je da taj Osim nema nikakve velike zasluge u evropskim okvirima. Vodio je za evropske uslove ispodprosječne ekipe (neka se niko ne ljuti), nije primirisao ligama petice, ni bilo kakvom velikom trofeju.
Da se razumijemo, volio bih da nam Osim može srediti licencu jer je očigledno da nam treba sva pomoć ovog svijeta. Očigledno je da ovi koji vode FKS nisu baš vispreni i da je jedina odgovornost na njima. Čekali su da isteknu rokovi, optuživali su druge, govorili nama kako rokovi ne postoje i sada svi strepimo. Nadam se najboljem, a ako sve ne uspije neka se kupe iz kluba.
Ustvari, istina je da taj Osim nema nikakve velike zasluge u evropskim okvirima. Vodio je za evropske uslove ispodprosječne ekipe (neka se niko ne ljuti), nije primirisao ligama petice, ni bilo kakvom velikom trofeju.
Da se razumijemo, volio bih da nam Osim može srediti licencu jer je očigledno da nam treba sva pomoć ovog svijeta. Očigledno je da ovi koji vode FKS nisu baš vispreni i da je jedina odgovornost na njima. Čekali su da isteknu rokovi, optuživali su druge, govorili nama kako rokovi ne postoje i sada svi strepimo. Nadam se najboljem, a ako sve ne uspije neka se kupe iz kluba.
Sta im je svirao u Sirokom majke ti? Sto pljujete tudje uspjehe bez veze?Alen1987 je napisao/la:Naslov u avazu-Direktor FK SA:Osim se založio da dobijemo licencu.Curva_SUD je napisao/la:Eto.. pa vi njega pljujte na svakim vasim utakmicamaMU'MIN T.M. je napisao/la:http://www.****/sport/fudbal/9 ... vropu.html
A dolje u tekstu skroz drugo pise da je rekao direktor FK SA.Selimović je rekao otprilike ovako:I mi smo tako nešto u medijima pročitali. A ovaj novinar izmisli naslov da više ljudi procita.
Svaka čast Ivici,ali ako on nama pomaže, možete onda misliti kolko je tek Željezničmaru pomogao. Pa samo ovo sad suđenje u širokom dovoljno govori. Vidjelo se da je željo jači od širokog, ali im je sviro...
Druga stvar,nije Svabo klosar tipa Blekica,Usanovica ili inog lopova pa da nesto steli.Pa jesi li ikad pitao nekog starijeg o bivsim legendama naseg fudbala sta su i kakvi su ljudi.
Samo neka je neko drugi kriv,pa serem se ja na ovu upravu ako ostanemo bez licence,kao sto neko rece ne svidja mi se jednoumlje i to sto ne smijes ni konstruktivno kritikovati njen rad...
- Curva_SUD
- Kontakt:
Citav život nesto bacate u kontruAlen1987 je napisao/la:Naslov u avazu-Direktor FK SA:Osim se založio da dobijemo licencu.Curva_SUD je napisao/la:Eto.. pa vi njega pljujte na svakim vasim utakmicamaMU'MIN T.M. je napisao/la:http://www.****/sport/fudbal/9 ... vropu.html
A dolje u tekstu skroz drugo pise da je rekao direktor FK SA.Selimović je rekao otprilike ovako:I mi smo tako nešto u medijima pročitali. A ovaj novinar izmisli naslov da više ljudi procita.
Svaka čast Ivici,ali ako on nama pomaže, možete onda misliti kolko je tek Željezničmaru pomogao. Pa samo ovo sad suđenje u širokom dovoljno govori. Vidjelo se da je željo jači od širokog, ali im je sviro...
Nikad vam nista ne valja...
Pomirite se jednom s' tim da je ŽELJEZNIČAR za klasu bolji od svih klubova u PL!

I da nam Ivica Osim ne treba za to!
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
- theprodigy
- Kontakt:
hoce biti kakav stream danas?
Kakav je Jović stručnjak znat ćete danas jer svakog igrača Zvijezde poznaje u detalje.Dobar stručnjak sa prosječnom ekipom bi danas mogao pobijediti Zvijezdu ako je poznaje kao Jović.Sarajevo je ekipa za respekt i svaki rezultat osim pobjede je poraz trenera.
- molotovljev
S obzirom na sve probleme i poteskoce sa kojima se nova uprava susretala,a isto tako s obzirom na
ambicije i zeljom za stabilizacijom kluba i sve ono sto su do sada uradili na promociji kluba,
sa moje strane ova uprava i ovi momci i dalje imaju moju punu podrsku.
Vjerovatno bi (dosadasnje uprave) bez problema dobili licencu,zamazali oci navijacima,a kasa bi ostala prazna.
Putujuci na relaciji Sarajevo-Budimpesta,u madjarskom gradu Pećuh,ugledah grafit FCS i HZ.
ambicije i zeljom za stabilizacijom kluba i sve ono sto su do sada uradili na promociji kluba,
sa moje strane ova uprava i ovi momci i dalje imaju moju punu podrsku.
Vjerovatno bi (dosadasnje uprave) bez problema dobili licencu,zamazali oci navijacima,a kasa bi ostala prazna.
Putujuci na relaciji Sarajevo-Budimpesta,u madjarskom gradu Pećuh,ugledah grafit FCS i HZ.
F.K.SARAJEVO
Bez obzira na licencu licno kod mene ova uprava ima jos kredita, treba dat jos vremena tj. iducu sezone gdje se mora donijet jedan trofej jer sta bi bilo postignuto ako bi sad otisli opet bi sve bilo po starom i bivsi ljudi bi se vratili ponovo u klub a znamo svi kako je bilo imali su 15 godina i 1 titula a ovim sezona-dvije kako su u klubu i odma bi da se skidaju glave 

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Dok je Irfana i slicnih u klubu nama ce titula biti samo jedna od nizu neostvarenih zelja toliko !!!
Danas igramo a meni skorom pa svejedno kako ce zavrsiti, bas sam pun gorcine neke prema svima , od raznih uprava do samih igraca....kakav glup dan

evo probajte ovo sam našao pa sad ako ne može nemojte po meni http://www.livestream24.co.uk/uk/mfu969 ... ive-stream" onclick="window.open(this.href);return false;
Sarajevo ljubavi moja!
Zvijezda-Sarajevo 1:0
Strijelac:Dalibor Pandza
Strijelac:Dalibor Pandza
- Evolution87
- Kontakt:
je.bem ti nasu igru 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Zvijezda vodi 2:0 i rastavlja Sarajevo na proste faktore. Samo prije nekoliko kola tu istu Zvijezdu na njenom terenu Željo razvalio 3:0. Sad govoriti kako je Željo za nijansu samo bolji od ostalih klubova je smiješno. Priznao neko ili ne Željo je institucija za sve ostale klubovu u našoj zemlji. Istina zna bit bolna i gorka al je istina 

Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna
Ma bravo majstore,nek si nam ti to objasnio. 

- edo_malesak
Zeljo u Mostaru igro protiv Zrinjskog 0:0, dok je Siroki upravo pobijedio Zrinjskog 1:0. Ako cemo tvojom logikom Siroki ipak bolji od ZeljeMarokanac je napisao/la:Zvijezda vodi 2:0 i rastavlja Sarajevo na proste faktore. Samo prije nekoliko kola tu istu Zvijezdu na njenom terenu Željo razvalio 3:0. Sad govoriti kako je Željo za nijansu samo bolji od ostalih klubova je smiješno. Priznao neko ili ne Željo je institucija za sve ostale klubovu u našoj zemlji. Istina zna bit bolna i gorka al je istina
Zadnja izmjena: edo_malesak, dana/u 20 maj 2012, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
Ko gubi ima pravo da se ljuti, ne haterim ti 

Ti izgleda imaš onaj am na glavi pa gledaš samo pravo a ne vidiš ni lijevo ni desno. Možda sam zaključio da je Željo najbolji zato što je osvojio duplu krunu, ima 17-18 bodova više od Sarajeva, najviše postignutih golova, igra atraktivan nogomet itd. Porediti Zrinjski i Široki sa Željom je neumjesno, uostalom ta utakmica Zrinje i Širokog nema nikakav rezultatski značaj
Hajde nam prevedi to ,,haterim,,? Mi iz Sarajeva ne razumijemo tu rijec,pa ako ces biti ljubazan da nam prevedes..Marokanac je napisao/la:Ko gubi ima pravo da se ljuti, ne haterim ti
Trenutno korisnika/ca: mma_hz, Proximic, Tracy3McGrady, Vanja8 i 35 gostiju.