Safet Sušić - Pape

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 maj 2012, 14:27

gringobih je napisao/la:
Lako je vama pitarima sebe ubjediti da vam je "muskost" preko 25cm...Ko mari za realnost... :lol: :lol: :lol:
Sreca pa ti znas razliku izmedju Celikovog grba i grba Sarajeva.
Celik!3,2,2.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 19 maj 2012, 14:32

bambina je napisao/la:Vidim da se tu samo komentira Rijeka jel vi znate zašto tada Rijeka ljudi su bili na putovanju Rijeka-Opatija-Novi Vinodolski u kampu pripreme za Genk-Belgiju -ekstra hotel druženje i odmor repke par dana, grad se ponudio tekmu s njima i drugim niže -ligašima fakat ne znam šta ima loše,trening jači, koja postava i tko je bio na golu - tad Nurković golman, 3-2 izgubili koji teren i kiša uostalom tko je vodio tad savez i to dogovorio jel kriv Ćiro za sve !??
Bila sam sa svojima na toj utakmici ne vidim niša loše osim vremena kiše i blata ,bitno je da se nitko nije ozljedio, igrači 'odradili' trening i to je to , nije bruka i sramota ,bilo je većih od ovih ali Rijeka svima smeta ,tada je Rijeka bila IN bar po igračimai HNL prvenstvu .Da su došli bilo gdje na pripreme odigrali bi isto revijalnu utakmicu .
Gana,Katar,Iran......ne ismijavam malo realnosti kad se sprdamo da znamo zašto !Raspravljat neću ali poslje te Rijeke Genk,Estonija.....sve pobijede nanizale se ;)

Igrali su:
Nurković, Berberović, Mirvić (46. Radeljić), Spahić, Muratović, Vladavić, Muslimović (76. Zec -), Misimović, Džeko, Mravac, Ibričić. Selektor: Miroslav Blažević.
Tako ljudi ipak argumenti i činjenice daju neki pozitivan rezultat a šuplje ......nula bodova!
Nemoj tako uvrijedices afirmacisku stranu... :mrgreen:

Kako Sasi Maticu pokazati cvijetna polja...Kako?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 19 maj 2012, 17:33

Kao i uvije, @gringo promašio poentu, al' ajde, ne'a veze. Ne mogu zamjeriti analfabetama, koji su u stanju za legu @AGB-a reći da je pitar. :lol:
bambina je napisao/la:Igrali su:
Nurković, Berberović, Mirvić (46. Radeljić), Spahić, Muratović, Vladavić, Muslimović (76. Zec -), Misimović, Džeko, Mravac, Ibričić. Selektor: Miroslav Blažević.
Tako ljudi ipak argumenti i činjenice daju neki pozitivan rezultat a šuplje ......nula bodova!
Nurković, Berberović, Mirvić, Radeljić, Vladavić, Mravac :arrow: bili na spiskovima Miroslava Ćire Blaževića.

Pored svega, kako se zvao onaj iz Austrije, što nije znao potrčati, a kamoli lopte pograti? :mrgreen:

I onda se nadju pametnjakovići, koji zamjeraju Papetu što zove po renomeu naše najbolje igrače. :roll:

Kao da su njihovi miljenici bili bolji. :roll:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 19 maj 2012, 17:38

AllGunsBlazing je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
Lako je vama pitarima sebe ubjediti da vam je "muskost" preko 25cm...Ko mari za realnost... :lol: :lol: :lol:
Sreca pa ti znas razliku izmedju Celikovog grba i grba Sarajeva.
Vec sam ovo pisao ali mod se pobrinuo da tog ne bude... ;)
Mogu i ja staviti sta hocu na avatar...
A u dusi biti pitar....
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 19 maj 2012, 17:41

dobro ba, naporan si...idi se sexaj, smiri nerve...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 19 maj 2012, 17:59

gringobih je napisao/la: Ibricic
gringobih je napisao/la:Sehic,Stilic
Ova tri sigurno spadaju u 25 najzvučnijih imena BH fudbala.

A ostale je tek prvi put pozvao. Čekaj...Ne leti pred rudu. ;)

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 19 maj 2012, 17:59

ccc...seljacino jedna...al nema veze...

samo da si mi sad blizu...

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 19 maj 2012, 18:09

Arnelinho je napisao/la:
gringobih je napisao/la: Ibricic
gringobih je napisao/la:Sehic,Stilic
Ova tri sigurno spadaju u 25 najzvučnijih imena BH fudbala.

A ostale je tek prvi put pozvao. Čekaj...Ne leti pred rudu. ;)
Da ali na koju poziciju ;) U tom je fol u vez novih... ;) Izuzev Stevanovica koji trebao i prosle kvalifikacije biti tu ...
Zbog tog mi svi i kukamo ovdje , nije fol u imenima nego u pozicijama koje igraju...Zar je to tebi tako tesko shvatiti...
Papastathopoulos je napisao/la:ccc...seljacino jedna...al nema veze...
Ne ocekuj da te neko Kruhom ako si ti njega kamenom... ;)

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 19 maj 2012, 18:17

Pa opet kažem čekaj, ne leti pred rudu. Pozvao je ta 3-4 igrača, od njih će vjerovatno ostaviti jednog ili dvojcu (možda baš namjesto Ibričića), a druge šutnuti. Možda za sledeću prijateljsku pozove 4-5 novih štopera, ko zna. Možda je to njegov sistem. :?

Možda ipak Pape gleda malo dalje nego vi. ;)

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 19 maj 2012, 18:22

vrati i ti istom mjerom, al nemoras mi sestru dirat...al nema veze, sve je stvar kucnog odgoja...

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 19 maj 2012, 18:45

Papastathopoulos je napisao/la:vrati i ti istom mjerom, al nemoras mi sestru dirat...al nema veze, sve je stvar kucnog odgoja...
bravo, @papastathopoulos, ovi njegovi komentari su za trajni ban ! ;)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 19 maj 2012, 18:55

raul-zakon je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:vrati i ti istom mjerom, al nemoras mi sestru dirat...al nema veze, sve je stvar kucnog odgoja...
Ja se samo pitam ima li ovdje administratora,pa gdje to ima da se nekom psuje familija. Daj zivi bili banujte ovog tipa,osim sto spama svako poruku,psuje covjeku sestru.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 19 maj 2012, 20:35

emir79 je napisao/la:
raul-zakon je napisao/la:
Ja se samo pitam ima li ovdje administratora,pa gdje to ima da se nekom psuje familija. Daj zivi bili banujte ovog tipa,osim sto spama svako poruku,psuje covjeku sestru.
Ma ignorisite ga nema druge,kakav administrator i panjevi. Gringo je i na Dzekinoj temi kad je ovaj dao gol i osvojio titulu u jeku komentara dosao i spominjao Safeta. Opterecen frajer s njim. Jedan od likova s kojima ne vrijedi,niti je moguce, voditi bilo kakvu normalnu diskusiju...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 maj 2012, 01:05

Arnelinho je napisao/la: legu @AGB-a reći da je pitar. :lol:
Hajd sto mi rece da sam pitar, vec me kasnije i ubjedjuje u to :lol: :lol: :lol:

Mislim da ne treba obracati paznju na njeg. Ne volim Safeta, ali ima covjek kvalifikacije pa nek dokaze da je za selektora. Izborom igraca moram reci nisam zadovoljan, ali rezultatima do sad jesam.
Celik!3,2,2.

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 26 maj 2012, 17:59

Na ovaj nacin mozemo samo igrati u kupu tratincica.Sta je cilj i svrha ovakve postavke.Kao da ce Spahic igrati jos 100 godina.Ili se ova igra svodi na bespotrebna soliranja.Nista dobro danas nismo vidjeli

dilajla
Kontakt:

Post Postao/la dilajla » 26 maj 2012, 18:02

7 utakmica bez pobjede :lol: :lol: Aj ti Sajo nazad u otadžbinu francusku, uhvati se kakvog turskog drugoligaša, ili se prebaci na boćanje. Nije ovo sport za tebe. Ovdje osim fudbalskog imena treba malo i mozga, kojeg ti očito nemaš.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 maj 2012, 18:06

dilajla je napisao/la:7 utakmica bez pobjede :lol: :lol: Aj ti Sajo nazad u otadžbinu francusku, uhvati se kakvog turskog drugoligaša, ili se prebaci na boćanje. Nije ovo sport za tebe. Ovdje osim fudbalskog imena treba malo i mozga, kojeg ti očito nemaš.
Nemoj tako dobar je Mourinho sta je to 6-7 utakmica bez pobjede,ja ne shvatam te ovakva taktika nas vodi na SP,a ti to ne vidis :lol: irci nas procitali najbolja sansa u 89 minuti preko Alispahica,sve receno :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

nero.piroman
Kontakt:

Post Postao/la nero.piroman » 26 maj 2012, 18:06

Glavni krivac za poraz Protiv Irske, a vjerovatno i Meksika jer nema dovoljno pozvanih odbrambenih igrača
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 maj 2012, 18:13

Ovo bi bio novi Bukurest da nije bilo Begovica. Jadno. Od objave spiska do ove utakmice je sve jadno bilo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

dilajla
Kontakt:

Post Postao/la dilajla » 26 maj 2012, 18:14

harry_90 je napisao/la:
dilajla je napisao/la:7 utakmica bez pobjede :lol: :lol: Aj ti Sajo nazad u otadžbinu francusku, uhvati se kakvog turskog drugoligaša, ili se prebaci na boćanje. Nije ovo sport za tebe. Ovdje osim fudbalskog imena treba malo i mozga, kojeg ti očito nemaš.
Nemoj tako dobar je Mourinho sta je to 6-7 utakmica bez pobjede,ja ne shvatam te ovakva taktika nas vodi na SP,a ti to ne vidis :lol: irci nas procitali najbolja sansa u 89 minuti preko Alispahica,sve receno :mrgreen:
Ovo više ne vodi ni u lijepu materinu jer ni tamo nemamo mjesta, a ne negdje drugo :oops:
Kad više pomisliš da ne možemo očajnije igrati, tu je naš Sajo da nas razuvjeri. Od svih mogućih promašaja, a imao ih je hejbet, kada sam vidio Misketa na krilu, nisam znao bil plakao il se smijao :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.