Nemam pojma sta je uzrok,samo vidim dosla mi privatna poruka,otvorim i vidim i pise text kako sam i kopirao ovdje,jednostavno neki mogu radit sta hoce na ovom forumu.harebianconero je napisao/la:Najbolje je uraditi screenshot, da vidimo šta je uzrokovalo tome. Također mislim da se ovo mora kažnjavati.
Forum
- BluesForever
- Kontakt:
Re: Forum
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- BluesForever
- Kontakt:
Naravno druze,mislim da se ovakvi trebaju stidjeti ikada vise doci na forum.RedDevilS je napisao/la:Bgm mi je zao drug sto se to tebi desilo, mislim moze to svakom ali u ovom slucaju tebi...BluesForever je napisao/la:Naravno da treba staviti ovakve poruke da svi vide ,i svi ostali forumasi koji dobijaju ovakve uvrjedljive sadrzaje trebaju ovdje iznjeti da svi vidimo ko je kakav.![]()
![]()
![]()
Ali boli te briga ti svoj problem izjavio i sad si miran.

vrijeđanje nije dozvoljeno isto kao ni kopiranje privatnih poruka na javni dio foruma.
ako očekujete da banujem one koji krše jedno pravilo, šta ćemo sa onima koji krše drugo?
ako očekujete da banujem one koji krše jedno pravilo, šta ćemo sa onima koji krše drugo?
A ništa novo, vjerovatno je on od onih što su bili na onom ustaškom orgijanju pa pravac forum da još malo liječe frustracije.
Ali neka si postavio po cijenu bana, barem će forumaši (većinom sa teme Man.Utd-a) znati s kim imaju čast da razmijenjuju mišljenje.
Ali neka si postavio po cijenu bana, barem će forumaši (većinom sa teme Man.Utd-a) znati s kim imaju čast da razmijenjuju mišljenje.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
pa zar je tebi isto kad neko ukrade cokoladicu iz prodavnice i kad neko ubije insana ? koliko ja znam, oboje je krsenje zakona...i za oboje se dobija kazna, samo razlicita...admin je napisao/la:vrijeđanje nije dozvoljeno isto kao ni kopiranje privatnih poruka na javni dio foruma.
ovog @bluesforever se treba banovati na par dana (samo da se ispostuje ta procedura), a onog, necu ni da ga imenujem, trajni ban...
i da, nemoj misliti da se mijesam u tvoj posao, ti to obavljas kako treba, samo me malo nazivciralo sto izgleda hoces da ignorises ovaj slucaj...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Pa ovaj SIR ALEX FERGUSON ja mislim da navija za man.utd ako me jos dobro sluzi pamcenje, a kao sto ti rece neka si sad ukazao na ban pa ako su sad mange nek pisu svasta i vrijedzaju.Oxygen je napisao/la:A ništa novo, vjerovatno je on od onih što su bili na onom ustaškom orgijanju pa pravac forum da još malo liječe frustracije.

Bravo admine.

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
uopšte me ne interesuje šta vi između sebe pišete u porukama. vjeruj da te slučajeve mogu da ignorišem još 100 godina.
još bi samo trebalo da hodam za vama ispred haustora i udaram čvoke kad psujete jedan drugom dok igrate sličica?
još bi samo trebalo da hodam za vama ispred haustora i udaram čvoke kad psujete jedan drugom dok igrate sličica?
- BluesForever
- Kontakt:
Realno nisam ni znao da se moze dobiti ban ako iznesem privatnu pruku na forum,još uvrjedljivog sadrzaja da svi vide,kao i Admin i ostala administracija i da se sankcionise ovaj forumas ako se tako moze nazvati.Ako cemo neku pravdu ganjati onda banujte mene sedam dana sto sam prekrsio pravilo zbog prikazivanja poruke,a ovog trajno banujte.I valjda se trebaju banovati i sankcionisati osobe koje vrijeđaju i to kako vrjeđaju,a ne osobe koje su zrtve toga i koje hoce da ukazu na problem i da svi vide ko sa kim diskutuje na forumu.
- BluesForever
- Kontakt:
Kao prvo ja ovom uopšte nisam nikakve poruke slao,a kao drugo ja nisam djete.Pozdrav.admin je napisao/la:uopšte me ne interesuje šta vi između sebe pišete u porukama. vjeruj da te slučajeve mogu da ignorišem još 100 godina.
Hvalaalacious je napisao/la:U gornjem desnom vrhu imas slovo A i kad na njega kliknes mozes namjestiti velicinu slovaLBJ MVP je napisao/la:Povecao mi se font slova na forumu,na portalu je sve normalno.Jel samo do mene il je u svakog tako?Možel se može promjenit negdje u postavkama?![]()
To je u istom "redu" sa ovim gdje pise Forum,pa npr SPORTSPORT.BA i dalje

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa moze li se kako osoba blokirati, da ne moze vise slati privatne poruke?admin je napisao/la:uopšte me ne interesuje šta vi između sebe pišete u porukama. vjeruj da te slučajeve mogu da ignorišem još 100 godina.
Odeš na profil osobe i pritisneš gnjavator i ne vidiš njegove postove a misli i poruke.QUARESMA 18<<< je napisao/la:pa moze li se kako osoba blokirati, da ne moze vise slati privatne poruke?admin je napisao/la:uopšte me ne interesuje šta vi između sebe pišete u porukama. vjeruj da te slučajeve mogu da ignorišem još 100 godina.
imate dvije mogućnosti. ili potpuno blokirati samo pojedince ili da vam niko, osim administracije/moderacije, ne može slati privatne poruke. obje mogućnosti se uređuju preko profil/postavki, pa odlučite.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Re: Forum - pristup mobitelom
Instaliran je Tapatalk.
Molim korisnike da ga malo testiraju pa da jave ako ima kakvih problema.
Hvala.
Hvala.
Meni se isto tako dešavalo prije, al' evo prije par dana nema toga više, sve fercera ok...mislim da sam ulazio preko http://www.sportsport.ba" onclick="window.open(this.href);return false;, na Operi...i zato nije moglo...a na m.sportsport.ba radi kako treba...ponavljam, mislim da je do tog bilo, nisam siguran....badblueboylivno je napisao/la:Unesem username i pass, kliknem na prijavu, vrati mi "Niste unijeli lozinku". Gdje je problem?
admin je napisao/la:Instaliran je Tapatalk.
Hvala.
Imam jedan sitni problem
Ne mogu uopste da vas pronadjem na TT
Thomas Müller - Fußballgott
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ne mogu ni ja 

- Papastathopoulos
- Kontakt:
evo admine...@bluesforever je dobio salve uvreda od forumasa, al taj nije banovan jer je rijec o PP...evo nesto na vidljivom dijelu foruma, i zaista ocekujem ban za ovoga...
edit: nisam uslikao o kome je rijec, to je @gringobih

edit: nisam uslikao o kome je rijec, to je @gringobih

pa prijavi post. da bude jasno gdje, kad, kako. 

ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
- Papastathopoulos
- Kontakt:
prijavio sam ja post odmah...al sam i uslikao i stavio ovdje, nek vide ostali forumasi o kakvom hadalju je rijec...kao sto je to uradio @bluesforever neki dan...Pasha je napisao/la:pa prijavi post. da bude jasno gdje, kad, kako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.