FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
evo odgovor dandy i ostali posebno Blagoje Bratić da vidi jer pratim tvoje postove i na drugiim stranicama ali nebitno ti imaš svoj stav i to je tako.Naravno da nije Ivica Osim kriv i ko to i kaže treba mu j. mater kriva je disciplinska komisija i sad savez treba da ispravi tu grešku.Naravno dandy da nije savez ili pravosudni organi krivi ali ništa ni ne rade na tom polju (ubistvo -neredi) samo se klubovi kažnjavaju i to ne po istom aršinu.Blagoje zar na Koševu na terenu nije bilo sve fer i korektno zar u loži nije bilo fer ali na tribinama nije bilo poziva kolji hrvate srbe ili muslimane niti se klicalo ratnim zločincima a niko ne udari ni pomoćnog sudiju niti koga iz želje pogodiše u glavu eto ako to ne možemo i nečemo da svatimo i stavljamo u isti koš nerede u Širokom i nerede u Sarajevu ne trebamo onda ništa više komentarisati. Momak je u pravu kad kaže da sad savez sa I.Osimom na čelu treba da preispita rad komisije (disciplinske) i njen sastav i naravno utvrdi ako nisu radili dobro da ih pokažnjava i smjeni nema tu puno pameti narod posebno se odnosi na normalne ljude u BH je ogorčen nisu samo navijači Sarajeva ali nam se trpa da smo samo mi ogorčeni i uvijek se za nešto žalimo je li tako Blagoje!? I fakat ako nema šta pametnije da se nađe uzrok i ko je kriv i ko treba da plati kaznu i kako da se organizuje utakmica nemam šta pisati sve je već i viđeno i rečeno i ko je dobronamjeran shvatio je ko nije neče nikad ni razumjeti jer njime vlada mržnja a ona neda da se vidi dalje od nosa.
Sarajevo ljubavi moja!
- Blagoje Bratić
Nisam ja ni pomenuo Sarajevo nigdje u svom postu,a deru i nas za bakljadu redovno,samo što se bakljada i onakvo ponašanje na tribinama ne može porediti to je druga stvar,da li se još ide linijom manjeg otpora to je moguće da se ne diže neka halabuka, a sa utakmicom kazne Širokom je smješno,pa oni nemaju po 400 gledalaca inače to kad sve sabereš je još 2000 maraka kazne na one 3 sa 5000 maraka su prošli super u odnosu na radovanje i bakljadu navijača,mada nisam ni pobornik toga kad i naši pale da nisu na koševu palili i da su nastavili igrati kad su već igrači Sarajeva crkli sigurno bi im zabili još koji gol,onako se prekinuo tempo i dalo se daha igračima Sarajeva,u tom je poenta svega.
Halo vrlo jednostavna recenica zavrsava svu diskusiju.Nama nasi bivsi pomazu vama vasi bivsi odmazu.Sto je to tako pitajte se sami.
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
- Curva_SUD
- Kontakt:
Eto.. pa vi njega pljujte na svakim vasim utakmicamaMU'MIN T.M. je napisao/la:http://www.****/sport/fudbal/9 ... vropu.html

...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
- zeljeznicar1
- Kontakt:
- inacefindecko
- Kontakt:
jao, pa IVICA vam sređuje licencu
pa to je još jedna kampanja protiv FK Sarajeva, uprava namjerno nije htjela licencu i zato su napravili propuste, a taj Osim mora uvijek bit protiv Sarajeva pa im dao licencu

pa to je još jedna kampanja protiv FK Sarajeva, uprava namjerno nije htjela licencu i zato su napravili propuste, a taj Osim mora uvijek bit protiv Sarajeva pa im dao licencu

Ja ga nikad nisam pljuvao, a ako je po ovome gore navedenom Ivica hvala ti od srca iskreno ovo samo ja licno govorim za ostale pitare ne znam.

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Bolje ti je nista ne govori ...RedDevilS je napisao/la:Ja ga nikad nisam pljuvao, a ako je po ovome gore navedenom Ivica hvala ti od srca iskreno ovo samo ja licno govorim za ostale pitare ne znam.![]()
Ti si jedan od veoma malog broja, objektivnih i dobrih komsija.RedDevilS je napisao/la:Ja ga nikad nisam pljuvao, a ako je po ovome gore navedenom Ivica hvala ti od srca iskreno ovo samo ja licno govorim za ostale pitare ne znam.![]()

U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Cuj ovog pacenika.. Ma svi ste vi isti, muka vam je kad se spomene prezime Osim, pa cak i kad radi za dobrobit vaseg kluba.. Ako iko moze uticati na UEFU, ili na ovu nasu komisiju da predje preko roka od 31.3 onda je to Ivica Osim.. Jos vama treba pure da budete veliki klub, a ne mahalaski klub za bogacenje pojedinaca...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Nisam ni mislio govoriti za druge, ja sam se samo licno zahvalio ako bude ista konacno od ovoga.HZ_ilidzaa je napisao/la:Bolje ti je nista ne govori ...RedDevilS je napisao/la:Ja ga nikad nisam pljuvao, a ako je po ovome gore navedenom Ivica hvala ti od srca iskreno ovo samo ja licno govorim za ostale pitare ne znam.![]()

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
- Curva_SUD
- Kontakt:
Ako mi imamo postovanja prema Hasetu i ostalim legendama Sarajeva.. onda i vi možete imati barem malo postovanja prema Ivici i našim legendama!
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
- bistrikboy
- Kontakt:
Ne radi on za dobrobit njiihovu vec pragmatican kakav,hvala bogu,i jeste covjek zeli da oni koji igrom izbore europu na kraju i igraju u njoj,istog sam i ja misljenja i trebao bi biti svako ko voli fudbalBaja_Zvjerka je napisao/la:Cuj ovog pacenika.. Ma svi ste vi isti, muka vam je kad se spomene prezime Osim, pa cak i kad radi za dobrobit vaseg kluba.. Ako iko moze uticati na UEFU, ili na ovu nasu komisiju da predje preko roka od 31.3 onda je to Ivica Osim.. Jos vama treba pure da budete veliki klub, a ne mahalaski klub za bogacenje pojedinaca...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Naslov u avazu-Direktor FK SA:Osim se založio da dobijemo licencu.Curva_SUD je napisao/la:Eto.. pa vi njega pljujte na svakim vasim utakmicamaMU'MIN T.M. je napisao/la:http://www.****/sport/fudbal/9 ... vropu.html
A dolje u tekstu skroz drugo pise da je rekao direktor FK SA.Selimović je rekao otprilike ovako:I mi smo tako nešto u medijima pročitali. A ovaj novinar izmisli naslov da više ljudi procita.
Svaka čast Ivici,ali ako on nama pomaže, možete onda misliti kolko je tek Željezničmaru pomogao. Pa samo ovo sad suđenje u širokom dovoljno govori. Vidjelo se da je željo jači od širokog, ali im je sviro...
- Blagoje Bratić
Ma da sudije su nam svirale i na koševu i svuda,pa mislim smješno najbolja smo ekipa u ligi i zasluženo smo Šampioni i osvajači kupa,to su svi rekli koji se imalo razumiju u fudbal i koji su realni,tu nema puno priče i pustite sudije da rade svoj posao,ovaj sudac u Širokom je odsudio perfektno utakmicu evropski.
- inacefindecko
- Kontakt:
druže, bez ikakve ljutnje, al ti iskrivljuješ istinu:Alen1987 je napisao/la:Naslov u avazu-Direktor FK SA:Osim se založio da dobijemo licencu.Curva_SUD je napisao/la:Eto.. pa vi njega pljujte na svakim vasim utakmicamaMU'MIN T.M. je napisao/la:http://www.****/sport/fudbal/9 ... vropu.html
A dolje u tekstu skroz drugo pise da je rekao direktor FK SA.Selimović je rekao otprilike ovako:I mi smo tako nešto u medijima pročitali. A ovaj novinar izmisli naslov da više ljudi procita.
Svaka čast Ivici,ali ako on nama pomaže, možete onda misliti kolko je tek Željezničmaru pomogao. Pa samo ovo sad suđenje u širokom dovoljno govori. Vidjelo se da je željo jači od širokog, ali im je sviro...
- I mi imamo to ili barem slično saznanje - kaže direktor FK Sarajevo.
Ovdje se ne spominje da je to on pročitao u medijima, već da ima SAZNANJE.
drugo, ne možeš pričat šta je Selimović rekao otprilike jer nisi bio kad je davao izjavu, tako i tu u usta ubacuješ riječi njemu.
Zašto ne možete da podnesete da vam čovjek pomaže, pa nije on balavac kao ovi što ga mrze i što se mrze (mislim na obje strane) pa da sa toliko godina pokušava što više nauditi Sarajevu. Imam osjećaj da kad se priča o komitetu, to se zamišlja kao jedna kancelarija gdje radi Ivica Osim. Pa nije to tako, ima brojnih ljudi važnih u tom komitetu koji se pitaju o tim stvarima, jest on glavni, al brojne stvari on nije uključen.. Drugo, vi se ljutite na Željovca što vam je "lafo" naudio, a nijedan nema dokaza da je to tačno, a vaš Gracić i ostale "legende" koje pokušavaju uništiti Sarajevo vas uništavaju, al tome se ne pridaje značaj, jer je i to garant komitet kriv?
Čovjek je legenda, htjeli vi to ili ne, al koliko vidim vi ne prihvatate ni pomoć jer nemate sopstveno mišljenje, već mišljenje grupe! Grupa da misli da je FK Sarajevo plavo, pojedinci bi to prihvatili jer nemaju razvijen mozak da samostalno postave činjenice. (ne mislim na ovog kojeg citiram, i mislim također i na navijače Želje)
Što se tiče Sarajeva, šta god da komitet odluči, kriv je Osim, pljuvali ste po njemu, neda licencu, pa on je vakav, nakav, a tu je ustvari bio Gracić problem. Sad kad vam Osim pomaže opet ne valja i Avaz je to pogrešno protumačio..
Tačno je da je željo najjači u ligi,ali za nijansu je jači od sirokog,sarajeva,borca,olimpica,zrinjskog.Blagoje Bratić je napisao/la:Ma da sudije su nam svirale i na koševu i svuda,pa mislim smješno najbolja smo ekipa u ligi i zasluženo smo Šampioni i osvajači kupa,to su svi rekli koji se imalo razumiju u fudbal i koji su realni,tu nema puno priče i pustite sudije da rade svoj posao,ovaj sudac u Širokom je odsudio perfektno utakmicu evropski.
Željo-Sarajevo 1-0(najsretniji gol u historiji fudbala)/ 2-2 ;
Željo-Široki 1-2 / 1-0 ;
Željo-Olimpic 1-0 (u finišu) / 0-0 ;
Željo-Borac 3-0(za zelenim stolom) / 1-0 ;
Željo-Zrinjski 3-3 / 0-0
Ponavljam željo jeste najkvalitetnija ekipa lige, sto pokazuje i br.bodova i bolji međusobni duel od većine ekipa iz vrha,naravno i od ovih levata tipa leotar,kozara...osim travnika, ali to su NIJANSE-dovoljno govore ovi rez.gore navedeni. Tako da je ovih 10-ak bodova vise od sirokog ili 15-ak od SARAJEVA nerealno,što je pokazo i derbi gdje željezničar bio za nijansu bolji i to iz razloga sto su gonili rez.,kasnije nakon 2-2 FK SA je više napadalo...
Željo je u ovoj mini tabeli sakupio 19 bodova, a vi 7-8 nisam siguran i možete maksimalno 10-11. Željo ima bolju gol razliku nego što je ijedna ekipa u ligi dala golova. Vidim da si opterećen Željom i nisam se htio javljati, al' si me povukao za tastaturuAlen1987 je napisao/la:Tačno je da je željo najjači u ligi,ali za nijansu je jači od sirokog,sarajeva,borca,olimpica,zrinjskog.Blagoje Bratić je napisao/la:Ma da sudije su nam svirale i na koševu i svuda,pa mislim smješno najbolja smo ekipa u ligi i zasluženo smo Šampioni i osvajači kupa,to su svi rekli koji se imalo razumiju u fudbal i koji su realni,tu nema puno priče i pustite sudije da rade svoj posao,ovaj sudac u Širokom je odsudio perfektno utakmicu evropski.
Željo-Sarajevo 1-0(najsretniji gol u historiji fudbala)/ 2-2 ;
Željo-Široki 1-2 / 1-0 ;
Željo-Olimpic 1-0 (u finišu) / 0-0 ;
Željo-Borac 3-0(za zelenim stolom) / 1-0 ;
Željo-Zrinjski 3-3 / 0-0
Ponavljam željo jeste najkvalitetnija ekipa lige, sto pokazuje i br.bodova i bolji međusobni duel od većine ekipa iz vrha,naravno i od ovih levata tipa leotar,kozara...osim travnika, ali to su NIJANSE-dovoljno govore ovi rez.gore navedeni. Tako da je ovih 10-ak bodova vise od sirokog ili 15-ak od SARAJEVA nerealno,što je pokazo i derbi gdje željezničar bio za nijansu bolji i to iz razloga sto su gonili rez.,kasnije nakon 2-2 FK SA je više napadalo...

Na kraju krajeva jedina ekipa u ligi koja ima bolji međusobni omjer sa Željom je Zrinjski i to 3:3 na Grbavici i 0:0 u Mostaru.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Navijac sam FKS i jedan od onih koji ne podrzava ovu Upravu.Uveli su jednoumlje u klub,popljuvali sve i otvorili front sa svima koji ne misle njihovom glavom.
Nijedan transfer nije uradjen u njihovom periodu.Rezervni golman i trener kostaju klub toliko da smo od tog novca mogli isplatiti igrace kojima dugujemo lovu i zbog kojih necemo dobiti licencu.Svi su protiv nas a MI najvise.
Nijedan transfer nije uradjen u njihovom periodu.Rezervni golman i trener kostaju klub toliko da smo od tog novca mogli isplatiti igrace kojima dugujemo lovu i zbog kojih necemo dobiti licencu.Svi su protiv nas a MI najvise.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.