bas ce mu lijepo stajati borcev avatar mjesec dana

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ulažem prigovorArmageddon2012 je napisao/la:spielfuhrer se najvise raduje ispadanju goska...
bas ce mu lijepo stajati borcev avatar mjesec dana![]()
Nisi pročitao ono malim slovima...Armageddon2012 je napisao/la:NE!!
Ja sam rekao da sam dosta neupucen u desavanja u Premijer Ligi,ali ne bas toliko da ne znam da ce uz Kozaru ispasti Gosk!
I to u vrijeme kad su Slobodu svi bili prezalili nakon tri uzastopna poraza od Zelje,Zvijezde i Borca
pa sudim po događajima odranije (mi na Koševu, pitari na Grbavici, Ultrasi u Širokom (al' ne znam jesu li se oni grupisali)), a valjda tribina za goste treba biti zatvorena...Pasha je napisao/la:odakle ti ovo? baš je tako formulisano to pravilo? ne vjerujem da uopšte postoji neko pravilo, osim da je zabranjen organizovani dolazak gostujućih navijača.anonimni je napisao/la:ako se pojave u dijelu koji je inače na stadionu za gostujuće navijače, domaćinu slijedi kazna, al' ako dođu na neku tribinu namijenjenu domaćim navijačima (neorganizovano i bez obilježja) i grupišu se, nema kazne ako nema izgreda
domaćin treba biti kažnjen za bilo kakve probleme koji se dese na tribini. nebitno ko ih je napravio, jer nema gostujuće skupine na tribinama, samo gledaoci. ako neko opet spomene Robijaše u Travniku da razjasnim. Travnik je kažnjen zbog ubacivanja baklji i vrijeđanja Komiteta. baklje su bacali Robijaši, a vrijeđali su i Robijaši i domaći navijači. za delegata Robijaša nije bilo, što je jasno napisao u izvještaju, iako su bili izdvojeni u sektor za "gostujuće" navijače.
Ovo je ravno pa mozda cak i gore od incidenta koji se desio na tekmi borac-zeljo...borac je dobio maksimalnu kaznu (6 utakmica bez gledatelja ili cijela jedna polusezona) u najmanju ruku siroki je trebao dobiti istu kaznu kao borac.bekicamir je napisao/la:Ne znam jeli bila prije fotografija ali za ovaj krkanlk dobiti samo 3000KM kazne i jednu utakmicu bez gledatelja je premalo!
moras zadnje kolo cekat kako god okrenes da bi teoretski bilo rijeseno! borac dobija slaviju, treba banjalucanima za evrope! travnik tuce rudar i njima treba da nebi nista rizikovali u zadnjem kolu! olimpic dobija leotar, treba sarajlijama za evrope! onda sloboda -velez sve je moguce, mada velez igra bez motiva jer je i teoretski siguran! gosk-celik, nece ni zenicani pustit tek tako u gabeli, sa pobjedom u gabeli bi i teoretski ostali! bit ce pravo interesantno kolo jer skoro svaka tekma osim zrinjski-siroki ima nekog znacaja!mnogo_smo_jaki je napisao/la:Nego drugari,kup je završeno,da se vratimo PL...Saznajemo li danas 2.putnika za niži rang ili čekamo zadnje kolo?
Ako pukasm objektivno pogledati tu su Zeljo ili Siroki mala je razlika..Zeljo ima vise osvojenih kupova i samo tri boda razlike(ova sezona je zeljo napravio tu malu razliku), dok Siroki ima kontinuitet i konstantno su u borbi za europu ili prvaka...tako da bi subjektivno dao glas Zeljitm84 je napisao/la:@grdan
fin clanak.
medjutim, treba uzeti u obzir da sve rekorde drzi zeljo i da, uprkos toj krizi od 4 godine, smo opet prvi na vjecnoj tabeli i da imamo najvise trofeja.
znaci moj glas ide zelji!!! a i treba svakom objektivnom navijacu drugih klubova!!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.