VFL Wolfsburg
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: VFL Wolfsburg
Iz Wolfsburga je stigla vijest da je klub postigao sporazumn raskid ugovora s Thomasom Hitzlspergerom, dok s dvojcem Hasan Salihamidžić i Chris neće produžiti ugovore koji istječu u lipnju, čime se otvorio dodatan prostor za renoviranje momčadi i dovođenje novih pojačanja.
Iako ni sudbina Marija Mandžukića nije u potpunosti čista, ovog puta bivši Dinamovac nije se našao na popisu igrača s kojima je raskinut ugovor ili pak nije produžena suradnja, no, već ranije njemu je rečeno da će ga pustiti ukoliko se nađe klub koji bi zadovoljio njihove financijske zahtjeve.
"Zajednički smo donijeli odluku o rastanku", rekao je Magath novinarima o igračima koji su došli prije godinu dana, a koji nisu uspjeli na konkretniji način doprinijeti momčadi.
Također vrijedi spomenuti da u lipnju istječu ugovori Hasanu Salihamidžiću i Chrisu, dok je Thomas Hitzlsperger zatražio prijevremeni raskid ugovora.
Osvrnuo se potom Magath na trojac koji napušta klub te izrazio žaljenje zbog niza ozljeda koje su pogodile 30-godišnjeg Hitzlspergera: "Velika je šteta što su ozljede pogađale Thomasa jedna za drugom. Uvijek sam cijenio njegovu veliku profesionalnost."
Na sve rečeno niti Hitzlsperger nije ostao bez odgovora te je pojasnio zbog čega je zatražio raskid ugovora: "Nakon što sam dobro razmislio shvatio sam da je potpuno zalječenje ozljede moj prioritet. Za sada ne bih sa sigurnošću mogao reći da ću igrati važnu ulogu, stoga je moj cilj za narednu sezonu potpuni oporavak."
Iako ni sudbina Marija Mandžukića nije u potpunosti čista, ovog puta bivši Dinamovac nije se našao na popisu igrača s kojima je raskinut ugovor ili pak nije produžena suradnja, no, već ranije njemu je rečeno da će ga pustiti ukoliko se nađe klub koji bi zadovoljio njihove financijske zahtjeve.
"Zajednički smo donijeli odluku o rastanku", rekao je Magath novinarima o igračima koji su došli prije godinu dana, a koji nisu uspjeli na konkretniji način doprinijeti momčadi.
Također vrijedi spomenuti da u lipnju istječu ugovori Hasanu Salihamidžiću i Chrisu, dok je Thomas Hitzlsperger zatražio prijevremeni raskid ugovora.
Osvrnuo se potom Magath na trojac koji napušta klub te izrazio žaljenje zbog niza ozljeda koje su pogodile 30-godišnjeg Hitzlspergera: "Velika je šteta što su ozljede pogađale Thomasa jedna za drugom. Uvijek sam cijenio njegovu veliku profesionalnost."
Na sve rečeno niti Hitzlsperger nije ostao bez odgovora te je pojasnio zbog čega je zatražio raskid ugovora: "Nakon što sam dobro razmislio shvatio sam da je potpuno zalječenje ozljede moj prioritet. Za sada ne bih sa sigurnošću mogao reći da ću igrati važnu ulogu, stoga je moj cilj za narednu sezonu potpuni oporavak."
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
Ispast ce sad da je dost bolji od helmesa I mandzuke daj ba... Mandzuka bi u holandskoj ligi sa slomljenom nogom dao 30 golova
ma bolje za njega da ode... u wolfsburgu se ne zna tko pije, a tko plaća, 50 igrača pod ugovorom, pola na posudbama po cijeloj europi, a i mislim da bi trebao prijeći u jači klub, recimo negdje u španjolsku
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
NE kazem da je bolji, ali sve su prilike da su MAndzukiću dani odbrojani.Nek zahvali svom menadžeru sto je sad primoran da napusti klub.Što se tiče golova to je tvoje mišljenje.Nije ih mogao dati u HNL-u pa sam skeptičan da bi to uradio u Erediviseu, no sve je moguće.Brijem da nijedan od njih dvojice neće ostati u Wolfsburgu.gruezi je napisao/la:Ispast ce sad da je dost bolji od helmesa I mandzuke daj ba... Mandzuka bi u holandskoj ligi sa slomljenom nogom dao 30 golova
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
hehe u kakvom je timu igrao zabio je odličan broj golova...FRANK RIBERY je napisao/la:NE kazem da je bolji, ali sve su prilike da su MAndzukiću dani odbrojani.Nek zahvali svom menadžeru sto je sad primoran da napusti klub.Što se tiče golova to je tvoje mišljenje.Nije ih mogao dati u HNL-u pa sam skeptičan da bi to uradio u Erediviseu, no sve je moguće.Brijem da nijedan od njih dvojice neće ostati u Wolfsburgu.gruezi je napisao/la:Ispast ce sad da je dost bolji od helmesa I mandzuke daj ba... Mandzuka bi u holandskoj ligi sa slomljenom nogom dao 30 golova
nije mogao u hnlu, a bio je najbolji strijelac lige 2008.-2009.?
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Bio je sa 15-16 golova po sezoni.Igrao je u najboljem timu koji dominira HNL-om zadnjih 10-15 godina.Sjetimo se kakve je preformanse imao Eduardo.BAs Dost je veliki talenat i on će to sigurno potvrditi pod palicom MAgatha.HElmes je puno više dao Wolfsburgu ove sezone od Mandzukića.viking5 je napisao/la:hehe u kakvom je timu igrao zabio je odličan broj golova...FRANK RIBERY je napisao/la:NE kazem da je bolji, ali sve su prilike da su MAndzukiću dani odbrojani.Nek zahvali svom menadžeru sto je sad primoran da napusti klub.Što se tiče golova to je tvoje mišljenje.Nije ih mogao dati u HNL-u pa sam skeptičan da bi to uradio u Erediviseu, no sve je moguće.Brijem da nijedan od njih dvojice neće ostati u Wolfsburgu.gruezi je napisao/la:Ispast ce sad da je dost bolji od helmesa I mandzuke daj ba... Mandzuka bi u holandskoj ligi sa slomljenom nogom dao 30 golova
nije mogao u hnlu, a bio je najbolji strijelac lige 2008.-2009.?
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
koliko ja znam zabili su isto golova, a mandzo ima puno vise asistencija
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Da , ali je Helmese odigrao duplo manje utakmica.Helmes 16 utakmica -12 golova i 2 asistencije.MAdzukić 32 utakmice - 12 golova i 10 asistencija.viking5 je napisao/la:koliko ja znam zabili su isto golova, a mandzo ima puno vise asistencija
hehe. Valjda postoji razlog zašto nije igramo, no nebitno. Mandžo je po meni puno korisniji za momčad, puno više sudjeluje u igri, zato i ima ovoliko asistencija.
Također mislim da je za njega bolje da prijeđe u bolji klub, ovaj wolfsburg je cirkus od kluba... Dovode svako ljeto po 50 igrača, čak su i čalu doveli... Tragedija od kluba.
Također mislim da je za njega bolje da prijeđe u bolji klub, ovaj wolfsburg je cirkus od kluba... Dovode svako ljeto po 50 igrača, čak su i čalu doveli... Tragedija od kluba.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Takav je rad Magatha.Oni će ove godine vjerovatno biti među 4 jer pojačanja idu u tom smjeru.Neki spominju španjolsku ligu no realno sem Malage, Reala i Barselone ostali klubovi su na rubu bankrota i dati za nekog igrača 10-12 mil eura je previše.Moguće da ode u Premiership ako u međuvremenu ne pristane na manje uslove kad je ugovor u pitanju (menadžer je pretjerao sa 5 mil eura po sezoni).viking5 je napisao/la:hehe. Valjda postoji razlog zašto nije igramo, no nebitno. Mandžo je po meni puno korisniji za momčad, puno više sudjeluje u igri, zato i ima ovoliko asistencija.
MAgath se sastao i sa Adel Taarabtom i njegovim menadžerom i on je jedna od opcija.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Bas Dost drugo pojačanje Wolfsburga.Magath ga je platio 10 mil eura.
FRANK RIBERY je napisao/la:Bas Dost drugo pojačanje Wolfsburga.Magath ga je platio 10 mil eura.
Jel bogati?

Pravo vrijeme za najavu bombasticnih pojacanja tamo nekih bas dostova.

Vom Jäger zum Gejagten
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Sta treba da plačem sto smo zijanili.Kome se plače nek lije suze, a ja sigurno neću.Zivot ide dalje i sa pobjedom i sa porazom.geronimo je napisao/la:FRANK RIBERY je napisao/la:Bas Dost drugo pojačanje Wolfsburga.Magath ga je platio 10 mil eura.
Jel bogati?![]()
Pravo vrijeme za najavu bombasticnih pojacanja tamo nekih bas dostova.
Razvaljuju ovi felixovi I jiracek I onaj na lijevoj strani
Čudno brate. Na istoj strani se nalazili "Weltklasse Kuba i Piček" a igrao je i još jedan WK Lewa.gruezi je napisao/la:Razvaljuju ovi felixovi I jiracek I onaj na lijevoj strani
ČUdno. Čudno.

Je li ide Mandzo iz Wolfsburga??? Prilikom utakmice Cro-Ita komentator rece Mandzukic novi igrac HSV-ea!!! Ima li tu sta?
Stern des Südens
- kraljttbvb
- Kontakt:
proFCB je napisao/la:Je li ide Mandzo iz Wolfsburga??? Prilikom utakmice Cro-Ita komentator rece Mandzukic novi igrac HSV-ea!!! Ima li tu sta?
Neki dan je izjavio da je koncentrisan iskljucivo na EP i da ce poslije istog reci u kojem klubu nastavlja karijeru. A klub nije spominjao...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Pogatetz "postao" Vuk.
http://www.transfermarkt.de/de/offiziel ... 94032.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/offiziel ... 94032.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Sta se desava sa Diega? Zadnje sto sam ja procitao jeste da Diego zeli ostati u Spaniji,a da je Magath izjavio kako ga ocekuje u Wolfsburgu!
Stern des Südens
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.