Fantasy Liga Prvaka
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- marseille_unique
- Kontakt:
Re: Fantasy Liga Prvaka
imas eto na kraju prvog posta ove teme pise ti cod i za jednu i drugu ligu
a za ovog novog knnn , prijavio se care na ligu nasu jer daba si napravio ekipu i account na ovom forumu ako se ne prijavis na lige nase, eto ti codovi za lige na kraju prvog posta ove teme
a za ovog novog knnn , prijavio se care na ligu nasu jer daba si napravio ekipu i account na ovom forumu ako se ne prijavis na lige nase, eto ti codovi za lige na kraju prvog posta ove teme
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
al znate u cemu je poenta ovo sa dvije ekipe, jbt mozes imati dvije ekipe ali ne mos imati dva identiteta tako da nema nista od nagrade ako budes prvi
, znaci mozes imati samo jedan tim na svoje ime, ha ja

ma nemoguc sastavEdo_Majka je napisao/la:Ako je ovo moguce onda svaka cast, ali cisto sumnjam da mozes ovakvu ekipu kupiti, jer prvo ti fali golman a drugo nebi imao dovoljno para za ovo, ili kratko receno Bull-shit.Mirza_Hordas je napisao/la:moj tim FC ALCOHOL UNITED
-----------------Cassilas----------------
---Ramos------Ferdinand------Alves
------------------essien----------------
--Fabregas----Misimović---Ribery--
-------Messi-----Torres------Rooney--
klupa: maicon, pjanić, lisandro i aguero
PS: Hvala na odgovoru ovima iznad

Cuva Bog Zelju svog!
- marseille_unique
- Kontakt:
zato se i zove fantasy
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- bilalinho2
- Kontakt:
izbrisi ovu prvu sa dva odbrambena liverpul II a sta fali ako imam 2 ekipe to su 2 razlicita accountamarseille_unique je napisao/la:e jest to vam fazon, de nemojte po dvije ekipe sad j..... nije u tom stavr, ja ne bi igro nikako onda, nije u tom cef, ja volimda pobjedujem posteno, to je za mene kukavicki, vidicu sta misli druga raja, ako budu mog misljena morat cu te banovat sa lige , mislim jednu od te dvije ekipe, koju god izaberes, nema ljutnje, vidicemo sta misli ostala raja
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
jesi li pisao iste podatke na oba accountabilalinho2 je napisao/la:izbrisi ovu prvu sa dva odbrambena liverpul II a sta fali ako imam 2 ekipe to su 2 razlicita accountamarseille_unique je napisao/la:e jest to vam fazon, de nemojte po dvije ekipe sad j..... nije u tom stavr, ja ne bi igro nikako onda, nije u tom cef, ja volimda pobjedujem posteno, to je za mene kukavicki, vidicu sta misli druga raja, ako budu mog misljena morat cu te banovat sa lige , mislim jednu od te dvije ekipe, koju god izaberes, nema ljutnje, vidicemo sta misli ostala raja
- marseille_unique
- Kontakt:
fali jer nije zanimljivo i niej posteno, kad si uvijek u dobitku svako kolo onda je to bezveze, i kad te ne mogu svi uhvatiti, nije u tom stvar jednostavno
kako ti se zove ta ekipa koju hos napolje liverpool II jel
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- bilalinho2
- Kontakt:
stani malo ba ja necu dobijati duple poene to su 2 ekipe dobijacu poene za jednu i za drugu ekipu ti poeni se nece sabirati a jest liverpul IImarseille_unique je napisao/la:fali jer nije zanimljivo i niej posteno, kad si uvijek u dobitku svako kolo onda je to bezveze, i kad te ne mogu svi uhvatiti, nije u tom stvar jednostavno
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
- marseille_unique
- Kontakt:
za one koji su se samo prijavili za sportsport.ba ligu evo cod za prijavu i na sportsport.ba head to head ligu,
mogu se prijaviti do sutra u utorak znaci do 20i30
cod za upadanje u sportsport.ba head to head ligu je 9952-11129
mogu se prijaviti do sutra u utorak znaci do 20i30
cod za upadanje u sportsport.ba head to head ligu je 9952-11129
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- marseille_unique
- Kontakt:
tako mi reci liverpul II leti napolje,
e jbg n emoze tako kad si sjednom los sdrugom si sigurno dobar, niej posteno carfe, znam i ja sam uvijek mrzio moderatore koji glume i banuju ali nisam ja taj, vjeruj mi , ja ih mrzim vise od tebe, samo zelim da bude zanimljivije i postenije
samo kad bi mi sad neko znao reci pod kojim imenom ti je liverpul II jer samo pise dvaput emir katana, vidis nisu daba ljudi rekli koji su napravili ovu igru da ce take kao ti izbrisati mu sve ekipe i skroz sa igre, probat cu da pogodim tu pravu ekipu koju zelis izbrisati , ako ne pogodim pomoces mi preko pp
e jbg n emoze tako kad si sjednom los sdrugom si sigurno dobar, niej posteno carfe, znam i ja sam uvijek mrzio moderatore koji glume i banuju ali nisam ja taj, vjeruj mi , ja ih mrzim vise od tebe, samo zelim da bude zanimljivije i postenije
samo kad bi mi sad neko znao reci pod kojim imenom ti je liverpul II jer samo pise dvaput emir katana, vidis nisu daba ljudi rekli koji su napravili ovu igru da ce take kao ti izbrisati mu sve ekipe i skroz sa igre, probat cu da pogodim tu pravu ekipu koju zelis izbrisati , ako ne pogodim pomoces mi preko pp
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Mirza_Hordas je napisao/la:moj tim FC ALCOHOL UNITED
Kome ti suplje bacas da ti je ovo sastav

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
sta vam je covjek je premium account, uplatio 5€ i sada ima 130 mil na raspolaganjumiky_hz je napisao/la:Mirza_Hordas je napisao/la:moj tim FC ALCOHOL UNITED
Kome ti suplje bacas da ti je ovo sastav![]()
ovaj tim koji si sastavio kosta 124 mil,a na raspolaganju se ima 100 mil a jos ni nemas rezervnog golmana
ccc
- marseille_unique
- Kontakt:
za one koji su se samo prijavili za sportsport.ba ligu evo cod za prijavu i na sportsport.ba head to head ligu
cod za sportsport.ba head to head ligu je 9952-11129
usput ako zelite provejriti koji vam igrac nece igrati u ovom kolu ili koji je igrac povriejden, mozete to pogledati tako sto ce te kliknuti na to malo slovo i, kraj dresa i imena svakog igraca iz vaseg tima, ili mozete pratiti po svim stranicama fidbala od nasih pa do goal.com, oficijelnih stranica klubova
cod za sportsport.ba head to head ligu je 9952-11129
usput ako zelite provejriti koji vam igrac nece igrati u ovom kolu ili koji je igrac povriejden, mozete to pogledati tako sto ce te kliknuti na to malo slovo i, kraj dresa i imena svakog igraca iz vaseg tima, ili mozete pratiti po svim stranicama fidbala od nasih pa do goal.com, oficijelnih stranica klubova
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Kao prvo i da je uplatio premium ,morao bi imati golmana na klupi,kao drugo nemoze imati dva napadaca na klupi, i kao trece ove ekipe koju je on prijavio uopste nema u ligi,tako da on ove folove moze kuci propisatidzenidm je napisao/la:sta vam je covjek je premium account, uplatio 5€ i sada ima 130 mil na raspolaganjumiky_hz je napisao/la:Mirza_Hordas je napisao/la:moj tim FC ALCOHOL UNITED
Kome ti suplje bacas da ti je ovo sastav![]()
ovaj tim koji si sastavio kosta 124 mil,a na raspolaganju se ima 100 mil a jos ni nemas rezervnog golmana
ccc

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma cjepni svakog ko postavi dvije ekipe.marseille_unique je napisao/la:e jest to vam fazon, de nemojte po dvije ekipe sad j..... nije u tom stavr, ja ne bi igro nikako onda, nije u tom cef, ja volimda pobjedujem posteno, to je za mene kukavicki, vidicu sta misli druga raja, ako budu mog misljena morat cu te banovat sa lige , mislim jednu od te dvije ekipe, koju god izaberes, nema ljutnje, vidicemo sta misli ostala raja
Evo moje ekipe

- the scouser
- Kontakt:
Sta bude ako recimo Arsenal ispadne u grupnoj fazi,a ja imam Fabregasa u ekipi,jel' se mijenja sta?
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
F.C. Blue Warriors
---------------------buffon-----------------------
-----lucio-------puyol--------ferdinand---------
--ribery-------gerrard----pjanic-------hleb---
------rooney---------raul-------torres-------
a klupe se stidim

---------------------buffon-----------------------
-----lucio-------puyol--------ferdinand---------
--ribery-------gerrard----pjanic-------hleb---
------rooney---------raul-------torres-------
a klupe se stidim

JA VOLIM ZELJU IMAM KRV PLAVU,
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!
- bilalinho2
- Kontakt:
a jebt nije vam fazon da postavljate igrace za koje vi mislite da su dobri nego oni koji ce igrati znaci recimo taj ivanovic pored terija i karvalja i boasingwe nece prismrdit odbrani celsija mjenja ga brze moj savjetbelafonte je napisao/la:Ma cjepni svakog ko postavi dvije ekipe.marseille_unique je napisao/la:e jest to vam fazon, de nemojte po dvije ekipe sad j..... nije u tom stavr, ja ne bi igro nikako onda, nije u tom cef, ja volimda pobjedujem posteno, to je za mene kukavicki, vidicu sta misli druga raja, ako budu mog misljena morat cu te banovat sa lige , mislim jednu od te dvije ekipe, koju god izaberes, nema ljutnje, vidicemo sta misli ostala raja
Evo moje ekipe
poslije grupne faze se novi timovi biraju
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
mijenja se, sve su ti izmjene onda djaba i pravis ekipu iz pocetkathe scouser je napisao/la:Sta bude ako recimo Arsenal ispadne u grupnoj fazi,a ja imam Fabregasa u ekipi,jel' se mijenja sta?
Cuva Bog Zelju svog!
- the scouser
- Kontakt:
Super to ondamirzza je napisao/la:mijenja se, sve su ti izmjene onda djaba i pravis ekipu iz pocetkathe scouser je napisao/la:Sta bude ako recimo Arsenal ispadne u grupnoj fazi,a ja imam Fabregasa u ekipi,jel' se mijenja sta?

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.