FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

astra1922
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la astra1922 » 18 maj 2012, 21:41

SaltCityAttack je napisao/la:nego sta je sa Gavarica i Mesica?...jesu li oni jos sa ekipom treniraju li i jesu li na platnoj listi? :)..ebiga Gavaric bi nam odlicno dosao da igra u ovim utkamicama i ako vjerovatno eto nece ga registrovati, ali se barem nadma da ce ostati za pristojan novac u narednoj sezoni
salt kolko je sada sati kod tebe :D
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 maj 2012, 21:49

astra1922 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:nego sta je sa Gavarica i Mesica?...jesu li oni jos sa ekipom treniraju li i jesu li na platnoj listi? :)..ebiga Gavaric bi nam odlicno dosao da igra u ovim utkamicama i ako vjerovatno eto nece ga registrovati, ali se barem nadma da ce ostati za pristojan novac u narednoj sezoni
salt kolko je sada sati kod tebe :D
2:45 poslijepodne
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

GelsenkirchenTuzla
Kontakt:

Post Postao/la GelsenkirchenTuzla » 18 maj 2012, 21:56

Jedno pitanje.Da li se moze naruciti ove majice "Ja volim Slobodu" i "Fukare87Tuzla" preko interneta?Imal mozda ta mogucnost? :/

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 maj 2012, 22:02

GelsenkirchenTuzla je napisao/la:Jedno pitanje.Da li se moze naruciti ove majice "Ja volim Slobodu" i "Fukare87Tuzla" preko interneta?Imal mozda ta mogucnost? :/
za ove majice Fukare87 mogu te povezat sa covjekom da uzmes, ali vjerovatno uz cijenu od 10km bi morao i postarinu platiti da ti posalje covjek

Ako imas koga u Tuzli neka ti uzme sad na okupljanju i neka ti posalje ebiga ...tkao i ja nakupujem sve i onda sve to stigne u paketu komplet za Chicago :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 maj 2012, 23:01

King Kenny je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:slika
Gledaj onog na krovu. Joj da ga je milicija safatala onda. :lol:
Da ono nije milicajac :mrgreen: .
Dobro si skontao, mere bit, bilo ih je svugdje.
Ja sam se zapetljao na bodljikavu zicu kada sam preskakao preko ograde tamo gdje se pravi tirbina i milicioner me mlavio po nogama pendrekom dok nisam zijanio i pantalone i utakmicu!
Osamdeset i neke kada smo igrali sa Partizanom. Ovo sto sada specijalci lafo tuku, dva milicionera su znala prebiti vise nego svi ovi.
A protiv drzave (milicionera) nisi smio ama bas ni trepavicom mrdnuti. :lol:
A vidi tamo iza zida gentosa sto se setkaju. :?
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 18 maj 2012, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 maj 2012, 23:02

Veliki i iskreni navijac nase svetinje Ljosu :)..za mene ce uvjek biti i ostati vodja ." USTANI SULJOOO FUKARE TE ZOVU ZOVU, USTANI SULJOOO KOSIJANERU" :)

Navijači pozivaju na Tušanj: Protiv Veleža se očekuje pun stadion!

slika

Nakon pobjede u Gabeli, na Tušnju se koliko-toliko lakše diše.

Nakon dvije „kvalifikacijske“ utakmice u kojima su morali pobjediti, igrači Slobode u nedjelju dočekuju i treću, koja također mora okončati istim ishodom.

Ukoliko pobjede Velež, u što u redovima Slobode ne sumnjaju, sa mnogo manje neizvjenosti će čekati duel sa Slavijom u posljednjem kolu.

Do pobjede će zasigurno lakše doći uz podršku sa tribina, koja vjerujemo i ovaj put neće izostati. Navijači pozivaju na jedinstvo.

- Ostale su još dvije utakmice do kraja i u njima zaosta moramo svi disati jednom dušom. Sve što nekome od nas u i oko kluba nije povolji, mislim da u ovom trenutku trebamo zaboraviti. Bili smo otpisani, te dobili još jednu šansu i ne smijemo je prokockati. Zato pozivam sve koji vole Slobodu, da se u nedjelju obuku u crveno ili crno, dođu na Tušanj, podrže igrače i daju svoj doprinos u opstanku kluba – rekao nam je Sulejman Dorić, dugogodišnji vođa „Fukara“, danas član Skupštine kluba i jedan od dokazanih zaljubljenika „crveno-crne“ boje.

Ulaz na utakmicu koja se igra u nedjelju od 17 sati je slobodan, a za navijače je štampano i 300 majica sa natpisom „Volim Slobodu“. Teško je naći razlog zašto u nedjelju ne bi bili na Tušnju?!
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 18 maj 2012, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 maj 2012, 23:04

SaltCityAttack je napisao/la:Veliki i iskreni navijac nase svetinje Ljosu :)..za mene ce uvjek biti i ostati vodja .

Navijači pozivaju na Tušanj: Protiv Veleža se očekuje pun stadion!

slika

Nakon pobjede u Gabeli, na Tušnju se koliko-toliko lakše diše.

Nakon dvije „kvalifikacijske“ utakmice u kojima su morali pobjediti, igrači Slobode u nedjelju dočekuju i treću, koja također mora okončati istim ishodom.

Ukoliko pobjede Velež, u što u redovima Slobode ne sumnjaju, sa mnogo manje neizvjenosti će čekati duel sa Slavijom u posljednjem kolu.

Do pobjede će zasigurno lakše doći uz podršku sa tribina, koja vjerujemo i ovaj put neće izostati. Navijači pozivaju na jedinstvo.

- Ostale su još dvije utakmice do kraja i u njima zaosta moramo svi disati jednom dušom. Sve što nekome od nas u i oko kluba nije povolji, mislim da u ovom trenutku trebamo zaboraviti. Bili smo otpisani, te dobili još jednu šansu i ne smijemo je prokockati. Zato pozivam sve koji vole Slobodu, da se u nedjelju obuku u crveno ili crno, dođu na Tušanj, podrže igrače i daju svoj doprinos u opstanku kluba – rekao nam je Sulejman Dorić, dugogodišnji vođa „Fukara“, danas član Skupštine kluba i jedan od dokazanih zaljubljenika „crveno-crne“ boje.

Ulaz na utakmicu koja se igra u nedjelju od 17 sati je slobodan, a za navijače je štampano i 300 majica sa natpisom „Volim Slobodu“. Teško je naći razlog zašto u nedjelju ne bi bili na Tušnju?!
Suljo to je grb, a nije onaj moleraj, yebo ga onaj ko ga nacrta! :D
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 18 maj 2012, 23:07

Valjda nece prodat majice dok ja dodjem :lol:
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 maj 2012, 23:56

Fkr.87 je napisao/la:Valjda nece prodat majice dok ja dodjem :lol:
evo ja vec dosao do dvije majice :)..ebiga kad sam ja mogao u CHicagu mozes i ti :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 19 maj 2012, 00:20

Kako doci do ove majice, brat i ja samo veliki navijaci...gledamo i kad je bila dobra i losa pa ako treba za klub da dam te pare jer mi je crnjak gledat klub u krizi, a da ulazim bespaltno? Ili do majice dolaze samo fukare i neki posebni navijaci?

Hvala :)

Dosta dobrih vijesti za jedan period, idemo gore pa nek crknu opcinski dusmani :)

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 19 maj 2012, 00:25

Probisvjet je napisao/la:
King Kenny je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:slika
Gledaj onog na krovu. Joj da ga je milicija safatala onda. :lol:
Da ono nije milicajac :mrgreen: .
Dobro si skontao, mere bit, bilo ih je svugdje.
Ja sam se zapetljao na bodljikavu zicu kada sam preskakao preko ograde tamo gdje se pravi tirbina i milicioner me mlavio po nogama pendrekom dok nisam zijanio i pantalone i utakmicu!
Osamdeset i neke kada smo igrali sa Partizanom. Ovo sto sada specijalci lafo tuku, dva milicionera su znala prebiti vise nego svi ovi.
A protiv drzave (milicionera) nisi smio ama bas ni trepavicom mrdnuti. :lol:
A vidi tamo iza zida gentosa sto se setkaju. :?
Vjerovatno se popeo gore da odrzava red :lol: ,a to za batine i pendrek vjerujem ti,nisam od te generacije da se sjecam tek mi je 22,23 godina al cuo sam da prije od milicajca bjezis na kilometar bez obzira jesil sta uradio il nisi. :mrgreen:
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 19 maj 2012, 00:47

SaltCityAttack je napisao/la: slika
Jebote, ja kako na brzaka prelista stranicu pomislio da je Eric Cantona u pitanju! :lol:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 maj 2012, 00:51

delpiero20 je napisao/la:Kako doci do ove majice, brat i ja samo veliki navijaci...gledamo i kad je bila dobra i losa pa ako treba za klub da dam te pare jer mi je crnjak gledat klub u krizi, a da ulazim bespaltno? Ili do majice dolaze samo fukare i neki posebni navijaci?

Hvala :)

Dosta dobrih vijesti za jedan period, idemo gore pa nek crknu opcinski dusmani :)
za ove majice Fukare to kosta 10km kod ljudi koji su ovo pravili koji inace to i rade uvjek...gdje ste uzimali salove i kod koga one anse bar salove tu cete moci i uzeti ove majice..za ove druge majice ne znam to vjerovatno ce neko djeliti djaba a neko ce i prodavat :)..pa dole dodjite na okupljanje na vrijeme i kupite izvadite 10km i ljudi ce vam dati majicu ebiga nema tu puno price..eh fazon je samo sto ima 300 majica odnosno 298 ako uracunamo i moje dvije rezervisane :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 19 maj 2012, 00:55

Hahah...pa kako dodje iz Chicaga do toga :) Svaka cast :)

Nista uzet cemo, ako ne bude toga i ako se rasproda ili odu ove besplatne onda ostaje ona standardna koja visi po gradu danima "Jedan grad jedna ljubav" Ta mi je full :)

Ima da bude ljudi bruka puno :)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 maj 2012, 01:02

ma sutra ce trebati otvoriti sjever nema druge..cisto sumnjam da ce svi moci uci na stadion...bice ba ljudi bruka sutra ebiga ..samo da sutra momci zabiljeze pobjedu bice super
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 19 maj 2012, 09:04

" onclick="window.open(this.href);return false;

Ako sutra ponovo ne stavim veliku crvenocrnu kapu koju nisam nosio 10 godina neću nikad :D :mrgreen:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 maj 2012, 09:31

TREBA POD HITNO TRAZITI VRACANJE STAROG GRBA, AKO JE PROBLEM SRP I CEKIC NE MORA GA BITI! :idea:
slika

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 19 maj 2012, 09:46

Probisvjet je napisao/la:TREBA POD HITNO TRAZITI VRACANJE STAROG GRBA, AKO JE PROBLEM SRP I CEKIC NE MORA GA BITI! :idea:
slika
može lopta umjesto srpa i čekića il još bolje slani bunar :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 maj 2012, 09:52

Heller je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:TREBA POD HITNO TRAZITI VRACANJE STAROG GRBA, AKO JE PROBLEM SRP I CEKIC NE MORA GA BITI! :idea:
slika
Može i fontana :mrgreen: , samo neka skinu onaj moleraj, ono ne lici na grb!
Samo vratiti stari grb i dobicemo sigurno 200 novih gledalaca, ako ne i vise samo zbog toga!
Onaj sada OKK Skoboda je mnogo bolji, jednostavno meni je drag. Dobar potez su napravili to sa grbom!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 maj 2012, 09:55

Probisvjet je napisao/la:
Heller je napisao/la:
slika
Može i fontana :mrgreen: , samo neka skinu onaj moleraj, ono ne lici na grb!
Samo vratiti stari grb i dobicemo sigurno 200 novih gledalaca, ako ne i vise samo zbog toga!
Onaj sada OKK Skoboda je mnogo bolji, jednostavno meni je drag. Dobar potez su napravili to sa grbom!
P.S. Moguce je da se nece Jasmin Imamovic pojaviti na utakmici jer ima goste izdavace koji su dosli u TZ zbog sajma knjige.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.