haha dobra xDTeaM87 je napisao/la:Pita ga novinarka: jeste li ikada pohvalili igrace ?
Amar: Jesam jednom
Novinarka: Sta se desilo pa ste ih pohvalili ?
Amar: Ne sjecam se, moze bit da sam malo popio
![]()
AMAR KING

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
haha dobra xDTeaM87 je napisao/la:Pita ga novinarka: jeste li ikada pohvalili igrace ?
Amar: Jesam jednom
Novinarka: Sta se desilo pa ste ih pohvalili ?
Amar: Ne sjecam se, moze bit da sam malo popio
![]()
Ne znam kakav je status ljubavni ove voditeljice, al nekako mi je djelovala, da Sir ako se malo potrudi ima itekakav prolaz kod nje, mozda padne jos neka titula kod Amara ove godine...likusa je napisao/la:Veceras jedan od njegovih boljih izdanja na tvizgleda uticala voditeljica na njega
![]()
ZA SVE TI HVALA AMARE !
SLAZEM SEplava lokomotiva je napisao/la:Ne znam kakav je status ljubavni ove voditeljice, al nekako mi je djelovala, da Sir ako se malo potrudi ima itekakav prolaz kod nje, mozda padne jos neka titula kod Amara ove godine...likusa je napisao/la:Veceras jedan od njegovih boljih izdanja na tvizgleda uticala voditeljica na njega
![]()
ZA SVE TI HVALA AMARE !
Onda je i razumljiva onakva nevidjena finoca sefaadoni je napisao/la:Voditeljica je udata,a suprug joj je Zeljovac zesci
mislim da ima čitava emisija na jutubu..ili je ovdje neko postavio ?spielführer_21 je napisao/la:Nadam se da će Ismar postaviti cijelu emisiju...
bas tako! drago mi je da je AO spomenuo nestrucnost novinara. pitaju blago receno gluposti i dolaze nepripremljeni. njoj se moze oprostiti sto ne zna neke stvari, ali nekome ko dolazi na svaku utakmicu i (trebao bi) prati fudbal se ne treba prastati i treba biti ostar. dosta merhametluka!FCS je napisao/la:Nije on bio dobar prema njoj, nego je ona pokazala više znanja o nogometu nego naši novinari koji 20 godina rade taj posao. I kao takva zaslužila je apsolutno poštovanje, i zato je nije maltretirao.
Često puta njega opisuju kao tersa, arogantnog i sl. Međutim kada ga analizirate, /večeras se to moglo jasno vidjeti/, čovjek je iznerviran nestručnošću i amaterizmom koja je zahvatila naše društvo uopšte. Izjave raznih trenera /šofera u kožnjacima/u ovoj našoj ligi i novimara (pročitajte sport i sve je jasno), učine da vam se zgadi život a ne fudbal.fczeljo je napisao/la:bas tako! drago mi je da je AO spomenuo nestrucnost novinara. pitaju blago receno gluposti i dolaze nepripremljeni. njoj se moze oprostiti sto ne zna neke stvari, ali nekome ko dolazi na svaku utakmicu i (trebao bi) prati fudbal se ne treba prastati i treba biti ostar. dosta merhametluka!FCS je napisao/la:Nije on bio dobar prema njoj, nego je ona pokazala više znanja o nogometu nego naši novinari koji 20 godina rade taj posao. I kao takva zaslužila je apsolutno poštovanje, i zato je nije maltretirao.
Upravo!FCS je napisao/la:Nije on bio dobar prema njoj, nego je ona pokazala više znanja o nogometu nego naši novinari koji 20 godina rade taj posao. I kao takva zaslužila je apsolutno poštovanje, i zato je nije maltretirao.
Kome su dijeljene karte,to neka skola ili ...pintol_TM87 je napisao/la:U Nedjelju pada rekord tekme Prvenstva predprosle godine Zeljo vs Borac jer mislim da je tada bila najveca posjeta na Grbavici![]()
I istok ce biti popunjen sa djecom kojoj su dijeljene karte...
Trenutno korisnika/ca: dark44, Doktorinho i 21 gost.