Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 maj 2012, 14:48

Slažem se @fera. ;)

____

Mancini je odličan trener, pogledaj Inter prije njegovog dolaska pa i City. Istina, koliko para toliko muzike ali svakako je City napokon uspio ono što su dugo, dugo čekali.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 maj 2012, 14:55

[youtube][/youtube]ko da je juce bilo...
You are someone else I am still right here

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 18 maj 2012, 15:12

Bolje da dovedemo sto iskusnijeg covjeka i sto glasnije ime nego neke tamo Wiganove i Svensijeve junake bgm.. Vidjeli smo sta se desilo sa Royem.. Pa et vlasnici su bili spremni dati Guardioli pare da bude jedan od najplacenijih menagera na svijetu.. Znaci na finansiskom planu smo dobri mada se spekulise da necemo imati para, ja mislim da samo Henry zna koliki cemo budzet imati i kakve cemo igrace dovoditi..

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 maj 2012, 15:13

Red Assassin je napisao/la:Bolje da dovedemo sto iskusnijeg covjeka i sto glasnije ime nego neke tamo Wiganove i Svensijeve junake bgm.. Vidjeli smo sta se desilo sa Royem.. Pa et vlasnici su bili spremni dati Guardioli pare da bude jedan od najplacenijih menagera na svijetu.. Znaci na finansiskom planu smo dobri mada se spekulise da necemo imati para, ja mislim da samo Henry zna koliki cemo budzet imati i kakve cemo igrace dovoditi..
nikad ne vjeruj amerikancima :mrgreen:
You are someone else I am still right here

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 18 maj 2012, 16:05

Treba nam guardiola ili rafa,guardiola da nam dovede kojeg mladog kvalitetnog igraca(tello,cuenca),a rafa jer zna kupiti dobrog igraca,doveo nam je torresa,skrtela....a trebao je i atomskog mrava,kojeg sad zele svi,a on ga je prepoznao prije 2 godine.

http://sportsport.ba/ino_fudbal/benitez ... inca/26968" onclick="window.open(this.href);return false;
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 18 maj 2012, 16:11

youngredcomps je napisao/la:Treba nam guardiola ili rafa,guardiola da nam dovede kojeg mladog kvalitetnog igraca(tello,cuenca),a rafa jer zna kupiti dobrog igraca,doveo nam je torresa,skrtela....a trebao je i atomskog mrava,kojeg sad zele svi,a on ga je prepoznao prije 2 godine.

http://sportsport.ba/ino_fudbal/benitez ... inca/26968" onclick="window.open(this.href);return false;
Jest, i ćorava kokoš nešto ubode....a koliko je Rafa imao promašaj transfera u Liverpol - to se ne pominje izgleda :mrgreen: :lol: a to je za posebne price.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 18 maj 2012, 16:12

Ma kad se samo sjetim Benitezovih rotacija i izmjena, muka mi pristane. Još onaj pokušaj da Lucas zamijeni Xabi Alonsa...neka hvala.
Novo i svježe je ono što treba LFC-u, ni u kom slučaju reciklaža starih i propalih trenera. Da Benitez šta valja, ne bi sjedio besposlen godinu i po.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 18 maj 2012, 16:17

ma kakav Benitez...Liverpoolu treba sada neko bolji da ih vadi iz go.ana...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 maj 2012, 16:26

ne znam koliko bi sad benitez bio pametno rjesenje, bio je u klubu, neslavno je otisao, pitanje je sad tu dl bi imao ono sto je najbitnije kod trenera, a to je autorite, a njegov je narusen, i u liverpooolu i kasnije u interu

guardiola bi sasvim sigurno bio blagodat za liverpool, al ko sto neko rece nije pitnje zeli li njega liverpool, nego zeli li pep uopste nekoga voditi, i ako i zeli, dal bi bas liverpool izabrao

neki ce reci lako je voditi barcelonu, al sjecate se i vi dobro, da je barca koju je preuzeo guardiola igrala nesto prije i protiv liverpoola kad ste nas izbacili, moglo bi se mozda reci i nadigrali, a vidjeli smo kasnije kuda je barca otisla kad je pep napravio revoluciju, a kuda je nazalost otiso liverpool

nista nije nemoguce, pep je ljudina, mozda bas odabere liverpool radi slavnog imena i situacije u kakvoj jeste, pa da se dokaze, jer to i jest klub za dokazivanje a ne recimo city ili neka reprezentacija, ko liverpool vrati u vrh taj je velemajstor, pep sigurno voli izazove, al pitanje je opet dakle dal ce zaista odmoriti godinu, ili ce zasukati rukave uskoro

ima liverpool svoje cari, moguce da im guardiola ne bude mogao odoliti, ja bi to jako volio, prije svega pokazao bi tu veliku hrabrost, a kasnije bi vjerujem i dokazao koji je mozak, autoritet je on sasvim sigurno i razdrmao bi postojece snage, znamo da je nogiro jednog ibrahimovica a dao priliku nekim momcima iz juniorskog pogona, zna svaki igrac da s njim nema zahebancije, doveo bi neka pojacanja sjajna itd, uglavnom najbolje moguce rjesenje

bilo kako bilo, nadam se da ce liverpool vrlo brzo s kim god na celu vratiti se u vrh engleskog i svjetskog fudbala
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 18 maj 2012, 16:45

Villas-Boas? Nemojte mi se sada smijati, ali ja mislim da je on izvrstan trener. U Chelseau njegova zamisao jednostavno nije mogla proci, oni ne mogu igrati napadacki jer im se kicma ekipe jos uvijek sastoji od Mourinhovih igraca.
Don't hate what you don't understand.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 18 maj 2012, 16:57

Mene samo zanima kojim povodom se mi **** u svijetu fudbala? Nije ovaj za nas, nije onaj. Objasnite to navijačima Juventusa kada su doveli Contea iz Siene ili navijačima Dortmunda kada su doveli Klopa iz Mainza kako nije dobro dovesti mladog trenera iz male ekipe. Objasnite igračima Lilla ili Monpelliera kako nije njihov trener dobar jer je bio anonimus do prije godinu ili dvije.
Mislim da su vlasnici svjesni gluposti što su doveli Kinga a onda ga otpustili, pa se sada susreću sa komentarima ispunjenim mržnjom. Šlag na tortu bi bio kada bi doveli Rafu i onda ispali iz Carling Cupa u 3 kolu, iz FA Cupa u 4 kolu, iz EL u polufinalu a u ligi završili na 5 mjestu i na kraju sezone otpustili Rafu. Onda bi uslijedio uragan protesta i nezadovoljstva navijača, stariji navijači zbog Kinga a tinejdžeri zbog Rafe i duplo nezadovoljstvo.
Bolje je bilo ko nego Rafa. Rafa je imao 6 godina priliku da pokaže da može osvojiti titulu i nije uspio. Hvala mu na tih 6 godina ali ne ponovilo se.
Hoću da kažem, niko ne zna šta bi nam donio ni Martinez ni Boas ni neko treći, ali smo svi vidjeli šta može, odnosno ne može, Benitez.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 maj 2012, 17:03

Henderson je napisao/la:Mene samo zanima kojim povodom se mi **** u svijetu fudbala? Nije ovaj za nas, nije onaj. Objasnite to navijačima Juventusa kada su doveli Contea iz Siene ili navijačima Dortmunda kada su doveli Klopa iz Mainza kako nije dobro dovesti mladog trenera iz male ekipe. Objasnite treneru Lilla ili Monpelliera kako nije njihov trener dobar jer je anonimus.
Mislim da su vlasnici svjesni gluposti što su doveli Kinga a onda ga još i otpustili, pa se sada susreću sa komentarima ispunjenim mržnjom. Šlag na tortu bi bio kada bi doveli Rafu i onda ispali iz Carling Cupa u 3 kolu, iz FA Cupa u 4 kolu, iz EL u polufinalu a u ligi završili na 5 mjestu i na kraju sezone otpustili Rafu. Onda bi uslijedio uragan protesta i nezadovoljstva navijača, stariji navijači zbog Kinga a tinejdžeri zbog Rafe i duplo nezadovoljstvo.
Bolje je bilo ko nego Rafa. Rafa je imao 6 godina priliku da pokaže da može osvojiti titulu i nije uspio. Hvala mu na tih 6 godina ali ne ponovilo se.
Hoću da kažem, niko ne zna šta bi nam donio ni Martinez ni Boas ni neko treći, ali smo svi vidjeli šta može, odnosno ne može, Benitez.
normalno, mladi trener koji je anonimus bolja je opcija od trenera koji je izgubio kredibilitet, vidjeli smo evo klopa, contea, guardiolu, evo sad i di matea, bolje liverpoolu pokusati i sa takvim nego sa benitezom, boasom, kapelom koji je takodje izgubio autoritet a i prestar je za kluba.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 18 maj 2012, 17:29

Henderson je napisao/la:Mene samo zanima kojim povodom se mi **** u svijetu fudbala? Nije ovaj za nas, nije onaj. Objasnite to navijačima Juventusa kada su doveli Contea iz Siene ili navijačima Dortmunda kada su doveli Klopa iz Mainza kako nije dobro dovesti mladog trenera iz male ekipe. Objasnite igračima Lilla ili Monpelliera kako nije njihov trener dobar jer je bio anonimus do prije godinu ili dvije.
Mislim da su vlasnici svjesni gluposti što su doveli Kinga a onda ga otpustili, pa se sada susreću sa komentarima ispunjenim mržnjom. Šlag na tortu bi bio kada bi doveli Rafu i onda ispali iz Carling Cupa u 3 kolu, iz FA Cupa u 4 kolu, iz EL u polufinalu a u ligi završili na 5 mjestu i na kraju sezone otpustili Rafu. Onda bi uslijedio uragan protesta i nezadovoljstva navijača, stariji navijači zbog Kinga a tinejdžeri zbog Rafe i duplo nezadovoljstvo.
Hoću da kažem, niko ne zna šta bi nam donio ni Martinez ni Boas ni neko treći, ali smo svi vidjeli šta može, odnosno ne može, Benitez
.
ajd da se i ja jednom stobom slozim :D
nema potpisa

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 18 maj 2012, 20:14

ostaje Clarke

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 18 maj 2012, 20:49

tech je napisao/la:
youngredcomps je napisao/la:Treba nam guardiola ili rafa,guardiola da nam dovede kojeg mladog kvalitetnog igraca(tello,cuenca),a rafa jer zna kupiti dobrog igraca,doveo nam je torresa,skrtela....a trebao je i atomskog mrava,kojeg sad zele svi,a on ga je prepoznao prije 2 godine.

Jest, i ćorava kokoš nešto ubode....a koliko je Rafa imao promašaj transfera u Liverpol - to se ne pominje izgleda :mrgreen: :lol: a to je za posebne price.
sa rafom smo igrali 2 puta finale lige prvaka,zbog stokea izgubili titulu(dva puta igrali remi) pa smo zavrsili 2 na tabeli. sto necemo biti ni za iducih 20 godina,zbog ovakvog citya,chelsea...volio bi da grijesim i da se ponovo liverpool gleda u ligi prvaka,ali.....za rafino vrijeme sa malim budzetom napravili smo velike stvari(u odnosu na ove danasnje rezultate).u engleskoj nema talenata,samo mi trazimo talente u engleskim igracima,talenti su u spaniji,holandiji....
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 18 maj 2012, 21:51

Ja mislim da je suđeno da nas Boaš preuzme.
You'll never walk alone.

Liverpool8
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool8 » 18 maj 2012, 22:02

VolimLiverpool je napisao/la:Ja mislim da je suđeno da nas Boaš preuzme.
Ok.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 maj 2012, 22:07

Dobro sve Rizo, ali ne mogu da vjerujem da bi prije Martineza, Rodgersa i slične nego Rafu.

_____

http://www.shanklygates.co.uk/index.php ... &Itemid=18" onclick="window.open(this.href);return false;

TATA!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 18 maj 2012, 22:23

slika
:lol: :lol: :lol: :lol:
Vođa zna.

suarez7
Kontakt:

Post Postao/la suarez7 » 18 maj 2012, 22:35

Nema odmora: Guardiola ipak pronašao novi posao?

Barcelonin uskoro bivši trener Josep Guardiola nalazi se na prvom mjestu želja engleskog nogometnog Premierligaša Liverpoola, koji je prije svega dva dana uručio otkaz klupskoj legendi Kennyju Dalglishu.

Vlasnici Redsa, američka sportska organizacija Fenway, pristala je barem pokušati nagovoriti Guardiolu da se predomisli u namjeri da provede jednu sezonu izvan nogometa u krugu svoje obitelji. Za to su Liverpoolovi vlasnici navodno spremni platiti i veliku svotu novca.

Osim Guardiole, koji navodno nije zainteresiran za klupom slavnog engleskom kluba, popis potencijalnih kandidata već se proširio na nekoliko imena. Nije u igri više samo Roberto Martinez (Wigan), već su tu sada i menadžer Newcastlea, Alan Pardew, te "kratkoživući" bivši menadžer Chelseaja Andre Villas-Boas.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.