FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sekac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sekac » 18 maj 2012, 19:24

nidi je napisao/la:
alibi je napisao/la:Opet nasi dusmani likuju na nasoj kazni,jer "njima" nije bitan ni siroki ni bilo ko drugi.Bitno je da smo mi kaznjeni.Nasladjujte se klosari jer ne znate nista drugo.Mi smo posteno pa hajmo reci i "dobro" prosli ali smijesno(tuzno) je komisija kaznila siroki.U principu njih nisu ni kaznili.3000 km kazne koju ce da plate. a jedna tekma bez publike ustvari ce im ustediti tih 3000 koje ce platiti.Jer nece morati imati troska na sve ono sto bi islo da se ta utakmica igra.Broj gledalaca na toj "kaznjenoj" utakmici nebi ih mogo izvaditi pa bi bili u minusu,tako da ce ustediti te pare koje ce dati u kesu za izrecenu kaznu.
Šta bih trebao da vas žalim nešto ,što ste izmlatili dva tri zaštitara vas pedeset .Ti momci rade čitav mjesec za pet šest stoja ,možda hrane porodicu od te plate da su mene pitali ja bih vas kaznio sa 15 000 KM .A što se tiće navijača širokog od te stoke nisam ništa bolje ni očekivao.Sad očekujem odgvor HZ da su dva zaštitara napali čitav sjever ,jer logično da vi niste nikad krivi .
ok i ja sam rekao da ih treba kazniti a ti nešto nazva stokom ali ne reče koliko ih treba kazniti i8 je li ova kazna za njih u redu. Mržnja je baš velika je li ?
Sarajevo ljubavi moja!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 18 maj 2012, 19:30

Smijesno od ovih komisija i ovog komiteta, samo se FKS maximalno kaznjava zbog bakljadi a kad se te iste bakljade pale na grbavici i banja luci (dok su bili navijaci) onda se minimalne kazne daju ovo je vec odavno jasno da su neki klubovi :arrow: ueljo,listica i borac itekako zasticeni u savezu jer imaju svoje ljude a nad nama se uvijek neka strogoca i pravila sprovode kao et znate takva su pravila uefe :roll: :lol: :x
A za listicu i njihovu kaznu samo ce covjek moze dobro :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 18 maj 2012, 19:43

adnanhz je napisao/la:Smijesno od ovih komisija i ovog komiteta, samo se FKS maximalno kaznjava zbog bakljadi a kad se te iste bakljade pale na grbavici i banja luci (dok su bili navijaci) onda se minimalne kazne daju ovo je vec odavno jasno da su neki klubovi :arrow: ueljo,listica i borac itekako zasticeni u savezu jer imaju svoje ljude a nad nama se uvijek neka strogoca i pravila sprovode kao et znate takva su pravila uefe :roll: :lol: :x
Imate veliki problem što uvijek mislite da su svi protiv vas ,bešlija je dobio pet utakmica kazne zbog tv snimka ,željo je za travnik dobio 2000 KM za duplo manju bakljadu ,borac je čini mi se ove sezone igrao pola sezone bez prisustva publike .Vama su sad krivi i komitet i gracić ,igrači i treneri koji čekaju svoje zarađene pare po deset godina .

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 maj 2012, 19:47

BlueBoy1921 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Alen Škoro je napisao/la:Ako cemo tako, onda su trebali i male plave kazniti.Zabranjen je dolazak gostujucim navijacima,recimo neka dodju,ali bez navijanja,a pogotovo bez baklji ;)
PA TO JE NAMA KAZNA JEDINO.. ;)
ajde ne lupaj gluposti, onda bi trebalo i vas kazniti za travnik i olimpic ne k.akite bezze
ajde pogledaj fino sta sam ja napisao i sta sam mislio ...rekao sam da su zabranjena gostovanja i da je nama kazna jer su tu prisustvovali gostujuci navijaci i to je propust organizatora tj u ovom slucaju F.K Sarajeva..
ne lupaj vec fino procitaj.. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 18 maj 2012, 19:48

adnanhz je napisao/la:Smijesno od ovih komisija i ovog komiteta, samo se FKS maximalno kaznjava zbog bakljadi a kad se te iste bakljade pale na grbavici i banja luci (dok su bili navijaci) onda se minimalne kazne daju ovo je vec odavno jasno da su neki klubovi :arrow: ueljo,listica i borac itekako zasticeni u savezu jer imaju svoje ljude a nad nama se uvijek neka strogoca i pravila sprovode kao et znate takva su pravila uefe :roll: :lol: :x
Sarajevo je kažnjeno zbog loše organizacije utakmice sa 5000,00 KM. Sarajevo je kažnjeno sa 5000,00 KM, ne zbog upaljenih baklji, nego zato što su se te baklje našle na TERENU i zbog napada na DVA SLUŽBENA LICA na sjevernoj tribini.

Kazna bi sigurno bila mnogo manja da nije bilo premlaćivanja DVA SLUŽBENA LICA na sjevernoj tribini i da su upaljene baklje ostale na tribinama. Nažalost one su se našle na travnjaku.

Kazna je mislim realna, a po meni i niska. Ove incidentne situacije sa bakljama na travnjaku i marisanjem službenih lica na tribinama je trebalo drastičnije kazniti.

Da me neko slučajno ko pogrešno ne shvati, Široki bih kaznio sa namanje 5 utakmica bez gledatelja i 3000,00 KM za bakljadu, jer su im bakljade rijeđe i nisu tako česte kao kod drugih klubova.

Za bakljadu na zapadu u derbiju je kriv organizator isto kao što je Željo platio kaznu za baklje koje su navijači Sarajeva ubacili na travnjak u jesenjem derbiju na Grbavici.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 maj 2012, 19:50

ne smaraj odgovori na ono što te pitam nije problem u kazni prema nama ,nego u rangu koliko je široki kažnjen i za koje prestupe a koliko mi? Ko spomenu ovde da sarajevo ne treba biti kažnjeno a da je kažnjeno puno jeste kad se uzme težina prekršaja širokog i težina prekršaja Sarajeva i prekinite više sa izlivima mržnje ako nemate šta pametno reči bolje nemojte ništa a ovo je očito i smiješno ko god je od javnosti gledaoTv i ako je realan može potvrditi ovo što govorim jer su obe utakmice bile na Tv.
Sarajevo ljubavi moja!

alibi

Post Postao/la alibi » 18 maj 2012, 19:52

niko ne spori nase kaznjavanje,vec je teziste na usporedbi kazni.nasoj i kazni sirokog.Pa zar nije tuzno.ZALOSNO.A vi tzv dusebriznici cvrkucete o nama i nasoj kazni,a ne o onoj koja je izrecena sirokom.Tezina-sustina-razlog=To je faktor pri odlucivanju kaznenih sankcija.Ono za sta je siroki "nagradjen" slobodno mogu reci onda smo mi "rigorozno" kaznjeni.Pametan ce skontati.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 maj 2012, 19:56

V O L I M S A R A J E V O
Sarajevo ljubavi moja!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 18 maj 2012, 19:59

alibi je napisao/la:niko ne spori nase kaznjavanje,vec je teziste na usporedbi kazni.nasoj i kazni sirokog.Pa zar nije tuzno.ZALOSNO.A vi tzv dusebriznici cvrkucete o nama i nasoj kazni,a ne o onoj koja je izrecena sirokom.Tezina-sustina-razlog=To je faktor pri odlucivanju kaznenih sankcija.Ono za sta je siroki "nagradjen" slobodno mogu reci onda smo mi "rigorozno" kaznjeni.Pametan ce skontati.
U potpunosti se slažem ukoliko govoriš o kompariranju kazne između Vaše i Širokog, a i dalje mislim da su kazne preblage, a za Široki kazna dođe kao nagrada.

@mma_hz, Nikada niko ni jednim aktom nije zabranio dolazak gostujućih navijača. To je bar svima jasno. Zabranjen je samo organiziran dolazak gostujućih navijača sa obilježjima kluba.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 maj 2012, 20:02

avlami97 je napisao/la:
alibi je napisao/la:niko ne spori nase kaznjavanje,vec je teziste na usporedbi kazni.nasoj i kazni sirokog.Pa zar nije tuzno.ZALOSNO.A vi tzv dusebriznici cvrkucete o nama i nasoj kazni,a ne o onoj koja je izrecena sirokom.Tezina-sustina-razlog=To je faktor pri odlucivanju kaznenih sankcija.Ono za sta je siroki "nagradjen" slobodno mogu reci onda smo mi "rigorozno" kaznjeni.Pametan ce skontati.
U potpunosti se slažem ukoliko govoriš o kompariranju kazne između Vaše i Širokog, a i dalje mislim da su kazne preblage, a za Široki kazna dođe kao nagrada.

@mma_hz, Nikada niko ni jednim aktom nije zabranio dolazak gostujućih navijača. To je bar svima jasno. Zabranjen je samo organiziran dolazak gostujućih navijača sa obilježjima kluba.
ja govorimo vasoj bakljadi..tu kaznu mora platiti FK Sarajevo svidzalo se to nekome ili ne..jer moj klub je bio organizator utakmice i kao takav snosi odgovornost za propuste.. ;)
FK SARAJEVO.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 18 maj 2012, 20:04

avlami97 je napisao/la: Sarajevo je kažnjeno zbog loše organizacije utakmice sa 5000,00 KM. Sarajevo je kažnjeno sa 5000,00 KM, ne zbog upaljenih baklji, nego zato što su se te baklje našle na TERENU i zbog napada na DVA SLUŽBENA LICA na sjevernoj tribini.

Kazna bi sigurno bila mnogo manja da nije bilo premlaćivanja DVA SLUŽBENA LICA na sjevernoj tribini i da su upaljene baklje ostale na tribinama. Nažalost one su se našle na travnjaku.

Kazna je mislim realna, a po meni i niska. Ove incidentne situacije sa bakljama na travnjaku i marisanjem službenih lica na tribinama je trebalo drastičnije kazniti.

Da me neko slučajno ko pogrešno ne shvati, Široki bih kaznio sa namanje 5 utakmica bez gledatelja i 3000,00 KM za bakljadu, jer su im bakljade rijeđe i nisu tako česte kao kod drugih klubova.

Za bakljadu na zapadu u derbiju je kriv organizator isto kao što je Željo platio kaznu za baklje koje su navijači Sarajeva ubacili na travnjak u jesenjem derbiju na Grbavici.
Od kad su to redari koji pretresaju navijace sluzbena lica ,jel to oni rade za savez il za firmu koja posluje sa klubom ,druga stvar zasto se drugi klubovi ne kaznjavaju sa istom novcanom cifrom ako je takav stav prema bakljama :?: onda je svejedno jel 3 il 100 baklji upaljeno i treca stvar baklje koje su uletile na teren su od strane navijaca zelje a nase su ubacene na atletksu stazu ne na teren,a to sto si rekao za listicu je smijesno cuj oni to rjedje rade wtf :roll: :lol:
i js jedna stvar ako su redari sluzbena lica onda se trebao i zeljo kaznit na zadnjoj domacoj utakmici jer je bio napadnuto sluzbeno lice :arrow: specijalac

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 18 maj 2012, 20:08

mma_hz je napisao/la:
Buu je napisao/la:Sami protiv svih!!!
mi bar ne razbijamo glave svojim igracima ispred Tuborga u 6 ujutru i ne tucemo se izmedzu sebe ispred pomenutog lokala.. ;) ;)
e ako vam je ono premlacivanje bilo na sjevernoj tribini..onda vi u zivotu niste vidjeli premlacena lika.. ;)
Ali ih zato ganjate po stadionu, i vi se ne tucete ali se zato bodete. :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 maj 2012, 20:10

Buu je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Buu je napisao/la:Sami protiv svih!!!
mi bar ne razbijamo glave svojim igracima ispred Tuborga u 6 ujutru i ne tucemo se izmedzu sebe ispred pomenutog lokala.. ;) ;)
e ako vam je ono premlacivanje bilo na sjevernoj tribini..onda vi u zivotu niste vidjeli premlacena lika.. ;)
Ali ih zato ganjate po stadionu, i vi se ne tucete ali se zato bodete. :mrgreen:
proslost ,buducnost i sadasnjost.. ;)
FK SARAJEVO.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 18 maj 2012, 20:11

adnanhz je napisao/la:
avlami97 je napisao/la: Sarajevo je kažnjeno zbog loše organizacije utakmice sa 5000,00 KM. Sarajevo je kažnjeno sa 5000,00 KM, ne zbog upaljenih baklji, nego zato što su se te baklje našle na TERENU i zbog napada na DVA SLUŽBENA LICA na sjevernoj tribini.

Od kad su to redari koji pretresaju navijace sluzbena lica ,jel to oni rade za savez il za firmu koja posluje sa klubom ,druga stvar zasto se drugi klubovi ne kaznjavaju sa istom novcanom cifrom ako je takav stav prema bakljama :?: onda je svejedno jel 3 il 100 baklji upaljeno i treca stvar baklje koje su uletile na teren su od strane navijaca zelje a nase su ubacene na atletksu stazu ne na teren,a to sto si rekao za listicu je smijesno cuj oni to rjedje rade wtf :roll: :lol:
i js jedna stvar ako su redari sluzbena lica onda se trebao i zeljo kaznit na zadnjoj domacoj utakmici jer je bio napadnuto sluzbeno lice :arrow: specijalac
Policajci, redari, vatrogasci, uposlenici Hitne pomoći .... sva su ta lica na utakmici SLUŽBENO, a ne svojom voljom i rade određeni posao koji im je naređen. Sve su to službena lica. U uniformi su plavoj, crvenoj, narandžastoj, bijeloj, znači SLUŽBENO. Da su bili u dresovima Sarajeva ili u običnim majicama, tada bi bili samo gledatelji.

Za Široki sam rekao najmanje 5 UTAKMICA BEZ GLEDATELJA i 3000,00 za bakljadu...

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 18 maj 2012, 20:26

avlami97 je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:
avlami97 je napisao/la: Sarajevo je kažnje
Policajci, redari, vatrogasci, uposlenici Hitne pomoći .... sva su ta lica na utakmici SLUŽBENO, a ne svojom voljom i rade određeni posao koji im je naređen. Sve su to službena lica. U uniformi su plavoj, crvenoj, narandžastoj, bijeloj, znači SLUŽBENO. Da su bili u dresovima Sarajeva ili u običnim majicama, tada bi bili samo gledatelji.

Za Široki sam rekao najmanje 5 UTAKMICA BEZ GLEDATELJA i 3000,00 za bakljadu...
Jesu sluzbeno po svojoj duznosti (radnoj)al de mi reci koji primjer gdje se klub kaznjava od strane saveza ako se napadne redar :?:

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 18 maj 2012, 20:41

aleksandar_veliki je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/zbog-ba ... ovno/80724

O ovom sam danas pricao. Dosao na tekmu, nebitno gdje, Na Gradskom u BL, na Grbavici, na Kosevu, na Pecari, upalio baklju, bacio je na tribine u ovom slucaju ili i na teren (mozes igraca pogoditi), snosi posljedice frajeru. Budi sad mangup.
Kad bude drzava ko svicarska onda mozemo pricat o ovome, al ono sto najvise mene i ostale navijace Sarajeva nervira sto u Savezu sto se tice kazni definitivno postoje dvostruki arsini jer ako si zauzeo stav (savez) prema bakljama onda svima iste kazne daj a ne jednim minimalnu a drugima maximalnu kao sto je slucaj u listici gdje navijaci naprave ne 1 ,ne 2 ,nego 3-4 incidenta i dobiju hladno manju novcanu kaznu od nas mislim :roll:

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 18 maj 2012, 20:50

aleksandar_veliki je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/zbog-ba ... ovno/80724

O ovom sam danas pricao. Dosao na tekmu, nebitno gdje, Na Gradskom u BL, na Grbavici, na Kosevu, na Pecari, upalio baklju, bacio je na tribine u ovom slucaju ili i na teren (mozes igraca pogoditi), snosi posljedice frajeru. Budi sad mangup.
Kad bude drzava ko svicarska onda mozemo pricat o ovome, al ono sto najvise mene i ostale navijace Sarajeva nervira sto u Savezu sto se tice kazni definitivno postoje dvostruki arsini jer ako si zauzeo stav (savez) prema bakljama onda svima iste kazne daj a ne jednim minimalnu a drugima maximalnu kao sto je slucaj u listici gdje navijaci naprave ne 1 ,ne 2 ,nego 3-4 incidenta i dobiju hladno manju novcanu kaznu od nas mislim :roll:
Ta prica o drzavi ide na ruku onima koji dodju na utakmicu da bu upalili baklju, zivjeli furku, a ustvari vide u prosjeku dva minuta utakmice. Hajmo poceti derati ovako, pa da u necemu budemo kao Svicarska.
Jest znaci hajmo ljudima pucat kazne od 2 godine za baklje a to sto imas ubice slobodne po gradu sto se setkaju to cemo zanemarit :roll:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 maj 2012, 20:56

Aco je u pravu ovde ja ga podržavam ali treba zakon donijeti pa onda šta mislite ko je uhapsio ovog majmuna što je osuđen da nije neko iz uprave kluba hahahaha redari i policija treba da rade svoj posao a ne tuči nasumice i kažnjavati nasumice i ne po zaslugama. Jednom če se ovom stati u kraj a kad taćno ne znam puno tog treba da se uradi i majmun koji baci baklju je li razmišlja da može nekog povrijediti dijete ,djevojku,igrača ,redara nekog ko nema veze sa huliganima zato moj potpis za ovo i prvi put da se slažem sa Acom ali je fakat u pravu šta da mi pogode dijete bakljom na stadionu ne bi mu trebao sudija
Sarajevo ljubavi moja!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 maj 2012, 20:59

adnanhz je napisao/la: Jest znaci hajmo ljudima pucat kazne od 2 godine za baklje a to sto imas ubice slobodne po gradu sto se setkaju to cemo zanemarit :roll:
To je kriva drzava jer ne postoji pravni sistem, zapravo postoji ali ga kontrolisu kriminalci, politicari i slicna bagra.

Kad smo vec kod kazni za navijace, ako se sjecate kad je nadavno onaj tamnoputi igrac u engleskoj dozivio srcani udar. Nasla se neka budala i na twiter ga ismijavao na rasistickoj osnovi. I uhapsili ga dobio 2 god zatvora.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 18 maj 2012, 21:05

aleksandar_veliki je napisao/la:adnanhz, ma jok, trebamo ovim nazovi navijacima jos po stoju dati kad upale baklju i hite je na teren ili bilo gdje drugo. Prica ti je suplja, ali ako hoces vec, tim po ulicama treba dozivotno. E sad da cujem tebe, sta cemo sa ovim furka navijacima
Ma nez jel ti mene shvatas il sta :roll: al poenta price je kad ti imas kako treba drzavu,uredjenu i pravno i ekonomski onda ce problem baklji biti najmanji i najbrze ce se rijesit al pricat o nekim kaznama za baklje ko da su to najveci problemi u drustvu pored mnogih drugih stvari je smijesno, na kraju krajeva ja jos nisam upoznat da je neko pogino od baklji a ti :?:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, DzemoSmjecanin, Hajdeee, WeekendOffender i 29 gostiju.