Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
ovako:
.....................plete..............
...vrsaljko...vida........lovren...charlie....
...............dujma.......luka..................
.......srna...........niko.........periša........
.......................jela...........................
znam da bi neki bili protiv šime, ali bolje on nego joe koji je u jako lošoj formi i nije igrao konstantno već duže vrijeme...
znam da bi neki bili protiv šime, ali bolje on nego joe koji je u jako lošoj formi i nije igrao konstantno već duže vrijeme...
ma moze vrsaljko,odmah mu dati priliku ,jer ce nam biti glavni u buducnosti,ali mi najbojle igramo sa dva napadaca,ja bi ipak njih preferiroviking5 je napisao/la:ovako:
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
ako ce jelavic igrati onda bolje sam on u špici, zato i je slab u reprezentaciji jer uvijek igra u tandemu sa nekim... jednostavno mu takva igra ne leži baš... on je igrač šesnaesterca, nešto kao gomez... ali ako bude igrao sa dva napadača, onda bi trebao mandžukić biti taj drugi, a niko na klupu, samo što mislim da će perišić na klupu, a niko lijevo... a to mi se ne sviđa jer je spor kao yugo.
viking5 je napisao/la:ako ce jelavic igrati onda bolje sam on u špici, zato i je slab u reprezentaciji jer uvijek igra u tandemu sa nekim... jednostavno mu takva igra ne leži baš... on je igrač šesnaesterca, nešto kao gomez... ali ako bude igrao sa dva napadača, onda bi trebao mandžukić biti taj drugi, a niko na klupu, samo što mislim da će perišić na klupu, a niko lijevo... a to mi se ne sviđa jer je spor kao yugo.
kranjcar tek poceo trenirati nedavno,pa cemo vidit oce li ga stavit
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Ko su ovi optimisit sto su u anketi glasali da ce osvojiti Euro ?
Opasna vam je grupa, Irci su mina, Italija bunker teski, Spanija sila.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ne znaš ti šta znači euforija... ali nije ni čudno.Elegant je napisao/la:Ko su ovi optimisit sto su u anketi glasali da ce osvojiti Euro ?

Druze nemoj da mislis da vas provociram, znam ja dobro sta je euforija. To je ono sto Portugal pokvari.viking5 je napisao/la:ne znaš ti šta znači euforija... ali nije ni čudno.Elegant je napisao/la:Ko su ovi optimisit sto su u anketi glasali da ce osvojiti Euro ?

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ja sam glasao za polufinale 

naravno, nećeš razmišljati prije utakmice da će te pregaziti već se uvijek nadaš najboljem...Elegant je napisao/la: Druze nemoj da mislis da vas provociram, znam ja dobro sta je euforija. To je ono sto Portugal pokvari.
irci su za klasu slabiji od nas, jesu nezgodni, to stoji, no ako odigramo kako znamo onda se njih tu ne pita previše.

talijani su po meni najslabiji od kad ja znam za sebe, nisu nas niti jednom pobjedili, ni kada su bili najveća sila na svijetu, pa zašto bi netko garantirao da će nas sada?
nadam se da nam utakmica sa španjolskom neće biti odlučujuća, jer su oni ipak sila, najveća u europi, no i oni su opali, a i imaju par izostanaka koje će teško nadomjestiti (puyol, villa...).
samo da odigraju 100% sa mudima i biti će ovo prekrasno ljeto.

- maximusdecimus
- Kontakt:
Subašića u napad
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;
Otkad onda znaš za sebe?viking5 je napisao/la: talijani su po meni najslabiji od kad ja znam za sebe
Talijani će biti veliki problem i za Španiju, dok će Hrvatsku i Irsku razvalit'...možeš da zapamtiš ovaj post, kopiraj ga negdje...
Čuj slabi, mogu se zaklet' da nisi ni pogledo' nijednu njihovu tekmu ove kvalifikacije...
mi vec mozemo prolaz rjesiti do spanjolaca,pa s njima odigrat rekreativnomandraX je napisao/la:Otkad onda znaš za sebe?viking5 je napisao/la: talijani su po meni najslabiji od kad ja znam za sebe
Talijani će biti veliki problem i za Španiju, dok će Hrvatsku i Irsku razvalit'...možeš da zapamtiš ovaj post, kopiraj ga negdje...
Čuj slabi, mogu se zaklet' da nisi ni pogledo' nijednu njihovu tekmu ove kvalifikacije...

talijani nisu top repka vec neko vrijeme
Talijani aBd padaju kao onda u Japanu i J.Koreji
Tu utakmicu cu fkt dugo pamtiti
Mislim da Hrvatska ima velike sanse da prođe iz skupine,samo da Irsku prvu dobije,a protiv Italije mozda onda ne bi ni X bio los.

Mislim da Hrvatska ima velike sanse da prođe iz skupine,samo da Irsku prvu dobije,a protiv Italije mozda onda ne bi ni X bio los.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Emir ZENICA
- Kontakt:

odlican

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- badblueboylivno
- Kontakt:
Samo čekam da se neki dignu na zadnje noge radi crne boje.
Bus djeluje je'beno, samo nek se malo žara s autobusa prenese na momke, u zadnje vrijeme ga nema baš.
Bus djeluje je'beno, samo nek se malo žara s autobusa prenese na momke, u zadnje vrijeme ga nema baš.
Hayley <3
Da Darth Vader postoji vozia bi se u necemu ovakvom
Bus je prva liga.

Bus je prva liga.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Fantazija!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
ekstraEmir ZENICA je napisao/la:
odlican
auuuuu bus je prva liga!
btw. sviđa mi se sastav od vikinga gore.... i ja smatram da imamo igrače koji bi jeli u 4-2-3-1 formaciji...
_______________Pletikosa________________
Srna_______Vida________Lovren_____Ćorluka
_________Vuk/Dujm_____Rakitić___________
Mandžukić_______Modrić___________Kranjčar
________________Jelavić__________________
to bi bila moja editirana verzija bez Šime koji je imao katastrofalnu sezonu...
neznam zašto Tomečak nije pozvan ispred njega... ili Pamić na lijevog beka.. Pamić>Strinić...
btw. sviđa mi se sastav od vikinga gore.... i ja smatram da imamo igrače koji bi jeli u 4-2-3-1 formaciji...
_______________Pletikosa________________
Srna_______Vida________Lovren_____Ćorluka
_________Vuk/Dujm_____Rakitić___________
Mandžukić_______Modrić___________Kranjčar
________________Jelavić__________________
to bi bila moja editirana verzija bez Šime koji je imao katastrofalnu sezonu...
neznam zašto Tomečak nije pozvan ispred njega... ili Pamić na lijevog beka.. Pamić>Strinić...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Bilic je jucer uigrava dvije momcadi, a jedna je izgledala ovako.
----------------Pletikosa-----------------
Corluka----Vida-----Simunic----Strinic
Srna------Dujmovic--Modric----Rakitic
---------Mandza-----Jelavic-------------
Corluka 100% nece igrati lijevog beka, to je bio eksperiment protiv Turske i tu je prosao ali vec protiv Svedske se vidilo da to nije to.
Steta sta Tomecak nije na ovom prvenstvu, on nam je uz Srnu jedino pravo krilo, da je on tu Bilic bi lako mogao Srnu stavit na beka a stoperski par da cine Corluka-Simunic/Vida ili mozda Lovren ako se oporavi, sto je po meni puno bolje nego ova Dinamova obrana Vida-Simunic.
Ostaje jos 20ak dana do prvenstva, nadam se da nece bit ozljeda, ionako smo jedva slozili ovih 11 igraca.
----------------Pletikosa-----------------
Corluka----Vida-----Simunic----Strinic
Srna------Dujmovic--Modric----Rakitic
---------Mandza-----Jelavic-------------
Corluka 100% nece igrati lijevog beka, to je bio eksperiment protiv Turske i tu je prosao ali vec protiv Svedske se vidilo da to nije to.
Steta sta Tomecak nije na ovom prvenstvu, on nam je uz Srnu jedino pravo krilo, da je on tu Bilic bi lako mogao Srnu stavit na beka a stoperski par da cine Corluka-Simunic/Vida ili mozda Lovren ako se oporavi, sto je po meni puno bolje nego ova Dinamova obrana Vida-Simunic.
Ostaje jos 20ak dana do prvenstva, nadam se da nece bit ozljeda, ionako smo jedva slozili ovih 11 igraca.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.