Oklahoma ili Bostondijabola je napisao/la:Večeras od mene zicer, poklon, max-bet, all-in par u koji sam siguran koliko i u svoju muškost. Postavljam odmah nakon završetka Realove tekme koja počinje u 20:45.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Oklahoma ili Bostondijabola je napisao/la:Večeras od mene zicer, poklon, max-bet, all-in par u koji sam siguran koliko i u svoju muškost. Postavljam odmah nakon završetka Realove tekme koja počinje u 20:45.
Na jednom stranom portalu sam procitao da LASK nije dobio licencu za takmicenje u 1. ligi i nakon apelacije tj. na osnovu drugostepene odluke te da su ocajni razocarani zbog toga a domacin Andra koja je trenutno na 1. mjestu ima priliku da pred svojim navijacima ovjeri ulazak u visi rang i tako ostvari najveci uspjeh u historiji kluba.Virtu4l je napisao/la:Meni ovo miriše na golijadu
Andra - LASK Linz
1/1pintol_TM87 je napisao/la:Memingen vs Nimberg II @oba daju gol
Hoćel uzeti Cantu 8 razlike ?? Odigrah hendikep, a nisam znao ove podatkedr.van nostrand je napisao/la:Cantu-Scavolini under 144,5
Cantu-Pesaro 66:71;
Pesaro-Cantu 64:71 (cup)
Pesaro-Cantu 72:69
Sve tri ut, ove sezone zavrsile ispod ove granice.
Cantu je favorit, blagi jer su boljeplasirani tim lige.
Ali je Scavolini uspio dobiti Cantu dva puta u sezoni, bolje igraju odbranu i znaju kako se suprostaviti.
Otprilike bi trebala biti dosta slicna ut. kao i prethodne, nesto cvrsca i jos borbenija, na kraju sa manjim brojem poena.
a
bas si peh,u kojoj kladi si to igraoharry_90 je napisao/la:Znaci ne vjerujem.. Memmingen gubi na polvremenu 0:2 stigne na 3:2 u 86 minuti,gosti imaju dva crvena i daju gol u 90 minuti za 3:3![]()
![]()
Ingolstadt gubi u prvom 0:2 stize do 2:2 i na kraju prima 3 gol u 90 minuti![]()
![]()
Jbm ti pesah !
Ako ti je nekakva utjeha, nisi jedini + oni su ispali iz lige, ne vratili se više u nju...Consigliere je napisao/la:pred vama stoji covjek koji je veceras izgubio dobar dio on-line imetka kladeci se na klub imena FC Lustenau u borbi za opstanak u 2. austrijskoj ligi po kvoti 1.3!
dijabola je napisao/la:Večeras od mene zicer, poklon, max-bet, all-in par u koji sam siguran koliko i u svoju muškost. Postavljam odmah nakon završetka Realove tekme koja počinje u 20:45.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.