____
Mancini je odličan trener, pogledaj Inter prije njegovog dolaska pa i City. Istina, koliko para toliko muzike ali svakako je City napokon uspio ono što su dugo, dugo čekali.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
nikad ne vjeruj amerikancimaRed Assassin je napisao/la:Bolje da dovedemo sto iskusnijeg covjeka i sto glasnije ime nego neke tamo Wiganove i Svensijeve junake bgm.. Vidjeli smo sta se desilo sa Royem.. Pa et vlasnici su bili spremni dati Guardioli pare da bude jedan od najplacenijih menagera na svijetu.. Znaci na finansiskom planu smo dobri mada se spekulise da necemo imati para, ja mislim da samo Henry zna koliki cemo budzet imati i kakve cemo igrace dovoditi..
Jest, i ćorava kokoš nešto ubode....a koliko je Rafa imao promašaj transfera u Liverpol - to se ne pominje izgledayoungredcomps je napisao/la:Treba nam guardiola ili rafa,guardiola da nam dovede kojeg mladog kvalitetnog igraca(tello,cuenca),a rafa jer zna kupiti dobrog igraca,doveo nam je torresa,skrtela....a trebao je i atomskog mrava,kojeg sad zele svi,a on ga je prepoznao prije 2 godine.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/benitez ... inca/26968" onclick="window.open(this.href);return false;
normalno, mladi trener koji je anonimus bolja je opcija od trenera koji je izgubio kredibilitet, vidjeli smo evo klopa, contea, guardiolu, evo sad i di matea, bolje liverpoolu pokusati i sa takvim nego sa benitezom, boasom, kapelom koji je takodje izgubio autoritet a i prestar je za kluba.Henderson je napisao/la:Mene samo zanima kojim povodom se mi **** u svijetu fudbala? Nije ovaj za nas, nije onaj. Objasnite to navijačima Juventusa kada su doveli Contea iz Siene ili navijačima Dortmunda kada su doveli Klopa iz Mainza kako nije dobro dovesti mladog trenera iz male ekipe. Objasnite treneru Lilla ili Monpelliera kako nije njihov trener dobar jer je anonimus.
Mislim da su vlasnici svjesni gluposti što su doveli Kinga a onda ga još i otpustili, pa se sada susreću sa komentarima ispunjenim mržnjom. Šlag na tortu bi bio kada bi doveli Rafu i onda ispali iz Carling Cupa u 3 kolu, iz FA Cupa u 4 kolu, iz EL u polufinalu a u ligi završili na 5 mjestu i na kraju sezone otpustili Rafu. Onda bi uslijedio uragan protesta i nezadovoljstva navijača, stariji navijači zbog Kinga a tinejdžeri zbog Rafe i duplo nezadovoljstvo.
Bolje je bilo ko nego Rafa. Rafa je imao 6 godina priliku da pokaže da može osvojiti titulu i nije uspio. Hvala mu na tih 6 godina ali ne ponovilo se.
Hoću da kažem, niko ne zna šta bi nam donio ni Martinez ni Boas ni neko treći, ali smo svi vidjeli šta može, odnosno ne može, Benitez.
ajd da se i ja jednom stobom slozimHenderson je napisao/la:Mene samo zanima kojim povodom se mi **** u svijetu fudbala? Nije ovaj za nas, nije onaj. Objasnite to navijačima Juventusa kada su doveli Contea iz Siene ili navijačima Dortmunda kada su doveli Klopa iz Mainza kako nije dobro dovesti mladog trenera iz male ekipe. Objasnite igračima Lilla ili Monpelliera kako nije njihov trener dobar jer je bio anonimus do prije godinu ili dvije.
Mislim da su vlasnici svjesni gluposti što su doveli Kinga a onda ga otpustili, pa se sada susreću sa komentarima ispunjenim mržnjom. Šlag na tortu bi bio kada bi doveli Rafu i onda ispali iz Carling Cupa u 3 kolu, iz FA Cupa u 4 kolu, iz EL u polufinalu a u ligi završili na 5 mjestu i na kraju sezone otpustili Rafu. Onda bi uslijedio uragan protesta i nezadovoljstva navijača, stariji navijači zbog Kinga a tinejdžeri zbog Rafe i duplo nezadovoljstvo.
Bolje je bilo ko nego Rafa. Rafa je imao 6 godina priliku da pokaže da može osvojiti titulu i nije uspio. Hvala mu na tih 6 godina ali ne ponovilo se.
Hoću da kažem, niko ne zna šta bi nam donio ni Martinez ni Boas ni neko treći, ali smo svi vidjeli šta može, odnosno ne može, Benitez.
sa rafom smo igrali 2 puta finale lige prvaka,zbog stokea izgubili titulu(dva puta igrali remi) pa smo zavrsili 2 na tabeli. sto necemo biti ni za iducih 20 godina,zbog ovakvog citya,chelsea...volio bi da grijesim i da se ponovo liverpool gleda u ligi prvaka,ali.....za rafino vrijeme sa malim budzetom napravili smo velike stvari(u odnosu na ove danasnje rezultate).u engleskoj nema talenata,samo mi trazimo talente u engleskim igracima,talenti su u spaniji,holandiji....tech je napisao/la:Jest, i ćorava kokoš nešto ubode....a koliko je Rafa imao promašaj transfera u Liverpol - to se ne pominje izgledayoungredcomps je napisao/la:Treba nam guardiola ili rafa,guardiola da nam dovede kojeg mladog kvalitetnog igraca(tello,cuenca),a rafa jer zna kupiti dobrog igraca,doveo nam je torresa,skrtela....a trebao je i atomskog mrava,kojeg sad zele svi,a on ga je prepoznao prije 2 godine.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/benitez ... inca/26968" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
a to je za posebne price.
Ok.VolimLiverpool je napisao/la:Ja mislim da je suđeno da nas Boaš preuzme.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.