NK Travnik
Moderator/ica: GracanicaAA
- vidovitadjemila
Re: NK Travnik
TRAVNIK UOCI MECA SA SIROKIM
http://www.hronika.ba/sport/premijer-li ... iroki.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Idemo dolje sa mladom ekipom ,cini mi se onom uz jednu dvije izmjene koja ce iduce sezone biti okosnica kluba.Bice zanimljivo kako ce odigrati ,Siroki je bolji to je sigurno,ali ako odigraju hrabro i drsko a znaju oni tako mogla bi biti lijepa utakmica...Pa sa srecom...
http://www.hronika.ba/sport/premijer-li ... iroki.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Idemo dolje sa mladom ekipom ,cini mi se onom uz jednu dvije izmjene koja ce iduce sezone biti okosnica kluba.Bice zanimljivo kako ce odigrati ,Siroki je bolji to je sigurno,ali ako odigraju hrabro i drsko a znaju oni tako mogla bi biti lijepa utakmica...Pa sa srecom...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
- vidovitadjemila
Premijer liga Bosne i Hercegovine 2011/2012
tabela domacina
# Tim Meč Pob Ner Izg G+ G- GR Bod
1 FK Željezničar (Sarajevo) 14 12 2 0 34 5 29 38
2 NK Široki Brijeg 14 11 3 0 31 6 25 36
3 FK Borac (Banja Luka) 14 11 1 2 29 9 20 34
4 FK Sarajevo 14 10 2 2 27 13 14 32
5 NK Zvijezda Gradačac 14 10 2 2 23 12 11 32
6 FK Olimpic (Sarajevo) 14 9 3 2 17 4 13 30
7 HŠK Zrinjski (Mostar) 14 9 3 2 27 14 13 30
8 FK Sloboda (Tuzla) 14 8 1 5 15 16 -1 25
9 FK Rudar Prijedor 14 7 3 4 20 13 7 24
10 NK Travnik 14 7 3 4 27 22 5 24
11 FK Leotar (Trebinje) 14 6 5 3 12 5 7 23
12 NK Čelik (Zenica) 14 6 5 3 18 12 6 23
13 FK Velež (Mostar) 14 6 4 4 20 13 7 22
14 NK GOŠK (Gabela) 14 6 3 5 18 16 2 21
15 FK Slavija (Istočno Sarajevo) 14 6 2 6 20 22 -2 20
16 FK Kozara (Gradiška) 14 3 4 7 13 21 -8 13
Kao i obicno zadnjih godina stadion gdje se igra najefikasniji nogomet u ligi ponovo Pirota....
tabela domacina
# Tim Meč Pob Ner Izg G+ G- GR Bod
1 FK Željezničar (Sarajevo) 14 12 2 0 34 5 29 38
2 NK Široki Brijeg 14 11 3 0 31 6 25 36
3 FK Borac (Banja Luka) 14 11 1 2 29 9 20 34
4 FK Sarajevo 14 10 2 2 27 13 14 32
5 NK Zvijezda Gradačac 14 10 2 2 23 12 11 32
6 FK Olimpic (Sarajevo) 14 9 3 2 17 4 13 30
7 HŠK Zrinjski (Mostar) 14 9 3 2 27 14 13 30
8 FK Sloboda (Tuzla) 14 8 1 5 15 16 -1 25
9 FK Rudar Prijedor 14 7 3 4 20 13 7 24
10 NK Travnik 14 7 3 4 27 22 5 24
11 FK Leotar (Trebinje) 14 6 5 3 12 5 7 23
12 NK Čelik (Zenica) 14 6 5 3 18 12 6 23
13 FK Velež (Mostar) 14 6 4 4 20 13 7 22
14 NK GOŠK (Gabela) 14 6 3 5 18 16 2 21
15 FK Slavija (Istočno Sarajevo) 14 6 2 6 20 22 -2 20
16 FK Kozara (Gradiška) 14 3 4 7 13 21 -8 13
Kao i obicno zadnjih godina stadion gdje se igra najefikasniji nogomet u ligi ponovo Pirota....

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Vi ste giganti

- vidovitadjemila
Najzanimljivije je ovdje .Pricajte vi sta hocete.Ono sto sam ja vidio sve na Piroti ti neces dok si ziv ni na jednom terenu u Bosni i sire.Garantirano.I zivjecemo dugo dugo.... 

- benfica1923
- Kontakt:
Jeli 1 za vikend??????da se trpa....
- vidovitadjemila
Ma kec ko soliter...slobodnobenfica1923 je napisao/la:Jeli 1 za vikend??????da se trpa....

- benfica1923
- Kontakt:
ajde samo naprijed,jel istina da nebojsa ide na kraju sezone i gdje???vidovitadjemila je napisao/la:Ma kec ko soliter...slobodnobenfica1923 je napisao/la:Jeli 1 za vikend??????da se trpa....
na travnik kvota 1,65 u mocartu!!!
odo ovo i slobodu keca, pa da se uduplaju pare...

- benfica1923
- Kontakt:
cuj vec ima ovamo tek onaj dan kad se igra postave parove!!!po'marke je napisao/la:na travnik kvota 1,65 u mocartu!!!odo ovo i slobodu keca, pa da se uduplaju pare...
- vidovitadjemila
TRAVNIK UOCI RUDARA
http://www.hronika.ba/sport/nogomet/ite ... rudar.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Popovic je jos na polusezoni trebao otici ali je negdje zapelo.Bilo je nesto sa Zrinjskim cini mi se u igri.Moze taj momak puno ,proslu sezonu je odlicno odigrao ovu nesto losije ali je zadnjih kola bitno popravio formu i strjelac je skoro u svakoj od zadnjih par tekmi.Za sada se zna da ce Cassio probati u Njemackoj a za ostale ce se tek vidjeti.Ja nisam cuo konkretno da Pop ima neku destinaciju ali veoma moguce da ima zainteresiranih.Dobar decko...
http://www.hronika.ba/sport/nogomet/ite ... rudar.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Popovic je jos na polusezoni trebao otici ali je negdje zapelo.Bilo je nesto sa Zrinjskim cini mi se u igri.Moze taj momak puno ,proslu sezonu je odlicno odigrao ovu nesto losije ali je zadnjih kola bitno popravio formu i strjelac je skoro u svakoj od zadnjih par tekmi.Za sada se zna da ce Cassio probati u Njemackoj a za ostale ce se tek vidjeti.Ja nisam cuo konkretno da Pop ima neku destinaciju ali veoma moguce da ima zainteresiranih.Dobar decko...
ode i Chura na kraju sezone psttt ... pouzdano
Travnik Gerila Bog i Batina....Neka zivi Bosna nasa drzava
- vidovitadjemila
I ja sam cuo da je novi golman Zelje veoma vjerovatno Nerves Fejzic.Ali vidjecemo jos...
Idemo na Pirotu da ovjerimo nastup u nasem elitnom rangu i sljedece godine.Imam neki osjecaj da ovo nece biti lako.Ginuce Rudar danas iz mnogo razloga a pokazali su da znaju u gostima .Ali znati u gostima i znati na Piroti dva su razlicita pojma .Zato idemo Veziri pobjediti danas i siguran sam da cemo iduce sezone biti najvece iznenadjenje BH Premijer lige.Odoh na Pirotu danas ce biti zanimljivo cjelo kolo ,a nadam se da mi necemo imati problema.
Idemo na Pirotu da ovjerimo nastup u nasem elitnom rangu i sljedece godine.Imam neki osjecaj da ovo nece biti lako.Ginuce Rudar danas iz mnogo razloga a pokazali su da znaju u gostima .Ali znati u gostima i znati na Piroti dva su razlicita pojma .Zato idemo Veziri pobjediti danas i siguran sam da cemo iduce sezone biti najvece iznenadjenje BH Premijer lige.Odoh na Pirotu danas ce biti zanimljivo cjelo kolo ,a nadam se da mi necemo imati problema.
Cestitke igracima, treneru i upravi na opstanku iako su nas mnogi otpisali poslje jesenskog dijela
Danas nezanimljiva utakmica Travnik rutinski do pobjede, Rudar nista nije pokazao na Piroti iako su imali idealno suđenje
Danas nezanimljiva utakmica Travnik rutinski do pobjede, Rudar nista nije pokazao na Piroti iako su imali idealno suđenje
- vidovitadjemila
Trebao bi biti presretan zbog pobjede Travnika ali nista od toga.Ovaj Rudar je zalutao u ovo takmicenje.I neko mi kaze nesto za nas klub.Ma daj.Ne da smo zasluzili da igramo ovo nego smo medju boljim ekipama.Tuzno je bilo gledati Pirotu danas.300 ljudi u odlucujucoj tekmi.I oni se smiju vise nego sto uzivaju.Kakav ono kloc stoji na golu Rudara ono je smjesno.Posebno molim sve da pogledaju prvi i treci gol Travnika.
Ne znam opstali smo i bez vecih problema na opste iznenadjenje,ali opsti je utisak da se nesto mora mjenjeti.U odnosu prema raji koja ovo gleda.Jer je nema.Sarajka zna zasto...zato ovu seljacinu treba otjerati iz kluba .Da ne objasnjavam.Travnicani znaju o cemu pricam;)
Ne znam opstali smo i bez vecih problema na opste iznenadjenje,ali opsti je utisak da se nesto mora mjenjeti.U odnosu prema raji koja ovo gleda.Jer je nema.Sarajka zna zasto...zato ovu seljacinu treba otjerati iz kluba .Da ne objasnjavam.Travnicani znaju o cemu pricam;)
Gdje je Turkovic Nedo sto je bio kod vas ???? culi smo da kovacevic i jos neki igrac dolaze uzelju koliko je istina 

Opasan ovaj vaš Brazilac, brz pravo, ima li kakvih ponuda on ?
DRUG NEBI TI PUNCA
bas me iznenadio onaj golman u gradaccu je bio ekstra obranio je deset zicera ja konto da ga zvijezda dovede al sad ne bi basbagrcavi je napisao/la:![]()
![]()
![]()
jao golmana Rudara, kakvi su ono golovi da Bog sačuva.
Opasan ovaj vaš Brazilac, brz pravo, ima li kakvih ponuda on ?

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- vidovitadjemila
Turkovic je bio na pocetku sezone ,ali nije se nametnuo.Samo jednu tekmu igrao.Otisao je na zimu u Lovcen sa Cetinja (Crna Gora)cini mi se.tmtmtmtm je napisao/la:Gdje je Turkovic Nedo sto je bio kod vas ???? culi smo da kovacevic i jos neki igrac dolaze uzelju koliko je istina
Za Kovacevica ne znam.Ni on ovu polusezonu nije puno igrao.Mlad je ,ali po mom misljenju nije za sada za Zelju .Treba tu jos sezona dvije igranja.Nije ni za nasu prvu ekipu a kamoli za ambicije Zeljeznicara.Ono sto sam ja nacuo da je novi golman Zelje ,ako se dogovorite oko kesa sto bi vam bila dobra investicija,najvjerovatnije mladi golman Travnika Nerves Fejzic.Ali vidjecemo .Kod nas na kraju sezone uvjek svi idu negdje da bi se opet vratili prije prvenstva na Pirotu.Ma tako ce biti i ovaj put.Od onih koji su prosle sezone otisli igraju Adi u Sarajevu i Helvida u GOSK u s tim sto je ovaj drugi vec kapiten Gabeljana.Ostalih uglavnom nigdje nema.Sto se Brazilca Cassija tice bio je stvarno pravo pojacanje ,vidi se da momak zna i sto je nas sve u travniku iznenadilo da se covjek borio za desetku svaku tekmu.Ekstra simpatican momak.Kako sam vec pisao kaze da ima ponude iz Njemacke i da ce tamo na probu.Iako je mislim da bi bio veoma jako pojacanje za nekoga od nasih timova koji hoce da nesto naprave u Evropi...
I tek sam sada primjetio.Covjece pa mi smo OSMI na tabeli

Čestitke Travniku na uspješnoj polusezoni....jučer na tribinama u Gradačcu pričaju neke sarajlije da vam se gagac vraćavidovitadjemila je napisao/la:Turkovic je bio na pocetku sezone ,ali nije se nametnuo.Samo jednu tekmu igrao.Otisao je na zimu u Lovcen sa Cetinja (Crna Gora)cini mi se.tmtmtmtm je napisao/la:Gdje je Turkovic Nedo sto je bio kod vas ???? culi smo da kovacevic i jos neki igrac dolaze uzelju koliko je istina
Za Kovacevica ne znam.Ni on ovu polusezonu nije puno igrao.Mlad je ,ali po mom misljenju nije za sada za Zelju .Treba tu jos sezona dvije igranja.Nije ni za nasu prvu ekipu a kamoli za ambicije Zeljeznicara.Ono sto sam ja nacuo da je novi golman Zelje ,ako se dogovorite oko kesa sto bi vam bila dobra investicija,najvjerovatnije mladi golman Travnika Nerves Fejzic.Ali vidjecemo .Kod nas na kraju sezone uvjek svi idu negdje da bi se opet vratili prije prvenstva na Pirotu.Ma tako ce biti i ovaj put.Od onih koji su prosle sezone otisli igraju Adi u Sarajevu i Helvida u GOSK u s tim sto je ovaj drugi vec kapiten Gabeljana.Ostalih uglavnom nigdje nema.Sto se Brazilca Cassija tice bio je stvarno pravo pojacanje ,vidi se da momak zna i sto je nas sve u travniku iznenadilo da se covjek borio za desetku svaku tekmu.Ekstra simpatican momak.Kako sam vec pisao kaze da ima ponude iz Njemacke i da ce tamo na probu.Iako je mislim da bi bio veoma jako pojacanje za nekoga od nasih timova koji hoce da nesto naprave u Evropi...
I tek sam sada primjetio.Covjece pa mi smo OSMI na tabeli...
- vidovitadjemila
Hvala na cestitci,ali tek sada mislim da po zavrsetku sljedi skupstina kluba,koja nije odrzana odavno.Daj samo boze da se Sarajke rjesimo a onda gdje ce nam biti kraj.Gagac ce najvjerovatnije voditi Sarajevo i na pocetku iduce sezone.Husnija Arapovic je covjek koji je odradio fantasticno ovu polusezonu.Svaka mu stvarno cast.Ali sumnjam da ce nas voditi i iducu sezonu.Covjek ima preko 70 cini mi se i veliko mu je to opterecenje iako niko ovdje nebi imao nista protiv ako on bude mogao.
Ma sto se Gagca tice ja uvjek kazem da on Zna dosta o nogometu i jedan je sugurno od dobrih nogometnih trenera na ovim prostorima.Ali se brate upleo u svasta i sve ono sto zapravo zna je stavio u drugi plan, a posvetio se stimanjima i marifetlucima raznim.
Ma da je kod nas dovesti upravu koja nije stranacka filijala SDA i Tahira Lende ,postaviti stare nogometase na celo kluba i da rade sa omladinskim kategorijama ,one prave znalce kojih toliko ima a koji nece dok je ova uprava da dodju ni blizu Piroti,drugacije bi se onda pricalo.
Onda bi i Gagac mogao trenirati Travnik i posvetiti se NOGOMETU a ne baviti se mutnim radnjama zajedno sa Sarajkom i ekipom koju stvarno motkama treba potjerati da vise nikada ne smiju prici 20 km od Travnika a kamoli od Pirote.Kada se to desi bice ponovo i Gerila i raja na Piroti.A do tada nista...
Ma sto se Gagca tice ja uvjek kazem da on Zna dosta o nogometu i jedan je sugurno od dobrih nogometnih trenera na ovim prostorima.Ali se brate upleo u svasta i sve ono sto zapravo zna je stavio u drugi plan, a posvetio se stimanjima i marifetlucima raznim.
Ma da je kod nas dovesti upravu koja nije stranacka filijala SDA i Tahira Lende ,postaviti stare nogometase na celo kluba i da rade sa omladinskim kategorijama ,one prave znalce kojih toliko ima a koji nece dok je ova uprava da dodju ni blizu Piroti,drugacije bi se onda pricalo.
Onda bi i Gagac mogao trenirati Travnik i posvetiti se NOGOMETU a ne baviti se mutnim radnjama zajedno sa Sarajkom i ekipom koju stvarno motkama treba potjerati da vise nikada ne smiju prici 20 km od Travnika a kamoli od Pirote.Kada se to desi bice ponovo i Gerila i raja na Piroti.A do tada nista...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.