Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Namiks
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Namiks » 17 maj 2012, 23:16

tyler durden je napisao/la:spominje se Yayo Toure 8-)
Yayo Yayo
CAMP MOU!

Mesut Ozil 10
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil 10 » 18 maj 2012, 00:32

Lady Yaya :D

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 maj 2012, 00:41

Mesut Ozil 10 je napisao/la:Lady Yaya :D
Ko te šta pit'o :P
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 18 maj 2012, 00:56

slika
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 18 maj 2012, 08:36

napisano s namjerom -.-

Petardaa
Kontakt:

Post Postao/la Petardaa » 18 maj 2012, 09:53

madridist je napisao/la:ja znam koliko to pojedine peče ali Ronaldo i Mourinho su ubjedljivo najzaslužniji što u eri kad je drugoplasirana ekipa u primeri od strane mnogih medija prozvana naaajvećim klubom u istoriji a njena perjanica postigla uzaludnih 50 golova u ligi,Madrid babo, i to sa stilom, 100 bodova i koliko ono golova? 121 tako nekako, a što se tiče kapitenske vrpce ako se Ronaldo nije dokazao od dana kad je obukao bijeli dres onaj tko to ne vidi ili je totalno lud ili mu noge smrde :lol: :lol:
a sudije nisu ? :lol:
jer mislim da svi znamo ko bi bio prvi da nisu griješili ;)
spominje se Yayo Toure 8-)
Toure: "Osjećam se kao Katalonac. u Manchesteru uvijek gledam katalonske programe. Barca je oduvijek bila najvažniji klub za mene."

prije 14h...

Toure: "Volio bih završiti karijeru u Barceloni"

prije 10 dana

tako da mislim da u Real ipak sigurno neće :mrgreen:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 maj 2012, 10:08

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo priznao je da je već umoran od konstantnih usporedbi s argentinskim genijem Lionelom Messijem, te naglašava da se njih dvojica, zbog različitih stilova igre, teško mogu stavljati na "analizu"...

Igrač Real Madrida vjeruje da obojica daju sve od sebe za svoje klubove, a sam rivalitet ih tjera da se igrački uzdignu do novih visina. Ali ipak, Ronaldo je priznao da vjeruje kako je u ovome trenutku on bolji igrač od omalenog Argentinca, člana Barcelone.

- Ponekad me jako to zamara, a vjerujem i njega, jer nas se konstantno uspoređuje. Ne možete uspoređivati Ferrari i Porsche, jer su to dva različita motora – rekao je Portugalac u intervjuu za CNN World Sport.

- Ovo je bila nevjerovatna sezona za obojicu. Oborili smo vlastite rekorde po broju pogodaka i predvodili svoje ekipe do drugih velikih postignuća. Naš rivalitet nas tjera da budemo što bolji i upravo su zato Barcelona i Real najbolji na svijetu, jer jedan drugog guraju prema naprijed – smatra strijelac 46 pogodaka u Primeri ove sezone.

- Iskreno, ne volim kada me se s ikime uspoređuje. Neki govore da sam ja bolji, drugi pak da je on. Ja mislim da sam trenutno bolji igrač od Messija – zaključio je Portugalac.

(Totalsport)

:mrgreen:

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 18 maj 2012, 10:21

mandraX je napisao/la:Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo priznao je da je već umoran od konstantnih usporedbi s argentinskim genijem Lionelom Messijem, te naglašava da se njih dvojica, zbog različitih stilova igre, teško mogu stavljati na "analizu"...

Igrač Real Madrida vjeruje da obojica daju sve od sebe za svoje klubove, a sam rivalitet ih tjera da se igrački uzdignu do novih visina. Ali ipak, Ronaldo je priznao da vjeruje kako je u ovome trenutku on bolji igrač od omalenog Argentinca, člana Barcelone.

- Ponekad me jako to zamara, a vjerujem i njega, jer nas se konstantno uspoređuje. Ne možete uspoređivati Ferrari i Porsche, jer su to dva različita motora – rekao je Portugalac u intervjuu za CNN World Sport.

- Ovo je bila nevjerovatna sezona za obojicu. Oborili smo vlastite rekorde po broju pogodaka i predvodili svoje ekipe do drugih velikih postignuća. Naš rivalitet nas tjera da budemo što bolji i upravo su zato Barcelona i Real najbolji na svijetu, jer jedan drugog guraju prema naprijed – smatra strijelac 46 pogodaka u Primeri ove sezone.

- Iskreno, ne volim kada me se s ikime uspoređuje. Neki govore da sam ja bolji, drugi pak da je on. Ja mislim da sam trenutno bolji igrač od Messija – zaključio je Portugalac.

(Totalsport)

Koji primitivac on misli da je bog e svasta cu cuti i vidjeti nek si postavio mandraX :lol: :lol: ;)
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 18 maj 2012, 11:32

Petardaa je napisao/la:
madridist je napisao/la:ja znam koliko to pojedine peče ali Ronaldo i Mourinho su ubjedljivo najzaslužniji što u eri kad je drugoplasirana ekipa u primeri od strane mnogih medija prozvana naaajvećim klubom u istoriji a njena perjanica postigla uzaludnih 50 golova u ligi,Madrid babo, i to sa stilom, 100 bodova i koliko ono golova? 121 tako nekako, a što se tiče kapitenske vrpce ako se Ronaldo nije dokazao od dana kad je obukao bijeli dres onaj tko to ne vidi ili je totalno lud ili mu noge smrde :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sudije :lol: :lol: :lol: :lol: pa stvarno ti si kod nas se kaže zreo za kreku :lol: :lol: :lol: :lol:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 maj 2012, 11:37

mandraX je napisao/la:Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo priznao je da je već umoran od konstantnih usporedbi s argentinskim genijem Lionelom Messijem, te naglašava da se njih dvojica, zbog različitih stilova igre, teško mogu stavljati na "analizu"...

(Totalsport)

Upravu je ne može se uspoređivati Ferrari ( Messi) i Porsche ( Ronaldo).
1974---1975---1976---2001---2013---2020

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 18 maj 2012, 11:39

ma nek je upravu pa uqrac sve

slika
"ma boli nas qrac" hajmo na Cibeles :lol: :lol: :lol:
ova mi je najbolja dosad,@mandarx svaka čast
Don Alfredo Di Stefano

golgeter242
Kontakt:

Post Postao/la golgeter242 » 18 maj 2012, 11:46

Kolko je taj covjek nafuran, nevjerovatno... Mozda trenutno i jesi bolji igrac od Messia, ali covjek nikad neces biti!
Manchester United! FK Sarajevo! Roger Federer! Miami Heat!
Dok Sarajevo postoji i Miljacka tece, Horde tvoje ime zaboraviti nece!
VEDRAN PULJIC!

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 18 maj 2012, 11:50

golgeter242 je napisao/la:Kolko je taj covjek nafuran, nevjerovatno... Mozda trenutno i jesi bolji igrac od Messia, ali covjek nikad neces biti!
Po meni nece biti nikad bolji, ono se vise neradja! ;)
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

Sajmerit
Kontakt:

Post Postao/la Sajmerit » 18 maj 2012, 11:58

I hocete ronalda za kapitena,a nezna ni hoce li ostati u realu i do kada ce tu biti,treba on jos puno puta ledja podmetnuti za tim da bi zasluziio da ga spomenu u istoj recenici sa kapiten reala
Koja je razlika između Karlovačkog piva i Dinamo?
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”

Petardaa
Kontakt:

Post Postao/la Petardaa » 18 maj 2012, 12:37

madridist je napisao/la:
Petardaa je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sudije :lol: :lol: :lol: :lol: pa stvarno ti si kod nas se kaže zreo za kreku :lol: :lol: :lol: :lol:
[youtube][/youtube]

na osnovu čega ti smatraš da ove greške nisu u korist reala ?
većina ih je uticala na konačan rezultat jer je real sve te utakmice dobio...osim villareala

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 18 maj 2012, 12:39

ohooj koji čistunci,ne znam što vam toliko smeta ronaldo,jel razlog što fizički nalikujete mesiju pa onda idealizirate na neki opičen način i vlasiti lik? ko to od vas privatno poznaje mesija i ronalda pa da može sud donosit kakav je ko,na kraju dana mislim da njih obojicu k.arina boli šta ko misli o njima.
@petarda ,drug smiri se izadji malo na zrak,(ufati šta-ako znaš ;) ),okani se gluposti i spasi se dok još ima vremena.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 18 maj 2012, 12:41, ukupno mijenjano 1 put.
Don Alfredo Di Stefano

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 18 maj 2012, 12:40

@ Petardaaa - Ajde sad stavi videa i u korist Barcelone pa da zaokružiš čitavu tu priču o sudijama, a ne samo tako jednostrano prozivati Real Madrid.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 maj 2012, 12:42

madridist je napisao/la:ohooj koji čistunci,ne znam što vam toliko smeta ronaldo,jel razlog što fizički nalikujete mesiju pa onda idealizirate na neki opičen način i vlasiti lik? ko to od vas privatno poznaje mesija i ronalda pa da može sud donosit kakav je ko,na kraju dana mislim da njih obojicu k.arina boli šta ko misli o njima.
Zaš' ti bježiš od teme, a zatim pokušavaš (neuspješno) nekoga ismijavat' ovdje?
Odgovori čovjeku, ne bježi...

Petardaa
Kontakt:

Post Postao/la Petardaa » 18 maj 2012, 12:50

Toxicity je napisao/la:@ Petardaaa - Ajde sad stavi videa i u korist Barcelone pa da zaokružiš čitavu tu priču o sudijama, a ne samo tako jednostrano prozivati Real Madrid.
barcine utakmice iz LP nemaju nikakve veze sa primerom ni sa realom ni sa ovom sezonom... ispravite me ako griješim

sasvim je očito kada bi išli onim da su penali bili pogođeni da real ne bi bio prvi... naravno kada se gledaju sve greške i protiv barce... ako vi mislite drugačije poštujem vaše mišljenje ali bi volio da i objasnite ;)

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 18 maj 2012, 13:24

golgeter242 je napisao/la:Kolko je taj covjek nafuran, nevjerovatno... Mozda trenutno i jesi bolji igrac od Messia, ali covjek nikad neces biti!
Ti si jadan. Kako si ti zakljucio da je Ronaldo losiji covjek od Messija, samo po par rijeci jel? Jos si jadniji nego sto sam mislio. Covjek je rekao ono sto misli, da je rekao da je Messi najbolji opet bi se naslo par jadnika poput tebe i govorilo "vidi kretena, govori da je Messi najbolji, a u sebi misli nesto drugo". Pokusaj se staviti u njegovu situaciju, pokusaj se zapitati kako je njemu sve to trpiti. I kada je prosle godine rekao da je Messi bolji onda tu vijest naravno nitko nije prenio a nije bilo ni takvih kretenskih komentara poput tvojih. Ti znas kakav je on covjek balavac jedan mali, procitao si par njegovih izjava i vidio sportsko ponasanje na terenu, stvorio averziju prema njemu i sad si nasao pametovati najboljem igracu svijeta. Idi uci prirodu i drustvo.

Evo ti ovo pogledaj:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Mozda nakon toga (ako pogledas, a znam da neces) i shvatis da je i on samo covjek od krvi i mesa. A Messi andjeo koji je ispao heroj kada je pljuvao igraca, davao rukom gol, zaboravio covjeka koji ga je otkrio! I jos mnostvo stvari. Stvari nekada nisu onakve kakve ti se na prvi pogled cine, mozda to i shvatis kad malo odrastes.
Sajmerit je napisao/la:I hocete ronalda za kapitena,a nezna ni hoce li ostati u realu i do kada ce tu biti,treba on jos puno puta ledja podmetnuti za tim da bi zasluziio da ga spomenu u istoj recenici sa kapiten reala
Ne lupetaj gluposti. Nemas pojma i jadan si.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.