FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Rekordmeister
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Vidim ima neki "normlani"uvjeta za ovakav potez ako bude sa Contentom.Nadam se da ce to sve dobro izgledati na terenu i da se nece morati Francuz vracati i zatvarati i bekovsku poziciju ako Italijan bude ispado.Isto tako se nadam da ce se Muller pridodavati napadu a da ce Kross vise igarti tu na 10-tci!
U 20 godina, koliko traje Liga Prvaka u novom formatu, Minken je bio domacin cak tri puta i po tome je rekorder...
Sto jest, jest, Englezi kao cuvari tradicije ce se s nama sloziti da je red da mi na obljetnicu u svome gradu to proslavimo
Ipak je to u pitanju Hi Five 
A kad su u pitanju najgledanija finala, opet se mi tu ugurasmo. Najgledanije je bilo 1999. u Barceloni sa vise od 90 hiljada dusa na Nou Campu.
Ako gledamo malo astronomski, suncev ciklus najjaceg sjaja se ponavlja svakih 11 godina i zadnji put kad je to bilo jeste 2001. godina... Znaci, red je ponovo da Sunce zasja punim sjajom
Sto jest, jest, Englezi kao cuvari tradicije ce se s nama sloziti da je red da mi na obljetnicu u svome gradu to proslavimo

A kad su u pitanju najgledanija finala, opet se mi tu ugurasmo. Najgledanije je bilo 1999. u Barceloni sa vise od 90 hiljada dusa na Nou Campu.
Ako gledamo malo astronomski, suncev ciklus najjaceg sjaja se ponavlja svakih 11 godina i zadnji put kad je to bilo jeste 2001. godina... Znaci, red je ponovo da Sunce zasja punim sjajom

Sent from my Philips Smart TV.
" onclick="window.open(this.href);return false; MOMCI POGLEDAJTE MALO SKILLS
sacira u njemu smo dobili veoma dobro pojacanje i koji ce sigurno za par godina biti paklen igrac.

Roben prehladjen,ali ocekuje da zaigra u finalu LP.
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... bottom-the" onclick="window.open(this.href);return false;
OVO JE SMIJESNOmora da su amateri radili ovo statistiku
OVO JE SMIJESNOmora da su amateri radili ovo statistiku
- golgeter242
- Kontakt:
Zavisi koja prehlada, zna to biti nekad zajebanoRedDevilS je napisao/la:Roben prehladjen,ali ocekuje da zaigra u finalu LP.

Manchester United! FK Sarajevo! Roger Federer! Miami Heat!
Dok Sarajevo postoji i Miljacka tece, Horde tvoje ime zaboraviti nece!
VEDRAN PULJIC!
Dok Sarajevo postoji i Miljacka tece, Horde tvoje ime zaboraviti nece!
VEDRAN PULJIC!
- kraljttbvb
- Kontakt:
dr.adnan je napisao/la:Ako gledamo malo astronomski, suncev ciklus najjaceg sjaja se ponavlja svakih 11 godina i zadnji put kad je to bilo jeste 2001. godina... Znaci, red je ponovo da Sunce zasja punim sjajom
Ako gledamo tradicionalno, nikada domacin nije osvojio LP kada je igrao na svom stadionu!
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ako bild ovako kaze, onda je tako.
http://www.bild.de/sport/fussball/bayer ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dakle, ipak Rafinha na klupi, a ocekivano, plavuša na stoperu sa Boatengom.

http://www.bild.de/sport/fussball/bayer ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dakle, ipak Rafinha na klupi, a ocekivano, plavuša na stoperu sa Boatengom.
Ali nikad domačin nije ni došao do finala Lige prvaka (ne računajući naravno Kup šampiona, raniji format, tad je bilo drugačije). Tako da smo jednu tradiciju već srušili....kraljttbvb je napisao/la:
Ako gledamo tradicionalno, nikada domacin nije osvojio LP kada je igrao na svom stadionu!

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
effe_sa je napisao/la:Ali nikad domačin nije ni došao do finala Lige prvaka (ne računajući naravno Kup šampiona, raniji format, tad je bilo drugačije). Tako da smo jednu tradiciju već srušili....kraljttbvb je napisao/la:
nemaju te tradicije veze ni 0,1 posto sa postojecim stanjem, istina je ta da bayern igra bolje i da igra na svom terenu, te da je veliki favorit, ako sad ne osvojite necete nikad, vidjeli ste da celzi nije nadigrao ni benficu ni napoli, protiv barce meleci, trebali su dakle ispasti jos u osmini finala, jedino sto treba brinuti navijace bayerna je ta celzijeva nafaka s kojom su i dosli do ovog finala, ako ih nafaka bude pratila i u finalu onda ste nahebali, mada znamo da nafaka izda kad ti je najpotrebnija i tako ce i njima biti
ja cu igrati pobjedu bayerna i to s hendikepom
a sto se tice mog komentara od navodnoj mogucnosti da vam dodje yaya, kao i uvijek pogresno su me shvatili ljudi, ne radi se o omalovazavnju bayerna i izjednacavanju s nirnbergom, nego o prostoj cinjenici da yaya igra u najbogatijem klubu na svijetu, gdje je i ponajbolji igrac, gdje ima astronomsku placu i vjerovatno ni u snu ne bi otisao bilo gdje niti bi ga klub pustio, tu se radi samo o standardnoj taktici menagera igraca da pust neke spekulacije ko fol vratice se u barcelonu ili mozda otici u bayern, a kao posljedica toga obicno bude povecanje plate, i onda automatski slijedi prica kako je sretan u klubu koji je volio otkad je prohodao i za koji bi dao metar vene
tako to ide, sanse da yaya predje u bayern su kao da riberi predje u nirnberg, iniesta u racing i runi u bromvič
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Melek 1Romariooo je napisao/la:protiv barce meleci
[youtube][/youtube]
Melek 2 (Iz veoma specifičnog ugla)
[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
virtual u pokasaju duhovitosti, kao i uvijek, ako bi ja postavljao klipove dje su vas meleći sacuvali ne bi stigao uploudovati sutra do utakmice, a vidjelo bi se da je bilo meleća ko u dzentskim baštama
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ne treba tebi klip, samo jedna mala sličica...Romariooo je napisao/la:virtual u pokasaju duhovitosti, kao i uvijek, ako bi ja postavljao klipove dje su vas meleći sacuvali ne bi stigao uploudovati sutra do utakmice, a vidjelo bi se da je bilo meleća ko u dzentskim baštama
Melek 3

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
imal ikakve sanse da barem za jedno 50 godina zaboravite ovog lika, cije slike ocigledno i u novcanicima nosite, smijensi su navijaci celzija, veliki klubovi kao bayern, juventus, milan, barca itd, koliko samo u svojoj istoriji imaju takvih losih sudjenja a niko se ne sjeca tih sudaca, dok je vama rusima taj celo toliko omrazen kao da je bacio atomsku bombu na stamford bridgeVirtu4l je napisao/la:Ne treba tebi klip, samo jedna mala sličica...Romariooo je napisao/la:virtual u pokasaju duhovitosti, kao i uvijek, ako bi ja postavljao klipove dje su vas meleći sacuvali ne bi stigao uploudovati sutra do utakmice, a vidjelo bi se da je bilo meleća ko u dzentskim baštama
Melek 3
ali tako je to kad ste mali, isfrustirani, zeljni slave i velicine, al ne da vam se
kad vidim celzi i vase ambicije, uvijek se sjetim one narodne:
"Vidjela žaba da konja potkivaju pa i ona digla nogu"
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- majestic24
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Ne treba tebi klip, samo jedna mala sličica...Romariooo je napisao/la:virtual u pokasaju duhovitosti, kao i uvijek, ako bi ja postavljao klipove dje su vas meleći sacuvali ne bi stigao uploudovati sutra do utakmice, a vidjelo bi se da je bilo meleća ko u dzentskim baštama
Melek 3
Joj ruznog meleka
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Da se ne zaboravi kako je Guardiola došao do svoje prve titule lige prvaka.
Guardiola i danas ima njegovu sliku u spavaćoj sobi, odmah iznad kreveta.majestic24 je napisao/la:Joj ruznog meleka
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
http://www.****/sport/fudbal/9 ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
mulo mazgo jedna ako budes upravu okrenut cu te na razanj i dati kerovima

mulo mazgo jedna ako budes upravu okrenut cu te na razanj i dati kerovima

http://www.chelseafc.com/page/LatestNew ... 83,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Idite na temu Chelsea i Barcelone pa se tamo častite klipovima i ostalim sranjima a ne ovdje.
Vidim već su izbačeni sastavi, očekivao sam Rafinhu desno a Lahma na lijevoj ali JH polaže nade u Contenta što je i razumljivo kad se malo bolje promisli jer Rafa ne bi djelovao sigurno protiv Colea i Mate.
Napetost je tolika da se može nožem rezati, jer sutra je dan u kojem Bayern dolazi do 5 naslova prvaka Europe hmm kako lijepo zvuči.
Očekujem od igrača da pruže 120% svojih mogućnosti u šta i ne sumnjam ali najviše od svega želim da Robben bude taj koji će blijesnuti i začepiti usta kritičarima.
Edit : @amerosm odličan post.
Mia San Mia
Vidim već su izbačeni sastavi, očekivao sam Rafinhu desno a Lahma na lijevoj ali JH polaže nade u Contenta što je i razumljivo kad se malo bolje promisli jer Rafa ne bi djelovao sigurno protiv Colea i Mate.
Napetost je tolika da se može nožem rezati, jer sutra je dan u kojem Bayern dolazi do 5 naslova prvaka Europe hmm kako lijepo zvuči.

Očekujem od igrača da pruže 120% svojih mogućnosti u šta i ne sumnjam ali najviše od svega želim da Robben bude taj koji će blijesnuti i začepiti usta kritičarima.
Edit : @amerosm odličan post.
Mia San Mia
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 18 maj 2012, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Imamo i mi svog konja za utrku, mislim psa.GAL je napisao/la:http://www.****/sport/fudbal/9 ... video.html
mulo mazgo jedna ako budes upravu okrenut cu te na razanj i dati kerovima![]()
![]()

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.