ja tu ideju odavno imam u glavi, mislim da bi raja rado ubacila marku dvije, petaka, da se napravi ono ko za merhamet, i da se postavi negdje kod sata, u slobodi, i mozda na brcanskoj...TRUST je napisao/la:Nesto kontam pa reko da vidim sta se misli o mojoj ideji. Kad bi na neki nacin se navijaci organizovali i napravili akciju prikupljanja novca za navijacku premiju igracima. Po gradu napravit mjesta za prikupljanje pred utakmicu pa koliko ko baci. Sve to nek se medijski poprati da narod nemisli da ce ih ko izlevatit. Mislim da bi mnogo novca moglo prikupit. I onda podijelit igracima i Ibrakovicu i naj taj nacin im pokazat da je Tuzla uz njih. I trebalo bi pismenu molbu Davudu napisat da Fukaram da sjever sad protiv Velza, A valjda bi moglo medu navijacima sami oni izmedu da nedozvole da se pisa po tribini i rade gluposti. A za obezbjedenje moglo bi se posalti dio specijalaca koji svakao stoje onda kod ulaza na Tusanj . Pa da oni izvrese pretres pred ulazak na sjever, a svima je jasno da je bez sjevera mnogo losija podrska.
to bi ja mislim najlakse bilo preko nasih lokalnih portala, tuzlanski, i tz grad koji volim