FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

classic
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la classic » 17 maj 2012, 17:14

TRUST je napisao/la:Nesto kontam pa reko da vidim sta se misli o mojoj ideji. Kad bi na neki nacin se navijaci organizovali i napravili akciju prikupljanja novca za navijacku premiju igracima. Po gradu napravit mjesta za prikupljanje pred utakmicu pa koliko ko baci. Sve to nek se medijski poprati da narod nemisli da ce ih ko izlevatit. Mislim da bi mnogo novca moglo prikupit. I onda podijelit igracima i Ibrakovicu i naj taj nacin im pokazat da je Tuzla uz njih. I trebalo bi pismenu molbu Davudu napisat da Fukaram da sjever sad protiv Velza, A valjda bi moglo medu navijacima sami oni izmedu da nedozvole da se pisa po tribini i rade gluposti. A za obezbjedenje moglo bi se posalti dio specijalaca koji svakao stoje onda kod ulaza na Tusanj . Pa da oni izvrese pretres pred ulazak na sjever, a svima je jasno da je bez sjevera mnogo losija podrska.
ja tu ideju odavno imam u glavi, mislim da bi raja rado ubacila marku dvije, petaka, da se napravi ono ko za merhamet, i da se postavi negdje kod sata, u slobodi, i mozda na brcanskoj...
to bi ja mislim najlakse bilo preko nasih lokalnih portala, tuzlanski, i tz grad koji volim
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

SaltBoY
Kontakt:

Post Postao/la SaltBoY » 17 maj 2012, 17:16

VolimTz je napisao/la:
BolanBolan je napisao/la:slika slika
Ovo me podsjeća kao na ono vrijeme, kada smo izborili Evropu i nisu nam dali licencu. Pa dokle više !!! :evil:

HAHAHAHAHHA pa hajde makar nam nisu dosudjena 2 penala :lol: :lol: :lol: :lol:

Zalosno sta se sve radi protiv Slobode ......
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 maj 2012, 19:05

TRUST je napisao/la:Nesto kontam pa reko da vidim sta se misli o mojoj ideji. Kad bi na neki nacin se navijaci organizovali i napravili akciju prikupljanja novca za navijacku premiju igracima. Po gradu napravit mjesta za prikupljanje pred utakmicu pa koliko ko baci. Sve to nek se medijski poprati da narod nemisli da ce ih ko izlevatit. Mislim da bi mnogo novca moglo prikupit. I onda podijelit igracima i Ibrakovicu i naj taj nacin im pokazat da je Tuzla uz njih. I trebalo bi pismenu molbu Davudu napisat da Fukaram da sjever sad protiv Velza, A valjda bi moglo medu navijacima sami oni izmedu da nedozvole da se pisa po tribini i rade gluposti. A za obezbjedenje moglo bi se posalti dio specijalaca koji svakao stoje onda kod ulaza na Tusanj . Pa da oni izvrese pretres pred ulazak na sjever, a svima je jasno da je bez sjevera mnogo losija podrska.
nije do Devuda sto se tice sjevera..nedaju ti drotovi, a posenbo ti nece dati sad nakon ovih scena u gradu sto su se desavale...znaci daj boze i ja molim boga da otvore sjever jer tu je odlicno :).

A ovo dto se ljudi vade zbog poraza o tome nemamo sta pricat...ako im ne odgovara da Sloboda ostane neka odmah kazu ebiga...mislim klub bez novca da kupuje utkamice od direktnog konkurenta...ja koliko poznajem svoj klub mi smo uvjek znali prodavat utkamice, ali kupovat tesko bogami :)...onolika kradja protiv Zrinjskog i opet ljude dobili i niko da od tih ljudi kaze nesto i pokrene postupak protiv sudije koji kaze da smo ga zajebali...pa neka je na cast i na sramotu ko god pljuje na onu djecu koja su odigrala odlicnu tekmu protiv Zrinjskog, pa i protiv Borca gdje su porazeni, a zatim Celika i sad Goska... mi imamo nase juniore i kadete u ekipi koji ce ginuti do kraja da izborimo opstanak.
Kako cujem u slucaju da mi ispadnemo iz lige , onda nasi kadeti i juniori takodjer napustaju premier ligu je li to tacno?...pa ebote gdje ces njih izbaciti iz lige u pm djeca najbolja...doduse ove godine malo slabije, ali razlog je taj jer veliki broj te djece iz juniora igra za prvi tim pa i ne igraju za te juniore, ali da oni igraju vjerujem da bi ponovo dominirali
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 17 maj 2012, 20:16

classic je napisao/la:
ja tu ideju odavno imam u glavi, mislim da bi raja rado ubacila marku dvije, petaka, da se napravi ono ko za merhamet, i da se postavi negdje kod sata, u slobodi, i mozda na brcanskoj...
to bi ja mislim najlakse bilo preko nasih lokalnih portala, tuzlanski, i tz grad koji volim
Ko će imati kontrolu nad tim novcem???
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 17 maj 2012, 20:29

:lol: :lol: Ovo "delegat je primijetio nezalaganje domacih igraca" je nsto najsmjesnije sto sam ikad procitao vezano za fudbal. Sta delegata boli racku za nezalaganje,njegovo je da prati regularnost utakmice i uslove u kojima se ista igra.
Fakat su momci mnogima pomrsili racune.
Elem,jel istina da se nesto pocelo radit na pomocnom?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 maj 2012, 23:27

Kako brate ima ovih ljudi u gradu sto jedva cekaju da Slobodu i same navijace uniste..ja mislim da bi ispadanjem iz lige pola ovih ljudi na vlasti ponovo se rodili....policiji krivi navijaci Slobode Fukare koji su slavili pobjedu protiv Goska...mislim ne daju nam ni proslaviti pobjedu...ma cim su culi da ce biti docek igracima oni su izasli na ulice da se izivljavaju iz kojh razloga i ko ih je poslao boga pitaj

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 17 maj 2012, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 17 maj 2012, 23:29

ljudi jel kod vas crvena voda :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 17 maj 2012, 23:33

neroazzuro je napisao/la::lol: :lol: Ovo "delegat je primijetio nezalaganje domacih igraca" je nsto najsmjesnije sto sam ikad procitao vezano za fudbal. Sta delegata boli racku za nezalaganje,njegovo je da prati regularnost utakmice i uslove u kojima se ista igra.
i meni je to zapalo za oko...pazi ovo....
delegat je primjetio nezalaganje domacih igraca i sumnjivo ponasanje celnika obadava kluba :shock: :shock: :o :o ....jel ovo skrivena kamera il je neka z.a.j.e.b.a.c.i.j.a :shock: .....
kakva liga...kakvi delegati,sudije,klubovi...fakat,tragikomicno :?
Zadnja izmjena: slani grad, dana/u 18 maj 2012, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 maj 2012, 23:39

slani grad je napisao/la:
neroazzuro je napisao/la::lol: :lol: Ovo "delegat je primijetio nezalaganje domacih igraca" je nsto najsmjesnije sto sam ikad procitao vezano za fudbal. Sta delegata boli racku za nezalaganje,njegovo je da prati regularnost utakmice i uslove u kojima se ista igra.
i meni je to zapaloza oko...pazi ovo....
delegat je primjetio nezalaganje domacih igraca i sumnjivo ponasanje celnika obadava kluba :shock: :shock: :o :o ....jel ovo skrivena kamera il je neka z.a.j.e.b.a.c.i.j.a :shock: .....
kakva liga...kakvi delegati,sudije,klubovi...fakat,tragikomicno :?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ljudi moji jesam se ismijao. Delegat prati zalaganje igraca... Koja tica TIto robijo..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 18 maj 2012, 00:08

SaltCityAttack je napisao/la:Kako brate ima ovih ljudi u gradu sto jedva cekaju da Slobodu i same navijace uniste..ja mislim da bi ispadanjem iz lige pola ovih ljudi na vlasti ponovo se rodili....policiji krivi navijaci Slobode Fukare koji su slavili pobjedu protiv Goska...mislim ne daju nam ni proslaviti pobjedu...ma cim su culi da ce biti docek igracima oni su izasli na ulice da se izivljavaju iz kojh razloga i ko ih je poslao boga pitaj

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Al me nerviraju brate, svaki vikend i petak sam tamo i ne kazem da ima budala...stalno ce biti, ali ako u Tuzli postoji dobro mjesto za druzenje i upoznavanje novih ljudi i sklapanje prijateljstava onda su to Jala i Soni :)

Sto ne odu u Romu, nasli bi sigurno desetak pistolja hladno....to je sve jer ne smiju, ova gradska vlast prica nesto nama koji mozda ne bacimo smece pa ostavimo onako ruzan trg poslije (to trebamo cistiti bgm, ruzno je..krenem na fakultet u 7 preko Sonog i gursuzluk je teski), ali to nije to jer oni ne smiju da pipnu mafijase koji ih drze u malom prstu...e to mene nervira, mi smo daleko od bezgresnih, baci neko bocu, napije se neko pa napravi belaj ali 99% ljudi su dobri...samo nas to smece zeza

A ovi nek se malo pozabave mafijom, a ostave se Sloboda i naroda :)

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 18 maj 2012, 00:49

velez u tuzlu dolazi bez 9 igraca
to sam maloprije saznao.

vjerujte da ostajete 100% u ligi jer mi zadnje kolo dobijamo goska!
sve u svemu sretno tuzlaci

da ne kazete velez vam ne valja pa se vi opet lizite sa komsijama nasim ;)

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 18 maj 2012, 01:00

VELEZDOGROBA je napisao/la:velez u tuzlu dolazi bez 9 igraca
to sam maloprije saznao.

Kakve vase komsije...mi s njima mozda imamo i najgore odnose ;)

Hvala na podrsci i vi ste bratski klub uvijek bili...ima ta jedna mrlja zbog zadnjeg kola za titulu ali davno je to bilo ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 maj 2012, 02:21

to sam maloprije saznao.

ma nismo se mi nikad lizali sa Zrinjskim i ako smo im ono jenom dali bod u TUzli kad su se borili za opstanak...jesu nam oni uzeli igrace te godine Mitrovic,Joldic i Vidic...samo oni su nas redovno uzimali u tuzli jer su ljudi igrlali dobro ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 18 maj 2012, 07:44

to sam maloprije saznao.

ozb otkud ti ovo sa ultrasima? :? pa njih najvise mrzimo u citavoj Bosni !
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 18 maj 2012, 08:41

slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 18 maj 2012, 09:25

Nisam znao da drotovi nedaju sjever, ja mislio to do kluba.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 maj 2012, 09:36

Eto ga komitet za takmicenje donio odluku da je sve regularno na mecu goska i Slobode.Malo mi sad zao ovih dusebriznika sa foruma koji su kontali da ce se utakmica proglasit neregularnom i da ce kaznit Slobodu ..
TRUST je napisao/la:Nisam znao da drotovi nedaju sjever, ja mislio to do kluba.
I tehnograd se tu ja mislim vise pita od policije jer oni rade na izgradnji tribine i da se sta dogodilo tehnograd bi odgovarao ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 18 maj 2012, 09:45

Da,ne dolazi 9 igrača ali dolaze zamjene željne igre ,nadmetanja i dokazivanja :mrgreen:
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 18 maj 2012, 10:44

Fkr.87 je napisao/la:
to sam maloprije saznao.

ozb otkud ti ovo sa ultrasima? :? pa njih najvise mrzimo u citavoj Bosni !

kazem ti kad smo dolazili predzadnje kolo u tuzlu kad smo ispadali.
50 navijaca veleza po dolasku u tuzlu prvo je otislo na tuzlansku kapiju i polozilo cvijece za poginule u ratu(tuzlansku mladost)
onda pri ulasku red army na stadion poceli su povici gazi gazi ustase,jebhemo vam mater ustasku!!!!!!

to vam ne ide u prilog al eto nek vam bude

puno srece sutra

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 maj 2012, 10:56

Podrska za Slobodu....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.