Barca je klub kojeg ja mnogo gotivim, pa i vise od Reala. Prije svega volim ih zbog humanitarnog rada, igraju preljep fudbal za oko, 90% ekipe su gospoda. Jedino sto mrzim u Barci jesu neki pojedinci. Prije svega Alves, Busquets i onaj Sanchez mi ide na zivce a inace Barcu mnogo gotivim. Gotivio bi ih jos vise da se nisu desila finala 2009 i 2011
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- golgeter242
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Nisam nista rekao protiv Barce, a ni protiv Drogbe, to neka se odmah zna 
Barca je klub kojeg ja mnogo gotivim, pa i vise od Reala. Prije svega volim ih zbog humanitarnog rada, igraju preljep fudbal za oko, 90% ekipe su gospoda. Jedino sto mrzim u Barci jesu neki pojedinci. Prije svega Alves, Busquets i onaj Sanchez mi ide na zivce a inace Barcu mnogo gotivim. Gotivio bi ih jos vise da se nisu desila finala 2009 i 2011
Manchester United! FK Sarajevo! Roger Federer! Miami Heat!
Dok Sarajevo postoji i Miljacka tece, Horde tvoje ime zaboraviti nece!
VEDRAN PULJIC!
VEDRAN PULJIC!
Sto nam se nude ovi afrikanci, Toure, Drogba pa sada i Eto'o
Danas se navrsava deset godina kako je umro zvanicno najbolji igrac Barce ikada

D.E.P László.
Danas se navrsava deset godina kako je umro zvanicno najbolji igrac Barce ikada

D.E.P László.
Don't hate what you don't understand.
Jesil doso sebigolgeter242 je napisao/la:Auu kako bi se Drogba uklopio u Barcu, strasno.
Prije svega zbog toga sto ima izniman talenat da dobro padne i odglumi a onda na red dolaze njegove fudbalske vjestine![]()
p.s. ovo ono MC
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- golgeter242
- Kontakt:
Jao kako su mocni oni jastuci tamo! Kao u fazonu dresova nesto 
Manchester United! FK Sarajevo! Roger Federer! Miami Heat!
VEDRAN PULJIC!
VEDRAN PULJIC!
- PatrickBateman
- Kontakt:
Ako ikad uspije odvesti zenu kuci da gu.zi,ovaj nivo opsesije ce je otjerati 
PatrickBateman je napisao/la:Ako ikad uspije odvesti zenu kuci da gu.zi,ovaj nivo opsesije ce je otjerati
- Donnie Darko
- Kontakt:

Kakav je ovo dres na njoj? Iskreno se nadam da je ovo dres za sljedecu sezonu, a ne ono najavljeno ****.
ajde nemoj se sad pravdati, nije to nista cega se treba stiditiPetardaa je napisao/la:PatrickBateman je napisao/la:Ako ikad uspije odvesti zenu kuci da gu.zi,ovaj nivo opsesije ce je otjeratida ne bude zabune, ovo nije moja kuća... slučajno naletih na to
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!
Mene bi bilo stid. 
Ono najavljeno je dres nazalost. Nadam se da cu naci sliku gdje su uslikani dresovi Manche, Arsenala i Barce, uglavnom ispostavilo se da su kod ovih upravo ti dresovi za narednu sezonu. A i prethodnih godina se u isto vrijeme pojavljivala informacija kakvi ce biti dresovi sljedece sezone.Donnie Darko je napisao/la: Kakav je ovo dres na njoj? Iskreno se nadam da je ovo dres za sljedecu sezonu, a ne ono najavljeno ****.
Don't hate what you don't understand.
xaviesta je napisao/la:Ono najavljeno je dres nazalost. Nadam se da cu naci sliku gdje su uslikani dresovi Manche, Arsenala i Barce, uglavnom ispostavilo se da su kod ovih upravo ti dresovi za narednu sezonu. A i prethodnih godina se u isto vrijeme pojavljivala informacija kakvi ce biti dresovi sljedece sezone.Donnie Darko je napisao/la: Kakav je ovo dres na njoj? Iskreno se nadam da je ovo dres za sljedecu sezonu, a ne ono najavljeno ****.

Visca el Barça ! Mes que un club !
xaviesta je napisao/la:Bravo majstore
Iskreno ovi novi dresovi su mi odlicni.
Drogba demantovao pregovore sa barcelonom.
Najbolje rjesenje za napad je vratiti Eto'aDidier Drogba: "Mnogo je glasina u vezi mene i Barçe, ali one nisu točne."
A ima jedna tuzna vijesti,a to je da se Abidal vise nece baviti fudbalom
Visca el Barça ! Mes que un club !
Abidal, koji se oporavio od transplatacije jetre, prihvatio je cinjenicu da vise nece igrati fudbal. Planira nastaviti zivjeti u Barceloni.
(((((((((((((((((( 
Ljiljani zlatni pjesma se ori navija cijeli stadion,
nad nama nebo ima da gori jer ti si Bosno sampion.
nad nama nebo ima da gori jer ti si Bosno sampion.
Ova slika je stara min. 2 godDonnie Darko je napisao/la:
e je*em ga jaXardas je napisao/la:ajde nemoj se sad pravdati, nije to nista cega se treba stiditiPetardaa je napisao/la:PatrickBateman je napisao/la:Ako ikad uspije odvesti zenu kuci da gu.zi,ovaj nivo opsesije ce je otjeratida ne bude zabune, ovo nije moja kuća... slučajno naletih na to
šesti red drugi džep...
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 321&type=3
bude zanimljivih slika kao ove

ovu sezonu klub je izgurao s profitom od 40 miliona
finansijski nam je najvise godilo sto nismo uzeli ligu i ligu prvaka, za osajanje samo domace lige premije za igrace su valja 14 miliona
otkako je rossel predsjednik finansijska situacija je radikalno popravljenja, dugovi se uredno otplacuju i nema nikakvih belaja, samo da ovako nastavi, da se ne prave losi transferi za puno para i sve je to ok
finansijski fair play nas ne treba zabrinjavati nikako, mozda jos ovo ljeto iskoristiti za skupa pojacanja i to je to, u veoma smo dobroj situaciji, treba nam 3-4 igraca i mirni smo godinama
ne treba nas zavaravati to sto je bale skup, za tako mlade igrace dati velike pare nije problematicno, on ce imati veliku vrijednost i nakon tri.cetiri godine ukoliko sve bude normalno, isto kao sto smo alvesa platili 30 miliona, sto je bilo astronomski za beka, a sad da ga prodamo opet se moze toliko dobiti, mozda i vise
zato bi nasa uprava trebala dovoditi iskljucivo mladje igrace, pa neka su i skupi, ili pak igraca tipa drogba koji dolazi za dzaba, a moze dati svoj doprinos ako zatreba
finansijski nam je najvise godilo sto nismo uzeli ligu i ligu prvaka, za osajanje samo domace lige premije za igrace su valja 14 miliona
otkako je rossel predsjednik finansijska situacija je radikalno popravljenja, dugovi se uredno otplacuju i nema nikakvih belaja, samo da ovako nastavi, da se ne prave losi transferi za puno para i sve je to ok
finansijski fair play nas ne treba zabrinjavati nikako, mozda jos ovo ljeto iskoristiti za skupa pojacanja i to je to, u veoma smo dobroj situaciji, treba nam 3-4 igraca i mirni smo godinama
ne treba nas zavaravati to sto je bale skup, za tako mlade igrace dati velike pare nije problematicno, on ce imati veliku vrijednost i nakon tri.cetiri godine ukoliko sve bude normalno, isto kao sto smo alvesa platili 30 miliona, sto je bilo astronomski za beka, a sad da ga prodamo opet se moze toliko dobiti, mozda i vise
zato bi nasa uprava trebala dovoditi iskljucivo mladje igrace, pa neka su i skupi, ili pak igraca tipa drogba koji dolazi za dzaba, a moze dati svoj doprinos ako zatreba
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
pa ti zapeo za tog balea ,cuj nije skup 45 miliona ,pa da je tro mlad,mlad je i alba a 12 kostaRomariooo je napisao/la:ovu sezonu klub je izgurao s profitom od 40 miliona
za tih 45 miliona mozes dovest i albu i ekstra centralnog odbrambenog, ak je to vertongen i ostane para
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
barca_87 je napisao/la:pa ti zapeo za tog balea ,cuj nije skup 45 miliona ,pa da je tro mlad,mlad je i alba a 12 kostaRomariooo je napisao/la:ovu sezonu klub je izgurao s profitom od 40 miliona
za tih 45 miliona mozes dovest i albu i ekstra centralnog odbrambenog, ak je to vertongen i ostane para
jaro, prvi sam protiv velikih transfera, al nekad se i to mora, moramo dovesti superklasu na beka, bale je superklasa, alba nije, za bale-a nije puni ni 45 miliona ali nece toliko kostati ako dodje, moje procjene do 35 miliona, a ako se bude u situaciji da se mora platiti 45 ili ne dolazi, neka plate, sa sinom vjetra tu smo mirni naredno desetljece
moze barca skupo placati igrace jer nam ne treba puno igraca ko drugim klubovima, sto se dovode da bude prvotimac neka bude ili extra klasa ili nikako, lkad nam treba lijevi bek moramo dovesti najboljeg, mi smo barca
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.