Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Očajničke poteze sa sarkazmom povlačiš i vučeš se za zadnju slamku ups predzanju (ostala je još licenca) ali nemoj se ti meni puno sekirati ispravićemo mi i to do slijedeće sezone a do tada "Jedan grad, dva kluba, Jednom dupla kruna, a vama ćuna"senci-071 je napisao/la:Jebote jucer naslov Sarajevo predstavlja klubove iz BIH za regiju Isocne Evrope,pa sad ova rang lista kao najbolji rangirani klub, pa ako je i od Uefe-e prvevise je.Treba ovo Zuljo odmah neki dopis poslati ,pa brate Zeljo sve osvojio , sve rekorde oborio,po Evropi harao,a oni ovako.
Ma treba nekog iz Komiteta za normalizaciju poslati da ovu gresku poprave,po mogucnosti recimo neko iz familije Osim,i sve ce se iz korjena promjeniti.Ma dosta vise omalozavanja naseg prvaka od Pitarse Uefe-e
nek mu je rahmet dusiLik je napisao/la:Na današnji dan, prije 20 godina, na Dobrinji je ubijen Želimir Vidović Keli, jedna od najvećih legendi, kako u sportskom, tako i u ljudskom smislu, koje su grad i FK Sarajevo ikada imali. Poginuo je u humanoj misiji, prevozeći ranjenike iz sarajevskog naselja Dobrinja prema bolnici Koševo.
POČIVAJ U MIRU LEGENDO !!!
hoćeš zajedno da tražimo moje postove u kojima sam ja spominjao tvoj klub ?Alfa_Muzijak je napisao/la:e cuj struNfove![]()
![]()
![]()
![]()
@bagrcavi
Tebi nijedan post ne prodje a da u nekom smislu ne spomenes FKS. Ocigledno je da u djetinstvu nisi imao dobra iskustva s pitarima.
I ovi su, napokon, teška srca priznali....golgeter242 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/sarajevo ... ropi/80672
institucija majstore, institucija!
Naravno da je institucija, puno sreće da nastavi i da prevaziće i ove okolne institucije iz regiona.golgeter242 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/sarajevo ... ropi/80672
institucija majstore, institucija!
Da ga Allah dz.s nagradi lijepim dzenetom.High je napisao/la:Još jedan hordaš nas je napustio. Rahmet ti duši Tiro. Ja ne znam do kad će se nama ovo dešavati.![]()
Adnan Tiro (29) iz Sarajeva je poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se u nedjelju oko 16 sati dogodila na magistralnom putu Tuzla - Sarajevo u mjestu Podgajevi kod Živinica. On je vozio Renault Clio, a sudario se sa kamionom Mercedes za čijim je volanom bio B.A. (54) iz Zvornika."Vozač A.T. je smrtno stradao, dok je njegova supruga zadobila teške tjelesne povrede. Hospitalizirana je u UKC Tuzla i van je životne opasnosti”, izjavio je kantonalni tužilac Dalibor Bingas. Još uvijek se utvrđuje kako je došlo do nesreće. Obavljen je alkotest vozača kamiona i utvrđeno je kako on nije bio pod dejstvom alkohola. Uviđaj su obavili službenici OKP PU Živinice.
igracina je on nije nam liga mozda nikad ni imala ovako jakog igraca..valjda opet ne pobudalirimaa je napisao/la: ovaj Said je CUDOOOOO
Tuga moj brate tuga.....bordo_Sarajevo je napisao/la:Adnan Tiro
Pocivaj u miru !!![]()
RedDevilS je napisao/la:Jovic:bod bi nam odgovarao u Gradačcu, ali idemo po sva tri.![]()
Sad kolko im je vjerovati oni uvijek ovako kazu pa popuse foru!
profesionalac je jovic on ce nonsalantno aplauzirati kada mu budemo zvizdali,al da ce mu biti jednostavno sigurno neceZmajjj je napisao/la:RedDevilS je napisao/la:Jovic:bod bi nam odgovarao u Gradačcu, ali idemo po sva tri.![]()
Sad kolko im je vjerovati oni uvijek ovako kazu pa popuse foru!![]()
![]()
ide on na tri boda...jel on normalan izgleda nezna šta ga čeka
čeka ga pun stadion i nema čovjeka koji mu neće zviždat ....pjesmu mu smislili
![]()
astra1922 je napisao/la:profesionalac je jovic on ce nonsalantno aplauzirati kada mu budemo zvizdali,al da ce mu biti jednostavno sigurno neceZmajjj je napisao/la:RedDevilS je napisao/la:Jovic:bod bi nam odgovarao u Gradačcu, ali idemo po sva tri.![]()
Sad kolko im je vjerovati oni uvijek ovako kazu pa popuse foru!![]()
![]()
ide on na tri boda...jel on normalan izgleda nezna šta ga čeka
čeka ga pun stadion i nema čovjeka koji mu neće zviždat ....pjesmu mu smislili
![]()