dr.adnan je napisao/la:@GAL: uzeo si mi mustulukali cu opet napisati
Portugalac Pedro Proenca sudit će finalni susret
Lige prvaka

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
dr.adnan je napisao/la:@GAL: uzeo si mi mustulukali cu opet napisati
Portugalac Pedro Proenca sudit će finalni susret
Lige prvaka
farinelli123 je napisao/la:Zdravo, dosao sam samo da vas podsetim na onaj post od pre par nedelja.![]()
U subotu u sred Bavarske cemo nesrecno da izgubimo finale. Steta.
Znam da ce sad da me napadaju prekaljeni poznavaoci fudbala, kao i gospoda koja pravi "dzentlmenske sporazume" , ali ja tu ne mogu nista.
Vjerovatno Jupp misli da će mu Lahm bit' više od koristi desno nego lijevo. Na poziciji desnog beka imat' ćeš posla sa Matom i A.Coleom, dok se na poziciji lijevog beka "kolješ" s "bezopasnim" Kalouom i Bosingwom.Rekordmeister je napisao/la:Samo mi jedan stvar ne ide u glavu nikako,citam zadnji dana po raznim medijima nagadjaju se moguci sastavi i sve mi je ok,mislim normalno na igracki kadar koji moze nastupati u finalu osim jedne stvari, a to je Contento pa zar nije lakse Lahma vratiti na ljevu stranu a Rafinju staviti na desnu i belaj rijesen,igrao je brazilac vrlo dobro prvi dio sezone trudio se i sve,dok ga Alaba nije izgurao na proljece.Ipak je finale imas iskusnog igraca a ti stavljas Contenta koji je vec 2-3 godine kod nas i nikad da upane u prvi 11 svojim igrama vec kad se neko povrijedi,vrlo rizicno sa njim igrati al haj Jupp zna najbolje!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cuj nesto, moguce je da dodje i do te postavke, ali vjeruj nagadjanjimaRekordmeister je napisao/la:Samo mi jedan stvar ne ide u glavu nikako,citam zadnji dana po raznim medijima nagadjaju se moguci sastavi i sve mi je ok,mislim normalno na igracki kadar koji moze nastupati u finalu osim jedne stvari, a to je Contento pa zar nije lakse Lahma vratiti na ljevu stranu a Rafinju staviti na desnu i belaj rijesen,igrao je brazilac vrlo dobro prvi dio sezone trudio se i sve,dok ga Alaba nije izgurao na proljece.Ipak je finale imas iskusnog igraca a ti stavljas Contenta koji je vec 2-3 godine kod nas i nikad da upane u prvi 11 svojim igrama vec kad se neko povrijedi,vrlo rizicno sa njim igrati al haj Jupp zna najbolje!
amerosm je napisao/la:Sta danas rade JUNACI iz 2001 ?
Napetost je opipljiva, elektrise svakoga u ispunjenom Giuseppe Meazza stadionu u Milanu. Upravo je Thomas Linke pogodio 13-ti penal u finalu Lige prvaka 2001.godine za Bayern. Bavarci vode sa 5:4 u izvodjenju penala (susret je nakon 120 minuta zavrsen rezultatom 1:1), a Mauricio Pellegrino je sljedeci izvodjac za FC Valenciu.
Oliver Kahn ceka na golu, Argnetinac izgleda nervozno. Pellegrino uzima zalet, puca u lijevu starnu, ali Kahn je procitao njegovu namjeru. Kahn je odbranio treci penal u seriji i time Bayern postaje pobjednik Lige prvaka 2001.godine.
Kao tasmanijski vrag na narkoticima Kahn trci preko cijelog igralista. Igraci se raduju, slave, placu. Konacno je savladana trauma iz 1999.godine (Bayern izgubio u posljednjim minutama protiv ManU-a) i time je ovaj tim postao besmrtan.
Stefan Effenberg: Tadasnji kapiten je ove godine zavrsio svoju trenersku licencu i radi za SKY kao TV-ekspert na analizi utakmica Bundeslige.
Ottmar Hitzfeld: Podize pehar u zrak...Danas je izbornik/selektor Svicarske.
Oliver Kahn: Radi kao TV-ekspert za ZDF-u, a takodjer je osnovao Oliver-Kahn fondaciju koja ima zadatak pomoci mladim osobama koji su u nevolji.
Bixente Lizarazu: Radi takodjer kao TV-ekspert u svojoj domovini. Strasno voli surfanje, a takodjer se bavi i Jiu Jitsu-om.
Willy Sagnol: Obavlja funkciju u Fudbalskom savezu Francuske, a takodjer je i clan Nadzornog odbora svog bivseg kluba AS St. Etienne.
Sammy Kuffour: Danas zivi u svojoj domovini Gani i tamo je osnovao agenciju koja se bavi nekretninama.
Giovane Elber: Vlasnik je govedje farme u Brazilu. Takodjer ponekad u Njemackoj se nadje u ulozi TV-eksperta ili u pojednim emisijama zabavnog programa.
Carsten Jancker: Bivsi reprezentativni napadac danas radi kao trener u omladinskom pogonu Rapida u Austriji.
Alexander Zickler: Usao je u igru u drugom poluvremenu pomenute utakmice. Danas radi u marketing sluzbi Red Bull Salzburga, a takodjer ponekad igra za pojedine amaterske klubove.
Thomas Linke: Od Novembra 2011.godine radi kao Sportski direktor durgoligasa FC Ingolstadt.
Patrik Andersson: Danas je jedan veoma zaposlen biznismen. Ima svoj udio u jednoj Svedkoj firmi sportske opreme, a takodjer se nalazi u Upravnom odobru zenskog Fudbalskog kluba FC Malmö.
Hasan Salihamidzic: Do kraja tekuce sezone je jos pod ugovorom u VfL Wolfsburgu, ali je jos nejasno ima li buducnost u ekipi Felixa Magatha.
Owen Hargreaves: Tokom svoje cijele karijere imao je problema sa povredama. Prije par dana je postao prvak Engleske sa City-jem (iako je samo odigrao 14 minuta). Ugovor mu istice na kraju sezone.
Mehmet Scholl: Radi kao TV-ekspert na javnom servisu (ARD). Takodjer ove godine je dobio trenersku licencu i pocetkom naredne sezone ce postati trener druge ekipe Bayerna.
Jens Jeremies: Veliki borac na sredini terena. Danas radi u Americkoj kompaniji IMG u marketing sluzbi, a takodjer je kao Kahn je osnovao Jens-Jeremies fondaciju koja se bavi istim problemom.
I za kraj slika za VJECNOST
Nadam se da ce fotografi u Subotu imati priliku napraviti jos jednu sliku za VJECNOST Bayern-ovih igraca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.