NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
sta je ovo kisa nas ubi dali ce stati do nedjelje...bas me interesuje posjeta u nedjelju sve se poklapa da bi trebala biti dobra posjeta ,od atraktivnog protivnika do neradnog dana nedjelja jos u pola sest,i jos je i zadnja utakmica pred nasim navijacima neznam sta bi to jos trebalo da ljudi dodu. nadam se lijepoj utakmici i punim tribinima i naravno lijepoj atmosferi..halilovic se oporavio odigrao je 20-ak minuta u lukavici i konkurisat za nedjeljnu utakmicu.ostali bi trebali biti spremni cak i stanic bi mogao zaigrati
svi na banju
svi na banju
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Od sutra kazu lijepo vrijeme, za vikend velike temperature. 

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
jesil kad bio u gradaccuRedDevilS je napisao/la:Od sutra kazu lijepo vrijeme, za vikend velike temperature.

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Nisam bio volio bih kazu da vam je lijep grad pravo..astra1922 je napisao/la:jesil kad bio u gradaccuRedDevilS je napisao/la:Od sutra kazu lijepo vrijeme, za vikend velike temperature.

A za vrijeme su mi rekli tako da i ja ocekujem sunacno i lijepo vrijeme sto je najbitnije ovo sad ubi u mozak.

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
eto dodi u nedjelju neces se pokajati ima se sta vidjeti lijepo pojesti i popiti i dobru i kvalitetnu utakmicu pogledati sta ce ti ista drugo 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
aBd ako mi budu isli ovi jarani(HZ)astra1922 je napisao/la:eto dodi u nedjelju neces se pokajati ima se sta vidjeti lijepo pojesti i popiti i dobru i kvalitetnu utakmicu pogledati sta ce ti ista drugo

bujrum samo nemoj dolaziti ako ces se ljutiti kad izgubite 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
vidjet cemo i vas smo mislili opalit pa primismo tri lagana.i komsije su vam zahebani pravoBuu je napisao/la:Opalite ih nek popuse i ovo 3 mjesto
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ma necu se ljutiti zaboli me vise od njih me nemoze nista vise izenaditi tako da sam miran no sikiriki.astra1922 je napisao/la:bujrum samo nemoj dolaziti ako ces se ljutiti kad izgubite

Ma zaj.ebani bi bili da nemaju Jovica, dobijate 2:0astra1922 je napisao/la:vidjet cemo i vas smo mislili opalit pa primismo tri lagana.i komsije su vam zahebani pravoBuu je napisao/la:Opalite ih nek popuse i ovo 3 mjesto
NO PYRO NO PARTY
- TheAlchemistRD07
- Kontakt:
eto brate, na united-ovoj temi zajedno, a ovako na suprotnim stranamaRedDevilS je napisao/la:aBd ako mi budu isli ovi jarani(HZ)astra1922 je napisao/la:eto dodi u nedjelju neces se pokajati ima se sta vidjeti lijepo pojesti i popiti i dobru i kvalitetnu utakmicu pogledati sta ce ti ista drugo, sa necim pa cu se ubaciti da idem i da dodjem tamo i pojedem nesto fino i da pogledam finu utakmicu.
![]()

Bilo bi lijepo pobijedit FKS, jos vise zato sto nam na onoj temi gdje prognoziraju rezultat daju veoma male sanse, skoro svi x2 rokaju. Inace nam lezi sarajevo, imali su srece u 1. polusezoni, sto vjerujem nece biti slucaj i u nedjelju

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Dalibor Pandža je pred početak ove sezone došao kao veliko pojačanje Zvijezde, a očekivanja gradačačkog kluba je u potpunosti opravdao i do sada je pet puta tresao protivničke mreže. Međutim, 21-godišnji napadač ističe da nije u potpunosti zadovoljan svojim igrama.
"Igrači, grad... Sve je super. Zadovoljan sam u novom klubu. Namjeravam li ostati ili mijenjati klub? U ovom trenutku ne mogu ništa reći o tome", rekao je Pandža za ****.ba, osvnuvši se na svoje partije:
"Uradio sam ono što se od mene tražilo i zbog čega sam doveden ovdje. Međutim, nisam baš u potpunosti zadovoljan svojim igrama. Moglo bi to malo i bolje, malo više golova, ali imaju još dva kola do kraja prvenstva, tako da imam priliku to popraviti".
Zvijezda će u narednom kolu na Banja Ilidži dočekati Sarajevo u kojem je Pandža ponikao. Mladi napadač Zvijezde ističe da će Sarajevo zauvijek biti njegov klub, ali da bi volio postići pogodak u narednom kolu.
"Sarajevo je moj klub i to će zauvijek biti. Bit će sigurno posebnih emocija, ali to mi je i motiv više. Volio bih postići pogodak ili bilo ko drugi, bitno je samo da pobijedimo. Mislim da Zvijezda može parirati Sarajevu", dodao je nekadašnji član zagrebačkog Dinama.
Dragon Town
steta bi bila da ostanemo bez pandze.nasi kada su potpisivali sa njim bojali se da je kanta ko altin i da nas nece izradit i jedva snjim potpisali na pola godine...a ovako mladog brzog kvalitetnog sportski prgavog napadaca jos nismo imali.nadam se njegovom ostanku kod nas i napadu na prvo mjesto strijelaca premijer lige
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Sta ces sudbina tako htjela i moramo se pomiriti.TheAlchemistRD07 je napisao/la:eto brate, na united-ovoj temi zajedno, a ovako na suprotnim stranamaRedDevilS je napisao/la:aBd ako mi budu isli ovi jarani(HZ)astra1922 je napisao/la:eto dodi u nedjelju neces se pokajati ima se sta vidjeti lijepo pojesti i popiti i dobru i kvalitetnu utakmicu pogledati sta ce ti ista drugo, sa necim pa cu se ubaciti da idem i da dodjem tamo i pojedem nesto fino i da pogledam finu utakmicu.
![]()
Bilo bi lijepo pobijedit FKS, jos vise zato sto nam na onoj temi gdje prognoziraju rezultat daju veoma male sanse, skoro svi x2 rokaju. Inace nam lezi sarajevo, imali su srece u 1. polusezoni, sto vjerujem nece biti slucaj i u nedjeljuUglavnom sretno objema ekipama, nek bolji pobijedi, znaci 3:0 za nas

Sto se tice tekme nek bolji pobjedi, nek bude golova i moj rezultat 1-2.

u sportu pravo nabrijano samo ste ne nude halila sarajevu...sarajevo bez tri igraca dok smo mi kompletni jedva cekam utakmicu imam osjecaj da ce biti spektakl na banji.ocekujem isto tako najvecu posjetu do sada pricam sa ljudima mnogi ce doci kazu nisam bio otkad docu sada.isto tako zvijezdina posjeta za sledecu sezonu ce zavisiti od ove utakmice zato momci dajte sve od sebe i nemojte iznevjerit raju.podrske vam nece nedostajat
S R E T N O Z M A J E V I
S R E T N O Z M A J E V I
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- theprodigy
- Kontakt:
podrske nece nedostajati sa obje strane, sto se tice utakmice bice tesko za nas, sjecam se na kosevu da smo jedva okrenuli uz pomoc sudija, al opet se nadam pobjedi, mada nama odgovara i nerjesno za ovjeru evropeastra1922 je napisao/la:u sportu pravo nabrijano samo ste ne nude halila sarajevu...sarajevo bez tri igraca dok smo mi kompletni jedva cekam utakmicu imam osjecaj da ce biti spektakl na banji.ocekujem isto tako najvecu posjetu do sada pricam sa ljudima mnogi ce doci kazu nisam bio otkad docu sada.isto tako zvijezdina posjeta za sledecu sezonu ce zavisiti od ove utakmice zato momci dajte sve od sebe i nemojte iznevjerit raju.podrske vam nece nedostajat
vjerovatno ce doci sarajlija uvijek dodu vjerovatno im bude dobro gostovanje,lijepo se provedu i dobru utakmicu pogledaju..ja samo znam ko god da pobijedi zasluzeno nas svijet ce cestitati nismo mi kao neki mi volimo svoju drzavu i za nju smo se borili tako da sve ekipe koje slicno razmisljaju uvijek su dobrodosle
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
aBd bravo momak svaka cast za ovu konstataciju jedna i jedina BIH!!astra1922 je napisao/la:vjerovatno ce doci sarajlija uvijek dodu vjerovatno im bude dobro gostovanje,lijepo se provedu i dobru utakmicu pogledaju..ja samo znam ko god da pobijedi zasluzeno nas svijet ce cestitati nismo mi kao neki mi volimo svoju drzavu i za nju smo se borili tako da sve ekipe koje slicno razmisljaju uvijek su dobrodosle

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.