Republika Irska - BiH (26. maj 2012)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Papastathopoulos
Kontakt:

Re: Republika Irska - BiH (26. maj 2012)

Post Postao/la Papastathopoulos » 16 maj 2012, 19:53

jasmin10 je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ma i da pobjedimo, ova utakmica je izgubljena za nas. Jer propustili smo jos jednu sansu da isprobamo igrace u zadnjoj liniji i zamjene za Rahimica.
ovo boldano je tacno, nije pozvao ni recimo cocalica ni zukanovica da ih proba na stoperu, to je trebao, al za rahimica grijesis...pa svraka, vrancic, vranjes, svi su def. vezni, sve ce ih valjda probati...
po transfermarktu stojan je ofanzivni vezni :roll: http://www.transfermarkt.co.uk/en/stoja ... 46346.html" onclick="window.open(this.href);return false;
pa sta ja znam, ev neki dan je cluj igrao tekmu, evo i iz izvjestaja : "Cluj je nakon 32 kola rumunske lige, u kojem je Vranješ protiv Vointa Sibiua odigrao više od 70 minuta na poziciji zadnjeg veznog igrača..."

mozda je co'jk polivalentan :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 16 maj 2012, 20:03

ma kad je ibricic mog'o beka igrat, moze i vranjes zadnjeg veznog :mrgreen:

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 16 maj 2012, 20:11

pa ibricic se ubio za beka :lol:

vranjes je ja msm onaj centralni vezni, ni naprijed ni nazad...a moze i naprijed i nazad :lol: :lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 maj 2012, 13:10

Elegant je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Poraz od 2-3 gola. Irci ce bit motivisani, nasi ce po obicaju u maju igrat preko qurca. Jos ako Pape bude testirao ove svoje igracine poput Vranjesa, Svrake i Vrancica crno nam se pise.
Uplati pare na Irsku i preki da smaras.

Samo sto radis je smaras, ti si najpametniji strucnjak za fudbal.
Valjda si do sada naučio da dotični prije svake utakmice prognozira debakl našeg tima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 17 maj 2012, 14:40

Cartman je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Poraz od 2-3 gola. Irci ce bit motivisani, nasi ce po obicaju u maju igrat preko qurca. Jos ako Pape bude testirao ove svoje igracine poput Vranjesa, Svrake i Vrancica crno nam se pise.
Uplati pare na Irsku i preki da smaras.

Samo sto radis je smaras, ti si najpametniji strucnjak za fudbal.
Izvinjavam se, Vrancic i kompanija ce razbit Irsku. Naravno i Susic ce izdominirat amatera Trapattonia.
Vjerovatno i hoce ,kao sto je izdominirao i Blana sa puno jacom Francuskom na njihovom terenu.
A ti posto si strucnjak reci nam 3-4 pojacanja u odnosu na ove ,,igracine,, mislim da niko ne bi imao nista protiv.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 maj 2012, 14:48

Procitaj post, pa se javi. Nisu irci nista jaci od nas, ali kazem da ce bit vise motivisani i svi znamo kako nasi igraju kad je sezona zavrsena. Sjetite se Omana, Svedske, Njemacke i tako dalje. Nema volje jednostavno. Uz to je Trap pozvao sve najbolje igrace, dok cemo mi testirat igrace poput Vrancica i Svrake koji sigurno nece nista specijalno pokazat.

A sto se tice pojacanja, napisano je to ovdje 100 puta. Ali evo jos jednom: Cocalic, Zukanovic, Visca, Ognjen Vranjes, Zec, Buric i Ljevakovic. Znaci ne igraci za prve postave, ali dobri za zamjene i za nesto frisko u nasoj ekipi. Naravno ne bi svi dobili ponovo poziv za sljedeci put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 maj 2012, 15:06

Denizmare je napisao/la:
Vjerovatno i hoce ,kao sto je izdominirao i Blana sa puno jacom Francuskom na njihovom terenu.
A ti posto si strucnjak reci nam 3-4 pojacanja u odnosu na ove ,,igracine,, mislim da niko ne bi imao nista protiv.
Zašto ga nije izdominirao na Koševu kad je velik stručnjak.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 17 maj 2012, 19:14

Denizmare je napisao/la:Vjerovatno i hoce ,kao sto je izdominirao i Blana sa puno jacom Francuskom na njihovom terenu.
A to je onaj sto dominira...
Rumunija 3 komada od amatera...
Svedska puna mreza
Njemacka 3 komada
Mexiko 2 komada
Portugal stid me napisati koliko golova....
Francuska urusena 2 komada na Kosevu...
Nema dalje, dominacija boli glava... :roll:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 maj 2012, 19:16

gringobih je napisao/la:
Denizmare je napisao/la:Vjerovatno i hoce ,kao sto je izdominirao i Blana sa puno jacom Francuskom na njihovom terenu.
Svedska puna mreza
Njemacka 3 komada
Mexiko 2 komada
A to sto smo dva kola prije kraja kvalifikacija osigurali bara to se ne pika ?

Znaci kad gubimo ne valja Safet a kada dobivamo on je najmanje zasluzan ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 17 maj 2012, 19:21

gringobih je napisao/la:A to je onaj sto dominira...
Svedska puna mreza
Njemacka 3 komada
Mexiko 2 komada
A ajd mi sad nabroji jednu slabiju reprezentaciju koja nas je razvalila, nešto kao Iran npr. ili NK Rijeka ?
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 maj 2012, 20:27

Arnelinho je napisao/la:
gringobih je napisao/la:A to je onaj sto dominira...
Svedska puna mreza
Njemacka 3 komada
Mexiko 2 komada
A ajd mi sad nabroji jednu slabiju reprezentaciju koja nas je razvalila, nešto kao Iran npr. ili NK Rijeka ?
Katar nas je po igri razvalio. A da smo barem mi slabi kao Iran pa da redovno igramo na SP. Utakmica protiv Rijeke naravno nije ozbiljna. Pod Cirom nas niko nije razbio u vaznoj utakmici. NIKO. Cak ni Spanija u Spaniji. Susic je jadno postavio ekipu i u Bukurestu i Lisabonu. Ovo prvo nas na kraju nije kostalo, ali drugo jest. Isto tako je uz Spahica najveci krivac sto smo propustili vodstvo u Parizu. U drugom poluvremenu je stalno gol francuza visio u zraku, i svi smo znali sta nas ceka.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 17 maj 2012, 20:33

Cartman je napisao/la:A da smo barem mi slabi kao Iran pa da redovno igramo na SP.
Nismo te sreće da živimo u Aziji.
Cartman je napisao/la:Susic je jadno postavio ekipu i u Bukurestu i Lisabonu.
Ja stvarno ne znam, al' zar ste svi doživjeli amneziju i zaboravili da smo imali igrača manje u Lisabonu? :? Koliko je bilo do te odluke? 5-2? Naravno da je dio lošeg rezultata bio zbog njegove postavke, al' ne cijeli rezultat.

Šta će biti, Fergie kriv zbog Evansa a? :D
Cartman je napisao/la:Isto tako je uz Spahica najveci krivac sto smo propustili vodstvo u Parizu. U drugom poluvremenu je stalno gol francuza visio u zraku, i svi smo znali sta nas ceka.
Ovo je naša najbolja utakmica u našoj maloj historiji i trebamo biti ponosni na nju. Nacija od 2 miliona i kusur stanovnika odigrala takvu utakmicu na gostujućem terenu, protiv nacije kakva je Francuska.

Ovo je za mene, gledamo li i kvalitet naše igre i rezultat, bila naša najbolja utakmica, a druga je protiv Brazila.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 17 maj 2012, 23:54

Elegant je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
Svedska puna mreza
Njemacka 3 komada
Mexiko 2 komada
A to sto smo dva kola prije kraja kvalifikacija osigurali bara to se ne pika ?

Znaci kad gubimo ne valja Safet a kada dobivamo on je najmanje zasluzan ?
U grupi sa Albanijom,Bjelorusijom I Rumunijom????
Pa Dzeko je skuplji sam od te tri reprezentacije...
Pa moj pra dedo bi odveo u baraz BiH pored ovakvih repki...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 maj 2012, 01:33

gringobih je napisao/la:

Bi, ali u kamena sa ramena ili u hrkljusu.
Nego zar ne mozes ko covjek pisati sa svojim starim nickom @za raju a ne k'o fol se skrivati iza ovog nicka.
Iako je vise nego ocigledno,sta,ko gdje.Ofirno ti to izgleda.
Sto se @Curtme tice stara prica.Narenda i narezi k'o svi lovacki u tri mahale prije meca repke.
Pa ako je rezultat ok,ovaj se prihefta i satro usuti.
Ako zijanimo,onda pocne i m-jaukati od radosti,i ono eto jesam li rekao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 18 maj 2012, 08:07

harishp je napisao/la:
gringobih je napisao/la:

Bi, ali u kamena sa ramena ili u hrkljusu.
Nego zar ne mozes ko covjek pisati sa svojim starim nickom @za raju a ne k'o fol se skrivati iza ovog nicka.
Iako je vise nego ocigledno,sta,ko gdje.Ofirno ti to izgleda.
Sto se @Curtme tice stara prica.Narenda i narezi k'o svi lovacki u tri mahale prije meca repke.
Pa ako je rezultat ok,ovaj se prihefta i satro usuti.
Ako zijanimo,onda pocne i m-jaukati od radosti,i ono eto jesam li rekao.
Nema starog nicka , otisao u N.Zeland!!!!!!Jeli ti sad lakse?
Elem, uporedi imena tih repki sa imenima u nasoj repki pa reci kakav to trener treba da bi bili u barazu....
A da znas nije nam Selektor obezbjedio baraz nego genijalni Miske ako nisi zaboravio onu divnu utakmicu protiv Bjelih Rusa ovdje... ;)

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 18 maj 2012, 11:57

kakav smo mi narod i ne zasluzujemo nista bolje :oops:
slabije ekipe kad uporedimo jaci smo i na papiru i na tabeli bili,ali kad treba poredit imena Francuza,Portugalaca sa nasim oni su bolji ali je selektor kriv :?
pa ti Bjelorusi igraju cvrsto sa svima i to je svakom izuzetno tesko gostovanje ali smo mi to i lakse od ocekivanog dobili,Rumuni nisu sila ali nisu toliko losi da borebenoscu nadoknade manjak kvaliteta,Albanci nikad nisu predstavljali kvalitet ali su skoro uvijek znali pomrsit racune favoritima...
ako cemo poredit imena igraca na papiru mi se nikad ne trebamo plasirat,uvijek je jaci nosilac kao i ekipa u barazu ali mi se nesto qurcimo
sada po prvi put imamo realnu sansu zato sto ce se Grci nakon Eura naci u smjeni generacija,a od Slovaka smo kvalitetniji
a utakmica protiv Irske ce pokazat kako je kad se Bosanci opuste poslije zavrsetka sezone(citaj: kod nena na pite,sa amidzama na pecenje,sa rajom u kafane) a Irci maksimalno ozbiljni u pripremama za Euro,pa sta ako nas i dobiju yebat ih,onako gladni ce samo gledat u loptu a nasi punog i zadovoljnog stomaka idu na koncert Harisa Dzinovica,Enesa Begovica i Hanke Paldum u Ameriku.
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

Fanfara
Kontakt:

Post Postao/la Fanfara » 18 maj 2012, 13:04

Rizespor Ankaragucu Cannes (3. liga francuske ) itd .. Slaven Bilić u Lokomotivi za 3 miliona eura godisnje .. oni na Euru mi na odmoru .Razlika nije u Pjaniću i Modriču ,Dzeki i Jelaviću .. nego u Safetu i Slavenu ;)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 maj 2012, 13:09

Fanfara je napisao/la:Razlika nije u Pjaniću i Modriču ,Dzeki i Jelaviću .. nego u Safetu i Slavenu ;)
Razlika je u tome sto je Safet kriv kada gubimo, a igraci su zasluzni kada dobivamo ! To je mentalitet ovih strucnjaka sa foruma.

Vazno je da se oni razumiju u fudbal ko treba a ko ne treba da igra, vecina ih je jos u skoli ali oni znaju bolje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 maj 2012, 14:14

Elegant je napisao/la:
Fanfara je napisao/la:Razlika nije u Pjaniću i Modriču ,Dzeki i Jelaviću .. nego u Safetu i Slavenu ;)
Razlika je u tome sto je Safet kriv kada gubimo, a igraci su zasluzni kada dobivamo ! To je mentalitet ovih strucnjaka sa foruma.

Vazno je da se oni razumiju u fudbal ko treba a ko ne treba da igra, vecina ih je jos u skoli ali oni znaju bolje.
A po nekima je Susic zasluzan za svaku pobjedu, a igraci krivi za svaki poraz. Naravno da su i igraci i selektor krivi za svaki poraz, a i zasluzni za svaku pobjedu. Ne mozes otjerat 20 igraca, a trenera mozes. Isto tako, Susic je taj koji je izabrao te igrace. Mravac ima veliku krivicu za kiks u Tirani, ali ko ga je stavio u prvu postavu? On sam sebe ili je ipak to bio Susic? Pa onda vezni red koji nije mogao nista ni u Bukurestu ni u Lisabonu. Opet, ko je kriv za to? Igraci donekle, ali ko moze ocekivat od jednog Ibricica da trci 90 minuta ili od Zahirovica da dobro odigra na beku protiv Ronalda? Selektor ili trener uvijek ima najvecu odgovornost i to je ce tako uvijek bit. Nije ni Kenny jedini kriv za losu sezonu Liverpoola, pa je dobio otkaz.

Ne kazem da Susic treba dobit otkaz, ali mora bit odgovoran za lose utakmice reprezentacije i on je najvise kriv sto smo se osramotili u Lisabonu i sto smo ikako morali u taj crni baraz. Nas plasman nije prokockan u Lisabonu ili Parizu, nego u Bukurestu i Tirani. I sad pravi iste greske sa odabirom igraca.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 18 maj 2012, 21:10

Cartman je napisao/la:
Elegant je napisao/la:

A po nekima je Susic zasluzan za svaku pobjedu, a igraci krivi za svaki poraz. Naravno da su i igraci i selektor krivi za svaki poraz, a i zasluzni za svaku pobjedu. Ne mozes otjerat 20 igraca, a trenera mozes. Isto tako, Susic je taj koji je izabrao te igrace. Mravac ima veliku krivicu za kiks u Tirani, ali ko ga je stavio u prvu postavu? On sam sebe ili je ipak to bio Susic? Pa onda vezni red koji nije mogao nista ni u Bukurestu ni u Lisabonu. Opet, ko je kriv za to? Igraci donekle, ali ko moze ocekivat od jednog Ibricica da trci 90 minuta ili od Zahirovica da dobro odigra na beku protiv Ronalda? Selektor ili trener uvijek ima najvecu odgovornost i to je ce tako uvijek bit. Nije ni Kenny jedini kriv za losu sezonu Liverpoola, pa je dobio otkaz.

Ne kazem da Susic treba dobit otkaz, ali mora bit odgovoran za lose utakmice reprezentacije i on je najvise kriv sto smo se osramotili u Lisabonu i sto smo ikako morali u taj crni baraz. Nas plasman nije prokockan u Lisabonu ili Parizu, nego u Bukurestu i Tirani. I sad pravi iste greske sa odabirom igraca.
Potpis!!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.