Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

bekicamir
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la bekicamir » 17 maj 2012, 18:32

ŠB fidelis-baka je prakticki sa Sirokog?! :?
kako ste ga docekali kad je igrao za Zrinjski nakon povratka iz Dragovoljca,bio sam sa drustvom na "gradilistu" tadasnje vase glavne tribine sto ju je Mepas pravio,ocigledno ti nemas vise od 20ak godina pa ne pamtis te susrete,znam dobro sto smo slusali od tadasnje publike,nesto slicno sto su i Zeljini navijaci slusali sinoc,da imate imalo stida nebi se niti javljali na forumu,pa vasi navijaci imaju jednu navijacku pjesmu a ostalo je nacionalisticki repertoar,toliko o ljubavi prema NK Sirokom,najzesce je kad pjevaju ajmo ustase a tamo argentinci i brazilci ili mi hrvati---jok ,vanzemaljci ste! :lol:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 17 maj 2012, 18:37

sinoć se dogodio još jedan težak incident u Širokom. Naime nakon utakmice finala kupa, grupa huligana iz Širokog, fizički napala poznatog Sarajevskog univerzitetskog profesora ZDRAVKA GREBU, a napad se navodno desio, iz jedinog razloga što je on navijač VELEŽA, i to se nekome sinoć nije svidjelo, pa su na njega nasrnuli ti isti huligani. Profesor je prišao da naruči piće, a oni počeli da mu dobacuju, a on odgovaar da je Veležovac, što se toj BAGRI nije svidjelo, i onda je uslijedilo ludilo.... :twisted: :twisted: Pa dokel više?

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 17 maj 2012, 18:37

ŠB.TRN je napisao/la:Bekicu ti si obican jadnik.Ti da se sjecas utakmice kad je Baka dolazio haha sam sebe nasmijavas.Bakin djed je iz Širokog,a on je sto puta ovdje bio,i mi da ga pljujemo.Pa sin Vlado mu je igrao na mjesnim zajednicama u Širokom.Vas boli sto nikad niste osvojili ligu HB niti bi je ikad osvojili.Ostavili smo vas u ligi dva puta al toga vise nema.Ustvari ne znam sto se vi Čapljinci imate javljati i predstavljati kao Ultrasi.Bas smijesno.Dođi na Pecaru gledati Europu ovo ljeto :lol: :lol: :lol:
Na pecaru mogu otici samo kada igra HSK Zrinjski jer jedino tada atmosfera lici na nesto i stadion vam bude popunjen,hvala na pozivu ali ekipa u kojoj nema bosanaca i hercegovaca me ne zanima,sinoc na terenu marciano,braca majmunos wagner i bajano,varea, a vasi navijaci pjevaju ajmo ustase :lol:
Pustali smo i mi vama kup ali niste bili sposobni da dobijete FK Sarajevo pa bi u europu uvijek preko tudjih ledja,zna SLoboda najbolje!
Capljina je za vas kulturna i civilizirana sredina,samo da se zna,sinoc jadnog Osima gadjate jer vas je Zeljo nadigrao u svim segmentima igre!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 17 maj 2012, 19:01

Ja sam morao ponovno pogledati i protrljati oči da vidim jesam li krivo vidio. :lol:
Hayley <3

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 maj 2012, 20:08

Postoji li mogucnost da se Siroki kazni zabranom dolaska gledalaca na Pecaru u Evropskim takmicenjima ? Ja ocekujem visoku novcanu kaznu, i da se nesto konacno poduzme za ove divljake od sinoc.

Krajnje je vrijeme da se u nasoj BiH donese zakon o kaznjavanju nacionalista i onih koji ga ispoljju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 17 maj 2012, 20:14

bekicamir je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Bekicu ti si obican jadnik.Ti da se sjecas utakmice kad je Baka dolazio haha sam sebe nasmijavas.Bakin djed je iz Širokog,a on je sto puta ovdje bio,i mi da ga pljujemo.Pa sin Vlado mu je igrao na mjesnim zajednicama u Širokom.Vas boli sto nikad niste osvojili ligu HB niti bi je ikad osvojili.Ostavili smo vas u ligi dva puta al toga vise nema.Ustvari ne znam sto se vi Čapljinci imate javljati i predstavljati kao Ultrasi.Bas smijesno.Dođi na Pecaru gledati Europu ovo ljeto :lol: :lol: :lol:
Na pecaru mogu otici samo kada igra HSK Zrinjski jer jedino tada atmosfera lici na nesto i stadion vam bude popunjen,hvala na pozivu ali ekipa u kojoj nema bosanaca i hercegovaca me ne zanima,sinoc na terenu marciano,braca majmunos wagner i bajano,varea, a vasi navijaci pjevaju ajmo ustase :lol:
Pustali smo i mi vama kup ali niste bili sposobni da dobijete FK Sarajevo pa bi u europu uvijek preko tudjih ledja,zna SLoboda najbolje!
Capljina je za vas kulturna i civilizirana sredina,samo da se zna,sinoc jadnog Osima gadjate jer vas je Zeljo nadigrao u svim segmentima igre!
Znači Čapljinac si,vjerojatno znam i koji.Onaj jadnik sto uvijek provocira.Mi imamo pet puta vise pjesama od Ultrasa,pjesama koje se stalno pjevaju.Sad sto ti to ne zelis priznati to je druga stvar!!Lagano ti u plastenik ili sumporaj lozu,samo pazi da ne prekoracis dozu!!

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 17 maj 2012, 20:15

Siroki Brijeg vec cetvrti put u samo godinu dana pokusava da nam preotme titulu najvecih divljaka!!!

E nece moci!! :D
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 17 maj 2012, 20:19

Armageddon2012 je napisao/la:Siroki Brijeg vec cetvrti put u samo godinu dana pokusava da nam preotme titulu najvecih divljaka!!!

I vi i oni ponos države !
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

john12
Kontakt:

Post Postao/la john12 » 17 maj 2012, 20:26

Armageddon2012 je napisao/la:Siroki Brijeg vec cetvrti put u samo godinu dana pokusava da nam preotme titulu najvecih divljaka!!!

Braco Srbi nema sanse da vam iko otme tu titulu. :)

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 17 maj 2012, 20:27

Braco Srbi nema sanse da vam iko otme tu titulu. :)
i ja to kazem....

momci se trude,bore se,ali trebaju jos puno uciti.....napredak je evidentan,jos od lanjskog prekida od sat vremena protiv zelje zbog penala cistog kao suza,pa nokauta maksimovica i flase u glavu dujakovicu na nasoj utakmici u SB u avgustu,pa do gadjanja Dodika flasom u glavu,nokautiranja Zdravka Grebe,i pogotka u glavu Amara Osima...

ali,sve je to jos nista u poredjenju sa ganjanjem ermina pilava poslije slavije,nokautiranjem mirnela sadovica na centru igralista,ganjanjem Manijaka jesenas,pogotkom u glavu pomocnog sudije iz odzaka...

Obecavale su i Horde Zla,ali su zatajili u zadnje vrijeme...vise se ocekivalo!

morate imati kontinuitet,nije dovoljno raditi samo godinu-dvije...

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 17 maj 2012, 20:30

:mrgreen:
Bas im se neda sa titulama ove godine
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Crveni Barun
Kontakt:

Post Postao/la Crveni Barun » 17 maj 2012, 20:34

bekicamir je napisao/la:
ti niti si ultras niti škripar a niti hrvat ... kao student pratim sve hrvatske klubove jer me nogomet zanima i sioć sam bio na pecari iako s m više na tkmama zrinje ... a što se tiče navijanja pa i ultrasi pjevaju mi hrvati itd a u momčadi tvoji crnci bošnjaci srbi itd :/ gdje ti gledaš te utakmice majko mila ... a de ne govorim šta smo sve pjevali na gostovanjima u sar b. luci itd u ostalom to ej dio navijačke "kulture" i tko to ne shvaća jbg i ne mora mi jesmo 8-)
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 17 maj 2012, 20:39

Elegant je napisao/la:Postoji li mogucnost da se Siroki kazni zabranom dolaska gledalaca na Pecaru u Evropskim takmicenjima ? Ja ocekujem visoku novcanu kaznu, i da se nesto konacno poduzme za ove divljake od sinoc.

Krajnje je vrijeme da se u nasoj BiH donese zakon o kaznjavanju nacionalista i onih koji ga ispoljju.

moze ako ce se kazniti svi klubovi koji su imali slicne ispade...redom borac,siroki,zrinjski,zeljo,velez..itd
a ne samo jedan ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 17 maj 2012, 20:40

bekicamir je napisao/la:ŠB fidelis-baka je prakticki sa Sirokog?! :?
Zar ne znas odakle mu je porijeklo?
kako ste ga docekali kad je igrao za Zrinjski nakon povratka iz Dragovoljca,bio sam sa drustvom na "gradilistu" tadasnje vase glavne tribine sto ju je Mepas pravio,ocigledno ti nemas vise od 20ak godina pa ne pamtis te susrete,znam dobro sto smo slusali od tadasnje publike,nesto slicno sto su i Zeljini navijaci slusali sinoc,da imate imalo stida nebi se niti javljali na forumu,pa vasi navijaci imaju jednu navijacku pjesmu a ostalo je nacionalisticki repertoar,toliko o ljubavi prema NK Sirokom,najzesce je kad pjevaju ajmo ustase a tamo argentinci i brazilci ili mi hrvati---jok ,vanzemaljci ste! :lol:
To gore nije uopce tvoja prica, lol, citas previse necije stare izvjestaje.
A smijesan ti ostatak price, i daj molim te sad ces jos Ultrase u kompletu izdignuti van nacionalizma jednog dijela svojih navijaca? Pa ti si mi unikatan, zaista, odakle si to ti pa imas tako selektivan sluh pa cujes samo sta se dogadja u Širokom, a ne i u Mostaru i drugdje? Kome ti to pricas, ovima na forumu ili meni ili pokusavas sebe u to uvjeriti? Sinoc starija ekipa Ultrasa sa nama u udruzi, na zadnjoj prijateljskoj utakmici u Mostaru prva ekipa sa nama na tribini, a ne na Stajanju, al ne, ti se nasao kompetentan pricati i raspravljati o tome, i jos ispoljavati komplekse i frustracije. Haj da je itko drugi rekao, inekako...
A sto se tice navijackih pjesama, eto koliko si kompetentan, Škripari imaju ponajvise svojih pjesama na BH navijackoj sceni uopce, cinjenica, pogotovo u odnosu na ''pojedine'' koji se najcesce bave kopijama srpske tribine da bi izvukli neku melodioznost, da ih ne imenujemo sada, a samo posto ovo nije navijacki forum necu to sada i demonstrirati, a i posto je upravo postalo evidentno da ti nemas ama bas nikakve veze sa tim navijackim svijetom te samim time NISI kompetentan o tome pricati i vise repliku na to dobiti neces i zaista nemas vise od 17 godina.

Dovidjenja bolan.

Dosta smaranja teme na racun davanja pozornosti likovima zeljnima iste.
...Život za Široki...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 maj 2012, 20:41

Rosas7 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Postoji li mogucnost da se Siroki kazni zabranom dolaska gledalaca na Pecaru u Evropskim takmicenjima ? Ja ocekujem visoku novcanu kaznu, i da se nesto konacno poduzme za ove divljake od sinoc.

moze ako ce se kazniti svi klubovi koji su imali slicne ispade...redom borac,siroki,zrinjski,zeljo,velez..itd
a ne samo jedan ;)
Kakve su to ispade Zeljini i Velezovi navijaci imali i kada ove godine ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 17 maj 2012, 20:43

Elegant je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:

a ne samo jedan ;)
kada su premacivali navijace zrinjskog na grbavici,citav stadion pjeva gazi gazi u...,ima video tako da ne rise ;)
velezovi u polufinalu kupa protiv sirokog isto
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

john12
Kontakt:

Post Postao/la john12 » 17 maj 2012, 20:44

Ako zijanimo od Borca na Kosevu Juvic i mace ce biti leopardi za Luisa a horde preuzimaju titulu.Upamti. :lol:

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 17 maj 2012, 20:46

ma zatajili ste u zadnje vrijeme,od konjica i demoliranja Koseva protiv SB,nista vrijedno pomena niste napravili...

nikad pravih divljaka od vas!

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 17 maj 2012, 20:49

Elegant je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:

a ne samo jedan ;)
Evo na zadnjoj utakmici su pjevali gazi ustase.Osobno sam prisustovao na toj utakmici.Mislim na kup.I vama se to znalo i zna dogoditi.O paljenu zastave da ne govorim.Zrinjski ne treba posebno naglasavati,sjetim se samo Konjica,to je da odgovorim Bekicu kad su pjevali mi smo ustase,toliko o tome da oni ne pjevaju.Horde također redovito pjevaju gazi ustase,ovdje mislim na utakmice sa Širokim.Borac ne treba posebno naglasavati,Od Ravne gore pa nadalje.Sad jel to ove godine ili proslih,to je drugo.Kaznjavati se treba al mislim da to treba pojedinacno.Kad zele smijeniti neku upravu navijači namjerno prave nerede.Kad su ultrasi utrcali u teren,fino ih snimi prepoznaj i kaznjavaj.Isto tako Lesinare.Samo kod nas je problem sto ne postoje ni kamere ni dovoljan broj ljudi.Kad su hajvani donijeli zastavu na Pecari odmah su uhiceni i pukle su im se kazne.Kamere postoje i cijeli stadion je pod nadzorom,to bi svi trebali!!

john12
Kontakt:

Post Postao/la john12 » 17 maj 2012, 20:49

Mi smo ti vise za ove lagane stvari atletika i kada te sustignem kolo po ledjima,nekako mi smo vise stilski divljaci. :)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.