bekicamir je napisao/la:ŠB fidelis-baka je prakticki sa Sirokog?!
Zar ne znas odakle mu je porijeklo?
kako ste ga docekali kad je igrao za Zrinjski nakon povratka iz Dragovoljca,bio sam sa drustvom na "gradilistu" tadasnje vase glavne tribine sto ju je Mepas pravio,ocigledno ti nemas vise od 20ak godina pa ne pamtis te susrete,znam dobro sto smo slusali od tadasnje publike,nesto slicno sto su i Zeljini navijaci slusali sinoc,da imate imalo stida nebi se niti javljali na forumu,pa vasi navijaci imaju jednu navijacku pjesmu a ostalo je nacionalisticki repertoar,toliko o ljubavi prema NK Sirokom,najzesce je kad pjevaju ajmo ustase a tamo argentinci i brazilci ili mi hrvati---jok ,vanzemaljci ste!

To gore nije uopce tvoja prica, lol, citas previse necije stare izvjestaje.
A smijesan ti ostatak price, i daj molim te sad ces jos Ultrase u kompletu izdignuti van nacionalizma jednog dijela svojih navijaca? Pa ti si mi unikatan, zaista, odakle si to ti pa imas tako selektivan sluh pa cujes samo sta se dogadja u Širokom, a ne i u Mostaru i drugdje? Kome ti to pricas, ovima na forumu ili meni ili pokusavas sebe u to uvjeriti? Sinoc starija ekipa Ultrasa sa nama u udruzi, na zadnjoj prijateljskoj utakmici u Mostaru prva ekipa sa nama na tribini, a ne na Stajanju, al ne, ti se nasao kompetentan pricati i raspravljati o tome, i jos ispoljavati komplekse i frustracije. Haj da je itko drugi rekao, inekako...
A sto se tice navijackih pjesama, eto koliko si kompetentan, Škripari imaju ponajvise svojih pjesama na BH navijackoj sceni uopce, cinjenica, pogotovo u odnosu na ''pojedine'' koji se najcesce bave kopijama srpske tribine da bi izvukli neku melodioznost, da ih ne imenujemo sada, a samo posto ovo nije navijacki forum necu to sada i demonstrirati, a i posto je upravo postalo evidentno da ti nemas ama bas nikakve veze sa tim navijackim svijetom te samim time NISI kompetentan o tome pricati i vise repliku na to dobiti neces i zaista nemas vise od 17 godina.
Dovidjenja bolan.
Dosta smaranja teme na racun davanja pozornosti likovima zeljnima iste.
...Život za Široki...