FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

GAL
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la GAL » 17 maj 2012, 18:30

dr.adnan je napisao/la:@GAL: uzeo si mi mustuluk :-) ali cu opet napisati
Portugalac Pedro Proenca sudit će finalni susret
Lige prvaka :-)
:D Svi koje hoce i budu mogli bit ce organiozovano zajed.gledanje tekme bayern celzi okupljanje ce biti na platou skenderija gledanje tekme u sport centru kaf.ko more nek izvoli bilo bi dobro da dobru atmosferu napravimo. svi ste smo dobrodosli.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 maj 2012, 18:31

Vidim pecate se na komentare Romaria :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 17 maj 2012, 18:33

http://www.bayern-bih.com/index.php/vij ... e-u-bayern" onclick="window.open(this.href);return false;

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 17 maj 2012, 21:13

slika
Pedro Proenca nije lose mada sam ja ocekivao da sudi italijan Rizzoli :mrgreen:
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 17 maj 2012, 21:40

" onclick="window.open(this.href);return false; OVO JE VERZIJA AKO SE NE VARAM PJESME GO TO BERNABEO TAKO NESTO KOJU SU NAPISALI 2010 PRED FINALE SAMO SADA SA PAR NOVIH STROFA VEZANO ZA OVO FINALE

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 17 maj 2012, 21:56

" onclick="window.open(this.href);return false;
JA SAM ZADOVOLJAN DA BUDE I OVAKO U FINALU

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 17 maj 2012, 22:17

Okupljanje u Sport Centru (vec znamo), Bebeto (R) biberi u svom stilu (isto tako), za suca sve znamo (hajmo to ponovit), Cehaja dobija sve vise poklonika (cak se i Hasan prikljucio projektu zvanom - pjesacenje do MinKena :lol: ), Lucio se nece nikad vratit u Bayern (treba nekima ponovit), igricama nije mjesto ovdje (neki ce valjda nauciti) i... sta jos?

Aaaaaaaaaaajjjjjmmmoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Vom Jäger zum Gejagten

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 17 maj 2012, 22:39

gera jaro jel to nesto na moju adresu :lol:

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 17 maj 2012, 22:51

slikaslika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 maj 2012, 23:30

Sta danas rade JUNACI iz 2001 ?

Napetost je opipljiva, elektrise svakoga u ispunjenom Giuseppe Meazza stadionu u Milanu. Upravo je Thomas Linke pogodio 13-ti penal u finalu Lige prvaka 2001.godine za Bayern. Bavarci vode sa 5:4 u izvodjenju penala (susret je nakon 120 minuta zavrsen rezultatom 1:1), a Mauricio Pellegrino je sljedeci izvodjac za FC Valenciu.

Oliver Kahn ceka na golu, Argnetinac izgleda nervozno. Pellegrino uzima zalet, puca u lijevu starnu, ali Kahn je procitao njegovu namjeru. Kahn je odbranio treci penal u seriji i time Bayern postaje pobjednik Lige prvaka 2001.godine.

Kao tasmanijski vrag na narkoticima Kahn trci preko cijelog igralista. Igraci se raduju, slave, placu. Konacno je savladana trauma iz 1999.godine (Bayern izgubio u posljednjim minutama protiv ManU-a) i time je ovaj tim postao besmrtan.

slika

Stefan Effenberg: Tadasnji kapiten je ove godine zavrsio svoju trenersku licencu i radi za SKY kao TV-ekspert na analizi utakmica Bundeslige.

slika

Ottmar Hitzfeld: Podize pehar u zrak...Danas je izbornik/selektor Svicarske.

slika

Oliver Kahn: Radi kao TV-ekspert za ZDF-u, a takodjer je osnovao Oliver-Kahn fondaciju koja ima zadatak pomoci mladim osobama koji su u nevolji.

slika

Bixente Lizarazu: Radi takodjer kao TV-ekspert u svojoj domovini. Strasno voli surfanje, a takodjer se bavi i Jiu Jitsu-om.

slika

Willy Sagnol: Obavlja funkciju u Fudbalskom savezu Francuske, a takodjer je i clan Nadzornog odbora svog bivseg kluba AS St. Etienne.

slika

Sammy Kuffour: Danas zivi u svojoj domovini Gani i tamo je osnovao agenciju koja se bavi nekretninama.

slika

Giovane Elber: Vlasnik je govedje farme u Brazilu. Takodjer ponekad u Njemackoj se nadje u ulozi TV-eksperta ili u pojednim emisijama zabavnog programa.

slika

Carsten Jancker: Bivsi reprezentativni napadac danas radi kao trener u omladinskom pogonu Rapida u Austriji.

slika

Alexander Zickler: Usao je u igru u drugom poluvremenu pomenute utakmice. Danas radi u marketing sluzbi Red Bull Salzburga, a takodjer ponekad igra za pojedine amaterske klubove.

slika

Thomas Linke: Od Novembra 2011.godine radi kao Sportski direktor durgoligasa FC Ingolstadt.

slika

Patrik Andersson: Danas je jedan veoma zaposlen biznismen. Ima svoj udio u jednoj Svedkoj firmi sportske opreme, a takodjer se nalazi u Upravnom odobru zenskog Fudbalskog kluba FC Malmö.

slika

Hasan Salihamidzic: Do kraja tekuce sezone je jos pod ugovorom u VfL Wolfsburgu, ali je jos nejasno ima li buducnost u ekipi Felixa Magatha.

slika

Owen Hargreaves: Tokom svoje cijele karijere imao je problema sa povredama. Prije par dana je postao prvak Engleske sa City-jem (iako je samo odigrao 14 minuta). Ugovor mu istice na kraju sezone.

slika

Mehmet Scholl: Radi kao TV-ekspert na javnom servisu (ARD). Takodjer ove godine je dobio trenersku licencu i pocetkom naredne sezone ce postati trener druge ekipe Bayerna.

slika

Jens Jeremies: Veliki borac na sredini terena. Danas radi u Americkoj kompaniji IMG u marketing sluzbi, a takodjer je kao Kahn je osnovao Jens-Jeremies fondaciju koja se bavi istim problemom.

I za kraj slika za VJECNOST

slika

Nadam se da ce fotografi u Subotu imati priliku napraviti jos jednu sliku za VJECNOST Bayern-ovih igraca.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 17 maj 2012, 23:58

Dao bih guzice samo da sam sad u Minhenu! Nema potrebe za kartom samo da dozivim one zajebancije oko stadiona sa navijacima Bayerna a naravno i Chelsea
Thomas Müller - Fußballgott

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 18 maj 2012, 00:32

Zdravo, dosao sam samo da vas podsetim na onaj post od pre par nedelja. :)
U subotu u sred Bavarske cemo nesrecno da izgubimo finale. Steta.

Znam da ce sad da me napadaju prekaljeni poznavaoci fudbala, kao i gospoda koja pravi "dzentlmenske sporazume" , ali ja tu ne mogu nista.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 18 maj 2012, 00:33

farinelli123 je napisao/la:Zdravo, dosao sam samo da vas podsetim na onaj post od pre par nedelja. :)
U subotu u sred Bavarske cemo nesrecno da izgubimo finale. Steta.

Znam da ce sad da me napadaju prekaljeni poznavaoci fudbala, kao i gospoda koja pravi "dzentlmenske sporazume" , ali ja tu ne mogu nista.

We know and dick hurts us !
Thomas Müller - Fußballgott

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 18 maj 2012, 00:42

Samo mi jedan stvar ne ide u glavu nikako,citam zadnji dana po raznim medijima nagadjaju se moguci sastavi i sve mi je ok,mislim normalno na igracki kadar koji moze nastupati u finalu osim jedne stvari, a to je Contento pa zar nije lakse Lahma vratiti na ljevu stranu a Rafinju staviti na desnu i belaj rijesen,igrao je brazilac vrlo dobro prvi dio sezone trudio se i sve,dok ga Alaba nije izgurao na proljece.Ipak je finale imas iskusnog igraca a ti stavljas Contenta koji je vec 2-3 godine kod nas i nikad da upane u prvi 11 svojim igrama vec kad se neko povrijedi,vrlo rizicno sa njim igrati al haj Jupp zna najbolje! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 18 maj 2012, 00:43

slika

slika

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 18 maj 2012, 00:49

A najsmesniji su oni britanski fudbalski kriticari koji pisu kako je Celsi osakacen, desetkovan, kako izlazi bez pola tima, a u stvari Bajern je u mnogo vecem hendikepu.

@Don Burza: Ne valja ti ona recenica. Ne slaze se sa pravilima engleske sintakse.

Salim se malo sa vama. Naravno da navijam za Bajern, ne mislim nikom lose niti bilo sta, nadam se da cemo pobediti Celsi u subotu.

Steta sto sudi Proensa. Celsi pun Portugalaca, bivsi treneri Portugalci, ko zna.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 18 maj 2012, 00:50

Rekordmeister je napisao/la:Samo mi jedan stvar ne ide u glavu nikako,citam zadnji dana po raznim medijima nagadjaju se moguci sastavi i sve mi je ok,mislim normalno na igracki kadar koji moze nastupati u finalu osim jedne stvari, a to je Contento pa zar nije lakse Lahma vratiti na ljevu stranu a Rafinju staviti na desnu i belaj rijesen,igrao je brazilac vrlo dobro prvi dio sezone trudio se i sve,dok ga Alaba nije izgurao na proljece.Ipak je finale imas iskusnog igraca a ti stavljas Contenta koji je vec 2-3 godine kod nas i nikad da upane u prvi 11 svojim igrama vec kad se neko povrijedi,vrlo rizicno sa njim igrati al haj Jupp zna najbolje! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Vjerovatno Jupp misli da će mu Lahm bit' više od koristi desno nego lijevo. Na poziciji desnog beka imat' ćeš posla sa Matom i A.Coleom, dok se na poziciji lijevog beka "kolješ" s "bezopasnim" Kalouom i Bosingwom.

Vjerovatno u Bayernu misle da Rafinha ne može čuvat' Matu i Colea toliko dobro koliko Contento može Kaloua i Bosingwu.

Vjerujem da je to jedini razlog... :?
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 18 maj 2012, 00:55

Vrlo moguce Semire,kad bolje prokontam to bi moglo biti to!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 18 maj 2012, 00:57

Rekordmeister je napisao/la:Samo mi jedan stvar ne ide u glavu nikako,citam zadnji dana po raznim medijima nagadjaju se moguci sastavi i sve mi je ok,mislim normalno na igracki kadar koji moze nastupati u finalu osim jedne stvari, a to je Contento pa zar nije lakse Lahma vratiti na ljevu stranu a Rafinju staviti na desnu i belaj rijesen,igrao je brazilac vrlo dobro prvi dio sezone trudio se i sve,dok ga Alaba nije izgurao na proljece.Ipak je finale imas iskusnog igraca a ti stavljas Contenta koji je vec 2-3 godine kod nas i nikad da upane u prvi 11 svojim igrama vec kad se neko povrijedi,vrlo rizicno sa njim igrati al haj Jupp zna najbolje!
Cuj nesto, moguce je da dodje i do te postavke, ali vjeruj nagadjanjima :D i to ce po svemu sudeci biti prvi sastav.
Skoro sam se osvnuo na taj problem i iznjeo neke predpostavke. Lahm desno je bolji bek! Jasno? Jeste! Robben sa Rafom nije ni priblizno uigran kao sa Filipom. Ocito da je to mnogima preofanzivna taktika i baca se prica kako se Rob i Rafa bas i ne slazu. S druge strane, Rib je okusao svoju srecu sa Napolitancem i moze se reci da tu ima dijaloga. :) Nije bas ni Lahmu cesto mijenjanje pozicije pozeljno, koliko god on dobro djelovao na obje strane.

Nas susjed ili komsija sa istocne strane i dalje sije/seje pesimizam. Ok, njegovo pravo, videcemo da li je za to imao osnova ili se samo vodio osjecajima. 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 18 maj 2012, 01:03

amerosm je napisao/la:Sta danas rade JUNACI iz 2001 ?

Napetost je opipljiva, elektrise svakoga u ispunjenom Giuseppe Meazza stadionu u Milanu. Upravo je Thomas Linke pogodio 13-ti penal u finalu Lige prvaka 2001.godine za Bayern. Bavarci vode sa 5:4 u izvodjenju penala (susret je nakon 120 minuta zavrsen rezultatom 1:1), a Mauricio Pellegrino je sljedeci izvodjac za FC Valenciu.

Oliver Kahn ceka na golu, Argnetinac izgleda nervozno. Pellegrino uzima zalet, puca u lijevu starnu, ali Kahn je procitao njegovu namjeru. Kahn je odbranio treci penal u seriji i time Bayern postaje pobjednik Lige prvaka 2001.godine.

Kao tasmanijski vrag na narkoticima Kahn trci preko cijelog igralista. Igraci se raduju, slave, placu. Konacno je savladana trauma iz 1999.godine (Bayern izgubio u posljednjim minutama protiv ManU-a) i time je ovaj tim postao besmrtan.

slika

Stefan Effenberg: Tadasnji kapiten je ove godine zavrsio svoju trenersku licencu i radi za SKY kao TV-ekspert na analizi utakmica Bundeslige.

slika

Ottmar Hitzfeld: Podize pehar u zrak...Danas je izbornik/selektor Svicarske.

slika

Oliver Kahn: Radi kao TV-ekspert za ZDF-u, a takodjer je osnovao Oliver-Kahn fondaciju koja ima zadatak pomoci mladim osobama koji su u nevolji.

slika

Bixente Lizarazu: Radi takodjer kao TV-ekspert u svojoj domovini. Strasno voli surfanje, a takodjer se bavi i Jiu Jitsu-om.

slika

Willy Sagnol: Obavlja funkciju u Fudbalskom savezu Francuske, a takodjer je i clan Nadzornog odbora svog bivseg kluba AS St. Etienne.

slika

Sammy Kuffour: Danas zivi u svojoj domovini Gani i tamo je osnovao agenciju koja se bavi nekretninama.

slika

Giovane Elber: Vlasnik je govedje farme u Brazilu. Takodjer ponekad u Njemackoj se nadje u ulozi TV-eksperta ili u pojednim emisijama zabavnog programa.

slika

Carsten Jancker: Bivsi reprezentativni napadac danas radi kao trener u omladinskom pogonu Rapida u Austriji.

slika

Alexander Zickler: Usao je u igru u drugom poluvremenu pomenute utakmice. Danas radi u marketing sluzbi Red Bull Salzburga, a takodjer ponekad igra za pojedine amaterske klubove.

slika

Thomas Linke: Od Novembra 2011.godine radi kao Sportski direktor durgoligasa FC Ingolstadt.

slika

Patrik Andersson: Danas je jedan veoma zaposlen biznismen. Ima svoj udio u jednoj Svedkoj firmi sportske opreme, a takodjer se nalazi u Upravnom odobru zenskog Fudbalskog kluba FC Malmö.

slika

Hasan Salihamidzic: Do kraja tekuce sezone je jos pod ugovorom u VfL Wolfsburgu, ali je jos nejasno ima li buducnost u ekipi Felixa Magatha.

slika

Owen Hargreaves: Tokom svoje cijele karijere imao je problema sa povredama. Prije par dana je postao prvak Engleske sa City-jem (iako je samo odigrao 14 minuta). Ugovor mu istice na kraju sezone.

slika

Mehmet Scholl: Radi kao TV-ekspert na javnom servisu (ARD). Takodjer ove godine je dobio trenersku licencu i pocetkom naredne sezone ce postati trener druge ekipe Bayerna.

slika

Jens Jeremies: Veliki borac na sredini terena. Danas radi u Americkoj kompaniji IMG u marketing sluzbi, a takodjer je kao Kahn je osnovao Jens-Jeremies fondaciju koja se bavi istim problemom.

I za kraj slika za VJECNOST

slika

Nadam se da ce fotografi u Subotu imati priliku napraviti jos jednu sliku za VJECNOST Bayern-ovih igraca.

Svaka cast na ovim slikama i rijecima,najezio sam se,lijepo je se posjetit na stare legende,abd da i u subotu se prica o zlatnoj generacijii..
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.