Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

RedDevilS
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la RedDevilS » 17 maj 2012, 13:52

Carlo je napisao/la:samo da henry ne postane vlasnik tipa abramović što se tiče otkaza.

ne bih se protivio boasu ako već naši nisu zainteresovani za Rodgersa ili ako ne mogu nekog većeg trenera dovesti.
@Carlo bgm bolje vam je neki drugi nego AVB po meni ipak je ovo moje misljenje, a opet to je vas klub i vas izbor. ;)
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 17 maj 2012, 13:58

Sta ce nam ovi heroji iz nizerazrednih klubova koji nikad nisu igrali neku vaznu tekmu?
Iskreno ako nece Rafa se vratiti, ispred svih bih volio Boasa.. Ne zaboravimo da ga je Chelsi platio 15 miliona eura.. To sto on nije mogao da se nosi sa Lampardom i Terijem koji misle da su pametniji od njega je druga stvar..

Ako kod nas dodje mislim da ce biti puno trgovanja, otici ce mnogi.. Nekako imam osjecaj da ce zeljeti zadrzati Aquilanija jer voli tehnicare u veznom redu..

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 17 maj 2012, 14:06

Red Assassin je napisao/la:Sta ce nam ovi heroji iz nizerazrednih klubova koji nikad nisu igrali neku vaznu tekmu?
Iskreno ako nece Rafa se vratiti, ispred svih bih volio Boasa.. Ne zaboravimo da ga je Chelsi platio 15 miliona eura.. To sto on nije mogao da se nosi sa Lampardom i Terijem koji misle da su pametniji od njega je druga stvar..

Ako kod nas dodje mislim da ce biti puno trgovanja, otici ce mnogi.. Nekako imam osjecaj da ce zeljeti zadrzati Aquilanija jer voli tehnicare u veznom redu..
Kako hocete vas ce biti trener, mi imamo svog SAFA! ;)
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

suarez7
Kontakt:

Post Postao/la suarez7 » 17 maj 2012, 14:17

http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 79355.html" onclick="window.open(this.href);return false;

NEWS BBC "Vlasnici traže menadžera koji će voditi klub u naredne 4-5 godina. Imaju puno imena na listi, ali još ništa nije odlučeno. Pretpostavlja se da će novi trener dobiti budžet za pojačanja veći od 30 milijuna funti.

-Vlasnici su impresionirani radom Roberta Martineza u Wiganu, ali nikakav kontakt nije ostvaren.

-Posrednici kluba su pristupili AVB-u, ali nije izvjesno da će on dobiti posao.

-Rafa nije u razmatranju.

-U narednom tjednu vlasnici će zaposliti 3 osobe na visokim položajima. Još se traži direktor nogometnog razvoja. Pričali su sa Cruyffom i Txiki Begiristainom.

-Također se traži i novi direktor komunikacija.

-Ian Ayre je trenutno siguran.

-Vlasnici su izričito rekli na početku sezone da je kvalifikacija u LP-a prioritet te je saznanje da je klub izgubio svake godine oko 30 milijuna funti zbog ne sudjelovanja u tom elitnom natjecanju.

-Također se navodi da je Steve Clarke odstupio sa mjesta asistenta menadžera u čast lojalnosti 61-godišnjem Škotu."

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 maj 2012, 14:18

Vjerovatno će Villas Boas upravo biti novi trener Liverpoola.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 maj 2012, 14:18

Luis Suarez
KENNY thank you very much for all your help and things I learned from you during 1 year and a half! A big hug and good luck!!

slika
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

suarez7
Kontakt:

Post Postao/la suarez7 » 17 maj 2012, 14:26

Nakon što je otkaz dobio Kenny Dalglish, u medijima se već uveliko špekuliše o mogućim novim trenerima Liverpoola. Imena koja se spominju kao najveći favoriti su Andre Villas-Boas i trener Wigana, Roberto Martinez.

Postoje informacije da su vlasnici Liverpoola već stupili u kontakt sa Robertom Martinezom te da je ovaj stručnjak jedan od glavnih kandidata za preuzimanje klupe Liverpoola, budući da je u aprilu ove godine izjavio da na kraju sezone odlazi iz Wigana.

Bivši trener Chelseaja, Andre Villas-Boas je također jedan od glavnih kandidata, budući da vlasnici Liverpoola žele mladog stučnjaka, međutim u zadnje vrijeme za njegove usluge zainteresovana je i Roma tako da bi moglo doći do komplikacija u njegovom dovođenju.

Martinez je u svojoj karijeri vodio Swansea i Wigan te smatra kako je spreman za idući korak i preuzimanje većeg kluba. Ostaje nam da vidimo da li će taj klub biti upravo Liverpool.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 maj 2012, 14:30

[youtube][/youtube]

igman
Kontakt:

Post Postao/la igman » 17 maj 2012, 14:38

Nakon sto su veci klubovi odvodili najbolje igrace Liverpoola, ta praksa bi se mogla nastaviti i ovog ljeta.
http://www.as.com/futbol/articulo/caugh ... ftb_11/Tes

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 17 maj 2012, 15:46

Dakle dosao kraj sezone a Lpool se spustio jos nize, na pocetku sezone sam govorio da sa ovim timom tesko ce se igrati CL i eto potvrdile su se moje reci.
Neuspeh je platio Dalglish, vlasnici su ipak napravili logican potez, posle ovakve sezone sa znacajnim finansijskim sredstvima drugo se nista nije moglo ocekivati nego otkaz, za Dalglisha cu reci da nije los menager znao je da sa svojom taktikom iznenadi protivnika, ono sto mu ja zameram je ocajna transfer politika i to je bio razlog zbog cega je Lpool zavrsio na tuznom mestu, Carling Cup je bila jedina svetla tacka u ovoj sezoni, ipak neka mu je sa srecom u buducnosti. E sada je na vlasnicima da pronadju dobrog menagera, to mora biti dokazan menager koji ima dobre rezultate jer Lpool ne sme da dozvoli sebi da se kocka sa menagerima koji su ostvarili dobar rezultat kroz jednu sezonu a kad se resi to pitanje onda preci na tim i ocistiti ga od glave do pete nekog prodati,pozajmiti i nekog na klupu. Da li ce sledeca sezona biti uspesna zavisi samo od vlasnika oni su ti koji ponovo moraju idzvojiti znacajna finansijska sredstva da bi vratili ovaj klub (koji je trenutno u rangu sa Sanderlendom, Fulamom, Wba) na stare staze slave.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 17 maj 2012, 15:48

MarcusLFC je napisao/la:slika
Baš pretužna slika..
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 17 maj 2012, 17:06

Moj glas ide za AVB i da usput dovede Hulka. Neka sve pare da na njega i prezadovoljan sam. :mrgreen:
Napokon sam došao sebi nakon jučerašnjeg šoka.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 maj 2012, 17:24

Henderson je napisao/la:Moj glas ide za AVB i da usput dovede Hulka. Neka sve pare da na njega i prezadovoljan sam. :mrgreen:
ja ću sebi doći za par sedmica

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 17 maj 2012, 17:27

Carlo je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Moj glas ide za AVB i da usput dovede Hulka. Neka sve pare da na njega i prezadovoljan sam. :mrgreen:
koliko ce ti onda trebati kada novi trener kerola posalje na klupu/tribine/posudbu ili ga u najboljem slucaju proda :D
nema potpisa

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 maj 2012, 17:31

Admir_Sa je napisao/la:
Carlo je napisao/la:
koliko ce ti onda trebati kada novi trener kerola posalje na klupu/tribine/posudbu ili ga u najboljem slucaju proda :D
već je bio na klupi, na posudbu ne vjerujem da će ići, a vidjećemo kako će biti kada bude prodan, nadam se da nikad neće.

Stephen Martin
AVB's agent confirms no contact from #LFC but that it would be an 'appealing position

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 17 maj 2012, 17:45

Pa ne moze se prodat, tog igraca nece niko dzabe.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 17 maj 2012, 17:48

cuo sam da dolazi Guardiola :D

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 17 maj 2012, 18:20

Kako su samo osvježenje za ovu temu komentari forumaša koji u isto vrijeme navijaju za Miami Heat, Rogera Federera, Romu, Sarajevo, Željezničar i Real Madrid. Jednostavno u njihovom rukopisu osjetiš identifikaciju i solidarnost sa Liverpoolom.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 17 maj 2012, 18:38

Najveće želje: Klopp, Guardiola, Deschamps, Rafa. Nešto ispod Villas-Boas, Pellegrini, Van Gaal. :mrgreen:

Vjerujem da će vlasnici pristupiti nekim od ovih s obzirom da žele trenera kojeg neće morati otpuštati poslije godinu dana. Sad je pitanje koji od njih je spreman napustiti uspješne projekte koje trenutno imaju (Dortmund, Malaga), ko je spreman vratiti se vođenju timova (Guardiola, Rafa, AVB, Van Gaal)... Deschamps je "najbliži", realno gledajući. Hoću Van Gaala, iako je prestar za ikakvo povezivanje, čisto da vidim teror nad pojedincima koji to zaslužuju.

EDIT: Martinez je dobio dozvolu da razgovara sa čelnicima Liverpoola i samo je jedan od nekolicine koja će ići na te razgovore.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

suarez7
Kontakt:

Post Postao/la suarez7 » 17 maj 2012, 19:40

slika

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.