Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Rooney88
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Rooney88 » 17 maj 2012, 11:56

NObonus je napisao/la:@majestic
sta sam to propustio,jesil to preso na njihovu stranu??Nije ti vala nesto avatar 8-)
oPKLADA NEKA 100%.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

NObonus
Kontakt:

Post Postao/la NObonus » 17 maj 2012, 12:01

Rooney88 je napisao/la:
sta sam to propustio,jesil to preso na njihovu stranu??Nije ti vala nesto avatar 8-)
oPKLADA NEKA 100%.
Nista drugo nebi trebalo doci u obzir ;)
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.

NObonus
Kontakt:

Post Postao/la NObonus » 17 maj 2012, 12:18

Ljudi i Owen nas napusta,Berba takodjer,znaci dovodimo nekog napadaca 100 %...Plus Kagawa il Hazard,i mozda jos jedan bek i to je to.... 8-)
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 17 maj 2012, 12:24

NObonus je napisao/la:Ljudi i Owen nas napusta,Berba takodjer,znaci dovodimo nekog napadaca 100 %...Plus Kagawa il Hazard,i mozda jos jedan bek i to je to.... 8-)
Kagawa ce bit zamjena za Parka koji takodjer odlazi jer mu istice ugovor ako sam dobro upucen a i sam je izjavljivao da ne moze drzat ovaj nivo igre, Hazarda cisto sportski razlozi mogu dovest kod nas jer one finansijske cemo tesko ponudit u rangu Citya a Kagawa je nas ne prica Fergi sa igracem 2 sata da bi mu objasnjavao kako ceka odgovor Hazarda da bi njega doveo.

Kagawa ce uzet broj 13 to je u Japanu sretan broj :D
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 17 maj 2012, 12:25

NObonus je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:
oPKLADA NEKA 100%.
Nista drugo nebi trebalo doci u obzir ;)
amerosm me syebo skupa s Lakersima. Mater im yebem imali +7 u zadnje dvije minute i nisu vise kosa zabili do kraja utakmice,a primili 9.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 17 maj 2012, 12:33

Kad bih mogao birati između dvojca o kojem se spekuliše, to bi definitivno bio Kagawa. Iz više razloga. Prvo, jeftiniji je. Drugo, Hazardov stav mi je pomalo čudan, tako da se ne bih kockao s njim. Dalje, Kagawina prednost je i azijsko tržište. Pozicija na terenu im je slična, ko'lko sam ja primijetio, tako da tu nijedan nisu u prednosti. Što se kvalitete tiče, mislim da je razlika u gram. Uglavnom, glavni Kagawin plus je cijena i nadam se da će to presudit u njegovu korist, te da će se na kraju realizovat njegov transfer.

Mišljenja sam da je Kagawa logičniji izbor. Kad se bira između dva igrača jednake kvalitete, logičan izbor je uzeti duplo jeftinijeg, u ovom slučaju. Čak i da je Hazard bolji od Kagawe, ne vrijedi duplo više od njega, sigurno. Što se tiče opcije dovođenja obojice, mislim da su šanse za to nikakve, te da su veće šanse da se ostane bez obojice, nego da se dovedu obojica. Ako mene pitate, bring on Kagawa ! 8-)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 17 maj 2012, 12:39

Patrice_Evra_3 je napisao/la:Kad bih mogao birati između dvojca o kojem se spekuliše, to bi definitivno bio Kagawa. Iz više razloga. Prvo, jeftiniji je. Drugo, Hazardov stav mi je pomalo čudan, tako da se ne bih kockao s njim. Dalje, Kagawina prednost je i azijsko tržište. Pozicija na terenu im je slična, ko'lko sam ja primijetio, tako da tu nijedan nisu u prednosti. Što se kvalitete tiče, mislim da je razlika u gram. Uglavnom, glavni Kagawin plus je cijena i nadam se da će to presudit u njegovu korist, te da će se na kraju realizovat njegov transfer.

Mišljenja sam da je Kagawa logičniji izbor. Kad se bira između dva igrača jednake kvalitete, logičan izbor je uzeti duplo jeftinijeg, u ovom slučaju. Čak i da je Hazard bolji od Kagawe, ne vrijedi duplo više od njega, sigurno. Što se tiče opcije dovođenja obojice, mislim da su šanse za to nikakve, te da su veće šanse da se ostane bez obojice, nego da se dovedu obojica. Ako mene pitate, bring on Kagawa ! 8-)
Ja volim malo vise Hazarda ali posto nemogu obojica zajedno onda nek dodje Kagawa!Come'on! :twisted:
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 17 maj 2012, 12:55

NObonus je napisao/la:Ljudi i Owen nas napusta,Berba takodjer,znaci dovodimo nekog napadaca 100 %...Plus Kagawa il Hazard,i mozda jos jedan bek i to je to.... 8-)
Lewandovski, Forlan ili Lavezi niko drugi! 8-)
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

NObonus
Kontakt:

Post Postao/la NObonus » 17 maj 2012, 13:00

RedDevilS je napisao/la:
Lewandowski mozda,za Forlana cisto sumnjam,a za Lavezzija jos vise... :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 maj 2012, 13:03

United je potrosio 71 miliona funti na otplatu duga zadnjih 12 mjeseci, a ipak je dug povecan za 21 milion. Ekonomija nam je u qurcu radi Glazera, i zato je situacja takva kakva jest oko transfera. Umjesto da te pare idu za nove igrace i za place, idu Glazerima.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 17 maj 2012, 13:13

NObonus je napisao/la:
RedDevilS je napisao/la:
Pa eto onda on Lewa. :D ;)

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 17 maj 2012, 13:18

NObonus je napisao/la:
RedDevilS je napisao/la:
Lewandowski otpada 100 %...slika
Jutros je njegov menadžer rek'o da poštuju odluku BVB-a da ga ne žele prodat', te da on ne ide nigdje... ;)

slika Ne vjerujem da ćete uopšte dovodit' nekog napadača. Tu su Wellbeck, Chicharito, Berbatov(ako ostane) te Rooney, koji bi zapravo mogao i biti prvi izbor napadača ukoliko dođe neko od dvojca Kagawa/Hazard. Dakle, to su 3 eventualno 4 napadača koji se bore za 1 mjesto. Ako već bude dolazio neki napadač on će doć' čisto da sjedi na klupi ili na tribinima, isto k'o što je i Owen radio...
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 17 maj 2012, 13:22

@Semire dobro eto ostaje vam Lewa, ali ima jos napadaca dobrih bruku u ligama raznim(liga 5). :D ;)

NObonus
Kontakt:

Post Postao/la NObonus » 17 maj 2012, 13:27

@Semir
Berba vjerovatno ode,Owen sigurno,a sezona je duga sa samo tri napadaca da je docekamo...A sto se Lweandovskog tice dobar je al ima i boljih 8-)

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 17 maj 2012, 13:40

RedDevilS je napisao/la:@Semire dobro eto ostaje vam Lewa, ali ima jos napadaca dobrih bruku u ligama raznim(liga 5). :D ;)
Ima dobrih napadač kol'ko hoćeš, ali ne vjerujem da ćete dovodit' nekog napadača da vam igra u prvom timu, jer ste dobro popunjeni na tim pozicijama. Ako bude neko dolazio to će bit' neki NoName da bude zamjena nekome od gore navedenih.

Ako već tražite napadača za prvi tim, eto onda pogledajte malo u Newcastle... :mrgreen:
NObonus je napisao/la:@Semir
Berba vjerovatno ode,Owen sigurno,a sezona je duga sa samo tri napadaca da je docekamo...A sto se Lweandovskog tice dobar je al ima i boljih 8-)
Juče' sam pročitao na njemačkom portalu da ManUtd daje Berbatova + 18 mil eura za Lewata. Ali bez obzira na to, naši čelnici su više puta naglasili da niko od igrača koji imaju ugovore duže od 2014.god. nije na prodaju "niti za sve pare svijeta" (Watzke).
Da Kagawi ne ističe ugovor za jednu sezonu, ne bi ni njega prodavali... Al' eto makar smo doveli Reusa koji je odlična zamjena za japanca... ;)

Berbatov se spominje da bi mogao doć' u Dortmund, ali samo da zamijeni Barriosa koji je bio Back-up za Lewandowskog. Dobar je igrač, ali sumnjam da bi htio bit' na klupi kod nas... Vidjet ćemo gdje će završit'. :?
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 17 maj 2012, 13:48

Semir bvb je napisao/la:
RedDevilS je napisao/la:@Semire dobro eto ostaje vam Lewa, ali ima jos napadaca dobrih bruku u ligama raznim(liga 5). :D ;)
Ima dobrih napadač kol'ko hoćeš, ali ne vjerujem da ćete dovodit' nekog napadača da vam igra u prvom timu, jer ste dobro popunjeni na tim pozicijama. Ako bude neko dolazio to će bit' neki NoName da bude zamjena nekome od gore navedenih.

Ako već tražite napadača za prvi tim, eto onda pogledajte malo u Newcastle... :mrgreen:
NObonus je napisao/la:@Semir
Juče' sam pročitao na njemačkom portalu da ManUtd daje Berbatova + 18 mil eura za Lewata. Ali bez obzira na to, naši čelnici su više puta naglasili da niko od igrača koji imaju ugovore duže od 2014.god. nije na prodaju "niti za sve pare svijeta" (Watzke).
Da Kagawi ne ističe ugovor za jednu sezonu, ne bi ni njega prodavali... Al' eto makar smo doveli Reusa koji je odlična zamjena za japanca... ;)

Berbatov se spominje da bi mogao doć' u Dortmund, ali samo da zamijeni Barriosa koji je bio Back-up za Lewandowskog. Dobar je igrač, ali sumnjam da bi htio bit' na klupi kod nas... Vidjet ćemo gdje će završit'. :?
Taj Barios kakav je on i dali bi on mozda mogao biti dobar za nas klub neustrasivi? :D
A sto se tice napadaca u NEW., ima ih to dobrih:Demba BA!.... :mrgreen:

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 17 maj 2012, 13:56

RedDevilS je napisao/la:Taj Barios kakav je on i dali bi on mozda mogao biti dobar za nas klub neustrasivi? :D
Barrios je bio naš najbolji igrač i strijelac u prošle dvije sezone. Nama većini najdraži igrač uz Gotzea i Hummelsa. Ali povrijedio se u finalu Copa Americe i tako je Lewandowski iskoristio svoju priliku i izgurao paragvajca/argentinca iz prvog tima.

On igra za Guangzhou od sljedeće sezone. Otiš'o za parama (cca 7 mil dolara po sezoni). Mi smo ostali samo sa Lewatom i tražimo napadača koji će biti njegov Back-up. Spominje se Pizarro, Berba te neki mladići... :?
RedDevilS je napisao/la: A sto se tice napadaca u NEW., ima ih to dobrih:Demba BA!.... :mrgreen:
Demba Ba ili onaj drugi Demba... :mrgreen:

NObonus
Kontakt:

Post Postao/la NObonus » 17 maj 2012, 14:01

BvB je vratio staru slavu u ove dvi sezone,finansiski neznam kako stoje,vjerovatno dobro,jer se malo ulozilo na sastav a tri titule se osvojile zadnje vrijeme..Tako da eto mozda prodjau Kagawu,al ostale igrace bi mogli zadrzati,bar sto se finansija tice...

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 17 maj 2012, 14:04

Semir bvb je napisao/la:
RedDevilS je napisao/la:Taj Barios kakav je on i dali bi on mozda mogao biti dobar za nas klub neustrasivi? :D
Barrios je bio naš najbolji igrač i strijelac u prošle dvije sezone. Nama većini najdraži igrač uz Gotzea i Hummelsa. Ali povrijedio se u finalu Copa Americe i tako je Lewandowski iskoristio svoju priliku i izgurao paragvajca/argentinca iz prvog tima.

On igra za Guangzhou od sljedeće sezone. Otiš'o za parama (cca 7 mil dolara po sezoni). Mi smo ostali samo sa Lewatom i tražimo napadača koji će biti njegov Back-up. Spominje se Pizarro, Berba te neki mladići... :?
RedDevilS je napisao/la: A sto se tice napadaca u NEW., ima ih to dobrih:Demba BA!.... :mrgreen:
Demba Ba ili onaj drugi Demba... :mrgreen:
Ba iz New crnjo! :D

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 17 maj 2012, 14:06

Demba Ba je u losoj formi u drugom dijelu sezone,od kada je Cisse dosao nije gola zabio ja mislim,tako da,ja ne bih njega,vec ce mu 27 godina,prije bih nekog mladjeg doveo.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.