Termin basketa ?
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: Termin basketa ?
da li je rijec o basketu na 1 ili 2 kosa? 

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
basket je 3 na 3 na 1 kos , kosarka mi je glupa na terminu tu se svodi trci gore dole bez takmicarskog duha , jer bez sudije i organizovane ekipe bezveze 

i bez zapisnickog stolaKobe Bryant je napisao/la:basket je 3 na 3 na 1 kos , kosarka mi je glupa na terminu tu se svodi trci gore dole bez takmicarskog duha , jer bez sudije i organizovane ekipe bezveze

bolje je kosarke igrati,ali naravno ako nas se skupi...basketa mozemo i vani kad otopli

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Ako ce biti kakav termin, racunajte i na mene 

sta je sa ovim? koliko vidim 8-9 ljudi se javilo za sada...
i da, basketa mozemo razbaciti bilo gdje... skoro svaka mahala ima kos
ako cemo termin uzimati onda kosarke 5 na 5 ko ljudi
i da, basketa mozemo razbaciti bilo gdje... skoro svaka mahala ima kos

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Opet kazem ja sam vise za kosarke da odigramo jednu ako cemo vec salu placati,basketa mozemo svakog vikenda
(samo kad ispiti prodju xD)
A i koljeno mi je bolje tako da bi ja mislim mogao i ovog vikenda cak..
nezz hoce li @neno#4 igrati? on ko nesta zna?

A i koljeno mi je bolje tako da bi ja mislim mogao i ovog vikenda cak..
nezz hoce li @neno#4 igrati? on ko nesta zna?

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Mislim da mi ovi stariji ce mo se prepoznati sa utakmica KK Bosne
, neznam ja sam za svaku opcuju , molim ove mladje sa vise vremena , jer sam i zaposlen i otac 2 mala djeteta nemam toliko vremena da ganjam slobodne termine po skolama i organizujem , ovdje uvjek mzemo potvrditi za svaki termin ko ce doci i onda se vidimo bilo u skoli bilo na igralistu , ja cu dolaziti 90%

Ja mogu nazvati da vidim kad ima slobodnih u elektrotehnickoj skoli u buca potoku(renovirana sala),pa da javim ovde,jer ne mogu hodati po skolama i traziti termine zbog ispita na faxu koji pocinju za koju sedmicuKobe Bryant je napisao/la:Mislim da mi ovi stariji ce mo se prepoznati sa utakmica KK Bosne, neznam ja sam za svaku opcuju , molim ove mladje sa vise vremena , jer sam i zaposlen i otac 2 mala djeteta nemam toliko vremena da ganjam slobodne termine po skolama i organizujem , ovdje uvjek mzemo potvrditi za svaki termin ko ce doci i onda se vidimo bilo u skoli bilo na igralistu , ja cu dolaziti 90%

ma mislim da je opcija sa salama bezveze jer raja koja se uzivo zna izradi, pa ti onda ganjaj igrace. ovo govorim iz iskustva fudbalskih termina, ti ces sve rezervisati, a onda ce ti redom stizati poruke ispit, bolestan, vozim sestru na vikendicu, moram brata cuvati i slicno
najbolja vam je opcija basket negdje u gradu na nekom solidnom košu, pa tu svakako nista nikoga ne kosta ako se pojavi manje ljudi
ja nisam kosarke igrao ima 7 godina sigurno, a prije se non stop šutalo, tako da mislim da sam slab. al et ako budete gdje u gradu igrali mozda naletim ak budem mogao
najbolja vam je opcija basket negdje u gradu na nekom solidnom košu, pa tu svakako nista nikoga ne kosta ako se pojavi manje ljudi
ja nisam kosarke igrao ima 7 godina sigurno, a prije se non stop šutalo, tako da mislim da sam slab. al et ako budete gdje u gradu igrali mozda naletim ak budem mogao
nema potpisa
nebi ja rezervisao dok se nebi javilo 10 sigurnihAdmir_Sa je napisao/la:ma mislim da je opcija sa salama bezveze jer raja koja se uzivo zna izradi, pa ti onda ganjaj igrace. ovo govorim iz iskustva fudbalskih termina, ti ces sve rezervisati, a onda ce ti redom stizati poruke ispit, bolestan, vozim sestru na vikendicu, moram brata cuvati i slicno

a basketa nista do juna izgleda,il da po kisi igramo

Carlo je napisao/la:metalac iza prve gimnazije
nije fer, imao bih prednost domaceg betona (umalo ne napisah parketa

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- BernardBarnjak
- Kontakt:
KK_Bosna je napisao/la:sta je sa ovim? koliko vidim 8-9 ljudi se javilo za sada...
i da, basketa mozemo razbaciti bilo gdje... skoro svaka mahala ima kos![]()
mogu li i veterani igrati koji se ne slazu uvijek sa tobom?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
-
- Kontakt:
Ja sam voljan igrat malo basketball ako treba igrac. nek mi samo neko javi preko pp kad, gdje.
pa i ja sam veteranBernardBarnjak je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:sta je sa ovim? koliko vidim 8-9 ljudi se javilo za sada...
i da, basketa mozemo razbaciti bilo gdje... skoro svaka mahala ima kos![]()
mogu li i veterani igrati koji se ne slazu uvijek sa tobom?

ako si za, naravno, sto da ne

- BernardBarnjak
- Kontakt:
iskreno bih volio ali strah me i za koljena i za zglobove. ubi me kancelarija i kg 

koliko imas ljeta?BernardBarnjak je napisao/la:iskreno bih volio ali strah me i za koljena i za zglobove. ubi me kancelarija i kg

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
sta je sa ovim? 

- delpiero20
- Kontakt:
Imas li vise od Allena?BernardBarnjak je napisao/la:iskreno bih volio ali strah me i za koljena i za zglobove. ubi me kancelarija i kg

- BernardBarnjak
- Kontakt:
Mladi sam od Ray Allena.
Godiste Chauncey Billupsa, Tim Duncana, Shareef Abdur-Rahima, Antoine Walkera, Elvira Ovčine, Dubravka Zemljića...
Godiste Chauncey Billupsa, Tim Duncana, Shareef Abdur-Rahima, Antoine Walkera, Elvira Ovčine, Dubravka Zemljića...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.