Termin basketa ?

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

BernardBarnjak
Kontakt:

Re: Termin basketa ?

Post Postao/la BernardBarnjak » 17 maj 2012, 08:02

da li je rijec o basketu na 1 ili 2 kosa? :mrgreen:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 17 maj 2012, 09:52

basket je 3 na 3 na 1 kos , kosarka mi je glupa na terminu tu se svodi trci gore dole bez takmicarskog duha , jer bez sudije i organizovane ekipe bezveze :roll:

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 17 maj 2012, 13:13

Kobe Bryant je napisao/la:basket je 3 na 3 na 1 kos , kosarka mi je glupa na terminu tu se svodi trci gore dole bez takmicarskog duha , jer bez sudije i organizovane ekipe bezveze :roll:
i bez zapisnickog stola :D :D
bolje je kosarke igrati,ali naravno ako nas se skupi...basketa mozemo i vani kad otopli :D :D
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 17 maj 2012, 13:37

Ako ce biti kakav termin, racunajte i na mene :)

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 22 maj 2012, 16:20

sta je sa ovim? koliko vidim 8-9 ljudi se javilo za sada...

i da, basketa mozemo razbaciti bilo gdje... skoro svaka mahala ima kos :D

ako cemo termin uzimati onda kosarke 5 na 5 ko ljudi ;)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 22 maj 2012, 18:06

Opet kazem ja sam vise za kosarke da odigramo jednu ako cemo vec salu placati,basketa mozemo svakog vikenda :D (samo kad ispiti prodju xD)
A i koljeno mi je bolje tako da bi ja mislim mogao i ovog vikenda cak..
nezz hoce li @neno#4 igrati? on ko nesta zna? :D :D
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 22 maj 2012, 18:26

Mislim da mi ovi stariji ce mo se prepoznati sa utakmica KK Bosne 8-) , neznam ja sam za svaku opcuju , molim ove mladje sa vise vremena , jer sam i zaposlen i otac 2 mala djeteta nemam toliko vremena da ganjam slobodne termine po skolama i organizujem , ovdje uvjek mzemo potvrditi za svaki termin ko ce doci i onda se vidimo bilo u skoli bilo na igralistu , ja cu dolaziti 90%

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 22 maj 2012, 18:41

Kobe Bryant je napisao/la:Mislim da mi ovi stariji ce mo se prepoznati sa utakmica KK Bosne 8-) , neznam ja sam za svaku opcuju , molim ove mladje sa vise vremena , jer sam i zaposlen i otac 2 mala djeteta nemam toliko vremena da ganjam slobodne termine po skolama i organizujem , ovdje uvjek mzemo potvrditi za svaki termin ko ce doci i onda se vidimo bilo u skoli bilo na igralistu , ja cu dolaziti 90%
Ja mogu nazvati da vidim kad ima slobodnih u elektrotehnickoj skoli u buca potoku(renovirana sala),pa da javim ovde,jer ne mogu hodati po skolama i traziti termine zbog ispita na faxu koji pocinju za koju sedmicu :D

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 22 maj 2012, 19:42

ma mislim da je opcija sa salama bezveze jer raja koja se uzivo zna izradi, pa ti onda ganjaj igrace. ovo govorim iz iskustva fudbalskih termina, ti ces sve rezervisati, a onda ce ti redom stizati poruke ispit, bolestan, vozim sestru na vikendicu, moram brata cuvati i slicno

najbolja vam je opcija basket negdje u gradu na nekom solidnom košu, pa tu svakako nista nikoga ne kosta ako se pojavi manje ljudi

ja nisam kosarke igrao ima 7 godina sigurno, a prije se non stop šutalo, tako da mislim da sam slab. al et ako budete gdje u gradu igrali mozda naletim ak budem mogao
nema potpisa

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 22 maj 2012, 20:07

Admir_Sa je napisao/la:ma mislim da je opcija sa salama bezveze jer raja koja se uzivo zna izradi, pa ti onda ganjaj igrace. ovo govorim iz iskustva fudbalskih termina, ti ces sve rezervisati, a onda ce ti redom stizati poruke ispit, bolestan, vozim sestru na vikendicu, moram brata cuvati i slicno

najbolja vam je opcija basket negdje u gradu na nekom solidnom košu, pa tu svakako nista nikoga ne kosta ako se pojavi manje ljudi

ja nisam kosarke igrao ima 7 godina sigurno, a prije se non stop šutalo, tako da mislim da sam slab. al et ako budete gdje u gradu igrali mozda naletim ak budem mogao
nebi ja rezervisao dok se nebi javilo 10 sigurnih ;)
a basketa nista do juna izgleda,il da po kisi igramo :D

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 maj 2012, 20:46

metalac iza prve gimnazije :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 22 maj 2012, 21:11

Carlo je napisao/la:metalac iza prve gimnazije :mrgreen:

nije fer, imao bih prednost domaceg betona (umalo ne napisah parketa :mrgreen: )
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 22 maj 2012, 21:35

KK_Bosna je napisao/la:sta je sa ovim? koliko vidim 8-9 ljudi se javilo za sada...

mogu li i veterani igrati koji se ne slazu uvijek sa tobom?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 22 maj 2012, 21:43

Ja sam voljan igrat malo basketball ako treba igrac. nek mi samo neko javi preko pp kad, gdje.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 23 maj 2012, 01:13

BernardBarnjak je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:sta je sa ovim? koliko vidim 8-9 ljudi se javilo za sada...

mogu li i veterani igrati koji se ne slazu uvijek sa tobom?
pa i ja sam veteran :lol:

ako si za, naravno, sto da ne :mrgreen:

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 23 maj 2012, 07:50

iskreno bih volio ali strah me i za koljena i za zglobove. ubi me kancelarija i kg :mrgreen:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 28 maj 2012, 01:26

BernardBarnjak je napisao/la:iskreno bih volio ali strah me i za koljena i za zglobove. ubi me kancelarija i kg :mrgreen:
koliko imas ljeta? :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 29 maj 2012, 18:04

sta je sa ovim? :?

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 29 maj 2012, 18:10

BernardBarnjak je napisao/la:iskreno bih volio ali strah me i za koljena i za zglobove. ubi me kancelarija i kg :mrgreen:
Imas li vise od Allena? :)

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 29 maj 2012, 22:08

Mladi sam od Ray Allena.
Godiste Chauncey Billupsa, Tim Duncana, Shareef Abdur-Rahima, Antoine Walkera, Elvira Ovčine, Dubravka Zemljića...

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.