oPKLADA NEKA 100%.NObonus je napisao/la:@majestic
sta sam to propustio,jesil to preso na njihovu stranu??Nije ti vala nesto avatar
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Nista drugo nebi trebalo doci u obzirRooney88 je napisao/la:oPKLADA NEKA 100%.NObonus je napisao/la:@majestic
sta sam to propustio,jesil to preso na njihovu stranu??Nije ti vala nesto avatar

The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.
Ljudi i Owen nas napusta,Berba takodjer,znaci dovodimo nekog napadaca 100 %...Plus Kagawa il Hazard,i mozda jos jedan bek i to je to.... 

The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.
Kagawa ce bit zamjena za Parka koji takodjer odlazi jer mu istice ugovor ako sam dobro upucen a i sam je izjavljivao da ne moze drzat ovaj nivo igre, Hazarda cisto sportski razlozi mogu dovest kod nas jer one finansijske cemo tesko ponudit u rangu Citya a Kagawa je nas ne prica Fergi sa igracem 2 sata da bi mu objasnjavao kako ceka odgovor Hazarda da bi njega doveo.NObonus je napisao/la:Ljudi i Owen nas napusta,Berba takodjer,znaci dovodimo nekog napadaca 100 %...Plus Kagawa il Hazard,i mozda jos jedan bek i to je to....
Kagawa ce uzet broj 13 to je u Japanu sretan broj

"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
- majestic24
- Kontakt:
amerosm me syebo skupa s Lakersima. Mater im yebem imali +7 u zadnje dvije minute i nisu vise kosa zabili do kraja utakmice,a primili 9.NObonus je napisao/la:Nista drugo nebi trebalo doci u obzirRooney88 je napisao/la:oPKLADA NEKA 100%.NObonus je napisao/la:@majestic
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Kad bih mogao birati između dvojca o kojem se spekuliše, to bi definitivno bio Kagawa. Iz više razloga. Prvo, jeftiniji je. Drugo, Hazardov stav mi je pomalo čudan, tako da se ne bih kockao s njim. Dalje, Kagawina prednost je i azijsko tržište. Pozicija na terenu im je slična, ko'lko sam ja primijetio, tako da tu nijedan nisu u prednosti. Što se kvalitete tiče, mislim da je razlika u gram. Uglavnom, glavni Kagawin plus je cijena i nadam se da će to presudit u njegovu korist, te da će se na kraju realizovat njegov transfer.
Mišljenja sam da je Kagawa logičniji izbor. Kad se bira između dva igrača jednake kvalitete, logičan izbor je uzeti duplo jeftinijeg, u ovom slučaju. Čak i da je Hazard bolji od Kagawe, ne vrijedi duplo više od njega, sigurno. Što se tiče opcije dovođenja obojice, mislim da su šanse za to nikakve, te da su veće šanse da se ostane bez obojice, nego da se dovedu obojica. Ako mene pitate, bring on Kagawa !
Mišljenja sam da je Kagawa logičniji izbor. Kad se bira između dva igrača jednake kvalitete, logičan izbor je uzeti duplo jeftinijeg, u ovom slučaju. Čak i da je Hazard bolji od Kagawe, ne vrijedi duplo više od njega, sigurno. Što se tiče opcije dovođenja obojice, mislim da su šanse za to nikakve, te da su veće šanse da se ostane bez obojice, nego da se dovedu obojica. Ako mene pitate, bring on Kagawa !

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Ja volim malo vise Hazarda ali posto nemogu obojica zajedno onda nek dodje Kagawa!Come'on!Patrice_Evra_3 je napisao/la:Kad bih mogao birati između dvojca o kojem se spekuliše, to bi definitivno bio Kagawa. Iz više razloga. Prvo, jeftiniji je. Drugo, Hazardov stav mi je pomalo čudan, tako da se ne bih kockao s njim. Dalje, Kagawina prednost je i azijsko tržište. Pozicija na terenu im je slična, ko'lko sam ja primijetio, tako da tu nijedan nisu u prednosti. Što se kvalitete tiče, mislim da je razlika u gram. Uglavnom, glavni Kagawin plus je cijena i nadam se da će to presudit u njegovu korist, te da će se na kraju realizovat njegov transfer.

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Lewandovski, Forlan ili Lavezi niko drugi!NObonus je napisao/la:Ljudi i Owen nas napusta,Berba takodjer,znaci dovodimo nekog napadaca 100 %...Plus Kagawa il Hazard,i mozda jos jedan bek i to je to....

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
Lewandowski mozda,za Forlana cisto sumnjam,a za Lavezzija jos vise...RedDevilS je napisao/la:Lewandovski, Forlan ili Lavezi niko drugi!NObonus je napisao/la:Ljudi i Owen nas napusta,Berba takodjer,znaci dovodimo nekog napadaca 100 %...Plus Kagawa il Hazard,i mozda jos jedan bek i to je to....

United je potrosio 71 miliona funti na otplatu duga zadnjih 12 mjeseci, a ipak je dug povecan za 21 milion. Ekonomija nam je u qurcu radi Glazera, i zato je situacja takva kakva jest oko transfera. Umjesto da te pare idu za nove igrace i za place, idu Glazerima.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pa eto onda on Lewa.NObonus je napisao/la:Lewandowski mozda,za Forlana cisto sumnjam,a za Lavezzija jos vise...RedDevilS je napisao/la:Lewandovski, Forlan ili Lavezi niko drugi!NObonus je napisao/la:Ljudi i Owen nas napusta,Berba takodjer,znaci dovodimo nekog napadaca 100 %...Plus Kagawa il Hazard,i mozda jos jedan bek i to je to....

Lewandowski otpada 100 %...NObonus je napisao/la:Lewandowski mozda,za Forlana cisto sumnjam,a za Lavezzija jos vise...RedDevilS je napisao/la:Lewandovski, Forlan ili Lavezi niko drugi!NObonus je napisao/la:Ljudi i Owen nas napusta,Berba takodjer,znaci dovodimo nekog napadaca 100 %...Plus Kagawa il Hazard,i mozda jos jedan bek i to je to....

Jutros je njegov menadžer rek'o da poštuju odluku BVB-a da ga ne žele prodat', te da on ne ide nigdje...

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
@Semire dobro eto ostaje vam Lewa, ali ima jos napadaca dobrih bruku u ligama raznim(liga 5).

@Semir
Berba vjerovatno ode,Owen sigurno,a sezona je duga sa samo tri napadaca da je docekamo...A sto se Lweandovskog tice dobar je al ima i boljih
Berba vjerovatno ode,Owen sigurno,a sezona je duga sa samo tri napadaca da je docekamo...A sto se Lweandovskog tice dobar je al ima i boljih

Ima dobrih napadač kol'ko hoćeš, ali ne vjerujem da ćete dovodit' nekog napadača da vam igra u prvom timu, jer ste dobro popunjeni na tim pozicijama. Ako bude neko dolazio to će bit' neki NoName da bude zamjena nekome od gore navedenih.RedDevilS je napisao/la:@Semire dobro eto ostaje vam Lewa, ali ima jos napadaca dobrih bruku u ligama raznim(liga 5).![]()
Ako već tražite napadača za prvi tim, eto onda pogledajte malo u Newcastle...

Juče' sam pročitao na njemačkom portalu da ManUtd daje Berbatova + 18 mil eura za Lewata. Ali bez obzira na to, naši čelnici su više puta naglasili da niko od igrača koji imaju ugovore duže od 2014.god. nije na prodaju "niti za sve pare svijeta" (Watzke).NObonus je napisao/la:@Semir
Da Kagawi ne ističe ugovor za jednu sezonu, ne bi ni njega prodavali... Al' eto makar smo doveli Reusa koji je odlična zamjena za japanca...

Berbatov se spominje da bi mogao doć' u Dortmund, ali samo da zamijeni Barriosa koji je bio Back-up za Lewandowskog. Dobar je igrač, ali sumnjam da bi htio bit' na klupi kod nas... Vidjet ćemo gdje će završit'.

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Taj Barios kakav je on i dali bi on mozda mogao biti dobar za nas klub neustrasivi?Semir bvb je napisao/la:Ima dobrih napadač kol'ko hoćeš, ali ne vjerujem da ćete dovodit' nekog napadača da vam igra u prvom timu, jer ste dobro popunjeni na tim pozicijama. Ako bude neko dolazio to će bit' neki NoName da bude zamjena nekome od gore navedenih.RedDevilS je napisao/la:@Semire dobro eto ostaje vam Lewa, ali ima jos napadaca dobrih bruku u ligama raznim(liga 5).![]()
Ako već tražite napadača za prvi tim, eto onda pogledajte malo u Newcastle...
Juče' sam pročitao na njemačkom portalu da ManUtd daje Berbatova + 18 mil eura za Lewata. Ali bez obzira na to, naši čelnici su više puta naglasili da niko od igrača koji imaju ugovore duže od 2014.god. nije na prodaju "niti za sve pare svijeta" (Watzke).NObonus je napisao/la:@Semir
Da Kagawi ne ističe ugovor za jednu sezonu, ne bi ni njega prodavali... Al' eto makar smo doveli Reusa koji je odlična zamjena za japanca...
Berbatov se spominje da bi mogao doć' u Dortmund, ali samo da zamijeni Barriosa koji je bio Back-up za Lewandowskog. Dobar je igrač, ali sumnjam da bi htio bit' na klupi kod nas... Vidjet ćemo gdje će završit'.

A sto se tice napadaca u NEW., ima ih to dobrih:Demba BA!....

Barrios je bio naš najbolji igrač i strijelac u prošle dvije sezone. Nama većini najdraži igrač uz Gotzea i Hummelsa. Ali povrijedio se u finalu Copa Americe i tako je Lewandowski iskoristio svoju priliku i izgurao paragvajca/argentinca iz prvog tima.RedDevilS je napisao/la:Taj Barios kakav je on i dali bi on mozda mogao biti dobar za nas klub neustrasivi?![]()
On igra za Guangzhou od sljedeće sezone. Otiš'o za parama (cca 7 mil dolara po sezoni). Mi smo ostali samo sa Lewatom i tražimo napadača koji će biti njegov Back-up. Spominje se Pizarro, Berba te neki mladići...

Demba Ba ili onaj drugi Demba...RedDevilS je napisao/la: A sto se tice napadaca u NEW., ima ih to dobrih:Demba BA!....

BvB je vratio staru slavu u ove dvi sezone,finansiski neznam kako stoje,vjerovatno dobro,jer se malo ulozilo na sastav a tri titule se osvojile zadnje vrijeme..Tako da eto mozda prodjau Kagawu,al ostale igrace bi mogli zadrzati,bar sto se finansija tice...
Ba iz New crnjo!Semir bvb je napisao/la:Barrios je bio naš najbolji igrač i strijelac u prošle dvije sezone. Nama većini najdraži igrač uz Gotzea i Hummelsa. Ali povrijedio se u finalu Copa Americe i tako je Lewandowski iskoristio svoju priliku i izgurao paragvajca/argentinca iz prvog tima.RedDevilS je napisao/la:Taj Barios kakav je on i dali bi on mozda mogao biti dobar za nas klub neustrasivi?![]()
On igra za Guangzhou od sljedeće sezone. Otiš'o za parama (cca 7 mil dolara po sezoni). Mi smo ostali samo sa Lewatom i tražimo napadača koji će biti njegov Back-up. Spominje se Pizarro, Berba te neki mladići...
Demba Ba ili onaj drugi Demba...RedDevilS je napisao/la: A sto se tice napadaca u NEW., ima ih to dobrih:Demba BA!....

Demba Ba je u losoj formi u drugom dijelu sezone,od kada je Cisse dosao nije gola zabio ja mislim,tako da,ja ne bih njega,vec ce mu 27 godina,prije bih nekog mladjeg doveo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.