Wenger očigledno nastavlja po starom čim je RvP odgodio pregovore.igman je napisao/la:Nista novo kad je u pitanju Arsenal( Henry, Cesc, Nasri, Hleb, Clichy, Toure...).Saurman je napisao/la:Ovo vjerovatno znači oproštaj RvP od topnika.nedim1993 je napisao/la:Po svem sudeći i po svim izvorima Robin je ostavio pregovore posle Eura.
glup potez, veoma glup.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ja ne znam kako ovi insideri ne rade za Skysport ili BBC Sport jer oni sve znaju, i ko je odgodio pregovore i ko nije i ko šta jede? De mi Surlamane reci koliko puta sam pomislio u zadnjih 5 minuta da si debil jer čini mi se da ti apsolutno sve znaš.
Nitko nije nad Arsenalom. Ni Wenger, a pogotovo ne Robin. Igraci dolaze i odlaze, klub ostaje vjecno. Ako je doslo do toga, da nas kapiten ucjenjuje, onda se treba poselamiti sa njim, prodati ga za dobre novce, dovesti zamjenu i stvar rijesena (prije E.P.)
Meni se čini da je Wenger daleko iznad Arsenala jer radi šta hoće i kako hoće, a da za to ne snosi nikakvu odgovornost.Profesor je napisao/la:Nitko nije nad Arsenalom. Ni Wenger, a pogotovo ne Robin. Igraci dolaze i odlaze, klub ostaje vjecno. Ako je doslo do toga, da nas kapiten ucjenjuje, onda se treba poselamiti sa njim, prodati ga za dobre novce, dovesti zamjenu i stvar rijesena (prije E.P.)
Dok je Wenger tu, ja se ne bojim za Arsenal.
Neznam baš ko je prošlih sezona ovdje plačući ubjeđivao raju kako Fabregas odnosno Nasri ostaju u Arsenalu, 200%.Bosco je napisao/la:Ja ne znam kako ovi insideri ne rade za Skysport ili BBC Sport jer oni sve znaju, i ko je odgodio pregovore i ko nije i ko šta jede? De mi Surlamane reci koliko puta sam pomislio u zadnjih 5 minuta da si debil jer čini mi se da ti apsolutno sve znaš.
mandraX je napisao/la:Neznam baš ko je prošlih sezona ovdje plačući ubjeđivao raju kako Fabregas odnosno Nasri ostaju u Arsenalu, 200%.Bosco je napisao/la:Ja ne znam kako ovi insideri ne rade za Skysport ili BBC Sport jer oni sve znaju, i ko je odgodio pregovore i ko nije i ko šta jede? De mi Surlamane reci koliko puta sam pomislio u zadnjih 5 minuta da si debil jer čini mi se da ti apsolutno sve znaš.
Kleli se u Nasrija i Fabregasa kao sad u RvP, kad su prva dvojica napustila klub odmah su automatski proglašeni izdajnicima.Koliko su daleko otišli pokazuje i to da su Artetu proglaslili dostojnom zamjenom za Cesca.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 17 maj 2012, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
Dok je Wenger tu Arsenal neće vidjeti trofeja osim Emirates kupa, tako da se nemaš šta bojati nastaviće se tradicija kao i dosad.Profesor je napisao/la:Dok je Wenger tu, ja se ne bojim za Arsenal.
Covjek mora poslovati godisnje sa 15m u plusu. Cak i sa ovako losim rosterom, profesor je dogurao do 3. mjesta, za sobom ostavljajuci Chelsea, L'pool, koji su potrosili mnogo vise nego Arsenal. Malo koji trener (ako uopce postoji) bi uspio izvuci ovoliki maximum od ovakve ekipe.Bosco je napisao/la:Nemaš se šta bojat, nit će titulu osvojit, nit će se borit nizt će išta. Igrat će dovoljno da soigurajuProfesor je napisao/la:Dok je Wenger tu, ja se ne bojim za Arsenal.
LP, zarade brdo para i to je to.
Al pametan si ti momak, tebi ne treba to objasnjavati.
Sa finansijske strane Wenger radi odlican posao, sto se tice sportskih ciljeva tu je ziva katastrofa u posljednjih 7 sezona. Ako se zna da je Arsenal prije svega sportski klub onda sve ostalo gubi na znacaju.Profesor je napisao/la:Covjek mora poslovati godisnje sa 15m u plusu. Cak i sa ovako losim rosterom, profesor je dogurao do 3. mjesta, za sobom ostavljajuci Chelsea, L'pool, koji su potrosili mnogo vise nego Arsenal. Malo koji trener (ako uopce postoji) bi uspio izvuci ovoliki maximum od ovakve ekipe.Bosco je napisao/la:Nemaš se šta bojat, nit će titulu osvojit, nit će se borit nizt će išta. Igrat će dovoljno da soigurajuProfesor je napisao/la:Dok je Wenger tu, ja se ne bojim za Arsenal.
LP, zarade brdo para i to je to.
Al pametan si ti momak, tebi ne treba to objasnjavati.
Reci mi druze, jel to do Wengera? Pa imaju ljudi, koji su nad Arsenom. Dok je god amer glavni, nema tu napredka. Jedva cekam dan, kad Usmanov bude preuzeo konce u svoje ruke.igman je napisao/la: Sa finansijske strane Wenger radi odlican posao, sto se tice sportskih ciljeva tu je ziva katastrofa u posljednjih 7 sezona. Ako se zna da je Arsenal prije svega sportski klub onda sve ostalo gubi na znacaju.
Sta je ovo? Zbor amaterskih pjevaca...

Darren @DarrenArsenal1
French news outlets reporting Arsenal have reached agreement ofr M'Villa signing.
next pleaseFútbol de Europa @Futbol_Europa
M'Vila (Rennes) llega a un acuerdo con el Arsenal próximo fichaje del club ingles #Fichajes
Translated... 'M'Vila (Rennes) reaches an agreement with Arsenal next English club signing'
AFC_Fanbase @AFC_Fanbase
According to @Germangunners Arsenal have had a bid accepted for Kagawa but now up to the player to choose between us and Man Utd
Odlične vijesti Profesore, taman pred spavanje. Mada ovaj lik Darren je svašta objavljivao, nadam se da ovaj put ne laže. 
Bosco je napisao/la:Odlične vijesti Profesore, taman pred spavanje. Mada ovaj lik Darren je svašta objavljivao, nadam se da ovaj put ne laže.
ovaj Fútbol de Europa @Futbol_Europa ima preko 40k followera na twitteru, tako da sumnjam da bi udarao praznu slamu...
Ima jos tih vijesti, al mi se nije dalo sve kopirati.
Opala. Prvo momak ili momci, ja se nikad nisam kleo u Nasrija. Za mene je bio igrač Arsenala i ništa više. Nikad. Postoje postovi gdje sam ga pohvalio radi tekme možda, al' nadje nešto slično da sam pis'o o njem kao npr. o Jacku nećeš nikad.
Drugo, nismo svi Fabregasa proglasili izdajicom. Zna Bosco, znaju i još neki sa ovog foruma koliko ja Cesca cijenim (najmanje ako me imaju kao prijatelja na fb je dovoljno
).
Treće, dok je Wengera i ja se ne bojim. On je stvorio moderni Arsenal, on će stvoriti i metropolu Arsenal. To mu je očigledno cilj i to i radi. A onda zbogom žohari.
Drugo, nismo svi Fabregasa proglasili izdajicom. Zna Bosco, znaju i još neki sa ovog foruma koliko ja Cesca cijenim (najmanje ako me imaju kao prijatelja na fb je dovoljno
Treće, dok je Wengera i ja se ne bojim. On je stvorio moderni Arsenal, on će stvoriti i metropolu Arsenal. To mu je očigledno cilj i to i radi. A onda zbogom žohari.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Dok je Wengera vama će uspjeh biti završiti u top4.Arnelinho je napisao/la:
Uvijek na početku sezone pričate o nekoj tituli, o prvom mjestu i sl. tome...a znamo kako na kraju uvijek završite...e'o došao Podolski, ubijeđen sam da će to Arsenalu bit' strašno pojačanje, uvijek sam se čudio koji qrac on radi više u Kolnu...al' i pored njega Arsenalu trebaju još min. 2 dobra pojačanja da bi mogli pričati o nekoj tituli...
A ukoliko RVP ode trebat' će vam još min. 5 pojačanja da nadomirite njegov izostanak
- vedofeelgood
- Kontakt:
@mandrax tu si upravu fakat. Jednostavno moraju dovesti kvalitetna pojačanja a ne djecu da bi se borili za titulu(e) neke 
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Koga bi voljeli vidjeti kao zamjenu za Vojčeha ? (nemojte sad pretjerivat , neko realno rijesenje
)
i nemojte svi na Bosca , co'ek ima pravo da kaze svoje misljenje .
** ARSENAL **
.. limVo likČe !!
.. limVo likČe !!
Mickael Landreau, malo je star 33 godine, al je dobar covjek sto jest jestgunnerfan je napisao/la:Koga bi voljeli vidjeti kao zamjenu za Vojčeha ? (nemojte sad pretjerivat , neko realno rijesenje)
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.