Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 maj 2012, 22:01

nedim1993 je napisao/la:Po svem sudeći i po svim izvorima Robin je ostavio pregovore posle Eura.
glup potez, veoma glup.
Ukoliko je ovo istina(ali samo ako je istina) volio bih da ide iz Arsenala. nek bi i ispali iz lige bez njeg, ali ovako vise ne ide. NIJE veci od kluba, i vrijeme je da to Wenger pokaze. Mozda ne ide zadnjih godina, ali Arsenal nije mali klub sa kojim se svako moze igrati. Jedan igrac je samo valjao nakon odlaska iz Arsenala, siguran sam da i Robin ne bi bio isti. Jer u Arsenalu svi gadjaju njeg, dok u Cityu bi bio jedan od igraca, kao i Nasri kao i Cesc u Barci. A Wenger se uvijek snadje.
Celik!3,2,2.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 16 maj 2012, 22:04

buraz, jel ti kontaš da vam je on spasio sezonu? trebaš mu se zahvaljivati više nego wengeru
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 16 maj 2012, 22:09

Carlo je napisao/la:buraz, jel ti kontaš da vam je on spasio sezonu? trebaš mu se zahvaljivati više nego wengeru
Ne konta, on je ubjeđen da bi i Chamakh dao toliko golova da je igrao.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 maj 2012, 22:17

Carlo je napisao/la:buraz, jel ti kontaš da vam je on spasio sezonu? trebaš mu se zahvaljivati više nego wengeru
Ako ce ovo raditi nije je morao ni spasavati. Koliko je puta Gerrard spasio Liverpool pa nikad nije otisao iako i Liverpool nema nekih uspjeha(sem one LP)? Nije veci od kluba, zasto trpiti ovo?? Hoces produziti ili neces, nema rasprave, jer ako nece sad nece ni za mjesec htjeti vec ce biti kao i sa Nasrijem.
@Bosco kad pocnes navijati za Arsenal a ne za Robina onda mozemo pricati do tad cao.
Celik!3,2,2.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 16 maj 2012, 22:20

Robin van Persie > Bog, Allah > Arsenal

Šta je sad?
AllGunsBlazing je napisao/la: @Bosco kad pocnes navijati za Arsenal a ne za Robina onda mozemo pricati do tad cao.
Ciao bella.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 maj 2012, 22:24

Naravno mislio sam raspravljat u vezi Arsenala, druge stvari ipak nisu vezane za ovo samo da se zna :lol: :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 16 maj 2012, 22:34

Bez Artete bi Arsenal ove godine bio **** od ekipe :mrgreen:

Što ne volim ovo kad se jedan igrač izdiže iznad ekipe,prije tri godine sumnjam da je nekom bio ljubimac,vjerovatno je imao titulu kao i Diaby "staklenko" :lol:

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 16 maj 2012, 22:42

Staljin>Partija>Tito>
Bosco je napisao/la:Robin van Persie > Bog, Allah > Arsenal
;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 16 maj 2012, 22:45

Ma ne znam Bosco ni sam više šta da mislim :cry:

Mislim jel posteno od njega bas toliko da čeka hoce li Wenger dovesti pojačanja pa da onda produzuje ugovor ili da ide mislim da i nije al eto hajd :roll:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 maj 2012, 22:47

AGB sto se raspravljas s ljudima koji ne vide dalje od svog nosa. RVP ako ode nadam se da će njegovi navijači otići za njim i nas ljubitelje Arsenala ostavit na miru da bodrimo i raspravljamo o njemu. Nego, imal šta oko M'Ville ?
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 16 maj 2012, 22:47

Van Persi nije veci od Arsenala, sta on sebi daje zapravo kapiten je jos bi da vodi transfer politiku kluba? Svi igraci koji su nas napustili su samo blijede sjenke onoga sto su nekad bili u Arsenalu, mogu se klauni poput Nasrija faliti trofejima ali budimo realni on je pola sezone bio na klupi mogu nabrojati 15 igraca Citya koji su zasluzniji za titulu od njega, on je otisao kao i Fabregas da mu drugi osvoje titulu jer ocigledno nisu dovoljno kvalitetni da budu glavni igraci kluba koji ce da osvaja trofeje zato su i napustili Arsenal, nisu dovoljno dobri igraci za trofeje Wenger je vjerovao da jesu a oni sami u sebe nisu zato su i otisli drugima da im osvoje. Jer molim pogledajte ta dva klauna oni nisu u svojim ekipama medju 10 a mozda i 15 najboljih igraca njihov doprinos trofejima je minimalan. Tako i Van Persie misli da je neko i nesto i misli da nas ucjenjuje i zavlaci, molio bi vas da pogledate njegove golove vecina su plod timske igre i nesebicnih krilnih igraca Arsenala, ako njega ne bude zabijace neko drugi to je jasno kao dan. Govorili su nam da cemo propasti mnogo puta a pogotovo prosle godine kad ona dva cigana odose i ukopase nas ali mi smo uz Vodju bili jos bolji, i ako ode VAn Persie bicemo jos bolji.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 16 maj 2012, 22:51

chily-rz je napisao/la: Što ne volim ovo kad se jedan igrač izdiže iznad ekipe,prije tri godine sumnjam da je nekom bio ljubimac,vjerovatno je imao titulu kao i Diaby "staklenko" :lol:
Meni je uvijek bio ljubimac, otkadko je došao gotivio sam ga najviše. Zapravo prvo Bergkampa i Henrya sam više volio pa onda njega. 8-)
vedofeelgood je napisao/la:Ma ne znam Bosco ni sam više šta da mislim :cry:
Mislim jel posteno od njega bas toliko da čeka hoce li Wenger dovesti pojačanja pa da onda produzuje ugovor ili da ide mislim da i nije al eto hajd :roll:
Potpiso bi on svejedno ba, ali vidi da je ovo jedini način da se onaj halomet prekonta i dovede neke igrače koje nečemu i vrijede.
GunnerS je napisao/la:AGB sto se raspravljas s ljudima koji ne vide dalje od svog nosa. RVP ako ode nadam se da će njegovi navijači otići za njim i nas ljubitelje Arsenala ostavit na miru da bodrimo i raspravljamo o njemu. Nego, imal šta oko M'Ville ?
Normala, ako ode ( a neće ) pratit cu svaku njegovu utakmicu i navijat za njega. Kada bi već odlazio moja želja je Juventus jer uvijek ih ima na AS a i sam sam ih gledao milion puta ove godine.

It ain't much if it ain't Dutch!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 16 maj 2012, 23:01

Ma hajte...Otišao je i Henry svojevremeno, ostala je ekipa bez nekih velikih imena. Onda je otiš'o Toure, pa je ostala odbrana sa Gallasom kao najboljim igračem, pa je otišao i Fabregas (a uz njega i Clichy). Sve je to Arsenal preživio, ne vidim zašto ne bi i ovo. Možda se ne bi napadala titula sledeće sezone, al' bi se opet kvalifikovali u ligu prvaka.

Niko nije veći od kluba, niti će ikad biti. Za deset godina sumnjam da će 2% današnje djece, a budućih navijača Arsenala, znati ko je bio Robin van Persie. Arsenal mu je dao sve, on je ove sezone Arsenalu dao svoje golove (i prethodne dvije) ,al' i uspio nas dva puta zayebati u ligi prvaka. To niko ne spominje. Al' 95% navijača su bili ljudi i nisu mu zamjerili i on se sada našao da uslovljava Arsenal. Čime je to Kehl uslovio Dortmund? Pa oni ne da nisu dovodili pojačanja, oni su pošto-zašto prodavali svoje najbolje igrače, a on je ostao. Del Piero i Buffon su ispadali iz Lige sa svojim Juventusom, šta je to veliko osvojio Totti? Sve što i jeste, nastojao je pokloniti njegovoj Romi.

Ako je njegov uslov taj da Arsenal ide preko svojih mogućnosti na nebitnokojim poljima, neka Fala. Sretan mu put i želim mu puno trofeja. Radije bih da Arsenal ništa ne osvoji još dva stoljeća, al' da gledam Jenkinsona i Wilshira kako igraju, nego da dodju Ronaldo, Yaya i zajedno sa Robinom poosvajaju sve živo.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 16 maj 2012, 23:01

Ah Bosco i ta ti je dobra :idea: Wenger jednostavno mora ali mora dovesti jos 2 igrača barem da bi Persie ostao, al ja to nesto kontam da ce biti rijeseno i prije EURO-a :roll:

EDIT : U tome i jeste yebena poenta. NECU DA SVAKE GODINE ODU NAJBOLJI IGRAČI IZ TIMA i onda vi ovdje pišete "šta fali što je otišao on, otišli su i veći i ovo i ono" . Pišam se na tu politiku kluba, ako mi dopizdi, ima da Wengera objesim za jaja :twisted:
Arsene Wenger

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 16 maj 2012, 23:04

BigBigBang je napisao/la:Van Persi nije veci od Arsenala, sta on sebi daje zapravo kapiten je jos bi da vodi transfer politiku kluba? Svi igraci koji su nas napustili su samo blijede sjenke onoga sto su nekad bili u Arsenalu, mogu se klauni poput Nasrija faliti trofejima ali budimo realni on je pola sezone bio na klupi mogu nabrojati 15 igraca Citya koji su zasluzniji za titulu od njega, on je otisao kao i Fabregas da mu drugi osvoje titulu jer ocigledno nisu dovoljno kvalitetni da budu glavni igraci kluba koji ce da osvaja trofeje zato su i napustili Arsenal, nisu dovoljno dobri igraci za trofeje Wenger je vjerovao da jesu a oni sami u sebe nisu zato su i otisli drugima da im osvoje. Jer molim pogledajte ta dva klauna oni nisu u svojim ekipama medju 10 a mozda i 15 najboljih igraca njihov doprinos trofejima je minimalan. Tako i Van Persie misli da je neko i nesto i misli da nas ucjenjuje i zavlaci, molio bi vas da pogledate njegove golove vecina su plod timske igre i nesebicnih krilnih igraca Arsenala, ako njega ne bude zabijace neko drugi to je jasno kao dan. Govorili su nam da cemo propasti mnogo puta a pogotovo prosle godine kad ona dva cigana odose i ukopase nas ali mi smo uz Vodju bili jos bolji, i ako ode VAn Persie bicemo jos bolji.
SVAKA TI DALA MAJSTORE!!!
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 16 maj 2012, 23:05

Sad će se on ozlijedit na Euru i onda će sigurno produžit ugovor,kako to već biva :D

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 maj 2012, 23:42

nedim1993 je napisao/la:Po svem sudeći i po svim izvorima Robin je ostavio pregovore posle Eura.
glup potez, veoma glup.
Ovo vjerovatno znači oproštaj RvP od topnika.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

igman
Kontakt:

Post Postao/la igman » 16 maj 2012, 23:46

Saurman je napisao/la:
glup potez, veoma glup.
Nista novo kad je u pitanju Arsenal( Henry, Cesc, Nasri, Hleb, Clichy, Toure...).

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 16 maj 2012, 23:46

Saurman je napisao/la:
glup potez, veoma glup.
Ne znači.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 16 maj 2012, 23:59

HAHAAAHAAHAH Al Bosco mi je najjači, jedini čovjek koji se ovdje **** svima koji dolaze i brani nas 8-) :lol: :lol:
Arsene Wenger

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.